• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
olsun canım biz bekledik bari sen bekleme allah hepimize tez zamanda versin inş. bu doktorlar ilaç vermemk için direniyorlar en son gittiğimiz doktor gerek yok demiş ilaç kullanmaya kullanmak istersen önereceğim ilaç var demiş tribestan diye ilaç yazmış ya kullanmana gerek yok diyorsun güzel ama ileri hızlımız 1 milyon ya daha ne olsun siz ilaç kullanmış mıydınız canım? bi de üstüne sperm testi de yapmamış 2 ay daha bekle diye eşiminde hemen işine gelmiş yaptırmamış bende ne umutlarla bekliyorum inş değerler yükselmiştir diye :1:

sizin doktorunuz çok olumlu konuşmuş güzel şeyler söylemiş test yapıp kafanızı karıştırmyın diye demiştir belki
biz evicap, zinco, ecopirin, pentox , proxeed plus kullanıyoruz bide bu ay bunların yanına hytrin diye bi ilaç vermiş eczacı prostat ilacı demiş oda benim kafamı karıştırdı niye verdi diye

Ay kıyamam ya haftanın son günü ya ondandır belki.gelmişler ben gelene kadar yaaa işlerden anca döndüm bende :1:

canımmmmm:16:
iyiyim çok şükür annem dün 3.küürü için kemoterapi aldı öldüm öldüm dirildim her defasında ilk defa haberini almış gibi yaşıyorum.
5-6 gün kötü olacak işte gene sonra az daha iyi..:16:senin annede iyiymiş sevindim canım.
bende iyiyim 2 ev arası koşturmaktan yorgunum ama iyiyim çok şükür.

amin canım benim.:16: Çİfter çifter mart kedileri gibi olalımm :16:

ay ne güzel benimde eşim çok olumlu yaa...
bazen sinir olsamda bu haline bazende diyorum ki ne güzel.:1:

iyiyim canım benim çok şükür.2 ev arası koşturuyorum ama anne iyi olsunda herşeye razıyım birde torunu olsada eline versek daha mutlu olcam.
evlatlarından bir tek benim çocuğum yok aklı fikri bende...
siteye geldiğimi sizleri anlatıyorum.hepinize dua ediyor.:16:
inşallah annem de en kısa zamnda iyi olur canm...annenden allah razı olsun...dualrına ihtiyacımızzz var...

slm kızlar...
dediğim gibi malesef adet oldum dün ...
hiç umut etmemiştim zaten...
bu ay ovulasyon alıp ona göre çalışalım diyorum. beni bu 1 er gün arayla işi çok yoruyo. sizde durumlar nasıl :(:44::44::43::43:
ben öğretmenim ve sabahcıyım dersim zaten çok erken başlıo birer gün arayla ilişki olunca ayakları dik yat banyoyu mecbur sabah yapmam lazım. sabah 5.30 da kalkıp banyo yapmak çok ama çok ama çok zor....
bıktımmmmmmmm:43::43: inanırmısınız sinüzzit oldummm:2::2:
napıcam önerisi olan varmı? 1 er gün araylada yapmayınca ya kaçtıysa yumurtlama ya erken olduysa ya geç olduysa diye kuruyorum kafamda....:50::50:

merhaba canımmm sıkma canını zaten peşimizi bırakmıyorlarr kırmızı lar...
canım eşin de müsait se öğlenden sonra çalışma yapınn..sabah banyosu çok zorluyordur seni...

cnm bende seninle aynı durumdayım.:2::2: malesef belki buraya sürekli olumsuz şeyler yazıyorum bazı arkadaşlar kzıyordur ama başka bu konuları anlatabileceğim kimsem yok:( :43::43::43:bazen çok ruhum daralıyor.. çıkmaz bir sokak da gibi hissediyorum kendimi. çok dua ediyorum. sürekli ' Rabbbim senden hiç bir zman umudumu kesmedim isyan etmiyorum nolur Allah ım içimdeki sıkıntıyı al. gönlümdeki kalbimdekini bilen sensin nolur Allah ım bizlerede bütün çocuk sahibi olmak isteyen kullarınla birlikte nasip et' diyorum. bi kaç gün rahatlıyorum sonra bi kaç gün yine çöküyorum. napıcam bende bilmiyorum... Rabbim yardımcımız olsun.

