Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cannim ameeliyat dusuncenz varsa hmn olun bnce..ameliyat olumlu olursa kimbilir blki yaza kadr duzelir. Takviye vitamnler cok pahali..arinmax1 ayluk kullanm indrmli fitati 170 lira..proxseed 1aylik kkullbm 250 civari..xy comlex 1 aylik kullbm 350 civari..anliyacagib aylar gectikce. Vitamnlerle cep bosaliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

EVETCOK pahalıymıs canım ya
doktor amelyat dedi canım artık ne zaman kendini hazır hissederse ozaman amelyat olacak.bana kalırsada hemen olması tabi ama kndisi ne zzaman derse artık:)

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Leman24__ 3

Adzeynep-1

Jonguil_3

Optimist_3

Littrebirdie_2

2 tane daha okudum canim ekleyebilirsin ..

Hıdırellezde neler yapılır nasıl dua edilir
5 mayıs akşam ezanı ile gül dallarına paralar asılır.(Eskiden kese içine para dikilip gül dibine gömülürmüş.) ya da açık cüzdan bırakılır. Böylelikle bolluk ve berekete ulaşmak, varlıklı kişiler olmak düşlenir. Asılan paralar ya da cüzdanlar 6 Mayıs sabah erkenden geri toplanır.Evdeki her kişi için yedi fasulye ya da yedi nohut ekilir, gelebilecek kötülüklerin bunlara gelmesi dilenir.

Hıdırellez günü okunacak dua:

Hıdırellez günü bol bereket için,rızık için aşağıdaki dua okunur.

“Allahümme Rabbühü Ya Halkalhalas Muhammedin Resulullah Yetiş imdadıma Ya HIZIR YA İLYAS”

Bu dua 40 defa okunuyor. 5 Mayıs günü 39 defa okunuyor. 6 mayıs günü 1 defa okunup 40′a tamamlanıyor. İçinizden geldiği gibi Allah’a dua edersiniz.Allah’tan dileklerinizi ve bu senenin hayırlı olması,bol rızıklı olması ve diğer isteklerinizi bildirirsiniz.

Ayrıca 5 mayıs günü ikindi namazından sonra sabah namzına kadar 2 rekat Allah rızası için namaz kılınır.Şöyle dua edilir.

“Ya Rabbi Sen dünyanın kainatın sahibisin.Her canlıyı yaratan Sensin.Benim ve her canlının Rabbi de Sensin.Benim hem dünyamı hemde ahiretim güzel eyle.Bana ve tüm kullarına hak ettiğimiz gibi değil lutfunla ve merhametinle muamele eyle.Hızır (as) ve Hıdır(as) bana yoldaş eyle.Bizleri hata ve yanlışlarımızdan döndürsünler.Maddi ve manevi sıkıntılarımızda her zaman yanımızda olsunlar.

Dualarımızı Senin güzel isimlerin hürmetine,habibin hürmetine kabul buyur. Aminnnn…“

Hıdırellez günü, hiçbir yeşil dalından koparılmaz.
6 Mayıs günü ikindi zamanı Hıdırellezin bittiğine inanılır. Ancak eğlenceler hava kararıncaya değin sürer. Hızır uğrasın! dileği bolluk gelmesi anlamında kullanılır
İşte dilek dilerken ve Gül ağacına astıktan sonra edeceğiniz Dua…
Bismillahirahmanirahim
bin bir adım bir adım
allah bir adım adım
kerim kerem allah
başımda bir duman var
yardım eyle ya allah
la ilaha illallah muhammeden resullullah
yetiş imdadıma hızır ile
allah birsin sen kulla mişersin
biz gibi kulların yardımcısı sensin
hızır deryada erdim murada amin

dileğinizi bir kaqıda yazıp akşam ezanı okunurken qül aqacına baqlıyonuz hıdırellez in bi duası var onu okuyonuz.6 mayıs qünü sabah ezanı okunurken dileqinizi alıp qün aqardıktan sonra dereye atıyonuz ve ailendeki her kişi için 7 tane nohut yada fasülyeyi topraqa ekip ailene qelecek kötülüklerin bu nohut tanelerine qelmesini diliyosun…Allah herkesin duasını kabul etsin.

