• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bu ay aşılama yapmaya karar verdik.ameliyatın üzerinden 14 ay geçti daha fazla beklemek istemiyorum.bugün doktordaydım,adetimin de 3. günü.hayırlısıyla iğnelere de başladım.

eşimin total sayısı,41 milyon,morfoloji%4,hız %50 civarıydı.aşılama için yeterliymiş.tabii yine de aşılama da şans sadece%15-20...

Delinefsim,benim ilaçlar toplam 140 lira tuttu.aşılama için de 400 lira vereceğiz hastaneye.bebiş için değer diye düşünüyorum.dualarınızı bekliyorum:)

senin adına sevndimcanm..beklemek çok yoruyor insanı..sizin değerleriniz güzelmiş..inşallah bizde o seviyeye gelecğğiz...

bebiş için hereşye değer..şimdi tüp bebek için durumuz olmadıgı için sayılar biraz yükselse bizde hemen aşılamayı deniyecğeiz..inşallah...rabbim daha fazla bkletmez ...sizinde inşALLAH İLK AŞILAMANIZ TUTAR...DUA İLE..

Hadi yaa ee bizim ameliyattan sonra diyelim 10milyona ckmadi sayimiz olabilirdi oyle bir ihtimal cunku ameliyat bu zaten bir degisme olcak gibide gelmiiyor bana nedense icime oyle doguyor saddce umit ediyorum.Ozaman benim hamile kalma olasiligim belki yuzde 1 bile olmayabilir.:25:Bugun annemle konustum tanidik biri evlendiginde hamile kaliyor 1 yillik evliler simdi bosaniyorlarmis hayret dedik kimisi cocuk arar kimisi olur bosanir bu isler cok zor.Kaynanagil tarafi eve dinleyici koymuslar gelinde annesiyle konustugu zaman bunlarin dedikodusunu sevmiyorum falan diye konusuyormus ondanmis sebeb yazik olan cocuga olcak.

Hosgeldin aramiza canim bilmek istedigin ne varsa sorabilirsin biz artik arastira arastira doktor kadar bilgili olduk bu konuda.Esin ameliyat oldumu?

Eger ameliyatsiz 20 milyonsa kotu degil cogu kisinin 10 milyonun altlarinda eger ameliyatsiz 20yse ameliyat olsun dahada degerleriniz artar.Sadece sayi degil hizi morfolojisi de cok onemli sayi cok olupta hiz olmadigi icin hamile kalamayan da cok.Bitkisel olarakta keciboynuzu kurunu kullanabilirsiniz sayiz hiz arttirma ozellige sahip.
Asilama sana bagli canim senin istegine bagli ameliyat olupta cok bekliyorsanz olmanda fayda var.

Sayi iyi ama dedigin gibi hiz morfolojide onemli bildigim kadariyla asilamada esinin spermlerini alip yikayip ozel islemden gecirip hizlandiriyorlar asi sende ise yarar bence

HEY ALLAHIM YA: kimisi istemez torbadan doklmüş gibi sürekli hamile kalırar..kimisi bebeği olur kıymet bilmez...bizim gibiler de olması için hep çaba gösterirler...asma işte nasip...RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE..BAZEN EŞİMLE TARTIŞTIĞIMDA OLMAMASINDA BİR HİKMET VARMIŞ BOŞANACAK DURUMA GELDİĞİMDE BOŞANSAYDIM LŞİMDİ ORTADA KALIRDI DİYORUM...SONRA ONU SÖYLEDİĞİM İÇİN ÜGNLERCE AĞLIYORUM.. :(

BİZEDE DOKTOR SÖYLEDİ AŞILAMA İÇİN 10 MİLYON OLMASI GEREKİYORMUŞ..O YÜZDEN BİZİ DİREK TÜPE GÖNDERDİ...AMA 1 MİLYONLADA YAPILIR SADECE TUTMA İHTİMALİ DÜŞÜKMÜŞ ...BİZDE HAFTA ARİNMAX A BAŞIYACAĞİZ..YÜKSELME OLURSA AŞILAMAYAYAPARIZ...

