• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim uzulme siz elinizden geleni yapin esin vitaminlerini kullansin keci boynuzu kuru de yap bence sayi ve hizda etkili sonucta.Moralini bozma kimler kac kisi var 1 milyon 2 milyonla hamile kalanlar var yeterki Allahim ol desin bize.Anliyorumda seni insan bazi gunler kendini cok kotu hissediyor aslinda kendi kendimizi mahfediyoruz stres yapa yapa hamile kalmamizi engelliyorz sende diyordun hep 1 tane sperm yeter icinden diye stres yapip engelleme hamileligini nolursun.Sonucta duzelme artis var zaman gerekiyor dahada artmasi icin.omur boyu hamile kalamazsin diyipte hamile olanlar var bizimdee sinavimiz bu olacak insallah birgun ama demekki vakti zamani var

evet tatlım haklısın ama o gün test sonuçlarımızdan sonra kendi doktorumuz çok güzel şeyler söylemişti diğer doktorlar çok iyi şeyler söylemedi o yüzden moralim bozuldu galiba...allahın takdiri yapacak bir şey yok ne yaparsak yapalım olmayacaksa olmuyor işte:14:

Son düzenleme:
evet tatlım haklısın ama o gün test sonuçlarımızdan sonra kendi doktorumuz çok güzel şeyler söylemişti diğer doktorlar çok iyi şeyler söylemedi o yüzden moralim bozuldu galiba...allahın takdiri yapacak bir şey yok ne yaparsak yapalım olmayacaksa olmuyor işte:14:

Canim diger doktorlari bosver onemli olan sizin doktorun dedigi hepsi ayri bisey soyluyo sonucta sizin doktorunuz daha iyi biliyor esini.Insallah Allah bizleri bekletme artik yarabbim cok zor dayanmak Allah bundan beter dertler vermesin bol bol dua et esinde vitaminlerini mutlaka kullansin sigara alkol kullaniyorsa kesinlikle biraksin saglikli beslensin beslenme cok onemli aslinda

ya bu drlar beden bukadar tutarsız ve dengesz anlamıyorum cnm hıc moralinı bozma degerler gayet guzel yukselmıs takvoye kullanmanZda fayda var zaten normal erkeklerde bıle iniş cıkıs oluyoms tatlım varıkoselden kurtuldk ya hamd olsun

Canim diger doktorlari bosver onemli olan sizin doktorun dedigi hepsi ayri bisey soyluyo sonucta sizin doktorunuz daha iyi biliyor esini.Insallah Allah bizleri bekletme artik yarabbim cok zor dayanmak Allah bundan beter dertler vermesin bol bol dua et esinde vitaminlerini mutlaka kullansin sigara alkol kullaniyorsa kesinlikle biraksin saglikli beslensin beslenme cok onemli aslinda

Evet canım aslında biz çok taktık hızı başka doktorlara gittik keşke gitmeseydik moralimiz bozulmazdı eşim sigara ve alkol kullanmıyor canım.inş en yakın zamanda allahım bizlere nasip eder dayanmak çok zor çok...

ya bu drlar beden bukadar tutarsız ve dengesz anlamıyorum cnm hıc moralinı bozma degerler gayet guzel yukselmıs takvoye kullanmanZda fayda var zaten normal erkeklerde bıle iniş cıkıs oluyoms tatlım varıkoselden kurtuldk ya hamd olsun

tatlım sizin kullandığınız bi ilaç var mı evicap önerdi doktor dildildem argınmax dedi başka hangi ilaçlar var en uygun olanını alalım bari:14:

tatlım sizin kullandığınız bi ilaç var mı evicap önerdi doktor dildildem argınmax dedi başka hangi ilaçlar var en uygun olanını alalım bari:14:

biz xy complex kullanyruz cnm içinde e vıt var daha bır suru takvıye var arastrdım bı bak ıstersen içindekılere fıyatıda 350 içinde 90 tane bar 3 aylık dgrlerıne gore daha hesaplı