bizimde aynı tek dr.a gttik elle varikosel var dedi ultrasonda çıkmadı. amelyatsız olabilir belki sayınız kötü değil dedi. sizden daha kötü olanlarda bile hamile olanlar var dedi. amelyat olmadık. proxceed kullnadık 2 kutu hiç etki etmedi. şimdi neofertil e başladık 3 aylık bi takviye onuda bekleyip olmazsa bi kaç dr.a daha gidip amelyat olcaz galiba. diğer yaptıklarımızı yazmıyorum bile.....

cnm bence bu varikosel kişiden kişiye göre değişiyor. sen keşke olmasaydık diyosun bense hemen eşim amelyat olsa diyorum. çünkü takviyelere rağmen artmıyor hiç bişeklde nisanda bitacek kullandığımız taviye olmazsa ameliyat olcak yapcak bişi yok. ayrıca Tr.de ilk varikosel amelyat ı yapan dr. cem kadıoğlu varikosel ameliyatı olmadan önce yapılan tüp bebklerin düşme ihtimalinin çok fazla olduğunu söylüyor çünkü sperm yapı şekil ve durumlarının bozuk olmasından dolayı . bende kesinlikle katılıyorum bu fikre.

cnm malesef işte herkes yaptığının tersini düşünüyo. biz ameliyat olmadık 1 ay proxceed kullandık ( elle varikosel var ultrason da yok) banamısın demedi 1 tane bile artmadı sonuç..12 milyondu 12 milyon da kaldı.bende hemen amelyat olsak diyorum:43::43:çünkü artmıo durduk yerde başka şekilde yapacak bişey yok..:43::43::43::43:

cnm değerleriniz çok iyi yaşın çok küçük ama önemli olan senin ruh halin bekleyecek psikolojin varsa bekle derim ama yoksa hiç durma daha fazla yıpratma kendini şahsen ben çok kötüyüm bu ara....:43::43:

ayyyy cnm aynen benm eşimi anlatmışsın... sözel olrak pek bişi deniyo ama arada dio ben anlıyorum ameliyata hiç yanaşmıo tüp hele aklından bile geçirmio. dün adet oldum dedim hadi yaaaaaa olmadımı bu ayda diyo... sinirlendim ...:47::47:ya sen bide ümitleniomusun dedim.. hiç bişi yapma etme... leylekler mi getirecek çocuğu yani.. tmm Rabbimden umut kes,ilmez ama yok deniyoruz olmuo işte....

cnm meryem suresi hergün aralıksız okunmalı... secde yerine gelince kuran bırakılıp secde yapılmalı sonbra devamı okunup ardından dua edilmeli. biz annemle 40 gün kesintisiz okuduk adet olunca yada okuyamadığım zmanlar aNNEM okudu. sonra 40 gün fetih suresi ve duası okudum ( Allah kabul etsin) adetim bitince tekrar meryem suresine başlayacağım inşallah ve Rabbim nasip ederse elimden geldiğince hamile olana kadar okumayı düşünyorum... bir akrabamız eşi kendisi ve kayınvalidesi hergün okumuşlar özellikle teheccüde kalkanlar gece okursa daha iyi..okumuşlar ve 3.ayda hamile kaldı kız doğudrdu şimdi. düşük yapmıştı 1 yıldır olmuodu çocuğu...
canım tabiki ne kadr sıklıkla okunuresa okadr iyidir..ama bildiğimzz gibi en hayırlı gün cuma günü ve ezan ile sela arası dualrın en makbul oldugu zamnlar...
tabi hergün okumak daha iyio lur.:54:

merhaba kızlar:54::54::54::54:
eşim bugün test yapmaya gittii...sonuç 3 saat sonra belli olacak...morfolajı de pazartesi günü...
dua edin ..inşallah hayırlı sonuçlar alırızz..

hepimizde mevcut canim merak etme zira millet patir patir doguruyor..valla bak en iyisi bakmamak, dene bi rahat edeceksin..yok ayagini salladi yok gozunu kirpti, gormemisin oglu olmus tutumus pipisini koparmis misali..Allah nasip ederde bi bebegim olursa bu kadar cok fotografini koymiycam..

