- Konu Sahibi delinefsim
- #1.701
HEY ALLAHIM YA: kimisi istemez torbadan doklmüş gibi sürekli hamile kalırar..kimisi bebeği olur kıymet bilmez...bizim gibiler de olması için hep çaba gösterirler...asma işte nasip...RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE..BAZEN EŞİMLE TARTIŞTIĞIMDA OLMAMASINDA BİR HİKMET VARMIŞ BOŞANACAK DURUMA GELDİĞİMDE BOŞANSAYDIM LŞİMDİ ORTADA KALIRDI DİYORUM...SONRA ONU SÖYLEDİĞİM İÇİN ÜGNLERCE AĞLIYORUM..![]()
BİZEDE DOKTOR SÖYLEDİ AŞILAMA İÇİN 10 MİLYON OLMASI GEREKİYORMUŞ..O YÜZDEN BİZİ DİREK TÜPE GÖNDERDİ...AMA 1 MİLYONLADA YAPILIR SADECE TUTMA İHTİMALİ DÜŞÜKMÜŞ ...BİZDE HAFTA ARİNMAX A BAŞIYACAĞİZ..YÜKSELME OLURSA AŞILAMAYAYAPARIZ...
Dimi iste herkesin sinavi farkli.Bende ayni sekilde cocuk olmamasinda da bir hayir var demekki diyorum kavga edince sonrasini biliyorsun ayni senin gibi oluyorum bende karakterlerimiz cok benziyor seninle bence.Bakalim yil ay sayarken artik 2 gunumuz kaldi ameliyata insallah su mubarekk gunde rabbim sesimi duyarda yardim eder hepimize ameiyatimiz olumlu sonuc versin hamile kalayim-kalalim hemencecik Allahin izniyle.Hepinize hayirli kandiller