• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş canım tüpe gerek kalmadan hamile kalrısın.benim bi arkadaşım aşılama yaptırmıştı doktor fazla ümit vermemiş eşine bu ay tüp yaptıralım falan demiş adet gününü bekliyordu aşılaması tuttu şansa doktorun bile ümit vermediği şey oldu demekki nasibinde varmış aşılama falan bahane yani o ay aşılama yapmasa demek yine hamile kalacakmış...

inşallah canım,eğer öyle bişey olursa sevinçten ölürüm heraldee:9::9::9::9:

Henüz tüp bebek yapılamayacak canım sperm sayısı yine 0 cikti.6 ayı bekleyeceğiz :( vardır bunda da bir hayır inş

hayatım,üzülme lütfen.hem mikrotese denen bişey var artık.eşimin arkadaşı bu sayede ikiz bebek sahibi oldu.kasıktan ameliyat olmuştu.şimdi 1 yaşlarına girdi bebişler,bir kız bir erkek:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ohh çok az kalmış.senin hamile olacağnı biliyorum inşallah:49::49::49:

canim ya cok tesekkur ederim guzel moral oldu, bende cok umutluyum insallah ilk ve son olur, sizlerinde gerek kalmadan gelir yavrulariniz..ama eger kalirsada merak etme bi sekilde geciyor proses sonunda bebis olunca acitmiyor igneler:)

canim ya cok tesekkur ederim guzel moral oldu, bende cok umutluyum insallah ilk ve son olur, sizlerinde gerek kalmadan gelir yavrulariniz..ama eger kalirsada merak etme bi sekilde geciyor proses sonunda bebis olunca acitmiyor igneler:)

canım inan hiç korkmuyorum iğnelerden.aşılama dada iğne vurmuştum,abartılacak birşey değil.
ben kendimi tamamen tüp bebeğe odakladım ve bende inanıyorum ki benimde tutacak 1. deneme de Allah'ın izniyle.buna çok inanıyorum.ama olur da tutmazsa,direk psikoloğa:33::33::33:onun bile planını yaptım.hatta test yaptıktan birkaç gün sonrası için psikoloğa randevu alacağım,negatif olma durumuna karşı.öyle de plancıyımdır:37::37:

canım inan hiç korkmuyorum iğnelerden.aşılama dada iğne vurmuştum,abartılacak birşey değil.
ben kendimi tamamen tüp bebeğe odakladım ve bende inanıyorum ki benimde tutacak 1. deneme de Allah'ın izniyle.buna çok inanıyorum.ama olur da tutmazsa,direk psikoloğa:33::33::33:onun bile planını yaptım.hatta test yaptıktan birkaç gün sonrası için psikoloğa randevu alacağım,negatif olma durumuna karşı.öyle de plancıyımdır:37::37:

hahah iyi yapmisisn canim, psikolojik destek sart :27: aslinda benimde yapmam lazim onu ama dusunmek istemiyorum, inancli biriym ama beyin gucunede cok inaniyorum o yuzden negatifi aklima getirmiyorum hep pozitifiz bakalim dondiriklerimize enerji bilem yolluyoruz Allah yuzumuzu kara cikarmasin:) yaa iyi hatirlattin aslinda tutumazsa bizde varikosel ameliyatini dusunuyoruz simdiden randevu alayim ben.. am yokkk once ben :49: sonra sen :49:

hahah iyi yapmisisn canim, psikolojik destek sart :27: aslinda benimde yapmam lazim onu ama dusunmek istemiyorum, inancli biriym ama beyin gucunede cok inaniyorum o yuzden negatifi aklima getirmiyorum hep pozitifiz bakalim dondiriklerimize enerji bilem yolluyoruz Allah yuzumuzu kara cikarmasin:) yaa iyi hatirlattin aslinda tutumazsa bizde varikosel ameliyatini dusunuyoruz simdiden randevu alayim ben.. am yokkk once ben :49: sonra sen :49:

yok yaa dur bekle olacak inşallah.
ben de kesin gözüyle bakıyorum ama sonra da bu beni korkutuyor,doktorların elindeymiş gibi davranıyorum,halbuki Rabbim izin vermezse yine olmayacak.bir de diyorum ki tüp bebek yapmamıza izin veriyorsa Allah,olacağı içindir,olmasna izin verdiği içindir.bakıyorum 10 yıl anne baba olamayan insanlar var,10 yılın sonunda tüp bebek deniyorlar öyle anne baba oluyorlar.demek ki Rabbim daha öncesine izin vermemiş ki 10 yıl beklemişler tüp bebek için.