Hamile sayfasi gibi benim facebook resmen hamile koca koca karinlarinlan fotograf koyanlar bu hafta doguracak olanlar ayy sancim var vs yazanmi ararsin hadi gel artik bebegim son haftan yazanmi ararsin anne baba cocuk 3u cocukla eglenirken cekilen fotograflarmi ararsin hepsi bende mevcut vallahi bakmadanda duramiyorum.:37:
iki tane daga gamile haberi aldım butanesınjn evıne gtm hatta kızlar aslında cok normal bısey ama bıze batıyo ıste cunku bz mycadele edıyoruz ama olmuyo ben artık kendıme yzulmeyı bıraktım daga cok yıpranıyordum cunku elbet bızımde olcak canlarım onlara gayet normal bıseymiş gbı bakmaya calısın ve Allah daha cok versın deyın fonup dolasr bıze
Valla onlarin cok yorgunum hastayim sancim var demelerine bile icim gidiyor.Psikopatlastim heralde ben :9::9:
canm inankı mıllet sezeryan dogumu ıstıyo ben normal sogurmak ıstıyorum catır catır sancılı
eşim bugün test yapmaya gittii...sonuç 3 saat sonra belli olacak...morfolajı de pazartesi günü...
cnm inş sonuclar ıyı cıkar bıraz yuzumuZ guler tatlım hadı su meryem suresı için bı lıste hazrlayalım

iki tane daga gamile haberi aldım butanesınjn evıne gtm hatta kızlar aslında cok normal bısey ama bıze batıyo ıste cunku bz mycadele edıyoruz ama olmuyo ben artık kendıme yzulmeyı bıraktım daga cok yıpranıyordum cunku elbet bızımde olcak canlarım onlara gayet normal bıseymiş gbı bakmaya calısın ve Allah daha cok versın deyın fonup dolasr bıze

canm inankı mıllet sezeryan dogumu ıstıyo ben normal sogurmak ıstıyorum catır catır sancılı

cnm inş sonuclar ıyı cıkar bıraz yuzumuZ guler tatlım hadı su meryem suresı için bı lıste hazrlayalım

ayy bnde hamile haberelri aldım biriyle konuştum senin yok mu dedi hyr dedim..bnm ki var ne yazikki diyor..6 aylık evli...
diğeri de 3 aylık evli 2 aylık hamileee..ayy kız keyfinize bakın diyorr..biz yaptık nolacak diyorr...ellerine geçmiş tee

:47::47::47:

inşallah canm..bu defa umutlanöak istiyorum...içimde hiç birşey hissetmiyorum his duygularımı kaybettim..
sanki hiç olmayacakmış gibi geliyorr sonra kndine gel diyorum ama ...
olur canm nasıl liste yaplımm peki

ayy bnde hamile haberelri aldım biriyle konuştum senin yok mu dedi hyr dedim..bnm ki var ne yazikki diyor..6 aylık evli...
diğeri de 3 aylık evli 2 aylık hamileee..ayy kız keyfinize bakın diyorr..biz yaptık nolacak diyorr...ellerine geçmiş tee

:47::47::47:

inşallah canm..bu defa umutlanöak istiyorum...içimde hiç birşey hissetmiyorum his duygularımı kaybettim..
sanki hiç olmayacakmış gibi geliyorr sonra kndine gel diyorum ama ...
olur canm nasıl liste yaplımm peki

bende dusunuyorum ama herkesın okuması gerek hergun bırımız adına okuyalım alıntılı msj yap herkese cvplarına gore bakalım duruma

bende dusunuyorum ama herkesın okuması gerek hergun bırımız adına okuyalım alıntılı msj yap herkese cvplarına gore bakalım duruma

aslnda şöyle yapsak...kime okuyacaksan onların listesini yaparızz sonra okuyanalr okum desin kişi başına 41 tane okuyalım..41 olunca listedeki ikinci kişi için okuruz ...olmaz mı

Haklisin tatlim bende oyle ama iste insan bazen etkileniyor.Bugun bebek partisine gidecegizya ondan heralde bu huysuzlugum:52:Kuzenlerim facebooka yeni dogmus cocuklarinin fotograflarini koymuslar falan sabah kalkar kalkmaz actim kendi kendimi uzdum bir arkadasimda bak bunu koymus belki izlemissindir kizlar sizde izleyin muhtemelen gormussunuzdur ama harika birsey http://www.youtube.com/watch?v=R_DsgFzi-xg

