• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allahim biz ne zaman ameliyat olacagiz yeter artik sabrim kalmadi allahim.bugun esime arattim soyleye soyleye onuda bunaltiyorum ama napim ya bende insanim.:14:demisler ki daha belli degil biz seni arariz kac ay gecti ya varikosel oldugunu ogreneli 1 sene olacak daha ameliyat oldugumuz yok artik psikolojim aslt ust durumda napicagimi bilmez durumdayim cok umutsuzum cookk:43:

umutsuzluğa kapılma canm..hangi şehirdesiniz bu nasıl sıraymış..herkes ordamı ameliyat oluyorr..

Günaydın Canlar;
Biz ameliyatımızı olduk hayırlısıyla bizi de listeye ekleyebilirsiniz.inşh tez zamanda
Hayırlı sonuçlar alırsınız bende alırım inşh.
Kızlar birşey sorucam akşam saat 22 gıbı evde olduk 15 gıbı ameliyattan çıktı eşim.
Çok sıkıntısı olmadı şükür ama sabah uyandıgından beri midem bulantısı ayaga kalkıncada baş dönmesi var normal mi siz de durumlar nasıldı?

Günaydın Canlar;
Biz ameliyatımızı olduk hayırlısıyla bizi de listeye ekleyebilirsiniz.inşh tez zamanda
Hayırlı sonuçlar alırsınız bende alırım inşh.
Kızlar birşey sorucam akşam saat 22 gıbı evde olduk 15 gıbı ameliyattan çıktı eşim.
Çok sıkıntısı olmadı şükür ama sabah uyandıgından beri midem bulantısı ayaga kalkıncada baş dönmesi var normal mi siz de durumlar nasıldı?

günaydınn canemm ..dahi hayırlı gelir size inşALLAH...
NORMAL CANM BİZDE 16 GİBİ ÇIKTIK HASTANEDEN..4 saat kadr abisinin evinde dinlendi kalkmaya yakın midesi ve başı çok dönü nerdeyse kalkmaktan vargeçek kadr çok...fala sürmedi ilacını aldı..gçti..yaklaşık 20 dk kadr başın dönyor midem bulanıyor dedi...sora 1 .30 saatlık yola koyulduk eve gldiğimizde sabah iyiydi hafif baş ağrıyordu.....

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

Kızlar selam 2 gündür giremiyorum çok heyecanlıyız eşim sabah ameliyat olacak lütfen siz de dua edin yarın cuma mübarek gün. . Ins Rabbim tüm ameliyat olanların yardımcısı olur hayirlisi ile bebeklerini kulaklarına almasını nasip eder

merhaba canm..eşin ameliyat oldu mu ??

inşallah benimde rahat geçer cnm.korkmuyo değilim ama bakalım.
sonuç nasıl çıktı?

rahim filmi tatlım.tüplerin açık mı değil mi ona bakacaklar.

anladım canm..zor oldugunu duymuştum..bnde eğer bu ayda olmazsa eşim test yapmaya gittiğinde tekrar hormon testi yapacam...

bişey soracam..rahim filmi gerekip gerekmediğini altan bakınca anlarlar mı..bn ilk gittimde doktroa altn baktılar hormon testine baktınlar hiç bir şeyin yok hiç bir şeye gerek yok demişlerdi..bakınca anlıyorlar mı tüpler kapalı açık mı ?

Offf offf Allahim yarabbim gecmis sayfalari okudum uzuldum herkes hasta herkes hasta.Hamile olan yok su aralar.Olsa oyle iyi bir moral olacak ki bizim olmuyo bari baskalarinin olsun da sevinelim.Eslerimizin derdi yetmiyormus gibi birde onlar canimizi sIkIp uzuyorlar bizi daha cok strese sokuyorlar.Ameliyat olacak arkadaslara da Allah kolaylik tez vakitte bebek versin insallah.Hele ben asil ben nekadar bekleyecegim belli degil en azindan ameliyat olup 6 ay 1 sene icinde asi tup gecilir ama benim durum daha da vahim can skici ameliyat tarihimiz bile belli degil 1 senedir doktora git gel bunaldim vallaha haftalardir soylemmekten esime ara ara doktoru diye dilimde tuy bitti.Bu kadar gamsiz olunmazda iste olanlari varmis.Bakalim artik seneye mi olcak yaza mi ben yakinda dert bulursam icime hic sasirmayin

canm haklsıınız çok bkleidnizz ...başka hastane ya da başka bir şehirde olsanızz olmazm mı..?? bklemek çok zorr. ameliyat olma gününü bkliyecğinize ameliyattan olup hamile kalma sürecini bklemeniz daha iyi olurdu...HAKINIZDA HAYIRLI OLSUN..RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNN..

