• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
masallah canim ne kadar gencsin, niye bu kadar acele ediyorsun yaaa strese sokma kendini:19::1: aradaki farklar farkli tedaviler uygulanmasindan kaynaklaniyor, ve tabiki bunye farkliliklarindan birde tazemi donmus mu transfer yapilmasindan kaynaklaniyor..ama genelde taze yapiliyor ve 2-3 haftada bitiyor..acele etme derim eger yumurtalik rezervin cok ck dusuk degilse...evet bu yil nasip olsun lutfen anne olmakkk:52::52::52: ama hepimizeee:49::49:

haklsın canm bn gencim ama eşim 32 yaşındaa.. ve kardeşi yok tek çocuk anlıyacağız ...kardeşi yok ama baba olmasını istiyorm...ve eşimin değerleri ğek yüksel değil..babasının ki 15 yıl olmadı sonra 1 tane oldu ve hem anneden hemde babadan olmadı..bn de korkuyorum açıkaçası hazır elimizde canlı spermler varken elimizden geleni yapalım... diyorum ...[/QUOTE]

sende haklisin canim..ama esinin yasida genc meraklanama:)olacak insallah ben inaniyorum:52::52:

tatlım jonguil ismimin İngilizce karşılığı:) buradan açık yazmayayım adımı ama nikimden herkes adımı songul sanıyor:) allah hepimizin dularını kabul eder inş en kısa zamanda bizlere bu güzel duyguları yaşatır...

insallah canim, en buyuk duamiz temennimiz buu...dualara devam ama ben okuyamiyorum suan:(

Nasılsınız Hepiniz?

Kusura bakmayın ne olur çalışınca çok zor oluyor.Okuyamadım geçmişi bügün hızlıca göz gezidiricem.
Annemin bu kemoterapisi daha ağır oldu.Çok daha koşturdum.
Meryem süresini hala okuyamadım çok utanıyorum ne olur kusura bakmayın :17::17::17: çok çok utandım.
Dün akşam çok zor bir gün geçirdim.biraz üzgünüm bugün.:14:

aşk olsun tatlım ne kusuru?
vakit bulduğunda okursun hiç sıkıntıya sokma kendini.sonuçta dua okuyoruz,karşılık beklenerek y
apılmıyor,lütfen rahat ol...

2 tanede ben okudum az önce..
bu arada bana vakit ayırıp dua eden arkadaşlardan Rabbim razı olsun...inşallah hepimiz tez vakitte kavuşalım bebişlerimize...

Zeynepcik gezmelerde :)
Ya adet olmakta olmamakta stres canim.
Hayirlisi insallah.Allah kabul etsin dualarinizi.

eveettt:10::10::10:

ayy,düzenli adet görmekte bir nimetmiş,bunu anladım.hiç şaşmazdı adetim,hatta saati bile bellidir,29. gün akşam 20.30 dan sonra olurum genelde:nazar::nazar::nazar:bugün 32. gün hala yok...offf:47::47::47:

amiin canım hepimizin duasını kabul etsin Allah...

kızlar şöyle bir düşündümde bu foruma iki yıl önce bebek için ilk karar verdiğimde üye olmuştum.
o zamanlar hep gebelik topiğini okuyordum.infertilite topiğinden falan hiç haberim yoktu.
hamilelik,doğum.doktor,alışveriş hep bunları okuyarak geçti ilk bir yılım.
sonra yavaş yavaş infertilite konularına bakar oldum.
sonra aşılama nedir nasıl yapılır bunları araştırdım durdum derken aşılama yaptık bir baktık varikosel var ve ben buraya terfi ettim.
ameliyat,ilaç vitamin araştırmakla geçmeye başladı günler.
şimdi hem infertilite hemde tüp bebek konularını okuyorum.oysa ilk günler tüp bebek ne kadar uzaktı benim için.
artık gebelik bölümündeki konular bana çok uzak geliyor.
ikili taramalar,üçlü taramalar,ultrasonlar,kalp atışı duymalar...
sanki bu kelimeler benim dudaklarımdan hiç dökülmeyecekmiş sanki ben hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor.
sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın bir nevi iç dökme gibi oldu bu yazı.
rabbimden ümit kesmedim asla o benim için en hayırlı olanı verecektir mutlaka ama işte bazen insan hüzünleniyor,sabırsızlaşıyor...
iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız dualar ettikçe ferahlıyor insan.
kendisine dua eden hiç tanımadığı insanlar olduğunu bilmek de umudunu arttırıyor insanın.
allah hepinizden razı olsun ve hepimizin gönlümüzdeki muradını hakkımızda hayırlı eylesin ya da hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin...

Back
X