Insallah dedigin gibi olur buna inanmak istiyorum inandirmakta istemiyorum umitlenmemek icin Allah buyuk herseyi o biliyor dua edelimdecok beklemeyelim bende inaniyorum esin dogru demis sen jonguil delinefsim ozellikle siz ucunuz yakinda hamile kalacaksiniz oyle hissediyorum ve insallah diger isteyen tum arkadaslarda

insallah ise yarar canim, bir kisiye bile faydam dokunsa ne mutlu diyerek paylastim..

sizin doktorunuz çok olumlu konuşmuş güzel şeyler söylemiş test yapıp kafanızı karıştırmyın diye demiştir belki
biz evicap, zinco, ecopirin, pentox , proxeed plus kullanıyoruz bide bu ay bunların yanına hytrin diye bi ilaç vermiş eczacı prostat ilacı demiş oda benim kafamı karıştırdı niye verdi diye

Aaaa tmm ozaman canimm bsk kendim icin deilde sen asilamaya basla diye hamile olayim istiyorum:9::9::9::9:

canımm benimm,,vakit ayırıpp uzuuun uzuunn yazdığın için çok sağol:16::16:
güya bu ay hiç takmayacaktım kafaya,yumurtlama günü filan kovalamadım,öyle ayakları dikip yatmadım bu ay.şmidi adete kaldı 3-4 gün,ee belirti desen 0:32::32:içime girdi bir endişe... normalde eylüle kadar dinlenmek,eylülde tüp bebeğe başlamak istiyodum.

hayatı erteliyor muyuz?kendi adıma konuşayım ben kesinlikle erteliyorum.ne bu acelem bir anlasam...bu fikirden tamamen uzaklaşmak istiyorum,hatta kazayla hamile kalmak istiyorum(nasıl olacaksa):32::32:

sizin değerler de hiç kötü değil,rahim filmine bile gerek kalmaz belki,kim bilir...

umuda ihtiyacı var artık topiğin...

Canım akıl vermek gibisin olmasın yanlış anlama sakın.ağrısız sızız 10 dk bu işlemi yaotrdığım için eğer istanbuldaysan ya da yakınsan radyomarı öneririm rahim filmi için.

amin canım.

bizim adet günlerimiz yakın mıydı ben mi öyle hatırlıyorum?

evet hep o adet üzünden:47::47:

Canım sağol yazdığın için .Akıl ver tabi yokki bende:43:Herkes genelde acısız diyor ben korkuyorum ama yaptırıcam eğer devlet çok uzağa tarih verirse özelde yaptırıcam.Aslında acı sızı geçer benim korkularım var. ilki benim zihnen çok olumsuz olup bütün oluşabilecek olumsuzlukları düşünmem ikinciside sürekli bir doktorum olmadı bir türlü yani insan hem en mahrem hemde en önemli olan yerini emanet ederken güven arıyor.Belki çok abartıyorum ama yapamıyorum işte :(

Gelsin artık bu bebişler bize yaaa valla çok istiyorum :((

eminim canım anneler daha sabırsız.her ay adet olduğumu öğrenince yıkılıyor kadıncağız.

o konuda hepsi huysuz canım,benimki de keçiboynuzu özü içti 15 gün sonra bıraktı,kilo aldırıyormuş falan..aman biz de olsa herşeyi araştırır içeriz adamlara bu bile zor geliyor :)))

canım değerleri öteki sayfada yazdım dur bulayım tekrar yazayım değerlerimiz iyiydi çapada belirli bi doktora gitmedik sonuçları en son hoca görüp o karar verdi telefonla arayıp sölediler bize ameliyat olacagını

yukarıda yazdığım tüm ilaç ve kur leri aynı anda icti eşim. tam 3 ay boyunca. bugünde hormon tahlili sonuçları çıkacak .

pekı canım bu değer gebelık ıcın engel mıdır?

sınırda olsa bile

bi de dere otu ve cevız duydum bunlarda düşürüyormuş doğru mu?

