• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım keşke güzel haberler olsa da yazsak . pazartesi adet günüm . ama hüsran olcak yine . tekrar yumurtlama günü bekleyeceğim ... kısır döngü :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun adet olmakta büyük bi nimet deyip avutalım kendimizi :) eşime burdaki hamile haberleri veriyorum diyo inşallah sende yazarsın :)

Cnm aslında kendini ne zaman hazır hissederse bize dr bişe sölemedi bende adet oldum zaten baya uzadı anlayacağın 17. Gün oldu :)

:) uvv baya uzamış sizin ,bizim doktor 15 günden önce olmasın demişti ama 6.gün oldu ,korktum acıkcası bişey olacak diye ,bide size sorayım dedim..

Tatlim bizim doktor esime kndini iyi hisssetigin zamn iliski olsun dedi..gun germedi istersenz 3 .gun bile yapabilirsiniz ddi..bizim bir hafta sonra oldu..yani 7. Gundu..hherhlde....
Doktorlar gebeliikle 7veya 10 diyorlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizimde yeni işte 6.gün oldu ,korktum ben ,ama iyim dedi eşim ,inşallah bişey olmaz..

zaten bi tek porsuğumuz var meşhur:))))
yolun düşerse beklerim seve seve misafir ederim:)

Canım dün iş çıkışı tam cevap veriyordum yazdıklarınıza tlf num bir durmadı yazamadım.

akşamda anneme gittim malum rahatsızlığı devam akşamları iş dönüşü yardımcı oluyorum.anca şimdiye kaldı.

canım biz karı koca gezmeyi çok severiz her an hereyere gelebiliriz doğa aşığız konfor merakım yok.ne bulursak yeriz :9:

o yüzden heran olabilir.bizde Kocaeline yolunuz düşerse bekleriz.
pişmaniyemiz çok ünlü canın çekerse hemen yollarım haa:1::1::1:

ciddiyim :nazar:

canım tüp raporu o veremez trabzon farabi veriyor ben rize araştırma ya gittim iğneli rapor verebiliyor vermedi bende başka üniversite hastanesine gideceğim mecbur tek yer kalıyor trabzon bakalım işte doktorların bi dediği bi dediğine tutmuyor

Canım dün iş çıkışı tam cevap veriyordum yazdıklarınıza tlf num bir durmadı yazamadım.

akşamda anneme gittim malum rahatsızlığı devam akşamları iş dönüşü yardımcı oluyorum.anca şimdiye kaldı.

hay ALLAHIM şu doktor işien yaptığı açıklamlara gerçekten şaştım ya...Canım inşh Trabzondan hayılrı haberler alırsın.

versinler yahu şu tüp raporunu denedin zaten.:16:

Benim eşimde de solda varikosel var.
Bu sayıyı etkilemiyor ama ileri hareketliliği filan düşük eşimin :S
Biz İstanbulda iken devlet hastanesindeki doktoru ameliyat, özel doktoru ameliyat gerekmez demişti. Proxseed need vermişti. Kullandı değişen bişey yok.
Şimdi Samsundayız, eğitim araştırmadaki doktor ultrason sonucunu görüp ameliyat şart demiş.

Benim doktorum da (bende de çikolata kisti var) ameliyat olmasın, değerleri sıfır değil ki, ameliyat olupta daha kötü de olabilir dedi. Tıp fakültesinde başka doktora (üroloğa) gitmemizi istedi. Bir de o baksın, o da ameliyat derse o zaman olsun hemen bıçak altına yatmayın diyor :S
İşin kötüsü daha burdaki doktoru spermiyogram sonucunu bile göremedi hala...

Doktoruma kalsa direk aşılama ile başlamalıyız. Ama anlamadığım şu eşimde zaten ileri hareketlilikte sorun var, aşılama neyi değiştirecek ki? Yanlış mı düşünüyorum bu konu da?

Ne yapıcağımızı şaşırdık açıkcası. Aylardır ben doktora gidiyorum tam işin sonuna geldik derken eşimin durumu ortaya çıktı :(

Merhaba ;

Hoşgeldin canım aramıza tabi ki gönlümüz keşke buraları okumana gerek kalmasaydı keşke hiç gelmek durumunda kalmasaydı.
hepimiz bu yolda birbirimizi bulduk burda.
ben geldiğimde jonguıl daha yeni ameliyat olacaktı.biz acabaydık...
hemen hemen hepimiz bu ameliyatı olduk çok şükür eşlerimizde iyi.
bende jonguılle aynı fikirdeyim.varikolsel varsa elle de muayenede çıkıyorsa 3-4 doktorda aynı görüşteyse olunmalı çünkü mutlaka bir şeyi bozuyor.

bizde olduk 7 ayımıza gidiyoruz..hala gebelik yok bende de...

senin gibi bende seneler sonra kendimde çikolota kisti olduğunu öğrendim.
hep ben gittim doktora çocuk olmayınca eşimde birşey olduğunu hiç düşünmedik.
şiddetli adet sancılarım için bir türlü bulamadılar kocaelide 5-6 doktor gezdim.
gayet iyi sorun yok geçer ağrı kesiciler iğneler..