biz xy complex kullanyruz cnm içinde e vıt var daha bır suru takvıye var arastrdım bı bak ıstersen içindekılere fıyatıda 350 içinde 90 tane bar 3 aylık dgrlerıne gore daha hesaplı

tamam tatlım araştırayım bi zaten doktor evicap kullan 3 ay sonra sperm testini yenile demiş 3 aylık bi ilaç lazım ama 350 çokmuş yav:14:

ameliyat sonrası testimizi kendi doktorumuz dışında 2 doktora daha gösterdik pek olumlu konuşmadılar bu değerlerle normal gebelik olma ihtimali çok düşük dediler halbuki kendi doktorumuzun asistanı normal sperm değerlerine sahipsin artık demiş eşime...anlayan bilen bilmeyen yorum yapsın allah aşkına ya durumumuz ne kadar iyi ya da ne kadar kötü? ben birilerine yardımcı olumaya çalışırken burada kendime yardımcı olamıyorum:14: değerlerimiz şu şekilde

Sperm konsantrasyonu 25,4
Hareketlilik(a+b+c) 61,4
ileri hızlıhareketlilik(a) 5,1
ileri yavaş hareketli(b) 36,6
yerinde hareketlispe( c) 19,7
Hareketsizlik(d) 38,6
Morph% normal WHO 33,8
Hareketli sperm konsantr 15,6
ileri hızlıhareketlilik(a) 1,3
ileri yavaş hareketli(b) 9,3
fonksiyonel sperm konsan 5,9
ortalama hız 8
sperm hareket indeksi 50
Toplam Sperm 76,2
hareketli sperm(a+b+c) 46,8
ileri hareket sperm(a+b) 31,8
fonksiyonel sperm 17,7

Canim lutfen uzulme.Degerleri onemsiyoruz ama hergun bir baskasindan dusuk sayilarla gelen hamilelik haberleride aliyoruz.degerleriniz kotu degil ustelik buda gayet acik .Doktorlarin her dedigi dogru degil demekte istemiyorum ama bazen cokta dogru yorumlar yapmiyorlar.Biz ameliyat sonrasi yasadigimiz olumsuzluklardan dolayi ameliyat doktorumuzu birakip baska doktora gittik ki sayimiz iyice dusmustu ona ragmen doktor bize moral verip motive etti durumunuzu once kabullenin vevelinizden gelenivyaptiginizi bilin dedi ve kimseyle paylasmamamizi istedi.prokseed aldi esim apitera keciboynuzu pekmezi zeytinyagi incir kullandik biray sonra bile degisen cok sey vardi simdi cok yakinda yeni test yaptircaz insallah gelisme olur.sende uzulme tekrar diyorum sayinizda hicte Kotu degil moraluni yuksek tut kendine cok iyi bak insallah hersey guzel olucak

Canim lutfen uzulme.Degerleri onemsiyoruz ama hergun bir baskasindan dusuk sayilarla gelen hamilelik haberleride aliyoruz.degerleriniz kotu degil ustelik buda gayet acik .Doktorlarin her dedigi dogru degil demekte istemiyorum ama bazen cokta dogru yorumlar yapmiyorlar.Biz ameliyat sonrasi yasadigimiz olumsuzluklardan dolayi ameliyat doktorumuzu birakip baska doktora gittik ki sayimiz iyice dusmustu ona ragmen doktor bize moral verip motive etti durumunuzu once kabullenin vevelinizden gelenivyaptiginizi bilin dedi ve kimseyle paylasmamamizi istedi.prokseed aldi esim apitera keciboynuzu pekmezi zeytinyagi incir kullandik biray sonra bile degisen cok sey vardi simdi cok yakinda yeni test yaptircaz insallah gelisme olur.sende uzulme tekrar diyorum sayinizda hicte Kotu degil moraluni yuksek tut kendine cok iyi bak insallah hersey guzel olucak

çok sağol tatlım moral verdiğin için.takviyelere geçmemiz lazım artık onu anladım eşime çok dedim ama kullanmak istemedi şimdi bir şey demiyor o yüzden bi kaç ilaç kür ne varsa yapayım bari...yeni testinizi merakla bekleyeceğim canım inş değerleriniz çok çok iyi olur.

