- 19 Nisan 2013
- 1.087
- 918
- 208
- Konu Sahibi delinefsim
- #1.281
canım sizinle bizim durumumuz tamamen aynı.. inşallah bizde anne olabiliriz en kısa zamanda.
benim eşime de doktor aynısını solemiş bu aşamada onemli olan senden sperm getirmek demiş.
zaten 6 ay da sperm gelmeye baslarsa hemen tupbebege gecerız vakıt kaybetmeyız demıs.
aman erkenden olun ameliyatı biz gece sene olsaydık belki şimdi daha cok ılerlemiştik belki hamileydim bile..
ameliyat olun ki kürlere başlayın faydasını gorun canım.
eşinle cok guzel konusmussun seni örnek aldım bende eve gıdınce o şekilde bir konusma yapayım :)
bu arada kac yaslarındasınız siz ?
bize tese yapsak bugün bile bulunabilir sperm ve hemen tüp bebek yapabiliriz dedi.ama teseyi önermiyor.ben 30 yaşındayım.eşim 33.senin 30 yaşında olman avataj 35 falan olsaydın vakit kaybetmeyelim derdim.varikoseli ameliyatını yapalım 6 ay bekleyelim dedi.ama o süre zarfında ilaçta vericem buda sayıyı artırmaya ve çıkışa yardımcı olacak dedi.size ilaç vermemişti ya, ameliyattan sonra bizim ilaçları yazayım sana bi doktorunuzla görüşün istersen.ama ben dün yinede keçi boynuzu özü ve arı-bal-polen aldım onlarada başladık.
eşim ne gerekekiyosa yaparım yeterki çocuğumuz olsun hemen ameliyat olurum dedi doktora.ama o kadar heyecanlıki.onu rahatlatmam gerekiyodu.inan benim gözünde onun üstlendiği görev bir annenin bebeğini 9 karnında taşıması kadar kutsal.sende eşin stresliyse bunu empoze et ona.adım adım ilerliyoruz rabbim nasip ederse başarcaz inşallah sizde, bizde.