canm szin ameliyat kasım 11 demi listye ekliyeceğimde ...

Evet canım 11 Kasım bizimki. Doktor bize ilaç falan vermedi,bazıları proxeed plustan bahsetmiş. Bana da bahseder misiniz biraz ?

Bu arada soğan kürünü Saraçoğlu'nun anlattığı gibi yapıyorum,adet olmadığım için adetin 7. günü diye yapamıyorum maalesef.

Evet canım 11 Kasım bizimki. Doktor bize ilaç falan vermedi,bazıları proxeed plustan bahsetmiş. Bana da bahseder misiniz biraz ?

Bu arada soğan kürünü Saraçoğlu'nun anlattığı gibi yapıyorum,adet olmadığım için adetin 7. günü diye yapamıyorum maalesef.

Tatlim gecmis olsun.. hayirli sonuclar alirsiniz insallah.. esim ameliyattan sonra 3 ay kullandi proxeed plus i bizde hic etkisi olmadi.. bende arastirdim gnc nin arginmax die vitamini buldum 1 bucuk ay kullandi ve sonuc 15 milyondan 150 milyona cikti.. hala devam ediyoruz canim..

Tatlim gecmis olsun.. hayirli sonuclar alirsiniz insallah.. esim ameliyattan sonra 3 ay kullandi proxeed plus i bizde hic etkisi olmadi.. bende arastirdim gnc nin arginmax die vitamini buldum 1 bucuk ay kullandi ve sonuc 15 milyondan 150 milyona cikti.. hala devam ediyoruz canim..

Canım tşkler cevapladığın için. Bizim asıl sorunumuz hareketlilik :( %65i hareketsiz yani ölü spermlerin

Canım tşkler cevapladığın için. Bizim asıl sorunumuz hareketlilik :( %65i hareketsiz yani ölü spermlerin

Tatlim bizimde % 60 i hareketsizdi.. % 0 ileri hizli % 10 ileri yavas % 30 yerinde idi. Arginmaxtan sonra ileri hizli % 15 ileri yavas %30 yerinde hareket % 15 hareketsiz % 40 a dustu.. ileri hizi daha da artirmak icin hem arginmax hem tribulus tablet kullaniyor esim..

tamam canm seni de listeye ekliyeceğim...
plus u ameliyattan önce kulandık hiç bir faydasnı görmedik blki ameliyattan önce kulndığımız içindir bilöiyorum..faydaını gören akadşalr var ama hiç bir işe yaramaynlar da va...doktora la konuursun daha etkili bir vitamin var sa onu kulln..mesela bir arkadaşımız gnc arinmax dı yanılmıyorsam o ilacı kulnmıştı fayda çıoktu..bnde doktora gittiğimizde hngisinin daha etkili oldugunu öğrendikten sora kulnacağız..

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

arzugursel54= 11 kasım 2013

inşallah benimde rahat geçer cnm.korkmuyo değilim ama bakalım.
sonuç nasıl çıktı?

çok şükür canım tüpler açık çıktı çekilirken görüyorsun zaten ilacın gittiğini anında öğreniyorsun

canm 3 ay içinde hamile kaln var 1 yıl içinde de değerlerin nasıl yükseldiğine bağlı ...topiğin ilk sayfasıda ameliayt tarihleri yazıyor..yaında da hamie kaln arkadaşalr var...hamile kalma arlıkları çok yüksek değil..

anladım canım bakayım sağol inşallah bi an önce ameliyat olsaydı sorup sıkıştırmakta istemiyorum ama bi an önce de olsun siyorum siz nasıl ikna ettniz ya da nasıl konuştunuz eşlerinzle?

ameliyatı nasıl kararlaştırdınız?

