- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.621
]Varikosel ameliyat tarihleri
delinefsim= 14 eylül 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013
minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...
adzeynep= 12 kasım 2012
kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..
ayseeem= 29 eylül 2012
merinos1= 4 şubat 2013
hykd = 15 nisan 2013
mariel= 30 temmuz 2013
gupse34 =24 Eylül 2013
su828 = 25 eylül
eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..
dildildem=30 nisan 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
leman24= 15 ekim 2013..
EsRa1982 =14 Kasım 2013
nazende88 =12 kasım 2013
sefcn =13 haziran 2013
Herseyguzelolcak=22 kasım 2013
arzugursel54= 11 kasım 2013
noninoni=22 Kasım 2013
evlimutlu44 =29 kasım 2013
kelesdilek = 25 kasım 2013
btd08=7 Aralık 2013
arzugursel54 = 11 kasım 2013 *****hamile ....
feelcrying= 14 ocak 2014
gldrn = 5 kasım 2013
optimist3 =8 ekim 2013
umutsuzvakalar =19 ekim 2013
kızlar bu ameliyatlardan sonra sperm sonuçlarında düşüş olma ihtimali var mı?
canm ya inan cok merak edıyorum bıran once bızede hbr ver bızımde 2 ay dolcak dahaaa off yaaa:)))
inş süper ötesi bi sonuçla karşılaşırız,artık bu kadarını hak ediyoruz Allah ın izniyle.Allah evlat isteyen herkeze nasip etsin amin...
yok canım bizimki mikro cerrahi olmuyo sanrm. kasıktan girildi. mikro cerrahinin farkı ne?
vermem mi tatlım vereceğim günler geçmek bilmiyor çok sabırsızım...düzeldiyse stresimiz azalacak en azından...sizin de 3.ayınıza az kalmış.. doktor ne zaman çağırdı sizi? bize tam 6 ay dolmadan gelmeyin dedi
Kar zarar ilişkisini maalesef bilemiyoruz canım.Doktorların bile verdiği ilaçlarda ilgili kesin cümleler kurmadığı bir konu. Bazen internetten herkese faydalı diye okuduklarımız bizde fayda etmeyebilir.O yüzden bize düşen sabır ve abartmadan elimizden geleni yapmak.Umarım faydalı olur yaptıklarımız.Rabbim kimseyi ümitsiz çaresiz bırakmasın,hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
inş tatlım ya hamile kalmış kadar sevineceğim...eşim çok stres yapıyor doktor psikiyatriye yönlendirdi stres azaltıcı ilaç versin diye gastrit çıktı(
Arkadaşlar yeniden merhaba aranızda aşılama yaptıran var mı? Varikosel ameliyatı olmadan aşılamanın faydası olur muydu ameliyat olmadan da aşılama yapıyorlarmı?
Arkadaşlar yeniden merhaba aranızda aşılama yaptıran var mı? Varikosel ameliyatı olmadan aşılamanın faydası olur muydu ameliyat olmadan da aşılama yapıyorlarmı?
kızlar bu ameliyatlardan sonra sperm sonuçlarında düşüş olma ihtimali var mı?
gldrn = 5 kasım 2013
canım siinki de 1 yılış olmuş geçmiş olsun..bi gelişme yok mu..
Amin insallah
Yazik yaa baksanaa baya stresli galiba esin gastrit stresten dolayi oluyor.Bizde de benim gitmeye ihtiyacim var gercekten ama burda derdimi tam anlatamayacagim icin birde gelip gitmek icin ayri araba lazim malum herkes calistigin icin zor yani Allah yardimcimiz olsun.Insallah haftaya sende bende yeni bir baslangic yapariz senin test sonuclari guzel gelir bizimde ameliyat iyi gecer de insallah sonraki aya hamile kalirim Amin Allahim
Zor hemde cok ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum hesabi.Ne sevebiliyorum cocuklari ne de ne de gormeye gidebiliyorum.Kaynanamda anlamiyorki kiskanclik yapma diyo hemn biseyden anladigi varms gibi Allah buyuk bedddua etmiyorum ama onunda kizi var canimi yakiyor bazen.Insallah Allah cok bekletmez
canm iste o benm ameliyattan once asılama yaptrdım ama tutmadı cnm benarastrmıstm yapılmaması gerekırmş
bende ameliyat öncesi aşılama yaptım malesf negatif
tatlım, mikro cerrahi yöntem ile ameliyat olursanız %25 düşme ihtimali var şu şekilde % 5 değerde düşme, % 20 değerlerin aynı kalma durumu söz konusu...
[
arkadasim size de 3 ay sonra mi test yaptirin dedi doktor ? bakalim yaptirinca bana da ya esimde 8 ekimde ameliyat oldu bakalim sizde sonuc cikarsa bizde yaptiralim ? baska takviyerler ilaclar kullaniyomusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?