• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar
Malesef annemle ilgilı sonuçlar çıktı gögüs k... Yazamadım bile
Ameliyat olcak yakın zamanda da kemoterapi.
Güçlü olmak zorundayım ama bazen çok zor.
İnşh atlatıcaz.lütfen dualarıma ortak olun.

canım çok geçmiş olsun.hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah annen.dua ederiz tabi.sende içini rahat tutmaya çalı.iyi düşün iyi olsun...

tatlım sen güçlü ol annenin yanında ol anenn bu günleri atlatacak inan bana sevgi ile güçlüğkleri aşacaksınız, rabbim anenne şifa lar ihsan eylesin enn kısa zamanda ve cümle hastalara da.....kolay bişey değil ama sen dua et bizde dua edicez annene....

sağol cemrem çok teşekkür ederim.

canım hıç korkma hiç uzulme.. evet haklısın zorlu bi süreç ama inanki sonu guzel olacak.. inşallah en kısa zamanda atlatırsınız sagliğina kavuşur anneciğin..

canım çok sağol inşh.atlıtıcaz.

canım geçmiş olsun ALLAH en kısa sürece acil şifalarını versin .. evet sen annene moral olmak zorundasın moral çok önemli bir şey bu dönemde bizim iş yerinde bir bayan 40 lı yaşlarda o da gögüs k. oldu 3 ay işe gelmedi tedavi gördü sonra bir baktık karsımızda düşün iş yerinden çıkıp çıkıp kemoterapiye gidiyordu iş gelmesi bile ona moral oldu insanlarla sohbeti muhabbeti şimdi çok şükür atlattı.. bu hastalık 5 kadından birinde olan bir hastalık ama hemen hemen hepsi bu hastalığı yeniyor inş annende en kısa sürede atlatır bu dönemi , hem daha torunlarını sevecek demi :) annene hep güzel olaylar anlat üzecek birşeylerden bahsetme canım hep iyileşme hikayeleri anlat boylece umudunu hiç kaybeymez unutma umut insanlık için herşeydir umudumuz duamız yoksa ne ehemmiyetimiz var ki ..inş en kısa sürede herşey yoluna girecek her zaman duamızdasınız.

canım çok sağol.inşh atlatıcaz ben hala şoktayım.onun yanında asla birşey yapmadım hep iyi olcak dedim merak etme emin ellerdeyiz ne gerekirse yapıcaz dedim. hatta bugün işe geldim kafam dağılsın diye bende...

Kızlar

canm allah yardımcınz olsun hep imtıhan içindeyz inş guzel bısekılde atlatrsınız

sleyküm selm canm..kiloyla alakası yok bildiğim kadarıyla...ve hatta genetik te olugunu sanmıyorum...bildiğim kadrıyla sürekli aynı pozizyonlarda yani ya hep ayakta yada sürekli aynı yerde oturmada çıkabilir.... ve ateşli bir hastalık geçirmede olabilir..mesela benm eşimde küçükken ateşli hastalık geçirmiş ve doktora götürmemiş..bunun ynı sıra yaklaşık 10 yıldır leptop kullanıyor..geeceleri üstünden kalkamzmışş...leptopta ki radyasyon çok fazla üstelik kucakta oynanınca yumurtalıkları çok fazla etkliyor...eşimde de sürekli leptop varmış kucağında...

cnm benm eşimin işi nedenyle hep ayakta zaten ayagında varisleride var bizim sebebimiz bu sanırım inş tekrarlamaz

cnm benm eşimin işi nedenyle hep ayakta zaten ayagında varisleride var bizim sebebimiz bu sanırım inş tekrarlamaz

yaaa canım bizdede aynı durum var.eşim işte devamlı ayakta.ve ayak bileğinde ve bacağında da varis var.baldıra kadar varis çorabı giyiyor.ve bizdede varikosel var.sebebi bu olabilir değilmi???

yaaa canım bizdede aynı durum var.eşim işte devamlı ayakta.ve ayak bileğinde ve bacağında da varis var.baldıra kadar varis çorabı giyiyor.ve bizdede varikosel var.sebebi bu olabilir değilmi???

canm sürekli aynı pozisyonda kalırsa varikosel çıkıyor diye duymuştum..

cnm benm esimde varis corabı gyiyo aynı. napalm byerde mecbur esim ameliyat oldu sıkıntı olmaz inş

arkadaşlar eşimde 3 aydır proxsedd plus kullanıyordu ve sayımız ml de 400 bin den ml 11 milyon toplamda 33 milyon olmuş.çok sevindik ve ilaca devam etmeye karar verdik.ben ilacı burdan duymuştum ve kullananlara ya da düşünenlere faydası olacağını düşünüyorum.inş daha da artar ve kendiliğinden bebişimiz gelir.

