arkadaşlar mrb bende siteyi ve sizleri sürekli takip ediyorum hiç yazamadım kısmet bugüneymiş.bizde çok zorluk yaşadık bende miyom çıktı dr gebelik önerdi bu nedenle eşimden sperm testi istedi sonuç berbattı bir kaç tane sperm tek vardı mahvolduk
tüp bebek harici başka şansınız yok dedi dr ve henüz 4 aylık evliyken

( daha sonra 3 hafta sonra eşim bi daha test verdi çok şükür bu kez 7.5 milyon sperm çıktı biz sevinemedik farklı yerlerde yapılınca kesin bi hata var ama hangisi 3. testi istedi ordaa da 15 milyon çıktı hareketlilik %10 morfoloji % 1 bu değerlerle aşılama denedik olmadı tabi

( çok ağrı çektim bu yöntemlerde çünkü biz 3 aya kadar ilişkiye bile giremedik.vel hasıl biraz daha bekledik miyomum büyüdü ameliyat olmak zorunda kaldım eşimde hemen arkamdan ameliyat oldu.buna da çok şükür Allah nasip ederse önüne hiçbirşey geçemez.eşimin 3 ayı 2 hafta sonra dolacak.umarım düzelir sonuçlar yüksek çıkar.yoksa kötü olacak.çünkü bende tekrar miyom oluşma ihtimali var bu yüzden bizim durumumuz biraz daha vahim.bu da yetmezmiş gbi dr belirgin olmasa da pco var dedi

( bazen kötü oluyorum bütün arkadaşlarımın ya çocukları var ya da hamileler.bende anne olmak istiyorum...sizin duanızı bekliyorum inanın ben okuyup bi çoğunuza ağlayıp dua ettim.Allah hepimize sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin inş.