• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bekleyelim o zaman ama şimdi boşu boşuna beklemeyelim ya :(( a+b yüzde 80 durup dururken bunu da bozmayalım bacım :)))

valla canım bizimde a+b toplamı %50 ama hızlı hareketli %15 olduğu için 1 yıl oldu hala tutturamadık.miktarda tam sınırda 20 milyon.. yani varikosel varmış.doktor bize % 5 hamile kalma ihtimalinden bahsetti.Fakat ortada bişey yok.ayrıca bir sperm testiyle karar verilemez dedi.ikinci testi 1 ay sona falan yaptırmayı düşünüyoruz.siz de 3 ay arayla yaptırın test doktorlar 3 ay ara ile sperm testi yapılır diyorlar.o zamana kadar tutmazsa tekrar bakarsınız

[TABLE="width: 900"]
[TR]
[TD]SPERMİYOGRAM[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Miktarı[/TD]
[TD] 3 ml[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Renk[/TD]
[TD] opak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Koku[/TD]
[TD] özel[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pH[/TD]
[TD] 8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Viskozite[/TD]
[TD] normal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Likefaksiyon[/TD]
[TD] 30 dk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 30 DAKİKA[/TD]
[TD] :[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketli[/TD]
[TD] %55[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Yavaş Hareketli[/TD]
[TD] %10[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketsiz[/TD]
[TD] %35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 SAAT[/TD]
[TD] :[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketli.[/TD]
[TD] %50[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Yavaş Hareketli.[/TD]
[TD] %10[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hareketsiz.[/TD]
[TD] %40[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Sayı[/TD]
[TD] 283,000,000/ml.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mikroskopi[/TD]
[TD] 4-5 lökosit.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
*
canm olması stressiz oldu içindir..canm aslında değerliniz çok kötü değil..doktor ne diyor amliyt konusunda..

Merhaba yeniden doktora gösterdik sonucları a+b degerini toplamı yüzde 80 demiş son zamanda gördüğüm en iyi ornek demiş ameliyata gerek yok demiş.sperm toplamında iyi demiş ameliyat olursan düşme ihtimali var demiş denemeye devam edin demiş :))) şimdi sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım :)))
canm tkviye ilaçalrın kullnın...1 ay sonra tst yapın..dokotr aeliyata gerek deimş ..ama siz üzerinde drun ilaçalrı ve test lerin önünü bıkrakmayın çünkü sonradan sadece zaman kaybı yaşamayın.. ne zamdan beri beebk düşünüyorsunuz...birde doktor aşılama önermedi mi..?

Canım biz 2,5 yıllık evliyiz 8 aydır deniyoruz.doktorda ameliyata gerek yok dedi ama aşılma çok rahat olur dedi çünkü süper dedi sonuclar ama peki eşim daha çok arttırması için Yada bebiş olması için ne kullanmalı

Canım biz 2,5 yıllık evliyiz 8 aydır deniyoruz.doktorda ameliyata gerek yok dedi ama aşılma çok rahat olur dedi çünkü süper dedi sonuclar ama peki eşim daha çok arttırması için Yada bebiş olması için ne kullanmalı

canım ıcınde erkeklerın tum ıhtıyacını karsılayan vıtamınlerı ıceren bı urun kullanıyor esım ve cok cok etkılı oldu bızde.. saglıklı her erkegın bıle kullanması gereken bı vıtamınmıs.. gnc den argınmax aldım canım.. esım 3 sabah 3 aksam kullanıyor.. ayrı ayır e vıtamını cınko gınseng selenyum l argının 'i ayrı ayrı vermek cok mantıksız gereklı olan mıktarlar var zaten esımın kullandıgı urunde.. ve bı yan etkısı yok cunku ıcındekıler vucutta depolanmıyor enerjıye cevrılıyor.. ıstersen bı arastır canım..

tatlım ıyı dıyeyım de ıyı olurum belki:37: sen nasılsın kuzum hadı artık hayırlısıyla bekleme moduna gectın:46: guzel seyler olur ınsallah tez zamanda :16:

Hayirdir cnm bir sorunmu var neye canin skildi.Ben de aslinda moral olarak cok iyi degilim de nappim elden bisey gelmiyor.Hergun bir arkadasimin hamile oldugunu yada hamilelikle ilgili seylet paylastigini goruyorum facebookta icim aciyor resmen kotu hissediyorum.Bekleme moduna gectikte insallah o mod cok kisa olur

*
canm olması stressiz oldu içindir..canm aslında değerliniz çok kötü değil..doktor ne diyor amliyt konusunda..

canım biz doktora test yaptirmak istediğimizi söyledik yaptırdık varikosel veya baska bişey demedi test sonucunu çok iyi dedi enfeksiyon için bisey demedi :s

