• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz eşimle 6 önce evlendik evlendikten 1 ay sonra eşimin testislerinde ağrı oluştu doktora gittiğimizde varikosel tehşisi kondu sperm testi istedi ve sonucu 1-2 hareketli 3-4 hareketsiz di yani çok kötü bir durummuş. Doktor ameliyatı önerdi zaten ağrısı da vardı. Ameliyatı 2,5 ay önce oldu. 2 hafta sonra bir daha test yapacak ama internette bu kadar kötü bir durumda varikosel ameliyatı ile düzelme olmaz yazılmış gerçekten moralim çok bozuk. Uykularım bozuldu :( 1-2 hareketli 3-4 hareketsiz ten sonra düzelme şansı yok mu? doktor nedenin varikoselden olup olmadığını bilmiyoruz ameliyattan 3 ay sonra test yapacaksınız eğer varikoseldense düzelme olacaktır dedi ama internette araştırkca moralim bozuluyor :(

Moralinizi bozmayin rabbim ne kapilar aciyor. Sizede bir care verecektir.
Ameliyatida once saglik icin olmussunuz sperm deferlerinede etkisini testte goruceksiniz kendinizi uzmeyin ameliyat sonrasi iylesme olan cok kisi var ilac kullaniyormusunuz yada herhangi bir takviye?destek urunlerd de sperm sayisina artista etkili oluyor.Ama ilk once kendinizi uzmeden mucadele etmeye calisin.

kızlar üzgünüm ama gebelik testinde çıkmadı maalesef.silik bile yok yani olsaydı çıkardı.yarın sabah olmazsam tekrar yaparım.merak etmeyin kendinize iyi bakın görüşürüz.

kızlar üzgünüm ama gebelik testinde çıkmadı maalesef.silik bile yok yani olsaydı çıkardı.yarın sabah olmazsam tekrar yaparım.merak etmeyin kendinize iyi bakın görüşürüz.

canım üzülme.hayırlısı neyse onu versin rabbim inşallah...
sen yine de sabırla bekle canım...dualarımız seninle...

canım hiç belli olmuyor düzelen de oluyor düzelmeyende ama çoğu düzeliyor doğru teşhis konulduysa düzelir tatlım ama 6 ayı göze alın doktorlar tam olarak 6 ay ile 1 yıl arası tam olarak iyileşme olabileceğini söylüyor.üzülme tatlım allhtan ümit kesilmez yeterki nasipte olsun bir sperm bile yeter.

Moralinizi bozmayin rabbim ne kapilar aciyor. Sizede bir care verecektir.
Ameliyatida once saglik icin olmussunuz sperm deferlerinede etkisini testte goruceksiniz kendinizi uzmeyin ameliyat sonrasi iylesme olan cok kisi var ilac kullaniyormusunuz yada herhangi bir takviye?destek urunlerd de sperm sayisina artista etkili oluyor.Ama ilk once kendinizi uzmeden mucadele etmeye calisin.

Teşekkürler canlarım. İnş düzelir. Şimdilik bir ilaç takviyesi almadık. Biz daha yeni evlendik borçlar ve tayin gibi durumlar var nasip tabi bu işler ama 2014'ün sonuna doğru planlıyorduk. İkimizde çocukları çok seviyoruz ve çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz. İnternette bu kadar düşük durumda bir etkisinin olmayacağını yazmışlar moralim çok bozuldu :(

Canim kacgun gecmisti cikmamis olabilirmiki cunku ovulasyon testinin koyu olmasi yani benim yumurtlama zamanimda bile cok kisa bir sure cikiyor cizgi belirgin.Herseyin hayirlisi ama allahtan uzme sakin kendini.

evet canım bende zaten yumurtlama takibi yaptığım zaman hep dün ve bugün yaptığım koyuluk kadar çıkıyordu ikinci çizgi ama yine de ovulasyon testi olduğu için sevinemiyorum canım yarını bekleyeyim olmadı salı günü test yaparım ya hiç cesaretim yok test alıp yapmaya:43:

canlarım benim ya beni de uyku tutmadı 6 da uyandım elimde ovulasyon testi var canımn düne göre bugünki biraz daha koyu çıktı ay ya stres oldum:43:

yorum yapın kızlar of ya keşke şuan gebelik testi alma imkanım olsa

canım bence yarın gidip bir kan testi yaptırmalısın.geç döllenmede olabilir,o zaman idrarda çıkmaz hemen.bir de ilk idrarınla yapmadın o da çok önemli.

Biz eşimle 6 önce evlendik evlendikten 1 ay sonra eşimin testislerinde ağrı oluştu doktora gittiğimizde varikosel tehşisi kondu sperm testi istedi ve sonucu 1-2 hareketli 3-4 hareketsiz di yani çok kötü bir durummuş. Doktor ameliyatı önerdi zaten ağrısı da vardı. Ameliyatı 2,5 ay önce oldu. 2 hafta sonra bir daha test yapacak ama internette bu kadar kötü bir durumda varikosel ameliyatı ile düzelme olmaz yazılmış gerçekten moralim çok bozuk. Uykularım bozuldu :( 1-2 hareketli 3-4 hareketsiz ten sonra düzelme şansı yok mu? doktor nedenin varikoselden olup olmadığını bilmiyoruz ameliyattan 3 ay sonra test yapacaksınız eğer varikoseldense düzelme olacaktır dedi ama internette araştırkca moralim bozuluyor :(

