Bugun utrasond randevum vardi pko bakildi endometrisis mi nedir ona bakildi guatrima bakildi.Kadinlar sordum bisey varmi diye guatra bakan normalden minicik fazla dedi soylemek yasak oldugu icin soylemiyorlar yetkimiz yok diye burda bende 1 ay duramiyorum merak ediyorum.Allatn birde ustten bakti hersey normal gozukuyor dedi doktorun aciklama yapar dedi adetlerin agrili diye sordu bana.Pko mi var dedi bende bilmiyorum kimisi var kimisi yok diyor dedim.Bakalim ne cikacak.Bunlara bakildi.Bu sabahta tuplerime bakilcak kadin yarin gorusuruz dedi o yapcakmis yine bana 2 tane agri kesici ic gel gelmeden once dediler:18:Cok tirstim valla acayip korkuyorum suan okadar agrili mi yaa anlamadim:18

ua edin kizlar bana temiz ciksin.Kaslarii gevsetmek icin yaziyor verdikleri yapilacaklar kagidinda.Eger kapaliysa acilmasinin tek yolu ameliyatmi acaba?Ayin 14unde de kanima bakilcak insallah hersey temiz cikar baska seylerle ugrasacak gucum yok valla butun enerjimi gucumu kocaya harciyorum
Eve geldim annemi aradim kuzenimin esi cocugunun kalbi durdugu icin aldilar 2.ye hamile kaldi gecen ay yine dusmus obur teyzemin oglu onlarda dertli 3.dusuk olmus duyunca cok uzuldum boyle icimi bir his kapladi cunku okadar iyi anliyorumki onlari belki daha kotu hissediyorlar bizden.Allah isteyen herkese versin.

Bir baska kuzenimin esi hic cocuga dogdu dogali ne sutunu vermis ne su vermis yazik cocuga dedim boyleleri hemen sahip oluyorlar kiymetini bilmiyorlar benim olsun bak ozaman gor nasil bakiyorum dedim herseyi yedirecegim ona.Emzirmemesinin nedeni neymis biliyormusunuz daha belki 20 yasinda yasi kucuk memeleri sarkmasin istiyormus kafa yok yemin ediyorum.