Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım keşke eşin sigaraya başlamasymış:43: doktor bize de sigara içiyorsan hemen bıracaksın demişti Allahtan eşim sigaradan nefret ediyor öyle bir sorunumuz olmadı fakat bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor sigara ve alkolden uzak duracaksın demişti...size tavsiyem argınmax kullanın bence hıza etki etti ve sayıya

ay keşke ahh bırde onu arastırayım suanda 5 ılac kullanıyor bırde sabah aksam kecıboynuzu pekmezi yıyor

BU ARADA gupse sonuclarina baktimda yeniden senin ml de ki sperm sayisi yine hemen hemen ayni cok dusus yok ki .. sadece miktrainda azalma olmus o da normal .. onemli olan ml de ki sayi .. hacim onceden 5.5 iken simdi 2.4 olmus .. bu adamlarin stresine gore falan degisiyor sanirim bizimkide az di en son 3 ml olmustu en cok .. bunun icin dusunme bunu .. test vermenin stresinden olabilir - bir iki damla disari aksa da bu hacim etkilenir .. hatta morfoloji artmis .. sadece cok az hareketli sayisi azalmis .. cok bariz bi azalma yok kendini yeme - kocanida uzme :) dualarimiz hepimiz icin Insallah hepimiz cok yakinda anne olucaz

Adamlardaki rahatlığı ben çözemedim zaten bana dıyor kı sakın ol nasipse olur evet Allah nasip etmezse olmaz ama sen elinden geleni yap sonra Allah'a dua et armut piş ağzıma düş diye bekle daha çok beklersin dedim

Son düzenleme:
guzelim uzme kendini yine esinin sonuclari cok kotu degil hizi iyi - morfoloji iyi .. sperm sayisi biraz daha artasa iyi olur ama bu sekilde de hamile kalabilirsin- esine de cok yuklenme sigarayi biraktir biraz vitamin destegi ver - kurleri yerse uygula sonrasinda da dua et sabirla bekle hepimiz benzer durumdayiz kimisi sigara iciyor kimisi sorumluluktan kaciyor teste gitmiyor vs vs - biz coook cocuk istdikca adamlarda suc onlarda oldugu icin kaciyolar daha garip davraniyolar .. onun icin uzme kendini senin degerlerinde cok kotu degil .. ne zaman ameliyat olmustu esin ?

Ya zaten birazda bu sebepten üstüne gitmedim ama bana arkadaşlarını örnek veriyor bak X de sigara içiyor ama ıkı cocugu var gunde hemde bir paket bıtırıyor dıyor anlatamıyorum.
Çinko
Selenyum
Folik asit
Pharmaton
Evicap Fort 400 mg
Sabah akşamda keçiboynuzu pekmezi yıyor
Takviyelerde kürlerde hiç sıkıntı yok
Sadece sigara :(:43:

Sigaradan bence cnm kesinlikle icirme ne yap et icirme cok etkiliyor.Helede vucudu zayifsa benim esim zaten zayif birisi oyle guclu kuvvetli biri degil sabah kalkar ac karnina gece uyanir icerdi.Ameliyat sonrasi birakti ama bikac kez ictigini soyledi.Gecen hafta hatta kavga ettim icerken yakaladim misafirlikle.Kavgayi kopardim ailesine bile soyledim dedim ic sen arkadaslarin akrabalarin hep hamile onlar ailecek mutlu mesut eglenirken sende otur sigara ic tamam mi diye agladim bagirdim icmiyor artik sozde.Anneside gitti konustu icmicem demis

