Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım zamanı gelince olacak her şer de bir hayır vardır rabbim gönlüne göre versin tatlım allah yardımcın olmuş bak ne güzel para gelmiş bir yerden demek ki kısmette varmış bebek kısmetiyle gelirmiş tatlım...

ewet tarlası anıden satıldı..borc için faln sattılar..bnde borcunux harcınz cok ama arada bana 5 mılyar ver dedim.. Onun aklında 10 vardı yazık elinde para kalmadı..
Nasip sürekli ruyamda beşik görüyorum..biliyorum beynıme kazılmış blki ondan ama ruyası bile umut verıyor..3 yıldır geceli gündüzlü bkliyorum 30 gün daha bkliyelim ...

ewet tarlası anıden satıldı..borc için faln sattılar..bnde borcunux harcınz cok ama arada bana 5 mılyar ver dedim.. Onun aklında 10 vardı yazık elinde para kalmadı..
Nasip sürekli ruyamda beşik görüyorum..biliyorum beynıme kazılmış blki ondan ama ruyası bile umut verıyor..3 yıldır geceli gündüzlü bkliyorum 30 gün daha bkliyelim ...

aynen canım bende hep bebek rüyaları görüyorum inşallah hasretin 30 gün sonra son bulacak tatlım...

geldi canim ya benimde bi garip agrilarim var bakalim 17 si benim nolur ne biter bakicaz .. bikac gun daha sabir , sen olmazsan bi test yapsana bende seni merak ediyorummm..

Evet canım sabır bakalım canım cumartesiyi bekleyeceğim mecbur olmazsam o güne kadar hastanede doktor test yapar zaten

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
ameliyatın üzerinden 3 ay geçti.eşim bugün sperm testi yaptırdı.sonuçlar çok iç açıcı değil ama yine de düşmemiş ona şükrediyorum.

ameliyattan önce:

toplam sperm sayısı:62

sperm konsantrasyonu:17

ileri hızlı:%9
yerinde hareketli:%16
hareketsiz:%75

morfoloji:%3 (kruger)

amelittan sonra 3. ay:

toplam sperm sayısı:106

sperm konsantrasyonu:26

ileri hızlı:%17
yerinde hareketli:%19
hareketsiz:%64

morfoloji:%4 (kruger)

sadece toplam sayıda iyi bir artış var. ama sperm konsantrasyonu hala düşük. ve doktor sperm konsantrasyonuna bakıyor.hız artmamış yeteri kadar.morfoloji düzelmiş çok şükür.bu değerlerle aşılama yapılır derse doktor bu ay aşılama deneyeceğim inşallah.
hızı arttırmak için ne yapabiliriz????

merhaba kızlarr...bugün sabah itibariylee regl oldum...tüp bbebeğe başılıyoruz...yarın kısmetse görüşmeye gideceğiz...dualarınızı eksik etmyin lütfen...

hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah sorunsuz bir tedavi süreci geçirirsin ve sonunda da hamile haberlerini alırız.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

kızlar merhaba,
ameliyatın üzerinden 3 ay geçti.eşim bugün sperm testi yaptırdı.sonuçlar çok iç açıcı değil ama yine de düşmemiş ona şükrediyorum.

ameliyattan önce:

amelittan sonra 3. ay:

sadece toplam sayıda iyi bir artış var. ama sperm konsantrasyonu hala düşük. ve doktor sperm konsantrasyonuna bakıyor.hız artmamış yeteri kadar.morfoloji düzelmiş çok şükür.bu değerlerle aşılama yapılır derse doktor bu ay aşılama deneyeceğim inşallah.

canım degerlerimiz asağı yukarı aynı ama daha amelıyat olmadı esım onumuzdekı ay nasıpse sızın degerler daha yukselır ınsallah

kızlar merhaba,

ameliyattan önce:

amelittan sonra 3. ay:

degerleriniz cok guzel canim bence cok da iyi artis olmus .. gozun aydin ..sperm ml de 15 milyon normal sayiliyor sizinki cok iyi ileri hizlida artmis - degerler bence iyi asilama yapilir .. hadi sende gel bu ay hepimiz asilama yapalim .. jonguil sen ben burrcumix var mi baska gelen :) asilama icin ileri hizli 1 milyon olmasi gerekiyor en az diye okumustum sanirim .. hayirlisi olsun canim ..

kızlar merhaba,

ameliyattan önce:

amelittan sonra 3. ay:

Tatlım değerleriniz çok iyi maşallah ameliyatın 3 . Ayı bu derece artiysa 6. Ayı düşünemiyorum . Canım aşılama olur bu değerler le

degerleriniz cok guzel canim bence cok da iyi artis olmus .. gozun aydin ..sperm ml de 15 milyon normal sayiliyor sizinki cok iyi ileri hizlida artmis - degerler bence iyi asilama yapilir .. hadi sende gel bu ay hepimiz asilama yapalim .. jonguil sen ben burrcumix var mi baska gelen :) asilama icin ileri hizli 1 milyon olmasi gerekiyor en az diye okumustum sanirim .. hayirlisi olsun canim ..