çok sağol tatlım moral verdiğin için.takviyelere geçmemiz lazım artık onu anladım eşime çok dedim ama kullanmak istemedi şimdi bir şey demiyor o yüzden bi kaç ilaç kür ne varsa yapayım bari...yeni testinizi merakla bekleyeceğim canım inş değerleriniz çok çok iyi olur.

amin canım.İnşallah rabbim hepimize güzellikler nasip etsin.sen içine sinen takviyeleride dene ve ne kendini nede eşini üzme aynen çalışmalarada hayata devam :)

amin canım.İnşallah rabbim hepimize güzellikler nasip etsin.sen içine sinen takviyeleride dene ve ne kendini nede eşini üzme aynen çalışmalarada hayata devam :)

evet canım yaza kadar tam gaz çalışamalar yaparız olmazsa aşılama sonra tüpe geçeriz artık allah yardımcımız olsun.hepinizi çok seviyorum tanımasam da isminizden yazışmalarımızdan hepinize tek tek teşekkür ederim sıcaklığınız için...

evet canım yaza kadar tam gaz çalışamalar yaparız olmazsa aşılama sonra tüpe geçeriz artık allah yardımcımız olsun.hepinizi çok seviyorum tanımasam da isminizden yazışmalarımızdan hepinize tek tek teşekkür ederim sıcaklığınız için...

Allah yardımcımız olsun canım.Rabbim dermansız dertler vermesin.Sanırım duygular karşılıklı...Birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.Yaşadıklarımız çok yakın hissettiklerimiz aynı.Birbirimizi tanımasakta önemli değil ki...Canım kendine çok iyi bak öpüyorum seni.Tabiki tüm kızlarıda :)

Allah yardımcımız olsun canım.Rabbim dermansız dertler vermesin.Sanırım duygular karşılıklı...Birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.Yaşadıklarımız çok yakın hissettiklerimiz aynı.Birbirimizi tanımasakta önemli değil ki...Canım kendine çok iyi bak öpüyorum seni.Tabiki tüm kızlarıda :)

sende kendine iyi bak canım...görüşmek üzere iyi akşamlar tatlım:54:

tamam tatlım araştırayım bi zaten doktor evicap kullan 3 ay sonra sperm testini yenile demiş 3 aylık bi ilaç lazım ama 350 çokmuş yav:14:

100 tl falan baktım ama kullanım talimatında günde 2 defa 3 kapsül diyor ...

canm 15 gunde bıkutu bıter ozmn xy complex gunde 1 defa ve içinde daha cok sey var cnm bunun 30 kapsul olanıda var oda 150 sanırım içindekılerı arastr mutlaka suan elımde bakıyorum ben

ameliyat sonrası testimizi kendi doktorumuz dışında 2 doktora daha gösterdik pek olumlu konuşmadılar bu değerlerle normal gebelik olma ihtimali çok düşük dediler halbuki kendi doktorumuzun asistanı normal sperm değerlerine sahipsin artık demiş eşime...anlayan bilen bilmeyen yorum yapsın allah aşkına ya durumumuz ne kadar iyi ya da ne kadar kötü? ben birilerine yardımcı olumaya çalışırken burada kendime yardımcı olamıyorum:14: değerlerimiz şu şekilde

Sperm konsantrasyonu 25,4
Hareketlilik(a+b+c) 61,4
ileri hızlıhareketlilik(a) 5,1
ileri yavaş hareketli(b) 36,6
yerinde hareketlispe( c) 19,7
Hareketsizlik(d) 38,6
Morph% normal WHO 33,8
Hareketli sperm konsantr 15,6
ileri hızlıhareketlilik(a) 1,3
ileri yavaş hareketli(b) 9,3
fonksiyonel sperm konsan 5,9
ortalama hız 8
sperm hareket indeksi 50
Toplam Sperm 76,2
hareketli sperm(a+b+c) 46,8
ileri hareket sperm(a+b) 31,8
fonksiyonel sperm 17,7

hayatım sayı normal,ileri hız düşük.birde morfoloji who ya göre en az kaç olmalı acaba?bizim kağıtta en az %70 olmalı yazıyor.eğer öyleyse sizin morfolojide düşük.keçi boynuzu kürü yap emin ol faydasını göreceksiniz.