çok karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir demek istediğim şeyi.

yok yaa dur bekle olacak inşallah.
ben de kesin gözüyle bakıyorum ama sonra da bu beni korkutuyor,doktorların elindeymiş gibi davranıyorum,halbuki Rabbim izin vermezse yine olmayacak.bir de diyorum ki tüp bebek yapmamıza izin veriyorsa Allah,olacağı içindir,olmasna izin verdiği içindir.bakıyorum 10 yıl anne baba olamayan insanlar var,10 yılın sonunda tüp bebek deniyorlar öyle anne baba oluyorlar.demek ki Rabbim daha öncesine izin vermemiş ki 10 yıl beklemişler tüp bebek için.

çok karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir demek istediğim şeyi.

anliyorum canim, insallah vakti zamani gelmistirde tup bebek vesile olur..dinsin bu hasret dimi amaaa:52::52:

Merhaba arkadaşlar ...bir çok kişi de oldugu gibi eşimde de varikosel var...çift taraflı..sürekli ameliyat olalım mı olmayalım mı diye düşünüyorduk..ama sitede dolaşırken varikosel ameliyatı basıt ve daha önmlisi ameliyattan sonra hamile kalma olasılığı yüksek oldugunu görünce ameliyat olma kararı aldık...

eşimde sperm sonucu 1 milyon çıktı hareketliği iyi..ama hamile kalabilmem için en az 20 milyon olması gerekioyrmuş...ameliyattan sonra bu kadar yükselmesi pek olasılıklı değil miş..aranızda yükselten oldu mu ??

Varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız

hisarbuselikameliyat olmadan hamile:nazar::nazar:

insanbulameliyat olmadan Hamile:nazar::nazar:

blaze azh ameliyat olmadan Hamile:nazar::nazar:

ayseeem= 29 eylül 2012

adzeynep= 12 kasım 2012

eses07=17 ocak 2013

merinos1= 4 şubat 2013

:emir_bebek:eyican06= 5 nisan:nazar::nazar::nazar:Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY SONRA...

hykd = 15 nisan 2013

isterseninanma - =20 nisan 2013

dildildem=30 nisan 2013

:emir_bebek:kelam= 25 Mayıs 2013 :nazar::nazar::nazar:Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA

sefcn =13 haziran 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

:emir_bebek:jade86= 27 temmuz 2013:nazar::nazar::nazar:hAMİLE YAKLAŞIK 5 AY SONRA

:emir_bebek:minel= 29 temmuz 2013:nazar::nazar::nazar:hamile... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

mariel= 30 temmuz 2013

estrella06 =ağustos 2013

:emir_bebek:tubik_volki 1 eylül 2013:nazar::nazar::nazar:Hamilee YAKLAŞIK 3 AY SONRA

delinefsim= 14 eylül 2013

zelis82=21 eylül 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

optimist3 =8 ekim 2013

leman24= 15 ekim 2013..

umutsuzvakalar =19 ekim 2013

yldz61= 10 kasım 2013

gldrn = 5 kasım 2013

:emir_bebek:arzugursel54 = 11 kasım 2013 :nazar::nazar::nazar:Hamile ....YAKLAŞIK 1 AY SONRA

nazende88 =12 kasım 2013

EsRa1982 =14 Kasım 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

Seremcem =23 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

:emir_bebek:btd08=7 Aralık 2013:nazar::nazar::nazar::nazar:Hamile...

