Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladım bu ilaçtan hiç baahsetmedi klomen trental evicap kullanıyoruz kimisi klomen düşürür falan demiş ona da moralim bozuluyor sizin sayımınız nasıldı

10 mılyn 6 mılyn 15 mılyn hızımızda %20 lerdeydı morfolojı %80 dı sanrm klomenı bılmıym ama proxeed plus veriyo drlar ama sgk karsılamıyo belkıde ondan vermemıstr

analadım canım bence morfoloji çok önemli...sizin iyi görünüyor.Rabbim inş kısa sürede bebek nasip eder sana::)müjdeli haberi kısa sürede vermen dileğiyle.tabi ben ve diğer arkadaşlarında...

analadım canım bence morfoloji çok önemli...sizin iyi görünüyor.Rabbim inş kısa sürede bebek nasip eder sana::)müjdeli haberi kısa sürede vermen dileğiyle.tabi ben ve diğer arkadaşlarında...

morfolojı degeısık hesaplanıyomus ben tam olarak neye gore oldugunu bılmıyrm inş cnm inş

morfolojı degeısık hesaplanıyomus ben tam olarak neye gore oldugunu bılmıyrm inş cnm inş

dr lar krugere göre değerlendirmenin daha doğru olduğunu söylüyor.sonuçu ölçen laborantlar 100 spermi alıp onu inceliyor ona göre yüzdelik hesp yapıyor.o yüzden laboranttan laboranta değişiyor gerçi...

evet canım bizim sayılarla hamıle kalan cok olmus napalım nasıp demekkı... Rabbim en kısa zamanda nasip edr inşallah.bnm myomlarım rahım fılmınde tuplere baskı falan yapmadıgı ıcın onemsemedıler bende acıkcası korkuyorumda doktorlar ılla alalım demedıler cok sukur ki...5.5.cm biri 3 cm de biri.amelıyatı kapalı mı oldunuz myom amelıyatınızı_?

Aramiza hosgeldin ve de gecmis olsun canim.Insallah yakinda guzel haberlere hepimizde kavusuruz neler yasadigini hissettigini cok iyi anliyorum-anliyoruz.Cunku hepimizde ayni seyleri ayni duygulari yasiyoruz.Herkes bebeginle gelir sana istemiyo muamelesi yaparlar aa bak kucagina al derler ama hickiriklar o an bogazinda dugumlenir butun bu duygulari fazlasiyla biliyorum keske bilmez olaydik ben bu siteyi esimin hastaligini arastirirken kesfettim keske hic haberim olmasaydi mesela boyle dertlerimiz olmasaydi ama iste napalim bizim sinavimizda bu demekki sizin yine de oyle asiri dusuk degil bence mutlaka guzel bir artis vardir bizim 2 milyonla 6 milyon arasi cikti hep testler.En kisa surede guzel haberler alman dilegiyle kendine iyi bak

cnm turkıyeden kargoyla alamıyomusun o bı ıhtımalın varmı kecıboynuzunun kg 5 tl falan

yaaa yok cnim keciboynuzu degilde burasi uzak bir ulke oldugu icin belki kargo 100 kati fiyat tutuyor.Bir tanidigimda internetten alisveris yapti sort aldi kendine kargo alma parasindan cok tutuyor diye artik gidince goturcem o kadar cok yani.Kaynanam Turkiyeye gidecek bende gitcem yazin ama o benden once(beraber gitmemek en iyisi bu arada ... )gidecek.Olmadi artik ozamana kadar beklicez turk bakkalinda da bulamazsam.Arkadasimin birine ismarladim demirim dusuk onun icin bahanesiyle o da toz getirmis yarim kilo kadar onuda nasil kullancam bilmiyorum

hangı ulkedesın cnm bukadar uzak yoksa turkıyeden evlendın oaraya neysa artık sen kendın geldıgınde alır goturursn aman ayrı gelmen senın ıcın daha ıyı hayırlısıyla su amelıyatı atlatında bu arada çakşırıda bı arastr cok methını duydum ereksıyn sorununa bıle ıyı geloyms