tatlım,yeter ki vakti zamanı gelmiş olsun,o zaman ne sperm sayısı önemli olur nede hareketi.
birde zaten 6 ayda buralara kadar gelmenizde harika birşey.biz 6. ayımızda ameliyattan önceki sayıya yani 9 milyona düşmüştü.takviyelerle düzeldi çok şükür.eşinin doktoru kimse siz onu dinleyin,diğerleri moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar.

sende kendine iyi bak canım...görüşmek üzere iyi akşamlar tatlım:54:
canm baska bı msjdan alıtı yaptım bende burdan bılgılendm ama aldıktan sonra bıze dr dedı aldk arastrmamıstk inş işe yarar tatlım bakalım bızde yaradımı:?????
Black Maca Root Extract: Maca kökü; karbonhidrat, protein, fiber ve esansiyel mineraller (özellikle selenyum, kalsiyum magnezyum ve demir) açısından zengindir. Ayrıca linolenik asit, palmitik asit, oleik asit, steroller ve polisakkaritler içerir. Maca'nın 19 kadar amino asit, potasyum, kalsium, çinko, selenyum, demir, iyot, bakır ve magnezyum içerdiği saptanmıştır. Sperm olgunlaşması ve hareketliliğinin ayrıca Cinsel performansın arttırılmasına yardımcı olur.

L-Carnitine,Acetyl L-Carnitine,CoQ10,Folik Asit,Vitamin B 12,Sitrik Asit,Selenyum Kombinasyonu: İdiyopatik astenoteratozoospermisi olan primer infertil hastalarda antioksidan aktivitesi ve besin takviyelerinin, (L-carnitine, asetil L-karnitin, fruktoz, sitrik asit, selenyum, koenzim Q10, çinko, siyanokobalamin, folik kompleks) bir açık-etiketli çalışma etkinliği ve güvenliği değerlendirmektir. Çalışma en az 18 aydır idiyopatik astenoteratozoospermia tanısı konulan 114 infertil erkek (96 hasta çalışmayı tamamlamıştır.) Hastalar 4 ay boyunca günde bir kez 145 mg L-Carnitine, 64 mg Asetil L-Carnitine, 250 mg Fruktoz, 50 mg Sitrik asit, 50 mcg selenyum,20 mg koenzim Q10, 10 mg çinko, 90 mg askorbik asit, 1.5 mcg Siyanokobalamin, 200 mcg folik asit kombinasyonu içeren oral bir formülasyon almıştır. Çalışmanın sonunda ortalama sperm motilitesindeki artış istatiksel olarak anlamlı sonuçlar göstermiştir.On altı hastada gebelik elde edildi. Morfolojik olarak sperm yoğunluğu ve motilitesinde önemli bir gelişme göstermiştir. Tedavi iyi tolere edilmiştir.

Epimedium Sagittatum: Aktif madde olarak İcariin içermektedir. Icariin doğal PDE-5 inhibitörüdür. PDE-5 aktivitesini baskılamak, ereksiyonun sürmesine sebep olmaktadır. Asian Journal of Andrology” de 2004’de yayınlanan çalışma, epimediumun aktif içeriği olan Icariin ile yapılan 4 haftalık bir tedavinin ereksiyon fonksiyonlarını iyileştirdiği sonucuna varmıştır. Journal of Natural Products”da Ekim 2008’de yayınlanmış Milano’da yapılmış bir in vitro çalışma, Icariinden sentezlenen yeni bir molekülün fosfodiesteraz 5'i engellediğini göstermiştir.