Kızlar

tatlım çok geçmiş olsun allah sağlıklı bir yaşam versin annene inş yener bu durumu...benim arkadaşımın annesinde de aynı hastalık vardı kemoterapiden sonra iyileşti allaha şükür şuan çok iyi durumda yendi yani hastalığını..moral çok önemli inş bir an önce hamile kalır annene de sana da çok iyi moral olur...

Kızlar

Canim benim yaa:25:Insallah derdini veren Allah dermanini da verir erken taniyla bircok kisi iyilesiyor ben cok kisi biliyorum iyilesen yanliz moral cok onemli bu tur hastalarda ilacmis kemoterapiymis en son once moral ve duzenli beslenme cok onemli.Dualarimdasin canim her hafta yasin okuyorum ben annen icinde okurum iyilesmesi icin rabbim yardimciniz olsun.Allah tum hastalara sifa versin.Hersey gercekten guzel olacak ama zamani var tipki ruyamdaki bebegimin bana dedigi gibi zamani var anne dedi bana

arkadaşlar eşimde 3 aydır proxsedd plus kullanıyordu ve sayımız ml de 400 bin den ml 11 milyon toplamda 33 milyon olmuş.çok sevindik ve ilaca devam etmeye karar verdik.ben ilacı burdan duymuştum ve kullananlara ya da düşünenlere faydası olacağını düşünüyorum.inş daha da artar ve kendiliğinden bebişimiz gelir.

çok sevindim canm..inşallah daha iyi olur...RABBİM YARDIMCIMIZ OLUR İNŞALLAH...

Son düzenleme:
kızlar merhabalar,
ameliyatımızı olduk sonunda şükür sıkıntısız atlattık.

3 a sonra eşim sperm testi verecek.

doktora arginmax ı sordum:52: bu tarz sperm arttırıcı vitaminler kullanmaya gerek var mı dedim yok dedi:44:

ne yapmalıyım sizce nerden başlamalı?

kızlar merhabalar,

doktora arginmax ı sordum:52: bu tarz sperm arttırıcı vitaminler kullanmaya gerek var mı dedim yok dedi:44:

merhba canm .öbcelikle geçmiş olsun canm...doktor bizede vitamin vermedi ...proxsed pplus verecem dedi ama şimdi değil..3 ay yad a 6 ay kdr size vereciğim ilaçları kulndıktan sonra etki oluyorsa kulanırsınız dedi...yazdıgım ilaçalrda fayda olmazsa zaten vitmini de boşuna kulnmış olursunz dedi...sayımız 1 milyon en az 7 milyon yapmalıyım ki sizde vitamin kulnın dyeyim dedi...ameliyat ı hang gü oldunuz..?

merhba canm .öbcelikle geçmiş olsun canm...doktor bizede vitamin vermedi ...proxsed pplus verecem dedi ama şimdi değil..3 ay yad a 6 ay kdr size vereciğim ilaçları kulndıktan sonra etki oluyorsa kulanırsınız dedi...yazdıgım ilaçalrda fayda olmazsa zaten vitmini de boşuna kulnmış olursunz dedi...sayımız 1 milyon en az 7 milyon yapmalıyım ki sizde vitamin kulnın dyeyim dedi...ameliyat ı hang gü oldunuz..?

bize antibiyotıkm ve agrı kesiciden başka bşe vermedi verecğim de demedi.

cuma günü olduk canım. siz ne zaman oldunuz?

kızlar merhabalar,

canım geçmiş olsun .. doktor bu sürede hiç mi ilaç vermedi size ? bize vermedi de merak ediyorum , ben de bu arada kürlere başladım eşime ..

bize antibiyotıkm ve agrı kesiciden başka bşe vermedi verecğim de demedi.

cuma günü olduk canım. siz ne zaman oldunuz?

peki canım kür falan yapıyormusun bunları doktora sorma fırsatın oldu mu ? ben eşime soyluyorum da doktora sormuyor bir turlu bende o kadar kür hepsi daha kotu sonuclar verir mi diye korkuyorum
aşağıdakileri kullanıyor eşim

keçi boynuzu kürü
arı sütü bal polen propolis karısımı
caksır suyu
caksır otu bal

sabah aç karnına caksır suyu arı sutu bal polen
akşam eve gelince de yemekten sonra caksır otu bal 1 cay kaşığı
yatarken de keçi boynuzu kürü ile arı sutu bal polen kullanıyor.

Back
X