Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tatlim biz kullndik..ama yaninda arinmax kullndik..maalesef degerlerimx daha da dustu..ama bu dmk degilde herkSnki duseck..mesele bz arnmaxi da kullndik dustu..ama pharrmaton da vitamin ler i fln baya iddali..ayrrica ucreti dde uygun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım canım ozaman bir bu vitamini içsin zaten 15 inden sonra ürologa gidecek o belki der alın diye.evet ucreti 35 e aldım.cok gecmiş olsun

anladım canım cok gecmiş olsun masallah:nazar::nazar::nazar:amelyat olmadan etki zor anlasılan.biz yine bir ürologa gidip test yaptıracagızultrason cektirip.oda amelyat derse olacak.simdilik kullansın diye aldım doktora gidene dek.proxeed plusda cok pahalı:25:doktora göre olmazsa onu alırım canım.arginmax ne kadar peki:26:

ameliyata karar vermek için en az 2 3 kere test yaptırıp değerlerin durumuna bakılmalı zaten inşallah ameliyata gerek kalmaz canım... 1 aylık 2 kutu oluyor 180 milyondu canım günde 6 tane kullanılıyor normalde 3 ay kullanınca etkisini gösteriyormuş ama biz 1 ay deneme amaçlı aldık o kadar parayı boşa vermeyelim diye değerler çok yükselince daha almadık etkisini az da olsa görürsek devam ederiz demiştik ama çok çok etkisini görünce gerek kalmadı bir daha almaya...

Kızlar
Allahın izniyle Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ve şunu anladım ki gerçekten psikolojik birseymis kafayı rahatlat ve hamile ol :))

ameliyata karar vermek için en az 2 3 kere test yaptırıp değerlerin durumuna bakılmalı zaten inşallah ameliyata gerek kalmaz canım... 1 aylık 2 kutu oluyor 180 milyondu canım günde 6 tane kullanılıyor normalde 3 ay kullanınca etkisini gösteriyormuş ama biz 1 ay deneme amaçlı aldık o kadar parayı boşa vermeyelim diye değerler çok yükselince daha almadık etkisini az da olsa görürsek devam ederiz demiştik ama çok çok etkisini görünce gerek kalmadı bir daha almaya...

tamam canım.bizim doktor elle muayene etti solda kesin varikosel var dedi ultrasonda cıkmadı ama doktor yanlıs cekmişler baska bir yerde bidaha cektirin dedi.bizde bu ayın 15 niden sonra baska bir yerde daha ultrason cektircez bide tahlil verir.oda amelyat derse olacak kuzum.masallah canım.olmazsa bizde alırız.2 kutu olması iyiymiş.Allah kimsenin emeklerini bosa cevirmesin..cok sagol gülüm

Kızlar
Ve şunu anladım ki gerçekten psikolojik birseymis kafayı rahatlat ve hamile ol :))

canim gozun aydin hayirli olsun sizde durumlar degerler nasildi?Ne kadardir oldu ameliyat olali?

tamam canım.bizim doktor elle muayene etti solda kesin varikosel var dedi ultrasonda cıkmadı ama doktor yanlıs cekmişler baska bir yerde bidaha cektirin dedi.bizde bu ayın 15 niden sonra baska bir yerde daha ultrason cektircez bide tahlil verir.oda amelyat derse olacak kuzum.masallah canım.olmazsa bizde alırız.2 kutu olması iyiymiş.Allah kimsenin emeklerini bosa cevirmesin..cok sagol gülüm

el ile muayene de çıktıysa o zaman ameliyat olun tatlım sadece ultrasonda varikosel çıksa el ile muayenede çıkmasa o zaman ameliyata gerek yok ama el ile muayenede çıkıp ultrasonda çıkmasa bile ameliyat olunmalı tatlım.tabii bunun yanında spermlerinde şeklinin bozuk olması gerekiyorlar sperm değerlerin değişkenlik gösteriyor olmalı

