Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayatım,adetlerin düzenliyse yumurtan çatlıyor demektir.sen zaten hormon testleri de yaptırmışsın.ultrasondan da bakılmıştır.bir sorun olsa mutlaka ortaya çıkardı.

bence bizim de stresimiz çok etkiliyor. Stresli olduğum zamanlarda çok sıkıntı çektm,stresim bitti hamile kaldım..
Sonuçta varikosel var ama hiç sperm yok değil,Allah isterse olur. Dua edin,ben dua edicem hepiniz için..

yeni yılın inş uğurlu gelir, hamile haberlerini alırız inş...ben adet oldum inş sen olmazsın(

hayırlı akşamalr hanımlar...2014 YILI HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU VE BEBEKLERİMİZLE GEÇSİN İNŞALLAH..RABBİM HAYIRLI BİR OLARAK GEÇİRSİN HEPİMİZE..MUTLU HABERLELE İNŞaALLAH...

hayatım,adetlerin düzenliyse yumurtan çatlıyor demektir.sen zaten hormon testleri de yaptırmışsın.ultrasondan da bakılmıştır.bir sorun olsa mutlaka ortaya çıkardı.

EWET düzenli ben 1 yıl önce doktora gtiim..herşey normal di...hep hormon testi yaptım hemde ultrason dan baktırdım herşey normaldi..şimdi tekrar yaptıracam emin olmak için..

yeni yılın inş uğurlu gelir, hamile haberlerini alırız inş...ben adet oldum inş sen olmazsın(
canımmm...inşallah hepimize uğur getirsin 2014.bu yılda kucağımıza alalım bebişleriizi:)
inşallah olmam tatlım ama adet ağrısı var bende erken olacağım gibi bakalım hayırlısı...
EWET düzenli ben 1 yıl önce doktora gtiim..herşey normal di...hep hormon testi yaptım hemde ultrason dan baktırdım herşey normaldi..şimdi tekrar yaptıracam emin olmak için..

içim rahat etsin istiyosan git tabii canım:)

canm senın adına cok sevındım cok umutsuzluga kapılmistım umut oldun ama cokta umutlanmak ıstemıyorum offf yaaa bıde esımden 1 gun once amelıyat olmus esın

Bayanlar ovulasyon testini denediniz mi ? ben bu şekilde hamile kaldım,günü takip ettim yumurtam çatlayıncada eşimle ilişkiye girdik

Merhaba arkadaslar oncelikle yani yiliniz kutlu olsun saglikli,mutlu,bol bebekli yillar dilerim konunuza cok adapte olamadim ama okudugum kadariyla esleri varikosel ameliyati olablarin bebek yapma ihtimali dusukmu dogrumu anladim ben 3,5aylik evliyim henuz bebek yapma denememiz olmadi erken oldgnu dusundugum icin ama soylede bir durumumuz var bnm esim yaklasik 4yil once varikosel ameliyati oldu ozamab flort edioduk basit bir ameliyatti o sebeple onemsememistik boyle cddi bsy oldgnu smdi ogrendm ben yaklasik3hafta once simir testi yaptrdm ultra sondada baktilar yumurtaliklarm temz ben esime solim ozaman sperm sayisini olctursun boz bu yil sonuna dogru bebek dusunuoduk anladgm kadariyla hareketli sperm sayisi 20milyon ustumu olmasi gerekio beni bilgilendrcek birileri varmi acaba smdi icim bi kotu oldu'(((

tmam canm ..ekliyorum..RABBİM YARDINIZ OLOSUN..İNŞallah HAYIRLI HABERLEİN LAIRIZ..CANM.O KADR BKLEDİNİZ HAYIRLI OLUR HAKINIZDA..

Sagol cnm ekledigin icin nihayet sukur olacak 2013 bu derdi ogrendigim ve bundan dolayi cok agladigim bir yil oldu.Ins amin bu ameliyattta 2014 te bize ugur getirir

Bayanlar ovulasyon testini denediniz mi ? ben bu şekilde hamile kaldım,günü takip ettim yumurtam çatlayıncada eşimle ilişkiye girdik

canım ben bu ay denedim bakalm hayırlısı ilk defa denedm ne derece doğru yaptım bilmiyorum. çift çizginin ikisinin de aynı koyulukta olması gerekıyor değil mi?

canım ben bu ay denedim bakalm hayırlısı ilk defa denedm ne derece doğru yaptım bilmiyorum. çift çizginin ikisinin de aynı koyulukta olması gerekıyor değil mi?

