- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.561
o ne için ...hormon testi adetin 2 günü yapılıyor onda belli olmuyor mu..bnm demk istedğim bulundugum yerde öyle test faan yapılmıyor ...adetlerim düzenli..ağrısız...4.ile 5 gün arası dır...görülmüğü kadrıyla normal yani..yiede de yumurtlama ma gibi ihtimal olura evde anlaşılır mı diyorum
hayatım,adetlerin düzenliyse yumurtan çatlıyor demektir.sen zaten hormon testleri de yaptırmışsın.ultrasondan da bakılmıştır.bir sorun olsa mutlaka ortaya çıkardı.
canımmm...inşallah hepimize uğur getirsin 2014.bu yılda kucağımıza alalım bebişleriizi:)yeni yılın inş uğurlu gelir, hamile haberlerini alırız inş...ben adet oldum inş sen olmazsın(
EWET düzenli ben 1 yıl önce doktora gtiim..herşey normal di...hep hormon testi yaptım hemde ultrason dan baktırdım herşey normaldi..şimdi tekrar yaptıracam emin olmak için..
bence bizim de stresimiz çok etkiliyor. Stresli olduğum zamanlarda çok sıkıntı çektm,stresim bitti hamile kaldım..
Sonuçta varikosel var ama hiç sperm yok değil,Allah isterse olur. Dua edin,ben dua edicem hepiniz için..
tmam canm ..ekliyorum..RABBİM YARDINIZ OLOSUN..İNŞallah HAYIRLI HABERLEİN LAIRIZ..CANM.O KADR BKLEDİNİZ HAYIRLI OLUR HAKINIZDA..
Bayanlar ovulasyon testini denediniz mi ? ben bu şekilde hamile kaldım,günü takip ettim yumurtam çatlayıncada eşimle ilişkiye girdik
canım ben bu ay denedim bakalm hayırlısı ilk defa denedm ne derece doğru yaptım bilmiyorum. çift çizginin ikisinin de aynı koyulukta olması gerekıyor değil mi?
Bayanlar ovulasyon testini denediniz mi ? ben bu şekilde hamile kaldım,günü takip ettim yumurtam çatlayıncada eşimle ilişkiye girdik
Merhaba arkadaslar oncelikle yani yiliniz kutlu olsun saglikli,mutlu,bol bebekli yillar dilerim konunuza cok adapte olamadim ama okudugum kadariyla esleri varikosel ameliyati olablarin bebek yapma ihtimali dusukmu dogrumu anladim ben 3,5aylik evliyim henuz bebek yapma denememiz olmadi erken oldgnu dusundugum icin ama soylede bir durumumuz var bnm esim yaklasik 4yil once varikosel ameliyati oldu ozamab flort edioduk basit bir ameliyatti o sebeple onemsememistik boyle cddi bsy oldgnu smdi ogrendm ben yaklasik3hafta once simir testi yaptrdm ultra sondada baktilar yumurtaliklarm temz ben esime solim ozaman sperm sayisini olctursun boz bu yil sonuna dogru bebek dusunuoduk anladgm kadariyla hareketli sperm sayisi 20milyon ustumu olmasi gerekio beni bilgilendrcek birileri varmi acaba smdi icim bi kotu oldu'(((
canm esinin sperm testı taptrmasında fayda var bılgınız olur ameliyat olmaso sansı daha cok arttıryo bu sorundan kurtulmus oldunuz ins ıyı bı yontemle olmustr varikosel tamamen yok olmstr ve degerlerınz ıyıdr allah ustedıgın zamn bebegını versın inş
kızlar iyi akşamlar, herkes iyidir umarım.
sanırım herkes beklmede bu aralar.
Rabbim dayanma gücümüzü artırsın.
ben bu ay keçiboynuzunu yaptım eşime.
diğer ayda çakşır ı denemek istiyorum nasıl yapılıyo bilgisi olan var mı?
Cok cok tesekkur ederm nazendecm bnde esime soyledm kisa zamanda sperm sayisini olcturicek umarim her sey yolundadir allah sizede nasip etsn insallah
selam canım çakşır kökünü toz halinde aldık biz 75gr yarım kilo bala karıştırdı eşim macun olarak tüketiyor günde bir defa
bızıde sonuctan haberdar et olurmu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?