- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.581
Olur ederim, ben knustum esimle dr esime cok sagliklisin hoc bir problem gozukmuyor demisti bakalim amelyat eden dr bulucaz bulursak tekrar bi muayene olsun bulmazsak baska dr muayene olucak artk umarm bi problem olmaz sizleri okuyorun arada cddi bsymis bu varikosel biz siradan bsy sanioduk((hepinizin esleri sagliklarna kavussub cici cici bebisler olsun insallah
Kizlar hadi bakalim hayirli ugurlu olsun bizim icin yarin ilk adimi atiyoruz ameliyat icin esim kan vermeye gidecek doktora.Ben calistigim icin gidemiyorum ama olsun.Dedim ki 1 gun yatiliyomus galiba hastanede dedim yatmicam cikcaz hemen dedi bana esim.Iyi dedim 1 hafta izin al ise gitme diyorum bana napcam ben 1 hafta yeter 2 gun bilmem ne diyo yaa dedim en azindan sali olcan o gunu sayma carsamba persembe cuma 3 gun al ki haftasonunla 5 gun olsun yatman gerek diyorum anlamiyor agriyi cekince gorur.Cok merak ediyorum valla ameliyat ise yaricak mi kotu mu olcak
Kizlar hadi bakalim hayirli ugurlu olsun bizim icin yarin ilk adimi atiyoruz ameliyat icin esim kan vermeye gidecek doktora.Ben calistigim icin gidemiyorum ama olsun.Dedim ki 1 gun yatiliyomus galiba hastanede dedim yatmicam cikcaz hemen dedi bana esim.Iyi dedim 1 hafta izin al ise gitme diyorum bana napcam ben 1 hafta yeter 2 gun bilmem ne diyo yaa dedim en azindan sali olcan o gunu sayma carsamba persembe cuma 3 gun al ki haftasonunla 5 gun olsun yatman gerek diyorum anlamiyor agriyi cekince gorur.Cok merak ediyorum valla ameliyat ise yaricak mi kotu mu olcak
canm benm esim 20 gun yattı bı naz bı naz hıc sorma kımısı hıc yatmıyo sen takma esin kendını kotu hıssederse yatar zaten amelıyattan sonra hemen keci boynuzu kurune çaksır kokune basla canm cok fayadasını gordum ben
hadi canm ilk adımız hayırlı olsun ..inşALLAH BÜTÜN BASAmakları tek tek sorunsuz bir şekilde atlatırıınz...bnm eşim de 1 hfta kaldı evde dükana bn gittim ..biraz nazlıdır annesi de yanındaydı ya ondnadır ama bnde gitmesini itemedim..oturup kalkması biraz zor oluyor..dikkat etmesi gerekiyor..inşALLAH KOLAY BİR ŞEKİLDE ALATIRSINZ.
canım senin adına çok sevindim nihayet ameliyat gününe gelebildiniz...kişiden kişiye değişiyor tatlım benim eşim sadece 1 gün dinlendi ondan sonra dışarıya çıkıp gezmeye başladı.. eşin kendini iyi hissederse 2 gün yeter bence...
Merhaba arkadaşlar ...bir çok kişi de oldugu gibi eşimde de varikosel var...çift taraflı..sürekli ameliyat olalım mı olmayalım mı diye düşünüyorduk..ama sitede dolaşırken varikosel ameliyatı basıt ve daha önmlisi ameliyattan sonra hamile kalma olasılığı yüksek oldugunu görünce ameliyat olma kararı aldık...
eşimde sperm sonucu 1 milyon çıktı hareketliği iyi..ama hamile kalabilmem için en az 20 milyon olması gerekioyrmuş...ameliyattan sonra bu kadar yükselmesi pek olasılıklı değil miş..aranızda yükselten oldu mu ??
]Varikosel ameliyat tarihleri
delinefsim= 14 eylül 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013
minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...
adzeynep= 12 kasım 2012
kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..
ayseeem= 29 eylül 2012
merinos1= 4 şubat 2013
hykd = 15 nisan 2013
mariel= 30 temmuz 2013
gupse34 =24 Eylül 2013
su828 = 25 eylül
eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..
dildildem=30 nisan 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
leman24= 15 ekim 2013..
