• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
peki canım kür falan yapıyormusun bunları doktora sorma fırsatın oldu mu ? ben eşime soyluyorum da doktora sormuyor bir turlu bende o kadar kür hepsi daha kotu sonuclar verir mi diye korkuyorum
aşağıdakileri kullanıyor eşim

keçi boynuzu kürü
arı sütü bal polen propolis karısımı
caksır suyu
caksır otu bal

sabah aç karnına caksır suyu arı sutu bal polen
akşam eve gelince de yemekten sonra caksır otu bal 1 cay kaşığı
yatarken de keçi boynuzu kürü ile arı sutu bal polen kullanıyor.

yok canım hiç ilaç vermedi. antibiyotıkten başka. işte o vitaminleri kullansın mı dedim yok dedi.
kürüde sormadım canım ya eşim doktoru ararsa sordurayım bi.

ben havuç ve incir yedirmeyi düşünüyorum daha başlamadım da

kızlar merhabalar,
ameliyatımızı olduk sonunda şükür sıkıntısız atlattık.

3 a sonra eşim sperm testi verecek.

doktora arginmax ı sordum:52: bu tarz sperm arttırıcı vitaminler kullanmaya gerek var mı dedim yok dedi:44:

ne yapmalıyım sizce nerden başlamalı?

canım çok geçmiş olsun.hayırlısı.hadi güzel gelişmeler sizinle olsun.
benim eşimde cumartesi ameliyat olcak.ama bize 6 ay beklicez.sperm testi ondan sonra yapıcaz dedi.birde ameliyattan sonra ilaç vericem dedi.ama bakalım verecekmi?bende keçi boynuzu özü, arı sütü-bal-polen karışımı içiriyorum.ama bunları duydum biyerlerden kendinm aldım.cumartesi ameliyattan sonra sorcam doktora.
yazarım size gelişmeleri.

canım geçmiş olsun .. doktor bu sürede hiç mi ilaç vermedi size ? bize vermedi de merak ediyorum , ben de bu arada kürlere başladım eşime ..

canm her doktor ilac vitamin yada takviye vermıyo ama arastırp alabılırsınız bız proxeed kullanıyodk amelıyattan sonra doktor xy complex verdi ve butun vıtamınler içinde var daha iyi arastrdım inş guzel sonuclar verr aynı zamanda kurlerde uyguluyorum esıme

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

arzugursel54= 11 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

bize antibiyotıkm ve agrı kesiciden başka bşe vermedi verecğim de demedi.

cuma günü olduk canım. siz ne zaman oldunuz?

canm biz 2 ay önce olduk...olduğumuz gün bize antibiyotık ve ağrı kesici verdi...bir hafta sonra gelin sayınız için ilaç yazacm dedi...1 hafta sonra gititğimizde kan testi yaptı iğne gerekiyor mu dye..kan ı aldılar sonuçlara bktı şimdilik iğneye gerek yok dedi...arimidex diye bir hormon ilacı verdi... 3 ay onra gelin dedi...proxsed den hbahsettim onu şimdi değil sayınız brz ilerlesin onu da yzarım dedi...1 ay sonra gidecez ..

kızlar merhabalar,

doktora arginmax ı sordum:52: bu tarz sperm arttırıcı vitaminler kullanmaya gerek var mı dedim yok dedi:44:

geçmiş olsun tatlım inş 3 ay sonra değerleriniz fırlamış olur...doktor bize de ilaç vermedi gerek yok dedi,eğer 6 ay sonra artmazsa o zaman veririz dedi..

kızlar merhabalar,

tatlım çok çok geçmişler olsun:)tez zamanda sonuç alırsınız inşallah...
bize proseed plus ve evicap vermişti doktor.

ayrıca keçi boynuzu kürünü hemen hemen hepimiz eşlerimize uyguluyoruz ama lütfen hormon testlerine göre uygulayalım.eğer fsh yüksekte keçi boynuzu,incir bunlar zararlı olabilir.yani mutlaka doktora danışıp öyle kullanılmalı diye düşünüyorum.

canm biz 2 ay önce olduk...olduğumuz gün bize antibiyotık ve ağrı kesici verdi...bir hafta sonra gelin sayınız için ilaç yazacm dedi...1 hafta sonra gititğimizde kan testi yaptı iğne gerekiyor mu dye..kan ı aldılar sonuçlara bktı şimdilik iğneye gerek yok dedi...arimidex diye bir hormon ilacı verdi... 3 ay onra gelin dedi...proxsed den hbahsettim onu şimdi değil sayınız brz ilerlesin onu da yzarım dedi...1 ay sonra gidecez ..

kan testini niye yaptı canım neye baktı?

canm inş esin en kısa zamnda iyilesr degerleri duzelir hamile kalırsn

inşallah canım:16:

geçmiş olsun tatlım inş 3 ay sonra değerleriniz fırlamış olur...doktor bize de ilaç vermedi gerek yok dedi,eğer 6 ay sonra artmazsa o zaman veririz dedi..

bize onu da demedi canım anlamadım valla:44:

tatlım çok çok geçmişler olsun:)tez zamanda sonuç alırsınız inşallah...
bize proseed plus ve evicap vermişti doktor.

sağol canım.üç ay sonra sperm testine bakıp ondan sonra kendim mi alıp kullansam acaba olur mu ki?

