• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydin arkadaslar..
benim bor sorum olacak.. esleri ameliyat olmus arkadaslar ameliyattan sonra dikislerin oldugu yerde boyle sertlik kalan oldu mu.. bizim 15 gun oldu ameliyat olali.. dikisin az alti uyusuk hala ve sert bisey varmis gibi icinde.. normaldir iyilesme sureci.cunku diye dusunuyorum ama bide size sorayim

canım benim eşimde de öyle bir şey vardı. sankı dikişin altında yumru var gibi.

başka hastanede pansuman yaptırdığımızda hemşire bazen dikişin altına deri toplanmasın diye bir şey koyuyorlarmıs. ama anlamadık doktora da sormadık.

akşam bir daha bakayım eşimin dikiş yerine bana da hatrlatmış oldun

Tatlim hayirlisi olsun. Benimde asilamam oldu ama hic heves yapmiyorum esimin sperm degerleri dustu.. sadece 10 milyon transfer edildi.. Hakkimzda hayirlisi olsun tatlim...
canım zaten aşılama da istenilen rakam 10 milyon.o yüzden hiç sıkma canını yetecek olan 1 sperm.
bana sanırım 26 milyon sperm verildi,yanlış anlamadıysam.
canım hayırlı uğurlu olsun.Allah izin verirse bu sonuçlarla hamiş kalacan.morfoloji de çok iyi bence.çok sevindim.darısı başımıza:)
inşallah bu sefer olur canım.hepimiz için hayırlısı olsun.
Ayy hadi insallah yakinda guzel haberler duyacagiz desene rakamlar cok guzel benim icime doguyor sen hamilesin tuttu bu sefer tuttu gor bak Allahim insallah.Asilamada ikiz olma orani yuksek mi?Cunku olmazsa bende dusunuyorum asi

Insallah bu ay cokcok guzel haberler alcaz sen adzeynep jonguil ve de diger arkadaslarda inaniyorum ben buna:16::16:
kızzz inşallaaahhhh:)çok umutlanmak istemiyorum.daha sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
ikiz şansı var ama çok çok düşük.
canm çok sevindim inşallah güzel haberlerlini de yazarsın buraya...rabbim yardımcınız olsun..
canımmm inşallah inşallah:)

Dolunay canım ben normal gittim doktora bişeyin yok dedi adet dönemim için gitmedim ayriyeten. Yedirenk canım bize doktor ameliyata gerek yok dedi ama heralde arkadaşların dediği gibi morfolojı düşük galıba ama doktor degerleriniz iyi dedi bu şartlarda ameliyat edemem dedi o zaman risk almış oluruz dedi. Anlamadım gitti valla :)))

canım benim eşimde de öyle bir şey vardı. sankı dikişin altında yumru var gibi.

başka hastanede pansuman yaptırdığımızda hemşire bazen dikişin altına deri toplanmasın diye bir şey koyuyorlarmıs. ama anlamadık doktora da sormadık.

akşam bir daha bakayım eşimin dikiş yerine bana da hatrlatmış oldun
bak.bakalim canim.. ne kadar oldu siz ameliyat olali

Dolunay canım ben normal gittim doktora bişeyin yok dedi adet dönemim için gitmedim ayriyeten. Yedirenk canım bize doktor ameliyata gerek yok dedi ama heralde arkadaşların dediği gibi morfolojı düşük galıba ama doktor degerleriniz iyi dedi bu şartlarda ameliyat edemem dedi o zaman risk almış oluruz dedi. Anlamadım gitti valla :)))

canim doktorlar pek ilgilenmiyolar bisey yok deyip.gonderiyolar hani.esinin degerleri iyo diye soyluyorum bi kadin dogumcuya git cocuk olmuyo esimin.degerleri.iyi de.. adetinin ucincu gunu gel.demesi.lazim hprmon testi yapiyolar bu deiklerimi yapiyolsr fsh lh prolaktin.. bunlar da cocuk.plmamasinda sebep.. bunlarda normalse.. yumurtlama takibi yapmalaro.lazim.. yumurtlaman pluyomu.. catliypmu yeyerli buyukluge ulasiyomu.. bunlarada bakilimva elbeyte vardir.bi sebebi.. banada bisey ypk deyip dirdular.. esimde varikpsel.cikinca yumurylamadigim.ortaua cikti klomen.kullandim duzeldi ama catliyomu ona bakmaya gotmedim daha.. boyle yani