EsRa1982 =14 Kasım 2013
nazende88 =12 kasım 2013
sefcn =13 haziran 2013
Herseyguzelolcak=22 kasım 2013
arzugursel54= 11 kasım 2013
noninoni=22 Kasım 2013
evlimutlu44 =29 kasım 2013
kelesdilek = 25 kasım 2013
btd08=7 Aralık 2013
arzugursel54 = 11 kasım 2013 *****Hamile ....
feelcrying= 14 ocak 2014
gldrn = 5 kasım 2013
canım siinki de 1 yılış olmuş geçmiş olsun..bi gelişme yok mu..
offf offf listede ben kabak gibi siritiyorum 2014 diye bir ben varim insallahta baska kimsecikler olmaz ben raziyim tek olmaya bu illet cok zor stresli Delinefsim canim 2013 leri benden onceye koyabilirsin istersen
arkadaşlar mrb bende siteyi ve sizleri sürekli takip ediyorum hiç yazamadım kısmet bugüneymiş.bizde çok zorluk yaşadık bende miyom çıktı dr gebelik önerdi bu nedenle eşimden sperm testi istedi sonuç berbattı bir kaç tane sperm tek vardı mahvolduk tüp bebek harici başka şansınız yok dedi dr ve henüz 4 aylık evliyken( daha sonra 3 hafta sonra eşim bi daha test verdi çok şükür bu kez 7.5 milyon sperm çıktı biz sevinemedik farklı yerlerde yapılınca kesin bi hata var ama hangisi 3. testi istedi ordaa da 15 milyon çıktı hareketlilik %10 morfoloji % 1 bu değerlerle aşılama denedik olmadı tabi ( çok ağrı çektim bu yöntemlerde çünkü biz 3 aya kadar ilişkiye bile giremedik.vel hasıl biraz daha bekledik miyomum büyüdü ameliyat olmak zorunda kaldım eşimde hemen arkamdan ameliyat oldu.buna da çok şükür Allah nasip ederse önüne hiçbirşey geçemez.eşimin 3 ayı 2 hafta sonra dolacak.umarım düzelir sonuçlar yüksek çıkar.yoksa kötü olacak.çünkü bende tekrar miyom oluşma ihtimali var bu yüzden bizim durumumuz biraz daha vahim.bu da yetmezmiş gbi dr belirgin olmasa da pco var dedi ( bazen kötü oluyorum bütün arkadaşlarımın ya çocukları var ya da hamileler.bende anne olmak istiyorum...sizin duanızı bekliyorum inanın ben okuyup bi çoğunuza ağlayıp dua ettim.Allah hepimize sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin inş.
rabbım en kısa zamanda senın yuzunu guldursun yenı evlenmıssın bunlar cok yıpratıcı ınan hepımız senı anlayabbılıyrz mıyom ıcın kurler denedınmı nasıl bısey bılmıyorum ama inş amelıyat ıyı sonuc verr
Merhaba hanımlar bizde 2 senedir beklemedeyız ancak hala gelmedı bebısımiz.esim son 1 senede 4kere spermogram verdi ilkini tam 1 sene önce sonucu 63 milyon diğer üç tanesi ise son 3ayda yapıldı onların sonucuda soyle 1.si 33 milyon ml de 2.si 63 milyon hareketlılı %68 3.sü 23.450 milyon hareket %25 morfoloji ise her testte farklı 1-2-3 arası değişiyo bnde bi sorun yok çok şukur ama myomum var kımı doktor alalım dedıkımısı almak zarar verır yerı kotu değıl dıyor. Esımın bu degerlerıne yakın degerlerle amelıyat olupta fayda goren oldumu acaba cepten yazdım kusuruma bakmayın
kürleri denemeye çalıştım büyüdü bende ters tepti ameliyat olmak zorunda kaldım4.ayım benimde eşimin sperm sonuöları bi yükseldi bi düştü en son sperm sayımı 1 ml 5.5 milyondu dr ameliyat önerdi...evicap trental klomen kullanıyor keçi boynuzu kürünü yapıyoruz bakalım rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün:)
canm tam olarak ne zamn amelıyat oldu esın 3 sonra test yapıcz bızde daha 2 ay olmadı
canım eşim 19 ekimde ameliyat oldu.18 ocakta test vericez çok merak ediyorum sizin drunuz eşinize hangi ilaçları verdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?