Merhaba ;Öncelikle geçmiş olsun.keçiboynuzu tozunu süte karıştırarak yada bala karıştırarak tüketebilir eşiniz.Hangisi daha etkili bilmiyorum ama ben balla veriyorum.Umarım işe yarar.

canım benimde rahim duvarlarındaydı 2 miyomum rahme baskı yapmıyordu eşimde varikosel olduğu için 6-7 ay gebelik olmadı miyomlarım büyümeye başlamıştı...biz tüp bebek yapamayacaktık (maddi hemen manevi olarak hazır değildik).dr um eşimin ameliyat olacağını duyunca sen de ameliyat ol eşin iyileşene kadar daha da büyürse bu düşük riskin olur deyince ve beraber iyileşirsiniz diyince ve doktoruma da güvenince ameliyat oldum.ameliyatım açık oldu çünkü kapalı ameliyatta bazı miyomlar alınamayabilirmiş.çok şükür geçen ay gittim ameliyat iyi geçmiş dedi rahim kalınlığı iyi dedi...artık eşimin sonuçlarını bekliyoruz rabbim hepimizin yüzüne gülsün inş.

canım eşim 19 ekimde ameliyat oldu.18 ocakta test vericez çok merak ediyorum sizin drunuz eşinize hangi ilaçları verdi acaba

bizimde 16 ocak tam 6.ayımız doluyor bakalım işte eşim ne zaman müsait olursa bu ay içinde ilk testimizi vereceğiz çok heyecanlıyım çok merak ediyorum inş sizin de bizim de değerlerimiz çok iyi çıkar....

canm ya inan cok merak edıyorum bıran once bızede hbr ver bızımde 2 ay dolcak dahaaa off yaaa:)))

inş süper ötesi bi sonuçla karşılaşırız,artık bu kadarını hak ediyoruz Allah ın izniyle.Allah evlat isteyen herkeze nasip etsin amin...

Canim esim yurtdisinda yasiyordu tanistik evlendik kader mi cile mi bilmiyorum artik.Ozelden atarim sana nerde oldugumu tanidik cikar mi cikar diye korkuyorum benim oyle basima cok sey geldigi icin korkar oldum.Artik kullandigimiz kadar kullancaz ben gelince alacagim mecbur

Merhaba ;Öncelikle geçmiş olsun.keçiboynuzu tozunu süte karıştırarak yada bala karıştırarak tüketebilir eşiniz.Hangisi daha etkili bilmiyorum ama ben balla veriyorum.Umarım işe yarar.

Merhaba canim sagolasin insallah hepimizin gecer.Sutle icireyim en iyisi ameliyattan sonra.Ameliyatin ertesi gun baslasam olur mu?Zarar etmesin de

benide listeye yazarmisin 8 ekim 2013 .. henuz birsey yok .. bakalim

Kar zarar ilişkisini maalesef bilemiyoruz canım.Doktorların bile verdiği ilaçlarda ilgili kesin cümleler kurmadığı bir konu. Bazen internetten herkese faydalı diye okuduklarımız bizde fayda etmeyebilir.O yüzden bize düşen sabır ve abartmadan elimizden geleni yapmak.Umarım faydalı olur yaptıklarımız.Rabbim kimseyi ümitsiz çaresiz bırakmasın,hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

arzugursel54= 11 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

btd08=7 Aralık 2013

arzugursel54 = 11 kasım 2013 *****hamile ....

feelcrying= 14 ocak 2014

gldrn = 5 kasım 2013

optimist3 =8 ekim 2013

umutsuzvakalar =19 ekim 2013

evt canım benimki 17.18 günlerde çatlıyo denedik aama bakalm beklemedeyiz.

canım allah yardımcın olsun. bak yine de şükret erken fark etmissinz.çok zaman kaybetmeden.

rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dualarımdasınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…