Ameliyat olmadan ilk sperm tahlilinden sorun cıkınca bıraktı 8 ay içmedi. Baktı 3. aydan sonra yapılan tahlılde degerler yukseldı ufak ufak başladı son zamanlar artırdı. Çok söyledim tatlı dille güzellikle bugun tahlıl sonucu ben gıttım ıste oldugu ıcın doktorla konustum aradım o sıgaraları senin k... dedim kapattım telefonu eve gelince açtım agzımı yumdum gözümü herseyi söyledim bundan sonra istersen bırak istemezsen de bırakma bir benim olmayacak seninde cocugun olmayacak sen dusunmuyorsan sadece ben düşünemem dedim bırakırım dedi bırakır ama yıne tahlıller duzeldı diye baslarsa bılemıyorum Bizim annesi ve babası bılıyor sadece onlarda bi ameliyata geldiler o kadar cokta umurlarında değil açıkcası

Son düzenleme:
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim Allahım hayırlı vakit ve saatte beden sağlığı tam akıl sağlığı tam hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese AMİN AMİN AMİN

canim optimist arkadasimiz icin okudum iki tane ekler misin, Allah kabul etsin..

Ya zaten birazda bu sebepten üstüne gitmedim ama bana arkadaşlarını örnek veriyor bak X de sigara içiyor ama ıkı cocugu var gunde hemde bir paket bıtırıyor dıyor anlatamıyorum.
Çinko
Selenyum
Folik asit
Pharmaton
Evicap Fort 400 mg

merhaba canım ben de önceden bu topikte takılırdım bir bakayım dedim yazını gördüm
ah bu erkekler,
sen de deseydin ki onda sayılar bomba gibidir içse bile etkilemiyordur bızım elimizde olanı da sigaraya heba etme yanii..

ben böyle eşleri anlamıyorum sanki bi sana evlat olacak
ameliyat oldunuz mu?
bizde de varikosel vardı hem baya dısardan ele gelıyordu solucan gibi, hemen ameliyat oldu esım hiç ikiletmedi,
acıkcası ben bu konuda hakkını yıyemem doktorumuz ben ne dedıysem yaptı
ben bu kadar cok ilaç vermedim bız uzun sure proxeed plus kullandık daha sonra argınmax man gectık, ve çinko kullandık.
beslenmesınde cok bi degısıklık yapmadım mudahale etmek ıstemedım

amelıyattan 2 ay sonra hamıle kaldım ama bebek yasamadı
bır sene ben ugrasmadım ama esım kendı basına ılaclarını kullandı fılan
sonr aben de çikolata kisti cıktı ben de amaan bı yol katedelım artık dedım
tüp bebek tedavısıne basladık, iğneleri eşim yaptı fln fılan sukur ılk denemede hamıle kaldım
ikizlerim su anda 7 aylıklar..

bu yasanan her sey gecıyor unutuyorsunuz tup bebek tedavısını bıle unutmusum
ama eslerın tutumu cok önemli
tedavinin hemen öncesinde eşimin sayıları yaklaşık 100 mılyon hareke yuzde 80 morf yuzde 7 idi.

yanı esıme daır bır problemımız kalmamıştı.

allah istyen herkese bu duyguyu yasatsın.. Ama sabırla ilaçlarla sigarasız bu sonuca ulaşılabılıyor..proxeed plus ve argınmax man hangısını bulabılıyorsanız onu kullanın mutlaka ıcınde yukarda saydıgınız vıtamınler ve artısı var.

ve kesınlıkle ben de amelıyat dıyeblerdenım, biz kağan aydos hocaya danıstık amelıyat sart orda kırlı kan bırıkıyor demıstı. bir baska dr oncesınde gerek yok cok etkılemez demıstı. Ama mantıken de nası etkılemez orada yolund agıtmeyen bır sey var.

