canım benim üzülme, aynı sorunu bende yaşadım, ama Allah biliyor ya biz hemen eşimin ailesine söyledik, çünkü soracaklar malum çocuk çocuk diye bende usulüne uygun anlattım spremlerde sorun varmış diye, ama akrabalarından bilmeyenler " niye yapmıyosun, çalışıyorsan çalış, kayınvaliden bakar, bidahaki geldiğinde elin boş gelme"

diyen bi teyze vardı çok canım sıkılmıştı, ama sonra ne oldu, eşimin ameliyatına anne ve babası da şehir dışından geldi, ee haliyle bütün akrabaları hayırdır ne ameliyatı deyince kayınbabam telefonda çocuk için ameliyat oldu oğlan deyiveriyodu, böylelikle aynı insanları tekrar gördüğünde bu sefer dua ederek " Rabbim nasip etsin sizede tez zamanda " demeye başladılar,

iş yerinde de söyledik arkadaşlarıma, zaten zor bi durum bide niye bu yükü taşıyalım ki ben hemen sorana tedavi görüyoruz diyorum kimse uzatamıyor, eşlerimizde üzülüyor bazen bende diyorum hiç anlamıyor diye ama içine atıyor benden daha çok çocuk seviyor, napalım sabredecez, ama ailelere söyleyin bence kızlar, destekçiniz olurlar, olmuyorlarsada en azından laf sokan olmaz bize, böylelikle sabretmemiz daha kolay olur