• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dün akşam geldi eşim çok üzüldü oda çok umutluydu.
haftaya test yaptırıcam artış varsa bile en fazla şubata kadar beklicez.artış yoksa hemen aşılama,tüp bebek ne gerekiyosa olacak.artık bıktım beklemekten...

en yorucu kısmı o galiba beklemek ve biz bayanların normal zamanda bile tahammül edemediği bir durum bu hatta çocuk için olunca malesef sabır daha da yetersiz kalıyor.ama yazıcaz paylaşıcaz rahatlıcaz birlikte atlatıcaz inşh... :)

nolcak böyle bilmem kii :(

vallahi bende bilmiyorum elimizden geleni deniyoruz işte önce eş ameliyatı sonra olmazsa aşılama sonra tüp denicez işte gerisini bırakcaz yaradanımıza yapacak birşeyimiz yok elimizde geleni yaptığmıza emin olalımda...

benm de 2 gün kaldı ama geleck gibi ..ara ara ağrı geliyor :(

aynen canım ya ha gelmese diyorum ama gelecek belli ediyor kendini :)

ben de eşimi ilk defa bu ay umut dolu bekleyişiyle gördüm her gün adeti mi sordu geldi mi diye daha önce bu kadar sormuyordu 2 gün gecikti ilk defa oldu bi de bu ay çok umutlandık ikimizde olmayınca çok üzüldüm keşke gününde gelseydi bari en azından bu kadar umut etmezdim diye daha üzüldüm..ama artık günüm geçse bile umut etmeyeceğim bunu anladım, kafama takmayacağım...artık akşına bırakmak lazım tatlım günü gelmediyse bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, çaresizlik bu olsa gerek...

hep sonlar hep başlangıç oluyor bizim için hastanıp üzülüyoruz ama gene deneme sürevini başlıyor.azospermi topiğindeki arkadaşların böyle bir şansı bile yok.çünkü eşlerinde çıkış yok.hücre oluşsun diye bekliyor.yanlış anlamayın sakın ben böyle yazıcam da çok mu iyiyim arada nasıl çıldırıyorum isyana kadar söylediklerim gidiyor ama kolay değil zor bir süreçten geçiyoruz.bazen ben yazıcam size destek olucam bazen ben isyana gidicem kötü olucam siz yazıp kendime getireceksiniz daha kötüsünü düşüncez daha iyisine gideceğimize inancaz kurtulcaz yaa inşh...:16:mutlaka düşünüyorsunuz sakın yanlış anlamayın beni yazdıklarım canlar :)

canım çok sevindim yaa
inşh ALLAH bizede nasip eder bugünleri.
22/11/2013 eşim ameliyat olacka çift taraflı inşh bizde kısa sürede sizin gibi oluruz.
tüm bekleyen arkadaşlarımda tez zamanda inşh...

hadi canım bol sanş...işiniz rast gelsin...ameliyat çok iyi geçsin, sonucu mükemmel olsun inşallah.
iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Mrb kizlar yazilarinizi okurken yazilarda kendimi buldum hamilelere sevindim benim esimde gecen yilin temmuz ayinda sol tarafta grade3 varikosel teshisinden acik ameliyat oldu fakat ustunden 1 yil 4 ay gecmesine ragmen hamile kalamadim sizin dedeoginiz sperm sayisi ile ilgili bir kagit yok bizde ya da esim kaybetmis sizce grade3 varikosel kotu mu

canım bizim grade 4 varikoseldi o önemli değil yani varikoselin kaçıncı derece olduğu önemli olan varikosel varsa ve çocuğun olmuyorsa ameliyat yapıyorlar dereceye bakmıyorlar....

ben de eşimi ilk defa bu ay umut dolu bekleyişiyle gördüm her gün adeti mi sordu geldi mi diye daha önce bu kadar sormuyordu 2 gün gecikti ilk defa oldu bi de bu ay çok umutlandık ikimizde olmayınca çok üzüldüm keşke gününde gelseydi bari en azından bu kadar umut etmezdim diye daha üzüldüm..ama artık günüm geçse bile umut etmeyeceğim bunu anladım, kafama takmayacağım...artık akşına bırakmak lazım tatlım günü gelmediyse bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, çaresizlik bu olsa gerek...

Benim esimde bu ay umutlandimi noldu bilmiyorum ama benim hep kasiklarimda batmalar oldu bu ay adetim de 5 gun gecikti.Bana bu ay adetin gecikti dedi ben anladim bebek var diye dusunuyor heralde dedim insallah gelmez ama gelecek bu adet agrisi dedim umutlanipta daha beter hayal kirikligi olmasin diye.Cunku ne ortalikta ameliyat var ne sigarayi kesti nasil olacakki o is zor.Aslinda ben ondan herkesten cok umutlanmistim adetim gecikince psikolojik olarak oyle hissettim yataktan kalkinca basim donuyordu yemekler kokuyo gibi geliyodu iyice abartmisim bende haa:1:Ama vallahi bilerek yapmadim ve oyle hissettim bunlar hep asiri umuttan oluyor:1:

Benim esimde bu ay umutlandimi noldu bilmiyorum ama benim hep kasiklarimda batmalar oldu bu ay adetim de 5 gun gecikti.Bana bu ay adetin gecikti dedi ben anladim bebek var diye dusunuyor heralde dedim insallah gelmez ama gelecek bu adet agrisi dedim umutlanipta daha beter hayal kirikligi olmasin diye.Cunku ne ortalikta ameliyat var ne sigarayi kesti nasil olacakki o is zor.Aslinda ben ondan herkesten cok umutlanmistim adetim gecikince psikolojik olarak oyle hissettim yataktan kalkinca basim donuyordu yemekler kokuyo gibi geliyodu iyice abartmisim bende haa:1:Ama vallahi bilerek yapmadim ve oyle hissettim bunlar hep asiri umuttan oluyor:1:

canım benim zaten olmadığını gördükçe eşin daha fazla ameliyata odaklanacak benimkinde öyle oldu baktı olmuyor doktora falan gidelim dedi, tedaviyi kabul etii..

