Canım dün iş çıkışı tam cevap veriyordum yazdıklarınıza tlf num bir durmadı yazamadım.
akşamda anneme gittim malum rahatsızlığı devam akşamları iş dönüşü yardımcı oluyorum.anca şimdiye kaldı.
canım biz karı koca gezmeyi çok severiz her an hereyere gelebiliriz doğa aşığız konfor merakım yok.ne bulursak yeriz
o yüzden heran olabilir.bizde Kocaeline yolunuz düşerse bekleriz.
pişmaniyemiz çok ünlü canın çekerse hemen yollarım haa

ciddiyim
Canım dün iş çıkışı tam cevap veriyordum yazdıklarınıza tlf num bir durmadı yazamadım.
akşamda anneme gittim malum rahatsızlığı devam akşamları iş dönüşü yardımcı oluyorum.anca şimdiye kaldı.
hay ALLAHIM şu doktor işien yaptığı açıklamlara gerçekten şaştım ya...Canım inşh Trabzondan hayılrı haberler alırsın.
versinler yahu şu tüp raporunu denedin zaten.
Merhaba ;
Hoşgeldin canım aramıza tabi ki gönlümüz keşke buraları okumana gerek kalmasaydı keşke hiç gelmek durumunda kalmasaydı.
hepimiz bu yolda birbirimizi bulduk burda.
ben geldiğimde jonguıl daha yeni ameliyat olacaktı.biz acabaydık...
hemen hemen hepimiz bu ameliyatı olduk çok şükür eşlerimizde iyi.
bende jonguılle aynı fikirdeyim.varikolsel varsa elle de muayenede çıkıyorsa 3-4 doktorda aynı görüşteyse olunmalı çünkü mutlaka bir şeyi bozuyor.
bizde olduk 7 ayımıza gidiyoruz..hala gebelik yok bende de...
senin gibi bende seneler sonra kendimde çikolota kisti olduğunu öğrendim.
hep ben gittim doktora çocuk olmayınca eşimde birşey olduğunu hiç düşünmedik.
şiddetli adet sancılarım için bir türlü bulamadılar kocaelide 5-6 doktor gezdim.
gayet iyi sorun yok geçer ağrı kesiciler iğneler..
en son biri sperm testi verin dedi.
test sonucu azopermiydik tek sperm yok.
5 ay tedavi etmeye çalıştılar güyavs vs..
eşim ameliyat oldu.belkide düzeldi ama gebelikolmayınca hala bende bir doktora gidiyim dedim ama bu sefr kafaya koydum istnbula gidicem diye.
bir gittim sağ tarafım çikolata kisti doldu.
ne yaptın dersen hiç birşey?senin durumu tersi oldu bende...
eşim varikosel ameliyatındayken annemin meme kanseri odluğunu öğrendik benim sürecim öncelik değişti.bu süreçten 7 ay da annemin tedavisiyle geçti ki hala devam ediyor.
yani biraz karşık anlattım galiba iş yerindeyim vaktim dar.
bizi bizden başka kimse anlamaz burda anlatıcaz akıl alıcaz rahatlıcaz.
ben derim ki mutlaka ameliyat olun.
çikolata kisti için bilmiyorum soğan kürü yaptım ama beyaz soğanla çünkü diğer soğan yoktu.
etkisi oldu mu bilmiyorum inşh olmştur.
öyle işte.çok yazdım karışıkta oldu kusura bakma.