- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi delinefsim
- #1.061
dün akşam geldi eşim çok üzüldü oda çok umutluydu.
haftaya test yaptırıcam artış varsa bile en fazla şubata kadar beklicez.artış yoksa hemen aşılama,tüp bebek ne gerekiyosa olacak.artık bıktım beklemekten...
en yorucu kısmı o galiba beklemek ve biz bayanların normal zamanda bile tahammül edemediği bir durum bu hatta çocuk için olunca malesef sabır daha da yetersiz kalıyor.ama yazıcaz paylaşıcaz rahatlıcaz birlikte atlatıcaz inşh... :)
nolcak böyle bilmem kii![]()
vallahi bende bilmiyorum elimizden geleni deniyoruz işte önce eş ameliyatı sonra olmazsa aşılama sonra tüp denicez işte gerisini bırakcaz yaradanımıza yapacak birşeyimiz yok elimizde geleni yaptığmıza emin olalımda...
benm de 2 gün kaldı ama geleck gibi ..ara ara ağrı geliyor![]()
aynen canım ya ha gelmese diyorum ama gelecek belli ediyor kendini :)
ben de eşimi ilk defa bu ay umut dolu bekleyişiyle gördüm her gün adeti mi sordu geldi mi diye daha önce bu kadar sormuyordu 2 gün gecikti ilk defa oldu bi de bu ay çok umutlandık ikimizde olmayınca çok üzüldüm keşke gününde gelseydi bari en azından bu kadar umut etmezdim diye daha üzüldüm..ama artık günüm geçse bile umut etmeyeceğim bunu anladım, kafama takmayacağım...artık akşına bırakmak lazım tatlım günü gelmediyse bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, çaresizlik bu olsa gerek...
hep sonlar hep başlangıç oluyor bizim için hastanıp üzülüyoruz ama gene deneme sürevini başlıyor.azospermi topiğindeki arkadaşların böyle bir şansı bile yok.çünkü eşlerinde çıkış yok.hücre oluşsun diye bekliyor.yanlış anlamayın sakın ben böyle yazıcam da çok mu iyiyim arada nasıl çıldırıyorum isyana kadar söylediklerim gidiyor ama kolay değil zor bir süreçten geçiyoruz.bazen ben yazıcam size destek olucam bazen ben isyana gidicem kötü olucam siz yazıp kendime getireceksiniz daha kötüsünü düşüncez daha iyisine gideceğimize inancaz kurtulcaz yaa inşh...