Tribulus Terrestris(%40 Fructasol Saponin): Aktif bileşiklerine sterodial saponin adı verilir. İçeriğinde aminoasitler,esansiyel yağ asitleri,C vitamini ve Kalsiyum,Demir,fosfor ve Potasyum vardır. Aynı zamanda rutin,Beta-sitosterol,Saponinler ve quercetin gibi bitki kimyasallarına da sahiptir. Birincil aktif içeriği Frustasol olark bilinen saponindir. Testosteronu vucut için daha hazır ve kullanışlı kılarak,cinsel işlevi arttırır.Bu da vucuda daha fazla testosteron üretebilmesi için Luteinizing hormonu üretmesine yardımcı olur. Luteinizing hormon Leyding hücrelerini etkileyerek vucudun daha fazla testosteron üretmesini sağlar. Aynı zamanda endotel ve sinir uçlarından salgılanan Nitrik Oksit miktarını arttırır,düz kaslardaki gevşetici etkisi ve Korpus Kavernosaya kan akışını çoğaltır.

L-Arginine ve Vitamin E: Nitrik oksit (NO·), nitrik oksit sentetazın(NOS) etkisiyle L-arginin den sentezlenir Seminal sıvı argininden zengin olup L-arginin sperm oluşumunu ve sperm motilititesini arttırır. Beyaz, kristal yapıda, suda çok kolay eriyen esansiyel bir aminoasit olan L-Arginine Monohydrochloride'nin spermatogenezde etkili olduğu ilk defa 1944 yılında Holt ve Albanase tarafından ileriye sürülmüş, daha sonra çeşitli otörler oligospermili kimselerde Arginin kullanarak oldukça iyi sonuç aldıklarını bildirmişlerdir. Literatürlerde Arginin'in spermatogenezin gelişiminde gerekli olduğu belirtilmektedir. Zira Arginin, nükleoproteinlerin yapısına girmekte ve spermatozoitlerde önemli bir nükleoprotein komponenti olarak bulunmaktadır. Ayrıca Arginin, Kallikrein-kinin sisteminin(kan basıncını düzenleyen sistem) yapısını oluşturan peptidlerin en önemli komponenti olması nedeniyle de sperm motilitesinde önemli rol oynamaktadır. Diğer taraftan Arginin, Arginin Fosforikasit şeklinde, Adenozin Trifosfat'ın yeniden sentezinde rol oynayarak normal sperm motilitesi için enerji maddesi sağlanmasında yardımcı olmaktadır.

Arkadasim görunuse göre cikan bu yeni ürunde prexeed lusdan haha fazla vitaminlerin oldugu görünuyor.Bizde suan prexeed plus kullaniyoruz ama daha bir ay oldu ama genelde sayiya iyi geldigi ileri hiz ve morfolojiye fazla etki etmedigini biliorum o yüzden ek seyler kullaniyorum.Hatta l arginine falan ismarladim onada baslycaz ek olarak.Sizin bu ilacda var icinde..Bana sorarsan doktornun tavsiyesine uy derim.Fiyati hakkinda bi bilgiye ulasamadim yalniz.Senin bi bilgin varmi?Cunku proxeed pulus biraz pahali.Bende Belcikadan getirtiyorum.Eger uygun olursa insanlarada altarnetif bisey lur bence.

Son düzenleme:
tamam canım yarın alalım hemen argınmaxı ne kadar? valla mecbur öyle yapacağız desteksiz düzelmeyecek belli oldu. neyse bakalım yaza kadar normal olmasını bekleyeceğiz olmazsa aşılama ile başlarız artık...

canım ben kutusunu 100 liraya alıyorum kıbrıs' tan.. gunde 6 tane kullanıyor esım 15 gun gıdıyor ayda ıkı tane alıyorum ben.. evet canım mutlaka takvıyeye baslayın daha cabuk duzelme olacak merak etme.. bızım sızden daha dusuktu sayılarımız ve 6 ayda cok ıyı duzeldı.. sızde de oyle olacak canım...

Back
X