[/QUOTE]ayrıca keçi boynuzu kürünü hemen hemen hepimiz eşlerimize uyguluyoruz ama lütfen hormon testlerine göre uygulayalım.eğer fsh yüksekte keçi boynuzu,incir bunlar zararlı olabilir.yani mutlaka doktora danışıp öyle kullanılmalı diye düşünüyorum.[/QUOTE]

canım benim eşimin karaciğer değerleri yüksek bunların zararı olur mu biliyo musun?

bide kızlar doktor eşime rapor verdi bi hafta. tabi hiç yatıp dinlenmedi.
şimdi bakıyorum mesela ameliyat yeri şişmiş sanki. ve ameliyat olunan yumurtalık çok aşağıya düşmüş.
doktor yarayı iki gün sonra açın dedi. pansumana geldmiz hastanede bi hafta kapalı kalsın dedi.
yara açılır diye de korkuyorum sizler neler yaptınız?

canım çok geçmiş olsun.hayırlısı.hadi güzel gelişmeler sizinle olsun.
benim eşimde cumartesi ameliyat olcak.ama bize 6 ay beklicez.sperm testi ondan sonra yapıcaz dedi.birde ameliyattan sonra ilaç vericem dedi.ama bakalım verecekmi?bende keçi boynuzu özü, arı sütü-bal-polen karışımı içiriyorum.ama bunları duydum biyerlerden kendinm aldım.cumartesi ameliyattan sonra sorcam doktora.
yazarım size gelişmeleri.

canm inşALLAH SİZDE HAYRLISI İLE AMELİYATI OLUP SONUCUNU GÖÜRSÜNÜZ...GELİŞMELERİ BEKLİYORUZZ..

kan testini niye yaptı canım neye baktı?

inşallah canım:16:

bize onu da demedi canım anlamadım valla:44:

sağol canım.üç ay sonra sperm testine bakıp ondan sonra kendim mi alıp kullansam acaba olur mu ki?
ayrıca keçi boynuzu kürünü hemen hemen hepimiz eşlerimize uyguluyoruz ama lütfen hormon testlerine göre uygulayalım.eğer fsh yüksekte keçi boynuzu,incir bunlar zararlı olabilir.yani mutlaka doktora danışıp öyle kullanılmalı diye düşünüyorum.[/QUOTE]

canım benim eşimin karaciğer değerleri yüksek bunların zararı olur mu biliyo musun?

bide kızlar doktor eşime rapor verdi bi hafta. tabi hiç yatıp dinlenmedi.
şimdi bakıyorum mesela ameliyat yeri şişmiş sanki. ve ameliyat olunan yumurtalık çok aşağıya düşmüş.
doktor yarayı iki gün sonra açın dedi. pansumana geldmiz hastanede bi hafta kapalı kalsın dedi.
yara açılır diye de korkuyorum sizler neler yaptınız?[/QUOTE]

canım hiç bilmiyorum.bence sen doktoruna danışıp öyle vitamin,kür kullan.
1 hafta sonra kontrole gitmiştik biz.yara açılmaz tatlım korkma.

biz ameliyat olduğu gün 24 saat boyunca 1 saat aralıkla 5 er dk buz koymuştuk şişlik vs olmasın diye(dr kontrolünde)
ayrıca ameliyat olunan taraftaki yumurtalık bizimkindede aşağıda hep merak etmişimdir sebebini ama öyle olması gerekiyo galiba.

Jonguuiiiiilllll bugun nihayet cavurun doktorlari aramis:46::46::46::46::46: ben isteydim esimde bana mesaaj atmis ameliyat tarihi belli oldu ocagin 14u diye sana soylemek istedim hemen.Mesaji okuyunca icime garip bir duygu aldi hem sevinc hem uzuntu hem sok gibi garip bir duygu:18::18::18: artik kendimi yaza hazirlamistim ameliyat icin.Insallah ameliyat cozum olur derdimize.Sizde varmi bir gelisme falan?

Jonguuiiiiilllll bugun nihayet cavurun doktorlari aramis:46::46::46::46::46: ben isteydim esimde bana mesaaj atmis ameliyat tarihi belli oldu ocagin 14u diye sana soylemek istedim hemen.Mesaji okuyunca icime garip bir duygu aldi hem sevinc hem uzuntu hem sok gibi garip bir duygu:18::18::18: artik kendimi yaza hazirlamistim ameliyat icin.Insallah ameliyat cozum olur derdimize.Sizde varmi bir gelisme falan?

eşlerin ameliyat tarihi alması işleri daha bi kolaylaştırıyor. inşllah yakın zaman da güzel haberlerini alırız canım.

biz ameliyatımızı olduk geçen hafta bekliyoruz

çok seevindim canm. AMELİYATI BU KADR BKLERİDNİZ İNŞALLAH AMELİYATTAN SONRA HAMİLLİLEK HAMERİNİ ÇABUK ALIRIZ SENİN..

eşleri ameliyat olan bayanlar,
eşleriniz ameliyat yerini kaç gün kapalı tuttu. bizim 5 gün oldu açalım mı artık?

ahh çok sevindim en azından artık tarih belli:)inşallah sonuç alırsınız tatlım...

canm duygularını anlayabılıyorum bende tam seviniyorum sonra dıyorumkı kızım kocan amelıyat olcak neyn sevinci bu gercekten garip bi duygu amelıyattan cıkınca acayıp rahatlıyosun allah yardımcınız olsun:5::5::5:

kızlar bızım amelıyat olalı 20 gun oldu resmen ya ama esımın agrısı varöış soguktan olabışırmı sızde bıde sıcakmı tutmak lazım onu bılemedım en erken nezamn hamıle kalınır yaaaa sımdı bıle beklentm var adet olursam uzulmem ama ne bılm ya sızde bole hıssettnz mı artık hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum

Back
X