Allahım bunları da isteyen herkese nasip etsin tez vakitte

$10312159_10152387636814486_316068459_n.webp$10322882_10152390061434486_984521474_n.webp

Kizlar doktordan geldim hemen bilgisayari actim size yazmak icin herseyim normalmis tuplerim acik troitim falan ama pko varmis.Oyuzden ailemde de seker hastalari oldugu icin genlerimde varmis esime sigara icmiceksin bitane bile dedi senin icin sigara benim icinde seker zehir etkisinde dedi.Princ,seker cikolata beyaz ekmek patates makarna beyaz undan yapilma ne varsa yasakladi hatta meyve suyu kola .Diyet yapmam lazimmis halbuki cokta zayifim artik acliktan oleyim dedim.Sanirim tupu burda yaptircaz doktor bilmiyordu dedim Turkiyede yaptirmak istiyorum daha cabuk ve daha ucuz dedi 8-9 bin dolara olur dedi yasin genc %75 sans veriyorum dedi ulkende kac dedi asil onemli olan o ona gore karar ver dedi ilaclar vs ayni hesap dedi bende 6 ay sonra gel bilmem kac ay sonra gel bunu istemiyorum oyuzden dedim 2 hafta yeterli dedi oyleyse ok dedim bende sanirim burda yaptiracagiz.Birde ordaki doktorlari arayip soracagim kac diyorlar.Bana folik asiti troit hapimi kullanmaya devam ek olarakta aspirin birde burda gunes gormedigimiz icin D vit kullan dedi esimin sonuclarini goormek istedi gecen hafta verdi testi ama sonuc belli degil erken yaptirsa cikardi ama yaptirmadi 3 hafta sonra bidaha gitcez sonrada ben trden gelince asi yada tup olcak ama sizin icin tup dedi ve de bu degerlerdeyse eger beklemenin anlami yok dedi

canim gozun aydin hayirli olsun sizde durumlar degerler nasildi?Ne kadardir oldu ameliyat olali?

Allah razı olsun tatlım

24Eylülde ameliyat olduk
Amelıyat öncesi Değerler
Toplam Sperm = 8 milyon
Hızlı Hareket = 0
Morfoloji = 0

3. ay ki değerlerimiz
Toplam Sperm = 52 milyon
Hızlı Hareket = Yüzde 19
Morfoloji = Yüzde 2

6.ay ki değerlerimiz
Toplam Sperm = 21 milyon
Ileri Hız = a+b %46
Morfoloji = %3

Ameliyat olduğumuz günden itibaren
Folik asit
Çinko
Pharmaton
Selenyum
Evicap Fort 400 mg kullandı.

Fındık Badem Antep fıstığı Kabak çekirdeği ve Siyah çekirdekli kuru üzüm her gün bir avuç yedi
Haftada mutlaka bir defa balık yedik
Salata ağırlıklı beslendik
Kızartmayı hayatımızdan çıkardım onun yerine fırında yaptım hemen hemen butun yemekleri
6. ay tahlilinde düşüş yaşadığımızda çok ağladım üzüldüm daha sonra kuzenime bir hafta gezmeye gittim gezdim dolaştım kafamı rahatlattım ve o zaman regliydim ve kendi kendime eve dönünce mayısta rahim filmi cektirip aşılama yaptıracagım dedim eve döndüğümde kafam rahattı ilişkiden sonra yatıp beklemedim hiç kalktım ve spora başladım 5-6 kilo fazlalığım vardı onları da aşılamaya kadar vereyim dedim günde iki saat spor yaptım

