- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
- #5.181
bak ya hamile kalınca bizi bırakıp gidecekcanım ümidini hiç yitirme bak ablam 2 ay önce doğum yaptı diğer ablamın 4 yıldır çocuğu olmuyordu sebepsiz infertiliteden dolayı 3 kere aşılama 2 ay önce de tüp yaptırmıştı hiç biri tutmadı bugün hamile olduğunu öğrendi hiç beklemediğim bir anda oldu diyor. gerçekten stres çok etkiliyor kendi haline bırakmak lazım canım Allahtan ümit kesilmez allah istediği zaman hepimizin olacak inş...
ayy çok sevindim ablanın adına yaa ne güzel

bir dahaki ay tüpe geçiyoruz ya,ben bunu kayınvalideme ve kendi anneme söyledim.kimseden de para filan istemedim.bugün kayınvalidem aradı,o verecekmiş tüp bebek parasını ama başka bir yer araştıracakmışız daha ucuz olsunmuş ücretsiz yapan yerler de varmış...ya bu ne demek?bu nasıl bir patavatsızlık?sinirden kuduruyoum resmen.ben senden paramı istedim?sen kimsin de benim en özelime karışıyorsun?ne demek daha ucuz bir yere yaptırın?yaa cahil insanlardan nefret ediyorum.ben senden para istemiyorum dedim,nerden bulacaksın diyor bana...gerekirse bilezik satarım araba satarım yaptırırım dedim.para verecekmiş ya hanımefendi emri altına girmemi istiyor.kızlar Allah aşkına ben mi çok hassaslaştım da abartıyorum ya?