• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar esim bugun teste gidicekti gitti ama veremedi cunku perhizine dikkat etmemisti ( ben o kadar anlatmama ragmen ) haftaya kalmis demisler - daha konusamadik hafta ici gondermeye calisicam bakalim olmadi haftaya ctesi gider - bende dr a gidicektim ama benimkide kaldi bu durumda cunku onun sonucunu gorup onunla ilgilide gorusmek istiyorum :(

dualarinizi bekleriz ..

jonguil bende heyecanla haberlerini bekliyorum hayirlisi olsun ..

canım ben özellikle babası gidince doktora götüreceğim çünkü perhiz günümüz tutmaz,o çok önemliymiş..

kızlar günaydın.test yaptım yine çıkmadı adette olmadım son durum bu haberiniz olsun.

gunaydın canm pekı acaba nedn adetın gecıkıyo baska sebebı ne olabılırkı canm sunuda duymustum rahım kendını hazırlıyo oyuDen gecıkme oluyo aklına kotu bısey getrme

Birşey çıkmadımı adetmi oldun canım ama sen artık hamile kalmayı hakediyordun az zaman değil ameliyat olalı çok olmuş, :(((

çıkmadı canım adet olmadım henüz. çarşamba gününe kadar olmazsam doktora gideceğim canım niye gecikmiş sorun mu var en azından onu öğrenirim.evet tatlım ameliyat olalı 7 ay oldu:43:

gunaydın canm pekı acaba nedn adetın gecıkıyo baska sebebı ne olabılırkı canm sunuda duymustum rahım kendını hazırlıyo oyuDen gecıkme oluyo aklına kotu bısey getrme

bilmiyorum canım 2 yıl önce 10 gün falan gecikmişti 2 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar gecikti.ne adet belirtileri var ne de gebelik anlamadıım gitti .doktora gün alıp gideceğim canım 1 2 gün daha bekleyeyim belki bugün yarın adet olurum.

bilmiyorum canım 2 yıl önce 10 gün falan gecikmişti 2 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar gecikti.ne adet belirtileri var ne de gebelik anlamadıım gitti .doktora gün alıp gideceğim canım 1 2 gün daha bekleyeyim belki bugün yarın adet olurum.

bekle canm bekle adet olmazsan gıt ama ıhmal etme sakın hem kontrolde olmus oluf senn ıcn

kızlar ya demin adet belirtim yoktu birden ne olduysa karnım ağrıdı adet oldum :43::43: zaten testte çıkmayınca adet olacağımı anladım çünkü olsa kesin çıkardı. bir daha eşimi dinleyeceğim 1 hafta geçmeden test yapmayacağım adam haklı erkenden yapıyorum sonra ümitleniyorum. durum bu neyse artık bu ay daha daha sıkı çalışırız demek iyi çalışamamışız:1::1: umut olamadım sizlere inş bugün yarın güzel haberler veren birileri olur çok ihtiyacım var çünkü

kızlar ya demin adet belirtim yoktu birden ne olduysa karnım ağrıdı adet oldum :43::43: zaten testte çıkmayınca adet olacağımı anladım çünkü olsa kesin çıkardı. bir daha eşimi dinleyeceğim 1 hafta geçmeden test yapmayacağım adam haklı erkenden yapıyorum sonra ümitleniyorum. durum bu neyse artık bu ay daha daha sıkı çalışırız demek iyi çalışamamışız:1::1: umut olamadım sizlere inş bugün yarın güzel haberler veren birileri olur çok ihtiyacım var çünkü

canim yaa resmen adet oldunmu simdi :47: yabiktik artik su kirmizilardan yeter artik gelmesinler her ay oyle hayirlisi uzulme insallah gelecek aylarda olur

üfff:50::50::50:

neyse zamanı gelmemiş diyelim kuzum,bi dahaki aya daha sıkı çalışırsın,umut olursun sonra bize:16::16:

Merhaba Canım
Bende özellikle regli olup olmadıgına bakmak için siteye girdim benim de iki aydır 4 gun gecıkme oluyordu bu ay doktora gıttım baktı kontrol ettı hersey gayet guzel ama cocuk fıkrını ne zaman kafandan cıkarırsan oste o zaman hamıle kalırsın cunku psıkolojık olarak etkiliyorsun kendını dedı ama ıste gel gor ki nasıl dusunmeyelım onu daha cözemedim :D İnşallah tez vakitte bebek isteyen herkes güzel haberleri alırız

dün aşılama sonrası11.gündü kanda baktırdım negatif..hayırlısı olsun....
canm benm hayırlısı demekten baska care yok nedıyelım bıdaha denycenmı asıyı

ah canm benm bıdahakı aya haZırsın artık tatlım tam gaz devam yılmak yok o bızi ısteyene kadar cabalıycaz artık

Son düzenleme:
ben asılamada doktorun elınin ıyı olmasjna cok inanıyorum hanı derler ya elınde bısey var dıye bıldgm bi dr var her yaptıgı asılama tutuyomus sizce kızlar katılıyomusunz??????

artık kabullendım her sabah bebek olmuyo dıye ruhsuz kalkıyodum yataktan sankı o olmayınca hayat bıtmıs hıcbıseyn tadı yokmus gıbı hıssedıyosum hep mutsuzdum sureklı baskaleınj dusunup kendımı yıpratıyodm yariş halindeydım içimden huc bısey yapmak gelmıyodu zaten sizinlede paylasıyodum sızlerde aynısınız bılıyorum içime bj rahalık geldı nedense kendımı baska seylerle oyalamaya calısıyorum mutlu olma benm elımde hayat cocuktan ıbaret degl bu bızım ımtıhanımızsa elimizden bısey gelmez tabı careler arıycaz ama daha fazla kendmi yıpratmıycam kım sorarsa sorsun gogsumh gere gere cvp vercm rabbım nasıp ederse dıye cok zorluyoruz kızlar ılla olcak dıye tutturuyoruz dogru degılmı once kabullenmemz lazım ben bı basmak atlıyorum sanırım bır buhran coktugunde kendımızı toparlamaya calısalım bız mutsuzlulugu sevıyoruz galıba rabbımıze guvenelım (ayakkabı bagcıgını bıle allahtan iste der annem ) şikayetımızı yaradana yapalım ve hayırlı Zamanda hayırlı ve saglıklı evlatlar isteyelım ( rabbım benı ve burdakı arkadaslarımın senden istegı hayırlı ve saglıklı evlat nasıp etmendr ve bunu tez zamnda hayırlısyla nasıp et gec olsun ama guc olmasın yureklerımızı daha fazla yakma allahım bızı daha fazla imtıhan etme bız aciz kullarına merhamet et sen en merhametlı olansın allahım ......
aminnnnn

Son düzenleme:
Yakın tarihte eşi mikrocerrahi yöntemiyle varikosel ameliyatı olan ve doktorundan memnun kalan var mı? Ankara, İstanbul farketmez. Trabzon ve Erzurum da olabilir. Teşekkürler.

Back
X