- Konu Sahibi delinefsim
- #3.621
Gunaydin bebeim.. saglik olsun diyelim artik bi dahaki aya insallah..bi kac gun daha gelmezse bi dr a gorun canim..
evet canım sağlık olsun alıştım artık duruma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin bebeim.. saglik olsun diyelim artik bi dahaki aya insallah..bi kac gun daha gelmezse bi dr a gorun canim..
kizlar esim bugun teste gidicekti gitti ama veremedi cunku perhizine dikkat etmemisti ( ben o kadar anlatmama ragmen ) haftaya kalmis demisler - daha konusamadik hafta ici gondermeye calisicam bakalim olmadi haftaya ctesi gider - bende dr a gidicektim ama benimkide kaldi bu durumda cunku onun sonucunu gorup onunla ilgilide gorusmek istiyorum![]()
dualarinizi bekleriz ..
jonguil bende heyecanla haberlerini bekliyorum hayirlisi olsun ..
Canım hayırlısı allahtan en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin rabbim hepimize inşallah.kızlar günaydın.test yaptım yine çıkmadı adette olmadım son durum bu haberiniz olsun.
evet canım sağlık olsun alıştım artık duruma...
kızlar günaydın.test yaptım yine çıkmadı adette olmadım son durum bu haberiniz olsun.
kızlar günaydın.test yaptım yine çıkmadı adette olmadım son durum bu haberiniz olsun.
Birşey çıkmadımı adetmi oldun canım ama sen artık hamile kalmayı hakediyordun az zaman değil ameliyat olalı çok olmuş,((
inşallah vardır sonuçta idrar testine her zaman güvenmemek gerekiyor,adetin kaç gün geçti ?
gunaydın canm pekı acaba nedn adetın gecıkıyo baska sebebı ne olabılırkı canm sunuda duymustum rahım kendını hazırlıyo oyuDen gecıkme oluyo aklına kotu bısey getrme
bilmiyorum canım 2 yıl önce 10 gün falan gecikmişti 2 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar gecikti.ne adet belirtileri var ne de gebelik anlamadıım gitti .doktora gün alıp gideceğim canım 1 2 gün daha bekleyeyim belki bugün yarın adet olurum.
bekle canm bekle adet olmazsan gıt ama ıhmal etme sakın hem kontrolde olmus oluf senn ıcn
kızlar ya demin adet belirtim yoktu birden ne olduysa karnım ağrıdı adet oldumzaten testte çıkmayınca adet olacağımı anladım çünkü olsa kesin çıkardı. bir daha eşimi dinleyeceğim 1 hafta geçmeden test yapmayacağım adam haklı erkenden yapıyorum sonra ümitleniyorum. durum bu neyse artık bu ay daha daha sıkı çalışırız demek iyi çalışamamışız
umut olamadım sizlere inş bugün yarın güzel haberler veren birileri olur çok ihtiyacım var çünkü
kızlar ya demin adet belirtim yoktu birden ne olduysa karnım ağrıdı adet oldumzaten testte çıkmayınca adet olacağımı anladım çünkü olsa kesin çıkardı. bir daha eşimi dinleyeceğim 1 hafta geçmeden test yapmayacağım adam haklı erkenden yapıyorum sonra ümitleniyorum. durum bu neyse artık bu ay daha daha sıkı çalışırız demek iyi çalışamamışız
umut olamadım sizlere inş bugün yarın güzel haberler veren birileri olur çok ihtiyacım var çünkü
canm benm hayırlısı demekten baska care yok nedıyelım bıdaha denycenmı asıyıdün aşılama sonrası11.gündü kanda baktırdım negatif..hayırlısı olsun....