mrb canım üzülme bizim de ilk testimiz çok kötüydü.bizde de birkaç spermden bahsediliyordu.doktorumuz direk tüp bebek önerdi.ve 3 hafta sonra eşimin bi daha tahlil vermesi gerektiğini söyledi o 3 hafta bizim için çok kötüydü.sürekli ağlıyordum.eşimde aynı şekilde.keçi boynuzu içti eşim onun etkisi mi ya da eşim ilk test verdiği için veremedi mi ya da testi çok mu beklettiler anlamadım.3 hafta sonrki testi 10 milyon düşün birkaç taneden 10 milyona çok inişli çıkışlıydı ürolog bunun varikoselden kaynaklandığını söyledi.biz ameliyat için geciktik keşke daha erken olsaydı.bizimde 4.ayımız doldu.moralini bozma varikoselde sıfırı bilen gören oluyor.Allah dermansız dert vermesin bizim gibi sıkıntılı olanlara yardım etsin Allah ım...

canım üzülme.herşeyin hayırlısı şüpheli ilişkiden 15-16 gün sonra anca idrarda çıkabiliyor diye biliyorum.geç döllenmede olabilir ve olmasa bile ilk hamile kalacaklardan birisin öyle hissediyorum...

canm egerkj adetun gwlmezse kan testı yaptr herkesın ıdrarda cıkmıyo inş gec dollenmedr

mrb canım üzülme bizim de ilk testimiz çok kötüydü.bizde de birkaç spermden bahsediliyordu.doktorumuz direk tüp bebek önerdi.ve 3 hafta sonra eşimin bi daha tahlil vermesi gerektiğini söyledi o 3 hafta bizim için çok kötüydü.sürekli ağlıyordum.eşimde aynı şekilde.keçi boynuzu içti eşim onun etkisi mi ya da eşim ilk test verdiği için veremedi mi ya da testi çok mu beklettiler anlamadım.3 hafta sonrki testi 10 milyon düşün birkaç taneden 10 milyona çok inişli çıkışlıydı ürolog bunun varikoselden kaynaklandığını söyledi.biz ameliyat için geciktik keşke daha erken olsaydı.bizimde 4.ayımız doldu.moralini bozma varikoselde sıfırı bilen gören oluyor.Allah dermansız dert vermesin bizim gibi sıkıntılı olanlara yardım etsin Allah ım...

canım üzülme.herşeyin hayırlısı şüpheli ilişkiden 15-16 gün sonra anca idrarda çıkabiliyor diye biliyorum.geç döllenmede olabilir ve olmasa bile ilk hamile kalacaklardan birisin öyle hissediyorum...

Teşekkür canım inş bizde de düzelme görülür.

Canim kacgun gecmisti cikmamis olabilirmiki cunku ovulasyon testinin koyu olmasi yani benim yumurtlama zamanimda bile cok kisa bir sure cikiyor cizgi belirgin.Herseyin hayirlisi ama allahtan uzme sakin kendini.

3 4 gün geçti canım bilmiyorum belki ilk idarımla yapmadım diyecem ama olsa ilk idrar olmasa bile çıkardı neyse bakalım adeti bekleyecem artuk umudum yok:43:

canım bence yarın gidip bir kan testi yaptırmalısın.geç döllenmede olabilir,o zaman idrarda çıkmaz hemen.bir de ilk idrarınla yapmadın o da çok önemli.

tatlım 3 gebelik testi aldım yarın sabah kalkar kalmaz yapacamn adet olmazsam eğer silik çıkarsa kan veririm ama olsa çıkardı tatlım 3 4 gün geçti yani:43:

inş tatlım hep birlikte ilk hamile kalanlar olalım adet olacaksam olsam bari ya hafta sonu evde adetliyken evde olacam oh ne rahat diyordum hafta başı geldi yarın işte olursam deli olurum ya işte adet hiç çekilmiyor

eşime zoraki test aldırdım ya çıkmayınca kızdı bana acele ediyorsun 10 gün geçsin ondan sonra test yap bi daha dedi:1::1:

benm esımde ole canm hıc sorma onlar kesın sonuc istıyolar bızım kafamzda neler dolanıyo bınbır turlu dusunce inş adetn gelmez cnm hamılesındr inş

canm ya ben bu ovulasyon testlerınden alsan kacıncı ghn baslanıyo yapmaya benı bılgılendrsen nettn aleım hangı marka alym

tatlım adet siklusun kaç?mesela ben 28 günde bir regl oluyorum,10. günden itibaren başlıyodum yapmaya.

surelab yada ovitrella alabilirsin tatlım.gtti gidiyorda var bir göz at istersen.

tatlım 3 gebelik testi aldım yarın sabah kalkar kalmaz yapacamn adet olmazsam eğer silik çıkarsa kan veririm ama olsa çıkardı tatlım 3 4 gün geçti yani:43:

eşime zoraki test aldırdım ya çıkmayınca kızdı bana acele ediyorsun 10 gün geçsin ondan sonra test yap bi daha dedi:1::1:

inşallah silikte olsa 2. çizgiyi görürsün tatlım

ayy bu erkekler 10 gün kim dayanır kii:9::9::9:

Back
X