2 Mayıs regli günümdü gelen giden olmadı normaldir dedim korunmayı bıraktıgımdan beri bi ileri bi geri gidiyordu
3 Mayısta saat 16da cok acık kırmızı pembeye yakın bir akıntı oldu dedım regli oldum hemen pedimi yerleştirdim fakat daha sonra sadece bir damla diyecek sekilde bir kez acık pembe bir kez kahverengi damla geldi
4 Mayısta ise beyaz seffaf karışık akıntı geldi dedim neden sökülemiyorum ama hamilelik şüpheleniyorum ama ilişkiden sonra yatmadım birde sadece 3 gün ilişki oldu onlarda yumurtlama filan bakmadık
5 Mayısta yine 16 gibi idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı
Koşarak hastahaneye gittim ve doktor kanda gebelik var üç gün sonra tekrar gel keseye bakalım şimdi görünmüyor dedi

İnşallah beden sağlığı tam akıllı sağlığı tam hayırla ugurla kucagımıza almayı nasip eder Rabbim

Rabbim isteyen herkese istediği vakitte saglıkla sıhhatle nasip etsin

Amin Amin Amin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tamam canım biran elifin topiğinde gezinirken bi eski yazısını okumuşum iki de kaldım yanlış mı hatırlıyorum diye fazla ilerlemiyor galiba orası ne güzeldi

Aynen guzeldi gercekten ilk zamalar ama eski nesesi yok sanki yada ben yle hissediyorum psikolojik olarak iyi olmadigim icin.:37::37:

Kızlar

kııııııııııııııııı hamile misin ayyy çok sevindim ne ara hamile kaldın sessiz sessiz adetim gecikti falan demeden direkt sevindirdin demek bizi hayırlı olsun canım yaa ne güzel umut oldun bizlere ..sakın bırakma bizi:))) hamile kalan gidiyor yav:))

kııııııııııııııııı hamile misin ayyy çok sevindim ne ara hamile kaldın sessiz sessiz adetim gecikti falan demeden direkt sevindirdin demek bizi hayırlı olsun canım yaa ne güzel umut oldun bizlere ..sakın bırakma bizi:))) hamile kalan gidiyor yav:))

Bırakmak mı asla tatlım beni dineldiniz teselli verdiniz kimseyle konuşamadığım anlatamadıklarımı anlattım Hamile kadının duası kabul olurmuş hep dua ediyorum zaten bu inanmaya başladım kuzenim hamileydi evine temizlik yaptım hazır buradayım diye ve bana o gün o kadar içten dua etti ki diyorum Allahım dua ne kadar önemliymiş dedirtti bir kez daha :D

Aynen guzeldi gercekten ilk zamalar ama eski nesesi yok sanki yada ben yle hissediyorum psikolojik olarak iyi olmadigim icin.:37::37:

kkııı gördün mü grupse sana umut olsun ameliyat öncesi ve sonrası değerlerle normal yolla hamile kaldı çok kafana takma tatllım yeter ki allah istesin olur bir tane sperm lazım o da olduğuna göre dediği gibi kafaya takmamak lazım.ama diyene bak ben daha fazla takmaya başladım:))

Allah razı olsun tatlım

24Eylülde ameliyat olduk
Amelıyat öncesi Değerler
Toplam Sperm = 8 milyon
Hızlı Hareket = 0
Morfoloji = 0

3. ay ki değerlerimiz
Toplam Sperm = 52 milyon
Hızlı Hareket = Yüzde 19
Morfoloji = Yüzde 2

6.ay ki değerlerimiz
Toplam Sperm = 21 milyon
Ileri Hız = a+b %46
Morfoloji = %3

Ameliyat olduğumuz günden itibaren
Folik asit
Çinko
Pharmaton
Selenyum
Evicap Fort 400 mg kullandı.