Alya_34 19 aralık 2013

dolunay78 =6 ocak 2014

volim =13 ocak 2014

feelcrying= 14 ocak 2014

benay27=6 şubat 2014

littlebirdie =6 şubat 2014

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:

nazende88 arkadaşmız için okumaya başlıyoruz.

herseygüzelolacak

jonguil

optimist3

littlebirdie -

evlimutlu44

Leman24

isterseninanma

Alya_34

okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

jonguil __4

Alya_34__2

bende 2 tane okudum canım aksam yıne okumaya calısır yıne yazarım Allah kabul etsın ..

hayatım,üzülme lütfen.hem mikrotese denen bişey var artık.eşimin arkadaşı bu sayede ikiz bebek sahibi oldu.kasıktan ameliyat olmuştu.şimdi 1 yaşlarına girdi bebişler,bir kız bir erkek:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Uzulmemek elde değil o kadar zor birsey ki 1 tane bile yok 1 tane de ciksaydi bize umut olacaktı sorunu bende anlamıyorum hormonlar hersey normal..Tüp bebek için bile umudumuz yok.

günaydın kızlar ben bugün kırmızıları gördüm,iyiki test falan yapmamışım :D zaten pazartesi doktora gideceğiz,sonuçları buraya yazarım çok merak ediyorum biz bir kez test yaptırdık,bakalım bu ikinci testte değerler nasıl çıkacak..sonra doktor ne diyecek meraktayım..dün gece ilişki oldu cinsel perhiz 3 gün olması gerekiyormuş ya o sebeple dünü değerlendirdik pazartesiye kadar 3 gün olmuş olacak

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

jonguil __6

Alya_34__4

optimist3__2

delinefsim__2

günaydın kızlar ben bugün kırmızıları gördüm,iyiki test falan yapmamışım :D zaten pazartesi doktora gideceğiz,sonuçları buraya yazarım çok merak ediyorum biz bir kez test yaptırdık,bakalım bu ikinci testte değerler nasıl çıkacak..sonra doktor ne diyecek meraktayım..dün gece ilişki oldu cinsel perhiz 3 gün olması gerekiyormuş ya o sebeple dünü değerlendirdik pazartesiye kadar 3 gün olmuş olacak

günaydın tatlımm..inşallah değerelrniiz yüksek çıkar canm..sende hormon testi yapacak mısın..??
cuma gece yi değerldirdiniz...cumartesi 1 gün..pazar 2. gün .pazartesi 3. gün olmuş oluyor ..aslında 3 gün perhiz derkn 3. gün değil 4. gün test yapılmalı yani 3vgün boş geçmeli bn mi yanış biliyorum acaba...

canım bugün 2 tane daha okudum çok yoğundum fazla okuyamadım...sanırım herkesin bi uğraşı vardı bugün okunmamış fazla:5::5:

selam kizlar allah kabul etsin dualarimizi ben adetliyim bitince okurum insallah

Canım ben 2 tane daha okudum,Allah kabul etsin inş.Herkese hayırlı cumalar

bende 2 tane okudum canım aksam yıne okumaya calısır yıne yazarım Allah kabul etsın ..

ekledimm kızlarr..:16::16::16::16::16:

günaydın tatlımm..inşallah değerelrniiz yüksek çıkar canm..sende hormon testi yapacak mısın..??
cuma gece yi değerldirdiniz...cumartesi 1 gün..pazar 2. gün .pazartesi 3. gün olmuş oluyor ..aslında 3 gün perhiz derkn 3. gün değil 4. gün test yapılmalı yani 3vgün boş geçmeli bn mi yanış biliyorum acaba...

ben de hormon tahlili yaptıracaktım canım ama adetim gecikti randevumu iptal ettim şimdi de doktorlar dolu eğer boş doktor bulursam yaptıracağım..valla perhiz konusundada olan oldu artık yapcak bişey yok :))))) doktor en az 3 en fazla 5 gün demişti bakalım zaten önceki test sonuçalrımızı da göstereceğiz..öncesin de de beş gün perhizdi..yani sonuçta ortada bişey olduğu kesin canım çünkü bir yılı geçiktir tutmadı.hayırlısı artık daha çok sperm testleri yapacağız bunlar ilkler

Back
X