Tatlım değerleriniz çok iyi maşallah ameliyatın 3 . Ayı bu derece artiysa 6. Ayı düşünemiyorum . Canım aşılama olur bu değerler le

kızlar teşekkür ederim.içmi rahatlattınız.dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.adet olur olmaz gidicem inşallah.
kızlar size aşılama ücreti ne kadar söylediler? ben ilk aşılamamamı devlette yaptırmıştım.ücret ödemedim.yarın adet olmazsam bu ay devlet hastanesine gidemem mecbur özele gidicem.bu gün bir kaç yeri aradım.750-1000 arası değişiyor fiyatlar.çok pahalı geldi açıkçası.aşılamanın zaten çok fazla şansı yok.o parayı aşılamaya vereceğime üzerini tamamlar tüp yaptırırım.ama aşılamayla şansımı da denemeden hemen tüpe geçmek de mantıklı değil.mayıs,haziranda aşılama yaptırıp olmazsa ağustosta tüp yaptırmayı düşünüyorum.çünkü bu ağustosta yaptırmazsam tüpü bir sonraki seneyi beklemem gerekecek.okul açıkken yaptıramam.böyle karışık işte durumlar.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

kızlar teşekkür ederim.içmi rahatlattınız.dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.adet olur olmaz gidicem inşallah.
kızlar size aşılama ücreti ne kadar söylediler? ben ilk aşılamamamı devlette yaptırmıştım.ücret ödemedim.yarın adet olmazsam bu ay devlet hastanesine gidemem mecbur özele gidicem.bu gün bir kaç yeri aradım.750-1000 arası değişiyor fiyatlar.çok pahalı geldi açıkçası.aşılamanın zaten çok fazla şansı yok.o parayı aşılamaya vereceğime üzerini tamamlar tüp yaptırırım.ama aşılamayla şansımı da denemeden hemen tüpe geçmek de mantıklı değil.mayıs,haziranda aşılama yaptırıp olmazsa ağustosta tüp yaptırmayı düşünüyorum.çünkü bu ağustosta yaptırmazsam tüpü bir sonraki seneyi beklemem gerekecek.okul açıkken yaptıramam.böyle karışık işte durumlar.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Tatlım bende özelde yaptiracagim aşılama ücreti 150 dediler hastaneye giriş ücreti 35 .niye o kadar pahalı anlamadım devlette neden yaptiramazsin?

canim viscosity hiz degil akiskanlik..ml de 36 milyonsa toplamda 3X36 ki bu hariika bir sayi..sizdede morfoloji sorunu var sanirim anomalilere bakilirsa..sayi ne kadar artarsa morfolojinin onemi okadar azaliyor deniyor..cunku illaki normal yapida yani morfolojide olanlar cikiyor
iclerinde..Allah gonlune gore versin canimcimm:54::54: 1 spermcik yeterrrrr:52::52:

sagol canim yorumun icin insallah dualarimiz kabul olur.Evet hiz ve morfolojide srun var insallah oda 6.ay sonraduzelir

Delinefsim;

Canim hayirli olsun karariniz insallah tup diye gidersin hamile cikarsin

Tatlım bende özelde yaptiracagim aşılama ücreti 150 dediler hastaneye giriş ücreti 35 .niye o kadar pahalı anlamadım devlette neden yaptiramazsin?

canım aşılama için adetin 2. ya da 3. günü gitmen gerekiyorya perşembe adet olursam cuma devlete gidebilirim ama cuma adet olursam hafta sonuna geldiği için devlete gidemem.bende bu ayı kaçırmak istemiyorum özele gideyim dedim araştırdım fiyatlar 750 den başlıyor.burada fiyatlar uçmuş gitmiş.daha birde bu fiyatın üzerine muayene ücreti var o da 100 lira civarındadadır sanırım.bakalım bugünde araştırmaya devam...

kızlar ben Allahtan bir şey olmazsa hazıranda düşünüyorum aşılamayı.
sızlere ne kadar fıyat cıkardılar?

canım senın toplamda 185 mı oluyo ıgneler dahıl degıl dımı?

benım doktor asılamaya 400-500 arası dedı. iğneler harıc. 1000 ı bulur

Kızlar aranızda eşinin spermiyogram testinde aglütinasyon çıkan ve tedavi olan var mı nasıl geçer bu bilgisi olan varsa yazsın lütfen

Back
X