Fındık Badem Antep fıstığı Kabak çekirdeği ve Siyah çekirdekli kuru üzüm her gün bir avuç yedi
Haftada mutlaka bir defa balık yedik
Salata ağırlıklı beslendik
Kızartmayı hayatımızdan çıkardım onun yerine fırında yaptım hemen hemen butun yemekleri
6. ay tahlilinde düşüş yaşadığımızda çok ağladım üzüldüm daha sonra kuzenime bir hafta gezmeye gittim gezdim dolaştım kafamı rahatlattım ve o zaman regliydim ve kendi kendime eve dönünce mayısta rahim filmi cektirip aşılama yaptıracagım dedim eve döndüğümde kafam rahattı ilişkiden sonra yatıp beklemedim hiç kalktım ve spora başladım 5-6 kilo fazlalığım vardı onları da aşılamaya kadar vereyim dedim günde iki saat spor yaptım

2 Mayıs regli günümdü gelen giden olmadı normaldir dedim korunmayı bıraktıgımdan beri bi ileri bi geri gidiyordu
3 Mayısta saat 16da cok acık kırmızı pembeye yakın bir akıntı oldu dedım regli oldum hemen pedimi yerleştirdim fakat daha sonra sadece bir damla diyecek sekilde bir kez acık pembe bir kez kahverengi damla geldi
4 Mayısta ise beyaz seffaf karışık akıntı geldi dedim neden sökülemiyorum ama hamilelik şüpheleniyorum ama ilişkiden sonra yatmadım birde sadece 3 gün ilişki oldu onlarda yumurtlama filan bakmadık
5 Mayısta yine 16 gibi idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı
Koşarak hastahaneye gittim ve doktor kanda gebelik var üç gün sonra tekrar gel keseye bakalım şimdi görünmüyor dedi

İnşallah beden sağlığı tam akıllı sağlığı tam hayırla ugurla kucagımıza almayı nasip eder Rabbim

Rabbim isteyen herkese istediği vakitte saglıkla sıhhatle nasip etsin

Amin Amin Amin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:

Amin canim insallah saglicakla kucagina aldigin gunleride gorursun vakti zamani gelmis demekki ben o ayaklari kaldirmaya cok inanmiyorum acikcasi olacak olduktan sonra hemen ayaga kalk yine olur mesela sendeki gibi .Gunu gelmis demekki Insllah Allah bizlerede nasip etsin

Bırakmak mı asla tatlım beni dineldiniz teselli verdiniz kimseyle konuşamadığım anlatamadıklarımı anlattım Hamile kadının duası kabul olurmuş hep dua ediyorum zaten bu inanmaya başladım kuzenim hamileydi evine temizlik yaptım hazır buradayım diye ve bana o gün o kadar içten dua etti ki diyorum Allahım dua ne kadar önemliymiş dedirtti bir kez daha :D

canım benim ya çok mutlu oldum inan...bu ay güzel haberler aldık Zeynep ve sen inşallah peşinizden en yakın zamanda geliriz.kaç aydır deniyordunuz canım?

:nazar::nazar:

Amin canim insallah saglicakla kucagina aldigin gunleride gorursun vakti zamani gelmis demekki ben o ayaklari kaldirmaya cok inanmiyorum acikcasi olacak olduktan sonra hemen ayaga kalk yine olur mesela sendeki gibi .Gunu gelmis demekki Insllah Allah bizlerede nasip etsin

Allah razı olsun ama gerçekten psikolojini rahatlat erkekler zaten o kadar stres yapmıyor biz kadınlar deliye dönüyoruz ve bu da bebeğimizi gelmesini geciktiriyor bak benim gibi spor yap hedef koy şu kiloya düşeceğim diye ve kafanı rahatlar ama karın bolgesi calışmak yok :D Pozitif düşünelim bu mubarek aylarda Hızır a.s. bizim evimizie evlat ile bereketlendirecek

canım benim ya çok mutlu oldum inan...bu ay güzel haberler aldık Zeynep ve sen inşallah peşinizden en yakın zamanda geliriz.kaç aydır deniyordunuz canım?

Allah razı olsun canım benim
Vallahı ameliyattan bir ay sonra başladık 6 ay oldu, ameliyattan önce denememiştir Testisleri rahatsız ettiği için doktora gitti ve şok varikosel sonrasını biliyorsun zaten
Seninde yakındır hamile haberini almamız

Son düzenleme:
Back
X