kızlaaarrr ben geldim, benimde zeynep gibi ayın üçünde adet olacakken malesef dün adet oldum, inşallah zeynepciğim olmamışsındır, sonra depresyona girdim, iki gecedir uyku uyuyamıyorum ağlamaktan, çok kötü oldum, bide eşime çok kızdım

, ben devlet desteği için haziranı beklerken gidip kardeşine 3 bin liralık düğün hediyesi alınca çıldırdım, küstüm, iyice ağladım, bu kadar pahalı olacağını düşünmüyordum, sonra bi sinir bi kızgınlıkla dün dedim eşime gidip kredi çekicem hazır adetliyim tüp bebeğe başlıyoruz, kafamı kırayım niye daha önce başlamadım, ameliyatla düzlemesini bekliyorum ama yaşım 30, belki tutar bebek, ikinci normal olsun, ne olurdu, borca girmeyek diye bekle bekle, başkalarının borcunu ödeyip duruyorum evlendim evleneli,

ve bu kızgınlıkla umut
tüp bebek merkezine gidip bu akşam görüşmeye karar verdim, nasılsa değerlerde düşüyordu, macun falan kullanıyorduk ama hazirana kadar dayanamıycam, nasılsa borca girip duruyo sağolsun kocam, yani benim ki biraz kızgınlık tüp bebeği olacak

gıcık kocam gıcık, yinede seviyorum manyağı, gidelim dedim tamam dedi hemen

velhasıl kelam eğer bu aya yetişirse ben başlayacam bi fiyatını falan konuşayım da hadi hayırlısı, Allah hemen herkese nasip etsin, özellikle zeynep gün gecince nasıl umut oluyor bende heveslendim, inşaaaalllaaaahh bebek vardır göbişinde, kimse kimsenin istikakından çalmıyor, hepimiz ama hepimiz hamile olalım da şü görümceye kızgınlığım teselli bulsun herkese öptm