çok şükür canım tüpler açık çıktı çekilirken görüyorsun zaten ilacın gittiğini anında öğreniyorsun

anladım canım bakayım sağol inşallah bi an önce ameliyat olsaydı sorup sıkıştırmakta istemiyorum ama bi an önce de olsun siyorum siz nasıl ikna ettniz ya da nasıl konuştunuz eşlerinzle?

ameliyatı nasıl kararlaştırdınız?

Tatlim benim esim evlenmeden once askerde olmus ilk varikosel ameliyatini.. evlendikten sonra hemen kimyasal gebelik yasadim drum esimden test istedi ve sonuclar cok kotuydu urolojiye gittik ameliyat dedi. Esim ben kesinlikle olmam dedi agladim sizladim karar degistirmedi.. bigun aldim karsima ^ cocugumuzun kesinlikle olmayacagini bilsem allah seni bana bagislasin diye dua ederdim asla ayrilmayi dusunmezdim ama madem ki ameliyatla bi caresi var ve sen yapabilecegin seyler varken cocuk icin ve hic bi caba gostermezsen hemen toplayim esyalarini ayrilalim simdi dedim.. oda tmm ameliyat olacam dedi 2 ay sonraya gun aldik ama o 2 ay boyunca uff pufff cekti..

canım o ilacı benim doktorumda eşime verdi ne için o ilaç? devlet karşılamıyo 128 milyon dedi eczane almadım ben .eşimin doktoru da içmesine gerek yok dedi.

anladım canm..zor oldugunu duymuştum..bnde eğer bu ayda olmazsa eşim test yapmaya gittiğinde tekrar hormon testi yapacam...

bişey soracam..rahim filmi gerekip gerekmediğini altan bakınca anlarlar mı..bn ilk gittimde doktroa altn baktılar hormon testine baktınlar hiç bir şeyin yok hiç bir şeye gerek yok demişlerdi..bakınca anlıyorlar mı tüpler kapalı açık mı ?

maalesef canım alttan bakılınca anlaşılacak bir şey değil. filmde içeriye ilac gönderiyorlar. o ilaç tüplere ulaşırsa açık oluyo olmazsa kapalı

Tatlim benim esim evlenmeden once askerde olmus ilk varikosel ameliyatini.. evlendikten sonra hemen kimyasal gebelik yasadim drum esimden test istedi ve sonuclar cok kotuydu urolojiye gittik ameliyat dedi. Esim ben kesinlikle olmam dedi agladim sizladim karar degistirmedi.. bigun aldim karsima ^ cocugumuzun kesinlikle olmayacagini bilsem allah seni bana bagislasin diye dua ederdim asla ayrilmayi dusunmezdim ama madem ki ameliyatla bi caresi var ve sen yapabilecegin seyler varken cocuk icin ve hic bi caba gostermezsen hemen toplayim esyalarini ayrilalim simdi dedim.. oda tmm ameliyat olacam dedi 2 ay sonraya gun aldik ama o 2 ay boyunca uff pufff cekti..

biz ilk varikosel teşhisını hazıranda öğrendik. doktor 5 dakıkalık iş ameliyat kolay dedi. eşim tutturdu annem de olsun gel etme yaptıralım dedim dinletemedim.

o zaman olsaydı şimdiye çoktan hamileydim belkide. nasip tabi.

şimdi de soramıyorum annesi olacak mı olmayacak mı?

ben hastaneleri yol ettim. kendisinden de aynı fedakarlığı beklıyorum. yapacaktır da ama eşim korkar ameliyat işlerinden:52:

canım o ilacı benim doktorumda eşime verdi ne için o ilaç? devlet karşılamıyo 128 milyon dedi eczane almadım ben .eşimin doktoru da içmesine gerek yok dedi.

maalesef canım alttan bakılınca anlaşılacak bir şey değil. filmde içeriye ilac gönderiyorlar. o ilaç tüplere ulaşırsa açık oluyo olmazsa kapalı

Canım forumda yazilanlari okudum biraz, sanirim sayiyi ve hareketliligi arttiriyomus

Back
X