dilek2 seneönceyazdıCevapla
benim ve çevremdeki birkaç kişinin dilekleri gerçekleşti.beşik çidim cinsiyet ayırt edemedim ve bir kız bir erkek resmi çizdim.allaha şükür ikizlerim (biri kız biri erkek)var.birde geçen yıl kardeşim hem ailevi hemde maddi olarak çok kötüydü yeğenimle ev (3+1)çizdik 2 ay sonra ev aldılar.

nur2 seneönceyazdıCevapla
arkadaşlar pencerenin önüne kurşun kalemle çizin.ben eskiden denemiştim ve olmuştu.5 mayıs gece 12 sonra ne istiyrsanız onu çizin
http://www.kadinveguncel.com/hidirellezde-nasil-dilek-dilenir/

burdan bakın kızlar sitede baya duası kabul olan var insallah bizlerinde duaları kabul olur

Gunaydin tatlim. .insallh sasiracagin kadt yuksrlmistr degerler..bu arada 5 gun faxla dgilmi. Genelde 3 veya 4 derler..

Cocuk gorunce dagilmamak elde degil. Annelik hormonlarmz cocuk diye diye cileden cikti...

İnsanlar ahh su halden anlamayan insanlar delirtiyorlar..bugum dugun var heer ne kdr gtmk istemesemdr yakin oldugu icn gdyrum..yine millet neden nicin yon diye basimi agritavak. Artik soyleyeck yalan da kalnadi...Allhim en kisa zamnda nadip edr insallh..

Hemde nasil cileden ciktilar ki sorma.Bende kacacak delik ariyorum insanlardan artik yabani gelin diyecekler ben neseli konuskan insanlarla oturup kalkmasini seven bir insandim ama simdi tam tersi oldum uzaklastim herseyden herkesten kimseyle konusmak istemiyorum sizler haricinde.Beni anlamayacak insanlara konussam nolcak ki zaten.Insallah kafani cok agritmamislardir dugunde nasil gecti?
:9::9::9: tatlım alemsin valla 3 gün üzerine gitsin 5 gün yanlış sonuç verir...inşallah yükselmiştir değerler ama 6.ay yaptırsanız daha iyi olurdu canım. neyse bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize...

Ya tatlim sorma burdakiler bize 5 gun perhizli olcaksin diyorlar anlamiyorum bende diyorum 3 gun olmasi lazimmis diyrum mecburen dedikleri gibi yapacagiz acaba yontemlerimi farkli diyecegim hic sanmiyorum .Doktor ogrenmek istedi biz birsey demedik yapalim diye versin gorelim bakalim zaten asilama yapacak doktorda ogrenmek istedi sanki asi olcakta ona bile az bakalim gorelim kac olmus.Tam da dogum gunumde ogrencem sonucunu dogduguna pisman ol der gibi:1:Migrenim tuttu valla kac gundur gecmiyor
:44:

Ya tatlim sorma burdakiler bize 5 gun perhizli olcaksin diyorlar anlamiyorum bende diyorum 3 gun olmasi lazimmis diyrum mecburen dedikleri gibi yapacagiz acaba yontemlerimi farkli diyecegim hic sanmiyorum .Doktor ogrenmek istedi biz birsey demedik yapalim diye versin gorelim bakalim zaten asilama yapacak doktorda ogrenmek istedi sanki asi olcakta ona bile az bakalim gorelim kac olmus.Tam da dogum gunumde ogrencem sonucunu dogduguna pisman ol der gibi:1:Migrenim tuttu valla kac gundur gecmiyor
:44:

inşallah değerleriniz iyi çıkar tatlım belli olmaz en kötü değerle bile aşısı tutan oluyor allah o ay nasip ederse olur gönlünü ferah tut canım.inşallah en güzel doğum günü hediyeni alacaksın tatlım..hangi gün belli olacak sonuçlar?

inşallah değerleriniz iyi çıkar tatlım belli olmaz en kötü değerle bile aşısı tutan oluyor allah o ay nasip ederse olur gönlünü ferah tut canım.inşallah en güzel doğum günü hediyeni alacaksın tatlım..hangi gün belli olacak sonuçlar?

