- Konu Sahibi delinefsim
- #1.721
nerelerdesın kuzum yaaa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerelerdesın kuzum yaaa?
ya canım moralim çok bozuk bu aralar 3 aydır eşim hiç önemsemiyor çalışma yapamıyoruz ya hasta oluyor ya da yarın yaparız yarın yaparız diye geçiştiriyor...bu ay da boşa kürek çektik.düşün ameliyat olduğumuz 6 ay oldu ilk 3 ay çalıştık son 3 ay hiç çalışma olmadı..cuma günü doktora gideceğiz bakalım ne olsun sonuç inş iyi çıkar moralimiz yerine gelir...
yaa hayatım moralını bozma lutfen.. amelıyatın 8 ayı bosa gıttı bızımde neredeyse.. cunku bızde yumurtlama haftam gelince bırlıkte olamıyorduk yada en fazla bı defa denıyorduk.. esımde aynen senın kı gıbı gecıstıryordu o yuzden asılamaya hemen gecmek ıstedım yoksa dr normal yolla olur dedı ama boyle streslıykende bırlıktelık olamıyor maalesef.. sende onumuzdekı ay hıc bahsetme oluruna bırak bakalım belkı stres yapmaz esınde..
evet canım bende oluruna bıraktım artık aman diyorum o önemsemeyince...bugün mecbur çalışacağız cuma günü test vereceğimiz için...senin aşılaman ne zaman transferin yani ..adetin kaçıncı günündesin canım? benim ablam da tüp bebek yaptırdı bakalım cumartesi belli olacak tutup tutmadığı.
canımm benım ınsallah sonuclar cok guzel cıkar dualarımdasın.. ablanda ınsallah saglıklı hayırlı bı bebege hamıle kalmıs olsun canımben bugun son klomenı kullandım adetın 8. gunundeyım.. carsamba bı kontrole gıdıcem yumoslara baksın ınsallah yolunda gıder hersey
![]()
İnş tatlım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ...inş aşılam tutar her şey yolunda gider..insanbul 'dan haberin var mı tatlım düşük tehlikesi vardı ya...
yaa kuzum ıyı masallah ben onu baska topıkte buldum sımdıe orada.. hanı sızın bı topık vardı ya 2013 kasım aralaık ayında hamıle kalmak ısteyenler dıe orada takılıyo densız![]()
tatlım evet bu sonuclar cok cok ıyı.. hızınız % 6 bıle olsa yıne sayı aynı ıse buyuk bı sorun yok hamıle kalmaman ıcın.. belkı sen bıraz rahatlasan cok dusunup stres yapmasan hemen olur..
inşallah stres yapmıyorum ama düşünüyorum sürekl, o düşünmemek elimde değil burda çalışmıyorumda süreklii kendimleyim..sizin kaçtı hareketlilik
Kızlar nolursunuz dua edın bıze allah yuzumuzu guldursun yarın gırebılırmıyım sıteye bılmıyorum ama gece gelıyorum eve geldıgımde de sız uyuyo oluyorsunuz cevap yazarsanız sadece okuyabılırım duanızı bızden esırgemeyın bıze basarı dıleyın.sonucu bıldırmek ıcın gırerım salı gunu eve geldıgımızde.optum hepınızı
ya canım moralim çok bozuk bu aralar 3 aydır eşim hiç önemsemiyor çalışma yapamıyoruz ya hasta oluyor ya da yarın yaparız yarın yaparız diye geçiştiriyor...bu ay da boşa kürek çektik.düşün ameliyat olduğumuz 6 ay oldu ilk 3 ay çalıştık son 3 ay hiç çalışma olmadı..cuma günü doktora gideceğiz bakalım ne olsun sonuç inş iyi çıkar moralimiz yerine gelir...
canım esımın sonucları soyle; toplam sperm 150 mılyon, ml' deki sperm 50 milyon, ileri hızlı % 15 ileri yavas % 30 morfolojı %8 dı canım kasım ayında.. ama haklısın kesınlıkle dusunmemek ımkansız sana soyledım ama bende sureklı dusunup stres yapıyorum![]()
arkadaşlar merhaba . neredeyse varikosel ile ilgili tüm sayfaları okumama rağmen yazıp yazmamakta çok karasızdım. ben ağustos 2012 de evlendim ilk günden itibarende çocuk istedik. eşimle ilk senemizde ayrı şehirlede çalısıyrduk ama günleri denk getirmek için kırk takla attım desem yeridir. baktım aylar geçiyor hala hamile kalamıyorum doktora ( farklı zamanlarda 4 ayrı doktor)göründüm bir sorun olmadığını söylediler. 1 yılın sonunda eşimde gitti birde öğrendikki sayımız iyi fakat hız düşükmüş tabi hemen üroloğa gittik ve varikosel olduğunu söylediler. ameliyat konusunda kararsızdık çünkü sayı iyiydi. neşe uzun düşünmeler sonunda 2013 ağustosta ameliyat olduk. ekimde ise yurt dışına geldik iş dolaysıyla. 5 ay bıttı ama hala hamile kalamadım. her ay kendimi hamile zannedim heveslendirip sonunda ise ağlamalar ağlamalar. hamile görünce üzülmeler, yoldaki her çocuğa bakmalar artık çok zorlanıyorum. her gece yatakta ağlıyorum. tabi öenmli olan sağlıklı ve hayırlı evlat. buraya niye bukadar olanı yazdım yazarken niye ağlıyrum bilmiyorum.
HACİM 2 ml 2 - 6
VISKOZİTE YÜKSEK NORMAL
RENK OPAK GRİ OPAK GRİ
SIVILAŞMA ZAMANI >60 dakika < 60
PH 8 7.2 - 8
SPERM SAYISI 140 milyon/ml > 20
AGLUTİNASYON YOK YOK
HAREKETLİLİK 78 % (a+b > %50)
a)HIZLI İLERİ HAREKETLİLİK 25
b)YAVAŞ İLERİ HAREKETLİLİK 39
c)YERİNDE HAREKETLİLİK 14
d)HAREKETSİZ 22
MORFOLOJI (Kruger'e göre) *
NORMAL 12 % > %4
BAŞ ANOMALİSİ 65
BOYUN ANOMALİSİ 12
KUYRUK ANOMALİSİ 11
LÖKOSİT 0.6 milyon/m <1
tabi bu en iyi sonuç diğer yaptırdığımız testlerin birinde ileri hareketlilik %15 diğerinde %6 idi.
sonuç çok iyi çıkmış...stres yapma bence en kısa sürede doğal yoldan hamilelik haberi yakındır :)
Arkadaşlar size birşeyler danışmak istiyordum.eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız.biz sperm testi verdik olsa idi orada ortaya çıkardı dimi.
bu sonuçlar ameliyat öncesi sonuçlar. sonrasında inşallah daha kötü olmaz. ameliyat sonrası ilk test sonucu 2 gün sonra cıkıcak cok merak edıyorum ..