:21::21::21::21: evet canım batın ne zaman senin?

vala canım haklısın ne desek boş herkes yaşadığına göre ol yada olma diyo ...ama keşke diyorum keşkee birinci derecedeyken durumu kötü değildi ozman tüp deneseydik ....ameliyattan sonra morfolojisi hareketlilği herşeyi bozuldu adamcağızımın bide etkisi kötü oldu ..bide bunla bitse ondan sonra eşimin beyin hipofiz bezi (hormonları yöneten bölge) de ur çıktı bütün hormonları lh ı testesteronu spermi herşeyi 0 dı 0 yokk bittii herşey dedik .........çok şükür onu bari erken teşhis ettilerde 6-7 ayda ilaç tedavisiyle normale döndü eşim ozman dedimki istemiyom ben cocuk falan bana eşim lazım dedim beyindeki kaybolmaz iyileşmez diye çok korkmuştum neyseki çok şükür rabbime iyileşti ....hormonları düzelir düzelmezde ilk denemeyi yapmıştık sperm 1 milyonken denedik olmadı tabi....... dondurulmuşum bile olamadı ...ikincide de öle morfoloji bozukluğundan olmadı nasipmiş dedik napalımmm.....doktoru değiştirdik o dedi zaten ameliyat olmasaymış iyi olurmuş diye sizinki ameliyatlık durum değilmiş çünkü dedi ...bu adama güveniyorum bu sefer eşimin durumunu düzeltmek için elinden geleni yapıcağını söledi inşalahhhhhhhh rabbim yüzümüze bakar da bi sonuca varırız ...
benden de sana sevgiler canımmm :16::16::16::16:

:5:

olur canm super olur hemde

kızlar meryem suresini okumak için liste yapacaz...önce kime okuyacaksak onun listesini yapıp daha sonra sırayla hepsine 41 tane okuyalım herkes okuyabilecii kadarını okur...

Benim eşim de dün test yaptırdı.

Bugün sonuçları alacak. İnşallah sonuçlarımız güzel olur bacım :)

Ben hiç anlamıyorum sonuçlardan. Hamile olabilmemiz için hangi değern kaç olması lazım ?

canım sen yaz bn çok iyi anlamam ama anladığım kadarıyla ve anlıyan arkadaşalr yardımcı olurlar..

Ameliyattan sonra yani 2009 da yaptırdığı testi aldık dün hastaneden.

Dün tekrar test yaptırdı, sonuçlar bu gün çıkacak. Çıktığında hem 2009 u hem de bugünkü sonuçları yazarım. İnşallah olumludur :/

Benim eşim de dün test yaptırdı.

Bugün sonuçları alacak. İnşallah sonuçlarımız güzel olur bacım :)

Ben hiç anlamıyorum sonuçlardan. Hamile olabilmemiz için hangi değern kaç olması lazım ?

inşallah sizde güzel sonuçlar alırsıınzz canım..
sayınız en az 20 milyon olması gerekiyor..
harekrette %50 veya daha fazla olmalıymış...ama tam detaylı bilmiyorum..

Haklisin tatlim bende oyle ama iste insan bazen etkileniyor.Bugun bebek partisine gidecegizya ondan heralde bu huysuzlugum:52:Kuzenlerim facebooka yeni dogmus cocuklarinin fotograflarini koymuslar falan sabah kalkar kalkmaz actim kendi kendimi uzdum bir arkadasimda bak bunu koymus belki izlemissindir kizlar sizde izleyin muhtemelen gormussunuzdur ama harika birsey http://www.youtube.com/watch?v=R_DsgFzi-xg

Insallah dedigin gibi olur buna inanmak istiyorum inandirmakta istemiyorum umitlenmemek icin Allah buyuk herseyi o biliyor dua edelimdecok beklemeyelim bende inaniyorum esin dogru demis sen jonguil delinefsim ozellikle siz ucunuz yakinda hamile kalacaksiniz oyle hissediyorum ve insallah diger isteyen tum arkadaslarda

videoyu izledim,tek kelime ile mucize...Allah'ım bizlere de nasip etsin tez zamanda inşallah.

tabii ki etkilenmemek elinde olmuyor tatlım biliyorum.ah ahh geçecek bu günler,sonra yaramazlarla uğraşırken,dönüp güleceğiz bu günleri hatırladıkca.içini ferah tut olur mu?bende inanıyorum,hepimiz kısa zamanda hamile olacağız inşallah...

Back
X