Sali gunu en gecc 8'e kadar verecek sonucunuda 12 mayista ogrenecegiz aslinda asi yapacak doktorda degerleri gormek istiyordu esim gitmedi onceden gitse haftaya kadar cikardi sonuclar.Insallah cnm guzel bir hediye olur benim icin.Sen asi yapmaya mi karar verdin insallah gerek kalmayacak ona sizin icin:16:

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06

Leman24__ 3

Adzeynep-1

Jonguil_3

Optimist_7

Littrebirdie_2

evlimutlu44_1

ayla34__5

delinefsim__3

GÜNAYDIN KIZLAR...

nasılsınz???

cumartesi günü düğüne gittim hani gitmek istemediğimiz kalabalıklar var ya tam da oraya kariştim..yine gelen giden niye çocuğunuz olmuyor flaan filan muhabbet..ama bir tanesi var ki :)
kadın kızım nedeen çocuğun yok dedi...
daha olmadı kısmet dedim.
sorun kimde ve nedir dedi...
doktor sorun yok dedi bizde tam bilmiyoruz bkliyoruz dedim..
aman haa doktorlara gitmeyi ihmal etmeyin dedi gençsiniz falan filan.
gidiyoruz dedim..
kadınn belki siz yapmayı bilmiyorsunuz dedi nasıl yapıyorsunuz dedi..:)))
nasıl ???
nasıl yapıyorsun dedi..
göstereyim mi dedim :))))
şaşırdı yok yani ayakalrını kaldır falan filan dedi...:))

kısmet ablaa dedim olması gerektiğinde olur...dedim..
ewet öyle inşallah olur dedi...

GÜNAYDIN KIZLAR...

nasılsınz???

cumartesi günü düğüne gittim hani gitmek istemediğimiz kalabalıklar var ya tam da oraya kariştim..yine gelen giden niye çocuğunuz olmuyor flaan filan muhabbet..ama bir tanesi var ki :)
kadın kızım nedeen çocuğun yok dedi...
daha olmadı kısmet dedim.
sorun kimde ve nedir dedi...
doktor sorun yok dedi bizde tam bilmiyoruz bkliyoruz dedim..
aman haa doktorlara gitmeyi ihmal etmeyin dedi gençsiniz falan filan.
gidiyoruz dedim..
kadınn belki siz yapmayı bilmiyorsunuz dedi nasıl yapıyorsunuz dedi..:)))
nasıl ???
nasıl yapıyorsun dedi..
göstereyim mi dedim :))))
şaşırdı yok yani ayakalrını kaldır falan filan dedi...:))

kısmet ablaa dedim olması gerektiğinde olur...dedim..
ewet öyle inşallah olur dedi...

ay sen bu kadına karşı sabırla cevapmı verdin.. olayı ben yaşamış gibi oldum sinirlerim gerildi :47:

ay sen bu kadına karşı sabırla cevapmı verdin.. olayı ben yaşamış gibi oldum sinirlerim gerildi :47:

ayy kadına östereyim mi dediğim vakit kadın çok şaşırdı...
amannn vala millet neler söylüyorr ..herkes isteidği gibi konuşsun ..ALLAHIN İZNİ İLE BEBEĞİM OLSUN KUCAĞIMA ALAYIM DA ...ONLARDA O ZAMN GÖRSÜNLER :))

Sali gunu en gecc 8'e kadar verecek sonucunuda 12 mayista ogrenecegiz aslinda asi yapacak doktorda degerleri gormek istiyordu esim gitmedi onceden gitse haftaya kadar cikardi sonuclar.Insallah cnm guzel bir hediye olur benim icin.Sen asi yapmaya mi karar verdin insallah gerek kalmayacak ona sizin icin:16:

evet canım aşılama tedavisine başladık artık adetimle birlikte ilaç kullandım çarşamba günü aşılama hangi gün olacak belli olacak.inşallah yumurtam büyümüştür..sizin oralarda test sonuçları ne kadar geç çıkıyor:43: bizim burada tahlili veriyorsun 2 3 saate kadar çıkıyor sonuç...

Back
X