Maşallah sana ve ikizlerine :)
Biz mayıs 2013 yılında kendisi testislerinde sıkıntı olduğu için doktora gitti tahliller testler üç ay sürdü ameliyat kesin diyene kadar sonra hemen mikrocerrahi ile ameliyat oldu. Ilk tahlilde değerler iyi olmadığını söyleyince doktor hemen sigarayı bıraktı 8 ay hiç icmedi ameliyat sonrası üçüncü ayda tahlillerde sperm 4 milyondan 52 milyona çıktı esimde düzeldi diye yavaş yavaş başladı şimdi dün 6. Ay tahlillerinde sperm 52den 21 milyona düştü. Bende sinirler zipladi. Ilaçları kurleri ben ilgilenmiyorum sukur kendi ayarlar kendi yapar içer yutar ama sigara tekrar birakacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah sana ve ikizlerine :)
Biz mayıs 2013 yılında kendisi testislerinde sıkıntı olduğu için doktora gitti tahliller testler üç ay sürdü ameliyat kesin diyene kadar sonra hemen mikrocerrahi ile ameliyat oldu. Ilk tahlilde değerler iyi olmadığını söyleyince doktor hemen sigarayı bıraktı 8 ay hiç icmedi ameliyat sonrası üçüncü ayda tahlillerde sperm 4 milyondan 52 milyona çıktı esimde düzeldi diye yavaş yavaş başladı şimdi dün 6. Ay tahlillerinde sperm 52den 21 milyona düştü. Bende sinirler zipladi. Ilaçları kurleri ben ilgilenmiyorum sukur kendi ayarlar kendi yapar içer yutar ama sigara tekrar birakacak

GUPSECIM sizin degerler dusmemis sen cok uzgun oldugun icin anlamamissin ml de ki sayilariniza bakarmisin benim yazdigim mesaja bir daha bak .. onemli olan ml de kac oldugu zaten hemen hemen ayniymis . bosuna kendini uzuyorsun - sperm hacmi azalmis sadece o da stresten olabilir test verirken sana yazdim dun aksam bir daha bakkk

GUPSECIM sizin degerler dusmemis sen cok uzgun oldugun icin anlamamissin ml de ki sayilariniza bakarmisin benim yazdigim mesaja bir daha bak .. onemli olan ml de kac oldugu zaten hemen hemen ayniymis . bosuna kendini uzuyorsun - sperm hacmi azalmis sadece o da stresten olabilir test verirken sana yazdim dun aksam bir daha bakkk

Toplamı 21 milyon

merhaba canım ben de önceden bu topikte takılırdım bir bakayım dedim yazını gördüm
ah bu erkekler,
sen de deseydin ki onda sayılar bomba gibidir içse bile etkilemiyordur bızım elimizde olanı da sigaraya heba etme yanii..

ben böyle eşleri anlamıyorum sanki bi sana evlat olacak
ameliyat oldunuz mu?
bizde de varikosel vardı hem baya dısardan ele gelıyordu solucan gibi, hemen ameliyat oldu esım hiç ikiletmedi,
acıkcası ben bu konuda hakkını yıyemem doktorumuz ben ne dedıysem yaptı
ben bu kadar cok ilaç vermedim bız uzun sure proxeed plus kullandık daha sonra argınmax man gectık, ve çinko kullandık.
beslenmesınde cok bi degısıklık yapmadım mudahale etmek ıstemedım

amelıyattan 2 ay sonra hamıle kaldım ama bebek yasamadı
bır sene ben ugrasmadım ama esım kendı basına ılaclarını kullandı fılan
sonr aben de çikolata kisti cıktı ben de amaan bı yol katedelım artık dedım
tüp bebek tedavısıne basladık, iğneleri eşim yaptı fln fılan sukur ılk denemede hamıle kaldım
ikizlerim su anda 7 aylıklar..

bu yasanan her sey gecıyor unutuyorsunuz tup bebek tedavısını bıle unutmusum
ama eslerın tutumu cok önemli
tedavinin hemen öncesinde eşimin sayıları yaklaşık 100 mılyon hareke yuzde 80 morf yuzde 7 idi.

yanı esıme daır bır problemımız kalmamıştı.

allah istyen herkese bu duyguyu yasatsın.. Ama sabırla ilaçlarla sigarasız bu sonuca ulaşılabılıyor..proxeed plus ve argınmax man hangısını bulabılıyorsanız onu kullanın mutlaka ıcınde yukarda saydıgınız vıtamınler ve artısı var.