canım bizde rentıpta amelıyat olduk doktorumuz yılmaz salatan bı bılgın varmı bız cok memnun kaldık ınternetten arastrmıstım sukur allah yardımcımız oldu

o dr.u da duydum cnm bizim gittiğimiz diğeri güven sevin henüz ameliyat olmadı eşim sanırım önce aşılama deneyeceğiz.siz ne kadara oldunuz bize 1600 dediler çift taraflı varikosel için

o dr.u da duydum cnm bizim gittiğimiz diğeri güven sevin henüz ameliyat olmadı eşim sanırım önce aşılama deneyeceğiz.siz ne kadara oldunuz bize 1600 dediler çift taraflı varikosel için

canım amelıyat tek taraflı 741 tl bı gece yatıs 100tl muayenede 37 tl bıde ustune ılac aldık 350tl sanırım senın dedıgn prof asılamayı nerde dusunuyosun ben yaptrdım cunku

canım amelıyat tek taraflı 741 tl bı gece yatıs 100tl muayenede 37 tl bıde ustune ılac aldık 350tl sanırım senın dedıgn prof asılamayı nerde dusunuyosun ben yaptrdım cunku

çok ilginç vallahi aynı hastane bizimki tabi çift taraflı ama gece kalma demedi dr 1 kaç saat içinde yürüyerek çıkabilirsin dedi mmikrocerrahi ile yapacakmış acaba prof oldugundanmı fiyat değişiyor ama muayene ücreti aynı

aşılamayı bursa tüp bebekte düşünüyoruz cnm sen nerde yaptırdın

çok ilginç vallahi aynı hastane bizimki tabi çift taraflı ama gece kalma demedi dr 1 kaç saat içinde yürüyerek çıkabilirsin dedi mmikrocerrahi ile yapacakmış acaba prof oldugundanmı fiyat değişiyor ama muayene ücreti aynı

aşılamayı bursa tüp bebekte düşünüyoruz cnm sen nerde yaptırdın

canım belkı cıft taraflı oldugundandur bızde mıkrocerrahı yontemle olduk asılamayı bursa art de yaptrdım ama negatif varıkosel dolayı olmadıgnı dusunuyorum

canım belkı cıft taraflı oldugundandur bızde mıkrocerrahı yontemle olduk asılamayı bursa art de yaptrdım ama negatif varıkosel dolayı olmadıgnı dusunuyorum

aşılama çoğu zaman tutmuyor zaten bende hiç sanmıyorum tutacağını ama eşim çok ısrar ediyor.bizim sayımız en son ( haziranda ) 68 milyondu ama şekil bozukluğu çok .tup bebektekiler sıkıntı yok aşılama yaparız diyorlar hakkımızda hayırlısı artık

eşiniz ameliyattan sonra psikolojik sorunlar yaşadı mı??
benim eşim çok hassas ve duygusal
afedersiniz sertleşme ya da ilişkiye adapte olamama gibi şeyler oldu mu ameliyattan sonra?

aşılama çoğu zaman tutmuyor zaten bende hiç sanmıyorum tutacağını ama eşim çok ısrar ediyor.bizim sayımız en son ( haziranda ) 68 milyondu ama şekil bozukluğu çok .tup bebektekiler sıkıntı yok aşılama yaparız diyorlar hakkımızda hayırlısı artık

canım tupbebektekıler ole der tabı esınde amelıyattan kacıs ıcın istıyo aynılarını yasadım canm zaman kaybı para ısrafı belkı dıyosun umutlanıyosun ama olmuyo canm inş senın tutar olumlu sonuz alanlarda var

eşiniz ameliyattan sonra psikolojik sorunlar yaşadı mı??
benim eşim çok hassas ve duygusal
afedersiniz sertleşme ya da ilişkiye adapte olamama gibi şeyler oldu mu ameliyattan sonra?

canm bızde ole bı sorun olmadı acaba psikolojıkmı yoksa yanlıs yapılan bısey mı var doktorunuza sordunuzmu

canım tupbebektekıler ole der tabı esınde amelıyattan kacıs ıcın istıyo aynılarını yasadım canm zaman kaybı para ısrafı belkı dıyosun umutlanıyosun ama olmuyo canm inş senın tutar olumlu sonuz alanlarda var

cnm tup bebekde arkadşı var dost olarak söylüyorlar para için olduğunu sanmıyorum .gel bir bakalım olmazsa yine ameliyat olursun diyorlarmış.eşimede dedim zaten bebek olursa sen ameliyat olmazsın olurum diyor ama sallar bencede.
birde eşim 9 yıl öncede olmuş varikosel ameliyatı tekrar olunca sıkıntılar olabilir diye kuruyor kafasında

canm bızde ole bı sorun olmadı acaba psikolojıkmı yoksa yanlıs yapılan bısey mı var doktorunuza sordunuzmu

henüz ameliyata karar veremedik biz canım.
eşim daha ilk sperm testinde yumurtalıklarım ağrıyo demeye başladı geceleri.
ameliyatta daha çok etkilenirse diye düşünüyorum.
ameliyata tedirgin bakıyoruz, ya sağlam spermleri de kaybedersek diye

Back
X