Evet canım,aynı koyulukta ya da 2. çizginin diğerinden daha koyu olması gerekiyor.

Eşlerinizde sorun olabilir ama dediğim gibi 1 tane sperm bile olsa yumurtayı dölleme şansı var Allah'a kalmış. Siz kendi ovulasyon tarihinizi bulun. Çift çizgiyi aynı koyulukta görünce arka arkaya 2-3 gün ilişkiye girin bakalım sonuç ne olacak ?

arkadaşlar merhaba 4,5 yıldır evliyim son bir senedir bebek için uğraşıyoruz eşimde varikosel varmış çift taraflı tam 3 ay önce ameliyat oldu ameliyatdan hemen sonra keçi boynuzu kürüne başladık doktor tam 3 ay sonra tekrar sperm sayısına bakalım dedi biz çok merak ettiğimiz için 2.ayında test yaptırdık 40 milyon olan sperm sayısı 100 milyona çıkmıştı ama ileri hareketliliği hala sıfırdı.bu aradada aylar öncesinden Kaan Aydosdan randevu almaya çalışmıştık ocak ayına randevu verebiliriz deyince devlet hastanesindeki doktorda ameliyat olman şart deyince Kaan hocadan randevu almakdan vazgeçmiştik.tam 3. ayı dolduğunda tekrar test yaptıracağı günlerde Kaan hocanın muayenesinden arayıp randevu alıp almayacağımızı sormuşlar bizde tam test yapılacağı günlerde aradılarsa vardır bundada bir hayır diyerek randevu aldık.3. ayın sonunda yapılan test sonucu eskiye göre biraz daha iyiydi kendimizce yorumladığımıza göre, sperm sayısı bu sefer 70 milyona düşmüştü ama ileri hareketliliği %5 olmuştu.Kaan hoca muaynesinde sperm hasar testi yaptırmasını istemiş şimdi onun sonucunu bekliyoruz 10 günde çıkar demişler yine Kaan hocanın eşime tavsiyelerinide sizlere yazmak istiyorum sizlerde eşlerinize uygulayabilirsiniz isterseniz kırmızı eti az yemesini yeşilliği çok fazla tüketmesini keçi boynuzu tozunu her sabah 1 tatlı kaşığı yemesini ve akşamlarıda ısırgan oto çayını mutlaka içmesini söylemiş ilaç vermemiş hasar testi sonucu çıkınca tekrar bakacak ona göre birşey söyleyecek değerlerin çok kötü değil yaza kadar bekleyelim olmazsa tüp bebek tedavisine başlanır demiş....Allahım hepimizin yardımcısı olsun herkeze şifasını versin sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sonuçlar çıkıncada yazacağım

cnm artk yumurtladgm gunlerı catladıgını anlıyabılıyorum onlara takılmıyorum ben cunku vucudumu okadar dınledımkı bu bekledıgım zsmn zarfında bız hersey yaptık sımdı allahın ol demesıne bıraktık

canm esinin sperm testı taptrmasında fayda var bılgınız olur ameliyat olmaso sansı daha cok arttıryo bu sorundan kurtulmus oldunuz ins ıyı bı yontemle olmustr varikosel tamamen yok olmstr ve degerlerınz ıyıdr allah ustedıgın zamn bebegını versın inş

Cok cok tesekkur ederm nazendecm bnde esime soyledm kisa zamanda sperm sayisini olcturicek umarim her sey yolundadir allah sizede nasip etsn insallah

selam canım çakşır kökünü toz halinde aldık biz 75gr yarım kilo bala karıştırdı eşim macun olarak tüketiyor günde bir defa

bızıde sonuctan haberdar et olurmu cnm

Olur ederim, ben knustum esimle dr esime cok sagliklisin hoc bir problem gozukmuyor demisti bakalim amelyat eden dr bulucaz bulursak tekrar bi muayene olsun bulmazsak baska dr muayene olucak artk umarm bi problem olmaz sizleri okuyorun arada cddi bsymis bu varikosel biz siradan bsy sanioduk ((hepinizin esleri sagliklarna kavussub cici cici bebisler olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…