ve kesınlıkle ben de amelıyat dıyeblerdenım, biz kağan aydos hocaya danıstık amelıyat sart orda kırlı kan bırıkıyor demıstı. bir baska dr oncesınde gerek yok cok etkılemez demıstı. Ama mantıken de nası etkılemez orada yolund agıtmeyen bır sey var.

canim hayirli olsun bebislerin insallah iyi insanlar olsunlar .. degerleriniz cok arttiysa sendeki sorundan dolayi mi tup bebek denediniz >>

bu arada ikiz annesi olmak nasil bi duygu - bende asilama dusunuyorum mayisa kadar olmazsa - asilamada da ikiz olasiligi var ve ben hep ikizlerim olsun isterim ama sonrasinda dusunuyorum cok mu zorlanirim cunku burda yakinda kimsem yok ailemden - bizimle paylasirsan bilgileri seviniriz

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littlebirdie__6

ayla_34__3

jonguil__6

optimst4__9

evlimutlu__2

delinefsim__2

canim ben 2 tane daha okudum eklermisin??

Sagol cnm bende sevindim :)Sivi verdiler birde alttan muayene ettikleri alet varya onla baktilar heralde film de cekmistir bence o sorun varsa film cekerler heralde zaten ben ekrana bakmadim sormadimda birsey cok gergindim acicakmi diye pek acimadi biraz kanamam var sanki altina afedersin cis yapiyormus gibi geldi az once.Yaptir canim ben artik kendimdende korkar olmustum kapalida ondanmi diye sukur Allahima acik dedi ama pko varmi bilmiyorum onu doktor soylucek 2 gundur herseyime bakildi kan tahlilim kaldi bi oda ayin kesinlikle 14unde yapilmasi lazim sonrada muayeneye gideriz.Kafan rahatlar

anladım canm inşallah pko da yoktur...sağol canım

Insallah canim olacak senin ben inaniyorum olacagina kendime birsey hissetmiyorum ama senin icin icimde bir umut var olacak yakinda gercekten bunu gonulden de diliyorum senin icin

inş tatlım hep bu şekilde yürekten inanlar benden önce hamile kaldı umarım sende en yakın zamanda hamile kalırsın tatlım.her şey yoluna girecek tatlım sıkma canını sakın...bir gün bu konuştuklarımızı tebessüm ile anacağız inşallah...

Çinko
Selenyum
Folik asit
Pharmaton
Evicap Fort 400 mg

tatlım bu saydığın vitaminlerin hemen hemen hepsi hatta çok fazla sayıda vitamin var argınmax te eşim1 ay kullandı sayılar fırladı tatlım...canım evet alkol sigara içenlerin çocuğu oluyor ama varikosel sorunu olan bir hasta için sigara alkol yasak yani zaten sorun olduğu için o tür zararlışeyler spermlere etki ediyor diğerlerinden farkı bu aslında...ona bakarsan eşimin abisi fosur fosur sigara içiyor eşi 2.çocuğu doğurdu 2 ay önce eşim tek bir tane bile sigara alkol içmemiş ama olmuyor çocuğumuz olmuyor:43::43:

canim hayirli olsun bebislerin insallah iyi insanlar olsunlar .. degerleriniz cok arttiysa sendeki sorundan dolayi mi tup bebek denediniz >>

bu arada ikiz annesi olmak nasil bi duygu - bende asilama dusunuyorum mayisa kadar olmazsa - asilamada da ikiz olasiligi var ve ben hep ikizlerim olsun isterim ama sonrasinda dusunuyorum cok mu zorlanirim cunku burda yakinda kimsem yok ailemden - bizimle paylasirsan bilgileri seviniriz

canım acıkcası benım kıstım de buyuk degıldı 2,5 cm dı doktorumuz artık doğal deneyın olur dıyordu ama ben artık cok sıkılmıstım sorandan edenden doktorumuz da o zaman opsıyonel sıze bırakıyorum ben yaparım ıstersen tup demıstı ben de delı cesaretı zaten kımseye de soylemedık hala daha soylemıyoruz, yoksa ne acelenız var derlerdı, ben 3 senelık evlıyım. deneyelım dedım, kader işte bebeklerım böyle gelecekmiş çok şükür Allah acılarını vermesin.