kızlar merhaba...
bugün aşılamam yapıldı:)
sperm sayımızda artış vardı,bugüne kadar gördüğümüz en yüksek rakam...
50 milyon total sayı,
%85 hareket
morfoloji %70 çıktı ama who kriterine göre sanırım.krugere göre kaça tekabül eder bileniniz var mı?
canm masaallah cok ıyı degerler ıns yumoslara kavusurda hamıle kalırsın ne zaman test yapcaksın?
Tatlim hayirlisi olsun. Benimde asilamam oldu ama hic heves yapmiyorum esimin sperm degerleri dustu.. sadece 10 milyon transfer edildi.. Hakkimzda hayirlisi olsun tatlim...
canm bende kendımden bılıyorum sayı asılama ıcın yeterlı ıns tutacak bol hamısler olcak bu topıkte
Canım hepsini yazıyorum ben bişey anlamadım morfolojı hangisi anlamadım :(( volum 2 Görünüm normal. Konsantrasyon m/ml 48 milyon. Total konsantrasyon 96 milyon. Motilite 85. I'leri hareket % 17. Yavaş ileri hareket. %63. Yerinde hareket % 5. Ilk ikisini doktor a+b olarak % 80 dedi iyi dedi. Normal %1. Hafif amorof % 10.. Şekilsel %30. Bi la deger daha var ama yoruldum yazarken :))) krugere göre yapıldı test canım. Bi değerlendirseniz sevinirim ;)))) ameliyat olmamıza gerek var mı sizce arkadaşlar

canm kararsız kalmak cok zor bılıyorum morfolojı sorunu yasayan topıklerdekıler daha ıyı bılır ıstersen onlara bı sor daha derın bılgıye sahıpler

bak.bakalim canim.. ne kadar oldu siz ameliyat olali

canim doktorlar pek ilgilenmiyolar bisey yok deyip.gonderiyolar hani.esinin degerleri iyo diye soyluyorum bi kadin dogumcuya git cocuk olmuyo esimin.degerleri.iyi de.. adetinin ucincu gunu gel.demesi.lazim hprmon testi yapiyolar bu deiklerimi yapiyolsr fsh lh prolaktin.. bunlar da cocuk.plmamasinda sebep.. bunlarda normalse.. yumurtlama takibi yapmalaro.lazim.. yumurtlaman pluyomu.. catliypmu yeyerli buyukluge ulasiyomu.. bunlarada bakilimva elbeyte vardir.bi sebebi.. banada bisey ypk deyip dirdular.. esimde varikpsel.cikinca yumurylamadigim.ortaua cikti klomen.kullandim duzeldi ama catliyomu ona bakmaya gotmedim daha.. boyle yani

canım biz 29 kasım da ameliyat olduk 2 ay olacak. sizin ne kadar oldu?

canm masaallah cok ıyı degerler ıns yumoslara kavusurda hamıle kalırsın ne zaman test yapcaksın?

canm bende kendımden bılıyorum sayı asılama ıcın yeterlı ıns tutacak bol hamısler olcak bu topıkte

canm kararsız kalmak cok zor bılıyorum morfolojı sorunu yasayan topıklerdekıler daha ıyı bılır ıstersen onlara bı sor daha derın bılgıye sahıpler

sağol canım.
12 gün sonra doktora gideceğim yani 1 şubatta belli olacak tatlım:)

sonucuna bakayim diye deminden beri geri sayfalardan basladim okumaya... hayirli.olsum canim.. simdi stressizlik zamani.. hemen olacak diye ilk adetinde.hemen.umitlenip kendini sttese.sokma emi.. hayirlisi olsun en kisa zamanda ikiz.cocuklarin.olsun ;-) amin

sağol tatlım inş olsun ikiz üçüz faretmez:1: artık sters yapmıyoruz eskisi gibi ama beklemek çok zor bir şey ya 2.5 yıl olunca bazen yeter artık olsun bir an önce istiyorum. istemeden diyorum ama allah affetsin...

kızlar sayfanın gerisinde kaldı ama bı arkadaşım eşimin dikiş yerinde farklılık var demişti. ben baktım da şimdi eşimin ılk zamanlarda oluyo oyle dıyo. şimdi dikiş yerinde bi farklılık yok

Kızlar selam, benden maalesef kötü haberler geliyor, eşim test verdi bugün 4 ayımız doldu. Daha da kötü olmuş sonuçlar, belki düzelir ama iki ay sonra bi daha bakalım sigarayı bırak demiş, ilaçta vermemiş..:43::43:
önceki testte;
ML de 20 milyon sperm, ileri hız %0, yavaş hızlı 30, morfoloji 17
Ameliyattan 4 ay sonraki test;
ML de 9 milyon sperm , ileri hız %0, yavaş hızlı 10, morfoloji 17
Görülen o ki çok düşmüş, macun ve karışımlar araştıracağım:14::14::14:

