Ya zaten birazda bu sebepten üstüne gitmedim ama bana arkadaşlarını örnek veriyor bak X de sigara içiyor ama ıkı cocugu var gunde hemde bir paket bıtırıyor dıyor anlatamıyorum.
Çinko
Selenyum
Folik asit
Pharmaton
Evicap Fort 400 mg
Sabah akşamda keçiboynuzu pekmezi yıyor
Takviyelerde kürlerde hiç sıkıntı yok
Sadece sigara

merhaba canım ben de önceden bu topikte takılırdım bir bakayım dedim yazını gördüm
ah bu erkekler,
sen de deseydin ki onda sayılar bomba gibidir içse bile etkilemiyordur bızım elimizde olanı da sigaraya heba etme yanii..
ben böyle eşleri anlamıyorum sanki bi sana evlat olacak
ameliyat oldunuz mu?
bizde de varikosel vardı hem baya dısardan ele gelıyordu solucan gibi, hemen ameliyat oldu esım hiç ikiletmedi,
acıkcası ben bu konuda hakkını yıyemem doktorumuz ben ne dedıysem yaptı
ben bu kadar cok ilaç vermedim bız uzun sure proxeed plus kullandık daha sonra argınmax man gectık, ve çinko kullandık.
beslenmesınde cok bi degısıklık yapmadım mudahale etmek ıstemedım
amelıyattan 2 ay sonra hamıle kaldım ama bebek yasamadı
bır sene ben ugrasmadım ama esım kendı basına ılaclarını kullandı fılan
sonr aben de çikolata kisti cıktı ben de amaan bı yol katedelım artık dedım
tüp bebek tedavısıne basladık, iğneleri eşim yaptı fln fılan sukur ılk denemede hamıle kaldım
ikizlerim su anda 7 aylıklar..
bu yasanan her sey gecıyor unutuyorsunuz tup bebek tedavısını bıle unutmusum
ama eslerın tutumu cok önemli
tedavinin hemen öncesinde eşimin sayıları yaklaşık 100 mılyon hareke yuzde 80 morf yuzde 7 idi.
yanı esıme daır bır problemımız kalmamıştı.
allah istyen herkese bu duyguyu yasatsın.. Ama sabırla ilaçlarla sigarasız bu sonuca ulaşılabılıyor..proxeed plus ve argınmax man hangısını bulabılıyorsanız onu kullanın mutlaka ıcınde yukarda saydıgınız vıtamınler ve artısı var.
ve kesınlıkle ben de amelıyat dıyeblerdenım, biz kağan aydos hocaya danıstık amelıyat sart orda kırlı kan bırıkıyor demıstı. bir baska dr oncesınde gerek yok cok etkılemez demıstı. Ama mantıken de nası etkılemez orada yolund agıtmeyen bır sey var.