KIZLar aşılama tüp bebek merkezlerin de mi yapılıyor...yoksa normal hastanede mi ? biraz cahilde bir soru oldu ama hiç bir bilgim yok..

senin adına sevndimcanm..beklemek çok yoruyor insanı..sizin değerleriniz güzelmiş..inşallah bizde o seviyeye gelecğğiz...

bebiş için hereşye değer..şimdi tüp bebek için durumuz olmadıgı için sayılar biraz yükselse bizde hemen aşılamayı deniyecğeiz..inşallah...rabbim daha fazla bkletmez ...sizinde inşALLAH İLK AŞILAMANIZ TUTAR...DUA İLE..

KIZLar aşılama tüp bebek merkezlerin de mi yapılıyor...yoksa normal hastanede mi ? biraz cahilde bir soru oldu ama hiç bir bilgim yok..

inşallah canım.hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız birgün.
umarım dediğin gibi aşılamamız pozitif ile sonuçlanır...

normal hastanede yapılıyo hayatım.tüp bebek merkezinde yapılıyor mu bilmiyorum.ben özele yaptırıyorum.

inşallah canım.hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız birgün.
umarım dediğin gibi aşılamamız pozitif ile sonuçlanır...

normal hastanede yapılıyo hayatım.tüp bebek merkezinde yapılıyor mu bilmiyorum.ben özele yaptırıyorum.

anladım canm çok sağol...AMİN..RABBİM HEPİMİZİE NASİP EDR İNŞALLAH..

arkadaşlar bu ay aşılama yapmaya karar verdik.ameliyatın üzerinden 14 ay geçti daha fazla beklemek istemiyorum.bugün doktordaydım,adetimin de 3. günü.hayırlısıyla iğnelere de başladım.

eşimin total sayısı,41 milyon,morfoloji%4,hız %50 civarıydı.aşılama için yeterliymiş.tabii yine de aşılama da şans sadece%15-20...

Delinefsim,benim ilaçlar toplam 140 lira tuttu.aşılama için de 400 lira vereceğiz hastaneye.bebiş için değer diye düşünüyorum.dualarınızı bekliyorum:)

Canim hayirlisi olsun insallah.Haberlerini bekliyoruz dikkat et kendine.Allaha emanet ol

hadi bakalım , bol şanslar diliyorum.Daularımız seninle

Kizlar bizde birkac haftaya doktora yeniden gidecegiz esimin sperm sayi 20 milyon hiz yavas morfoloji iyi direk asilamami der doktor bilgisi olan yaxabilirmi

Kizlar telefondan girdiğim icin okuyamamistim yazdiklarinizi simdi okudum cok tesekkur ederim bilgileriniz sevindirdi beni..ameliyat derse iş bayagi uzayacak.ins asilama der.rabbim hepimize versin biran önce

total sayı mı 20 milyon,ml deki sayı mı 20 milyon?

eğer ml de 20 milyon ise çok iyi.ama toplam sayı 20 milyon ise aşılama diyebilir canım.hakkında hayırlı olsun inşallah...

Toplam sayidir o zaman.ameliyat hangi sayiya ve hıza diyor ? Bizim ozel hastanedeki ameliyat dedi.bizde devlet hastanesine gittik.o da bir testte karar verilmez ameliyata ikinciyi 3 ay sonra yapar bakar karar veririz dedi

Toplam sayidir o zaman.ameliyat hangi sayiya ve hıza diyor ? Bizim ozel hastanedeki ameliyat dedi.bizde devlet hastanesine gittik.o da bir testte karar verilmez ameliyata ikinciyi 3 ay sonra yapar bakar karar veririz dedi

ameliyat sayıya göre değil, varikosel derecesine göre yapılıyor canım.birkaç doktora daha danışın,daha sağlıklı bir karar olmuş olur.

merhaba arkadaşlar ben klube yenı üye oldum.2 buçuk yıllık evlıyım 8 aydır çocuk deniyorduk olmuyordu ben gittim doktora herhangi bir sıkıntı çıkmadı.eşim gitti onda da varikosel cıktı salı günü sperm testine girecek doktor amaliyat dedı ilk muayenede ama yınede sonuçları bekleyelim dedi.sizce amelıyat olmalı mı eşim ??? ameliyat nasıl oluyor zor mu faydası var mı kac gun yatar ne kadar istirahat ister ??? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :5:

Back
X