cok guzel bır duygu tabi, cok da zor degıl ben tek bebeklı arkadaslarımın daha cok zorlandıgını goruyorum bazen cocuga gore de degısıyor, benımkıler daha uyumlu sanıırm ve esım cok yardımcı. zaten artık calışıyorum bakıcımız da var.

Allah gönlüne göre versin bana da tabıa sılama yapalım demıstı ben de ıkısınde de aynı ılacları kullanacaksam tup yapalım demiştim. cunku ılaclar kıstı buyutebılırdı daha oluru olan bısey yapmak istedim.

tatlım lökosit için ilaç var benim arkadaşımın eşinde lökosit vardı 2 ay ilaç kullandı eşi hamile kaldı 2 ay sonra ama aşı yaptırmıştı...aşılama ile hamile kaldı değerleri de çok yükselmişti aşı yapmadan önce verdiği ttest sonuçları iyi çıkmıştı beklememek için yaptırdılar aşıyı tuttu şuan 2 aylık hamile

anladım canım soralım olmazsa tekrar doktora.

doktor 3 ay ıcınde eşinde problem yoksa hamılelık olur demıs ama bakalm benım de gıtmem lazım doktora

Eğer kadın hamile kalır da bebek olursa doktorlar sanki herşey çok normalmiş gibi davranıyorlar amaaa olmazsa yok sigara yok kilo yok sperm sayısı yok kalitesi yok kist vs.. Buluyorlar bir bahane.. Ben doktora bile görünmeden normal yollardan hamile kalan herkesin %100 sağlıklı olduğuna inanmıyorum sadece vakitlice nasip ediyor rabbim bu yüzden farkında bile olmuyorlar.. Bize de fazla aratmasın allahım.. Bu sabah bu hislerle uyandım ve yazmadan duramadım idare edin

Mrb kızlar benim yine kırmızılar geldi,çok kötüyüm:43: Hep aynı hazin son,şehir dışına çıkıyorum,herşeyi unutmak ve uzaklaşmak istiyorum,psikolojim altüst oldu. 1 hafta hiç bişey düşünmek istemiyorum sonra sakin bi kafayla oturup karar vereceğim,eşim haftaya test verecek sonuca göre tüp bebek araştırmasına başlayacağım,nasibimizde ne varsa olur lütfen dua edin,ben bu sürede Meryem suresini okuyamayacağım malesef:53:

anladım canım soralım olmazsa tekrar doktora.

doktor 3 ay ıcınde eşinde problem yoksa hamılelık olur demıs ama bakalm benım de gıtmem lazım doktora

inş tatlım ya ne gzel ne kadar umut dolu konuşmuş doktor.gerçi bizim doktorumuz da güzel konuşmuş ama eşimi kovmuş bir daha test yapmaya gelme niye geliyorsun bi sorunun kalmadı artık demiş. daha gitmez eşim :9::9: valla canım biz elimizden gelen her şeyi yaptık artık gerisi allaha kalmış inş imtihanımız sonbulur.bazen düşünüyorum şükür diyorum ne erkekler var tedaviyi reddediyor yıllardır çocukları olmuyor belki tedavi olsa olacak ama olmuyor gurur yapıyor...allaha şükür eşlerimiz öyle sorun çıkartmıyor ameliyatlarını oldular kür desen ne yapsan iyorlarlar gerçi benimki ağız burun kıvırıyor ama yine de şükür :9::9:

Back
X