Son düzenleme:
ayy cnm benim inan bende sen kadar heyecanliyim cok merak ediyorum heralde artik ogrenmissinizdir umarim hersey yolundadir bize haber ver en kisa surede guzel haberlerini bekliyoruz

Stresten mi oluyor acaba esimde ameliyattan once 3 sefer verdi dediki iliski yaparken daha cok cikiyor boyle masturbasyon yapinca az cikiyor galiba dedi doktora da soyledi doktor cok onemsemedi.Benim esim de oyle diyor.Bende dedimki sen gormuyorsun ki ama nekadar ciktigini yaparken hissediyorum diyor ya ona cok geliyr bende anlamadim

Canim bana da iyi geldi test sonuclariniz ins yakinda guzel haberlere kavusuruz hepbirlikte.Ama morfolojide cok onemli onu niye yazmamislar ki?

Sevin cnm uzulme.Ama arkadaslarin dedigi gibi varikosel degiskenlik gosterior 1 teste inanmayin oyuzden en az 3 kez yapiyolar ortalama rakama bakiyorlar sizde bikac defa daha yaptirin hatta baska doktor deneyin bizim hep dusuktu rakamlar ins hep artar artik
canım morfoliji calisiyormus lab. da o yüzden doktor sonuca iyi demiş sorun yok demiş üroloji de yapıldı bu ben bide jinekoloji gosterecem

Son düzenleme:
kızlar bugün test yaptırdık ameliyat % 100 başarılı olmuş bütün değerlerimiz düzelmiş. artık bekleyeceksiniz normal yolla gebelilik olmama ihtimali yok artık dedi....

ameliyat öncesi değerler
sperm konsantrasyonu:11.7
hareketlilik:17.5
morfoloji:16
toplam sperm:35
ileri hareket(a+b):1.5

ameliyat sonrası değerler
sperm konsantrasyonu:25.2
morfoloji:33.6
harketlilik:61.4
toplam sperm:76.2
ileri harket(a+b):31.8

Son düzenleme:
canm hayırlı güzel sonçlarını yazarsın ..beliyoruz merakla ...

değerlerimiz canım allahıma şükür düzelmiş. doktor artık bir sorun kalmadı dedi....

ameliyat öncesi değerler

değerlerimiz canım allahıma şükür düzelmiş. doktor artık bir sorun kalmadı dedi....

ameliyat öncesi değerler

Maşallah canım çok sevindim hemen çalışmalara başlayın besin takviyesine de başla Allah yüzünüzü güldürsün .. Nerede ameliyat oldun canım bize de orta derece dedi doktor ama biri yok dedi ultrasonda çıkmadı zaten bir kez daha sperm testi yaptırıp bakıcaz duruma göre gerekirse ameliyat yaptırırız biz de nerede olduğunuzu yazarsan çok sevinirim canım

Maşallah canım çok sevindim hemen çalışmalara başlayın besin takviyesine de başla Allah yüzünüzü güldürsün .. Nerede ameliyat oldun canım bize de orta derece dedi doktor ama biri yok dedi ultrasonda çıkmadı zaten bir kez daha sperm testi yaptırıp bakıcaz duruma göre gerekirse ameliyat yaptırırız biz de nerede olduğunuzu yazarsan çok sevinirim canım

evet canım bu aralar çalışmalar yapmıyorduk artık sıkı çalışma yapmamız lazım...canım biz varikosel teşhisi için baya bi bekledik hemen pat diye koymuyorlar. en az 3 kere spermiyogram yaptırıyorsun sonra doktor değerlerin inişli çıkışlı olup olmadığına bakıyor eğer sürekli bir düşme varsa ve doktor el ile muayenede varikosel saptarsa varikosel var demek...biz ameliyatı rize de devlet hastanesinde olduk canım..siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?

kızlar bugün test yaptırdık ameliyat % 100 başarılı olmuş bütün değerlerimiz düzelmiş. artık bekleyeceksiniz normal yolla gebelilik olmama ihtimali yok artık dedi....

ameliyat öncesi değerler

Canim hayirli olsun.cok mutlu oldum rabbim insallah bizlerede nasip etsin guzel haberler almayi.insallah bebek haberinide tez zamanda verirsin.

Canim hayirli olsun.cok mutlu oldum rabbim insallah bizlerede nasip etsin guzel haberler almayi.insallah bebek haberinide tez zamanda verirsin.

inş canım allah kimseyi bebekle sınamasın rabbim herkesin yolunu bu konuda açsın eşlerimize şifa versin canım...inş hepimiz en yakın zamanda güzel haberler veririz...

Son düzenleme:
Back
X