en son biri sperm testi verin dedi.
test sonucu azopermiydik tek sperm yok.
5 ay tedavi etmeye çalıştılar güyavs vs..

eşim ameliyat oldu.belkide düzeldi ama gebelikolmayınca hala bende bir doktora gidiyim dedim ama bu sefr kafaya koydum istnbula gidicem diye.
bir gittim sağ tarafım çikolata kisti doldu.

ne yaptın dersen hiç birşey?senin durumu tersi oldu bende...

eşim varikosel ameliyatındayken annemin meme kanseri odluğunu öğrendik benim sürecim öncelik değişti.bu süreçten 7 ay da annemin tedavisiyle geçti ki hala devam ediyor.

yani biraz karşık anlattım galiba iş yerindeyim vaktim dar.

bizi bizden başka kimse anlamaz burda anlatıcaz akıl alıcaz rahatlıcaz.
ben derim ki mutlaka ameliyat olun.
çikolata kisti için bilmiyorum soğan kürü yaptım ama beyaz soğanla çünkü diğer soğan yoktu.
etkisi oldu mu bilmiyorum inşh olmştur.

öyle işte.çok yazdım karışıkta oldu kusura bakma.

Bizde 3 senedir uğraşıyoruz çocuk için. Herkes doktor olabiliyormuş onu öğrendim bu 3 senede :ssz: koskoca kistimi bile göremedi kendine doktor diyenler.

Eşimin de çok bacakları ağrır ondanmıymış :53: 1 yaşıma daha girdim. İnş. hayırlısı ile bu yolları tamamlarız.
Yalnız tam yolu tamamladık derken eşimin bu işinin çıkması ve yeniden bekleyecek olmak çok koyuyor yaaa :50:

Allah seninde, benimde, evlat sahibi olmak isteyen herkesin de yardımcısı olsun. Rabbim bizlere sabır versin inş.

:) uvv baya uzamış sizin ,bizim doktor 15 günden önce olmasın demişti ama 6.gün oldu ,korktum acıkcası bişey olacak diye ,bide size sorayım dedim..

Eşime kalsa istiyoduda ben korktum açıkçası yaklaşmadım adetimde gelince zavallım 1 haftada öyle bekledi :) ama bi sakıncası yokmuş sadece dikişleri zorlamamak lazımmış

eşime kalsa istiyoduda ben korktum açıkçası yaklaşmadım adetimde gelince zavallım 1 haftada öyle bekledi :) ama bi sakıncası yokmuş sadece dikişleri zorlamamak lazımmış
:)bende korktum ama kaçınılmaz son :) bakalım iyi şuan 27 sinde dikişlerini aldırcaz..

canım biz karı koca gezmeyi çok severiz her an hereyere gelebiliriz doğa aşığız konfor merakım yok.ne bulursak yeriz :9:

o yüzden heran olabilir.bizde Kocaeline yolunuz düşerse bekleriz.
pişmaniyemiz çok ünlü canın çekerse hemen yollarım haa:1::1::1:

ciddiyim :nazar:

hay ALLAHIM şu doktor işien yaptığı açıklamlara gerçekten şaştım ya...Canım inşh Trabzondan hayılrı haberler alırsın.

versinler yahu şu tüp raporunu denedin zaten.:16:

Merhaba ;

Hoşgeldin canım aramıza tabi ki gönlümüz keşke buraları okumana gerek kalmasaydı keşke hiç gelmek durumunda kalmasaydı.
hepimiz bu yolda birbirimizi bulduk burda.
ben geldiğimde jonguıl daha yeni ameliyat olacaktı.biz acabaydık...
hemen hemen hepimiz bu ameliyatı olduk çok şükür eşlerimizde iyi.
bende jonguılle aynı fikirdeyim.varikolsel varsa elle de muayenede çıkıyorsa 3-4 doktorda aynı görüşteyse olunmalı çünkü mutlaka bir şeyi bozuyor.

bizde olduk 7 ayımıza gidiyoruz..hala gebelik yok bende de...

senin gibi bende seneler sonra kendimde çikolota kisti olduğunu öğrendim.
hep ben gittim doktora çocuk olmayınca eşimde birşey olduğunu hiç düşünmedik.
şiddetli adet sancılarım için bir türlü bulamadılar kocaelide 5-6 doktor gezdim.
gayet iyi sorun yok geçer ağrı kesiciler iğneler..

en son biri sperm testi verin dedi.
test sonucu azopermiydik tek sperm yok.
5 ay tedavi etmeye çalıştılar güyavs vs..

eşim ameliyat oldu.belkide düzeldi ama gebelikolmayınca hala bende bir doktora gidiyim dedim ama bu sefr kafaya koydum istnbula gidicem diye.
bir gittim sağ tarafım çikolata kisti doldu.

ne yaptın dersen hiç birşey?senin durumu tersi oldu bende...

eşim varikosel ameliyatındayken annemin meme kanseri odluğunu öğrendik benim sürecim öncelik değişti.bu süreçten 7 ay da annemin tedavisiyle geçti ki hala devam ediyor.

yani biraz karşık anlattım galiba iş yerindeyim vaktim dar.

bizi bizden başka kimse anlamaz burda anlatıcaz akıl alıcaz rahatlıcaz.
ben derim ki mutlaka ameliyat olun.
çikolata kisti için bilmiyorum soğan kürü yaptım ama beyaz soğanla çünkü diğer soğan yoktu.
etkisi oldu mu bilmiyorum inşh olmştur.

