Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu ameliyatlardan sonra sperm sonuçlarında düşüş olma ihtimali var mı?

bizim ameliyat tarihimizde 23 kasım..beni de listeye ekler misin canım hafta sonu 2. adetimi bekliyorum..eşimin ameliyat günü adet olmuştum ona ilişki serbestleşti benimde adetim bitmişti yani tam 2 aydır deniyoruz :)Rabbim büyük inşallah çok beklemeyiz

canm ya inan cok merak edıyorum bıran once bızede hbr ver bızımde 2 ay dolcak dahaaa off yaaa:)))

vermem mi tatlım vereceğim günler geçmek bilmiyor çok sabırsızım...düzeldiyse stresimiz azalacak en azından...sizin de 3.ayınıza az kalmış.. doktor ne zaman çağırdı sizi? bize tam 6 ay dolmadan gelmeyin dedi

inş süper ötesi bi sonuçla karşılaşırız,artık bu kadarını hak ediyoruz Allah ın izniyle.Allah evlat isteyen herkeze nasip etsin amin...

inş tatlım ya hamile kalmış kadar sevineceğim...eşim çok stres yapıyor doktor psikiyatriye yönlendirdi stres azaltıcı ilaç versin diye gastrit çıktı (

yok canım bizimki mikro cerrahi olmuyo sanrm. kasıktan girildi. mikro cerrahinin farkı ne?

yok canım bizimki mikro cerrahi olmuyo sanrm. kasıktan girildi. mikro cerrahinin farkı ne?

hmm yani açık ameliyat oldunuz...mikro cerrahi yöntem demek mikroskopla yapılan ameliyat demek oluyor canım yani mercekle falan damarlar gözlem yapılarak ameliyat yapıyorlar fakat açık ameliyatta doktor gözle görebildiği kadarını ameliyat ediyor canım yani mikroskopla yapılan ameliyatta damarların gözden kaçma ihtimali nerdeyse sıfır...

Son düzenleme:

canımcım bıze tam 3 ay sonra test yapın gelın dedı bende cok merak edıyorum sımdı kocaelıne geldım arastrma hastanesıne kan pıhtılasması varmı dıye baktrıcm yarın randevum var dua edın bana

Arkadaşlar yeniden merhaba aranızda aşılama yaptıran var mı? Varikosel ameliyatı olmadan aşılamanın faydası olur muydu ameliyat olmadan da aşılama yapıyorlarmı?

Amin insallah

inş tatlım ya hamile kalmış kadar sevineceğim...eşim çok stres yapıyor doktor psikiyatriye yönlendirdi stres azaltıcı ilaç versin diye gastrit çıktı (

Yazik yaa baksanaa baya stresli galiba esin gastrit stresten dolayi oluyor.Bizde de benim gitmeye ihtiyacim var gercekten ama burda derdimi tam anlatamayacagim icin birde gelip gitmek icin ayri araba lazim malum herkes calistigin icin zor yani Allah yardimcimiz olsun.Insallah haftaya sende bende yeni bir baslangic yapariz senin test sonuclari guzel gelir bizimde ameliyat iyi gecer de insallah sonraki aya hamile kalirim Amin Allahim

Arkadaşlar yeniden merhaba aranızda aşılama yaptıran var mı? Varikosel ameliyatı olmadan aşılamanın faydası olur muydu ameliyat olmadan da aşılama yapıyorlarmı?

Bana doktor 2 ay once asilama calismalarina baslayalim dedi bende istemiyorum ameliyattan sonra degisiklik olmazsa oyle dedim ve daha ameliyat olmadik haftaya sali olacagiz ama suda bir gercek ki tutma olasiligi cok dusuk yada basarisiz olunuyor hiz kalite olmadigi icin belkide burda parali o yuzden oyle demistir para icin

canm iste o benm ameliyattan once asılama yaptrdım ama tutmadı cnm benarastrmıstm yapılmaması gerekırmş

inş tatlım sizin ameliyat gününüz bizim test günümüz inş iyi geçer ameliyatınız bizimde test sonucumuz...

maalesef bi de kıskançlıkla suçlanıyoruz bi de sabırsızlıkla.bu durumu yaşamayan birinin beni anlamasını beklemiyorum.abarttığımı düşünenler var bi de kendileri yaşamadılar ya dışardan konuşmak rahat geliyor.eşim de ameliyat sonrası stresli asabi o da anlayışsız davranıyor

tatlım, mikro cerrahi yöntem ile ameliyat olursanız %25 düşme ihtimali var şu şekilde % 5 değerde düşme, % 20 değerlerin aynı kalma durumu söz konusu...

bizim test vermemize 2 hafta kaldı 3.ayımız doluyor.umarım bu %25 lik dilim bizi vurmaz((( eşimde çok stresli offf Allah ım yardımcımız olsun((

kızlar ben ıkı kere kımyasal gebelık bıde bos gebelık gecrdım benm gbı olan varmı genetık test yaptrdım ıcım ıcımı yedım resmen acaba bendemı sorun var esım bosunamı amelıyat oldu acaba kafayı yıycem bide doktor hemen arastralım dedı içime suphe dustu

[

arkadasim size de 3 ay sonra mi test yaptirin dedi doktor ? bakalim yaptirinca bana da ya esimde 8 ekimde ameliyat oldu bakalim sizde sonuc cikarsa bizde yaptiralim ? baska takviyerler ilaclar kullaniyomusunuz ?

evet canım 18 ekimde test vermeyi düşünüyoruz korku ve merak da va. keçi boynuzu dışında evicap trental klomen kullanıyor bakalım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…