Kızlar selam, benden maalesef kötü haberler geliyor, eşim test verdi bugün 4 ayımız doldu. Daha da kötü olmuş sonuçlar, belki düzelir ama iki ay sonra bi daha bakalım sigarayı bırak demiş, ilaçta vermemiş..:43::43:
önceki testte;
hemen uzulme.. vardir bundada bi hayir.. hemen cok yukselecwk diye bi kaide yokki.. keciboynuzu kuru ve bol havuc suyu icir faydasini gprursun bide bu sitede.muhtesem uclu.ile hamile.kaldim.diye bi sayfa var orayi.oku bak..

canım zaten aşılama da istenilen rakam 10 milyon.o yüzden hiç sıkma canını yetecek olan 1 sperm.
bana sanırım 26 milyon sperm verildi,yanlış anlamadıysam.

inşallah bu sefer olur canım.hepimiz için hayırlısı olsun.

kızzz inşallaaahhhh:)çok umutlanmak istemiyorum.daha sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
ikiz şansı var ama çok çok düşük.

canımmm inşallah inşallah:)

Insallah canim bosver umudun olmamasi da iyi degil umudumuz olsun ki olmazsa da tekrardan bastan baslayacak gucu bulabilelim.Her nekadar yaralayici agir olsada umut guzel birsey hicbirzaman umudunu yitirme Allah senden almasin insallah guzel haberler vereceksin bize rabbim gonlunden gecenleri versin

önceki testte;

bazen ameliyattan sonra düşme olabiliyormuş,o sebeple doktorlar ameliyat yerine aşılama öneriyorlarmış.Bence de sperm için faydalı şeyler yesin vitamin falan alsın.kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor.Biz de bu ay kullanıp öyle doktora sperm testine gideceğiz..bakalım fark edecekmi..

hemen uzulme.. vardir bundada bi hayir.. hemen cok yukselecwk diye bi kaide yokki.. keciboynuzu kuru ve bol havuc suyu icir faydasini gprursun bide bu sitede.muhtesem uclu.ile hamile.kaldim.diye bi sayfa var orayi.oku bak..

bazen ameliyattan sonra düşme olabiliyormuş,o sebeple doktorlar ameliyat yerine aşılama öneriyorlarmış.Bence de sperm için faydalı şeyler yesin vitamin falan alsın.kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor.Biz de bu ay kullanıp öyle doktora sperm testine gideceğiz..bakalım fark edecekmi..

sağolun kızlar, öncesinde iki aşılamam olmuştu zaten, üzülmemek elde değil tabi de güçlü durmaya çalışıyorum, zaten hamile kalamayınca heralde iyileşme yok demiştim, cuma gününe karar aldık eşimde bende sigarayı bırakıyoruz, keçiboynuzu ve e vitamini kullandım öncede sonrada, yengemin bi akrabası bi aktardan karışım yaptırmıştı, Allahın hikmeti tabi kullandıkları ay hamile kaldı, aktar eşlerden sorun olanların ikisinin de testlerini istiyor, onların ikisinde de sorun vardı, testteki soruna göre karışım hazırlıyor, bugün sabah faks çektik, karışımın ne oranda olacağını ve fiyatı telefonla bildiriyor, okey verirsek kargoyla gönderiyorlar, aktar yaşlıca biriymiş, sabah gelip öğlene kadar bunlarla ilgilenip gidiyor, geri kalan işlemleri çocukları hallediyormuş, dün konuştuk, bende sorun olup olmadığını sordu eşime, eşimde olmadığını söyleyince test sonucunu fakslayın babam sabahtan bakar, ona göre fiyat çıkartır ararız dediler, bakalım artık, ilaç olmadığından bitkisel şeylere devam edeceğiz, doktor iki ay sonra değişiklik olmazsa tüp bebek dedi, maddi durumum olsa hemen yapardım ama haziranda 3 senemiz dolacak o zaman devlet bi kısmını karşılıyor, en kötü ihtimalle haziranı bekleyecez iyice düşmezse tabi, :43: Rabbim dileyen herkese bizede nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
önceki testte;

selam canim hemen uzulme stres yapma benim esimde 3 ay oldu ameliyat olali yaklasik 4 bucuk aydir sigarayi da birakti doktor birakmazsan ameliyat etmem demisdi evt birde esine keciboynuzu falan bal corekotu yedir insallah duzelir canini sikma

Back
X