öyle işte.çok yazdım karışıkta oldu kusura bakma.
canım benimm:))saol Allah razı olsun.

Kocaelinde teyzeler görev yapıyolardı o yüzden gitmişliğim epey var oraya.ama Tepeköyde ikamet ediyolardı.

yani sanırım adı Tepeköydüü:))))

ilk kez tüp bebek denedim olmadı 3 yıllık evliyim eşimde şekil bozukluğu % 99 morkofoloji 1 yani ve renkli dobler ve muanede varikosle oldupğuanlaşıldı ve ameliyat dendi özeller 1500 civarı derken bu amelşiyatı bende devlette yaptırrayım dedim ve gün aldım 19 ağustosa aklıma takılan şuki kaş yaparken göz çıkartmaktan korkuyourm nasıl bi ameliyat bu nasil ii doktor olduğunu tespit edicezz bağcılar araştırma hastanesinde yaptırıcam daha sonra 3 ay vitamin desteği vereceklerini söyledi doktor ama ameliyat sonrası ahmile kalan varmı ?

ilk kez tüp bebek denedim olmadı 3 yıllık evliyim eşimde şekil bozukluğu % 99 morkofoloji 1 yani ve renkli dobler ve muanede varikosle oldupğuanlaşıldı ve ameliyat dendi özeller 1500 civarı derken bu amelşiyatı bende devlette yaptırrayım dedim ve gün aldım 19 ağustosa aklıma takılan şuki kaş yaparken göz çıkartmaktan korkuyourm nasıl bi ameliyat bu nasil ii doktor olduğunu tespit edicezz bağcılar araştırma hastanesinde yaptırıcam daha sonra 3 ay vitamin desteği vereceklerini söyledi doktor ama ameliyat sonrası ahmile kalan varmı ?

hoşgeldin canım,geçmiş olsun öncelikle,benim eşim 9 gün önce ameliyat oldu özelde, mikrocerrahi ile,tanıdık vasıtasıyla gittik 750 civarı para ödedik,eşim ilk defa ameliyat oldu cok korkuyoduk ama korktugumuz gbı olmadı suan ayaklandı,estetik dikiş yaptı doktorumuz cuma gunu dıkıslerı aldırcaz sonrasında 6.ayda semen testı yapıcagnı soyledı,bakalım bize takviye ilaç vermedı amelıyat sonrası sadece agrı kesici ve antıbıyotık verdi..

Tatlim...3 ayda aslinda teest yaplmamasi gerekiyor..ama iste merak ediyoruz..erkeklerde de ozel gun yok ki ozel gununde yPsin diyecgim..esin oruc tutuyor herjlde..o zaamn agustosta yapsin eger sabrdebilecksen...

biz 2 aylikken yaptirmistik cok az bi duzelme oldugunu gorduk aynen ramazan die yaptiramayiz bekleyemeyiz die bizde 24 martta olmustuk

Canım merhaba ;

Öncelikle geçmiş olsun.
bu ameliyat küçük gibi görünsede önemli bir ameliyat.
micro cerrahi yönteminin kullanması ve iyi bir operatör olması önemli bu ameliyat için.

Bunu şöyle düşün herkes heryerde bel fıtığı ameliyatı olmaz gibi.

yani iyi araştırmak lazım doktor önemli bu ameliyatta.yinede fikir senindir tabiki canım.

tatlim...3 ayda aslinda teest yaplmamasi gerekiyor..ama iste merak ediyoruz..erkeklerde de ozel gun yok ki ozel gununde ypsin diyecgim..esin oruc tutuyor herjlde..o zaamn agustosta yapsin eger sabrdebilecksen...

bizim 9.günümüz ameliyat olalı ,daha şimdiden merak edıyorum ,nasıl 6 ay sabredicez,hiç bilmiyorum,allah yardımcımız olsun hepimizin..:50:

canım bizde devlette yaptırdık hemde asıstan yapmıs sonradan ogrendık asıl doktorunuuzu bulun doktor önemsiz bi ameliyat dedi biz bezmialemde olduk vakıf gurebada hemde 1 hafta sonrasına gun verdıler ayrıca cok temız bı hastane personelı falan çok anlayışlı guler yuzlu ve kıbar çift taraflı 490 tl tuttu bizim doç dr muayene 35 tl abdullah armagna gittik asiistanı yapmış amelıyatı docent kontrolunde vakıf hastanesı oldugu ıcın yarı ozel sayılıyor ve mikro cerrahi ile oldu eşim her hastanede mikro cerrai yok yinede sorun belki vardır bağcılardada

Son düzenleme:
Back
X