Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ooo masallah canim yumilerinee, insallah hepsi guzelce dollenir saglikli embiryolar olurlar..:nazar::nazar: cumartesiye bisey kalmadi o zaman haftaya olur transferin:52::52: bizde iyiyiz canim hafifiten midem bulanmaya basladi sanki..carsamba tekrar kan olcumu yapilip saglikli ilerleyip ilerlemedigine bakacaklar...darisi tum isteyen arkadaslarimin basinaa:16::16::16:

bulantı iyiye işaret biliyorsun,hormonlarının arttığını gösteriyor.

tatlım az önce doktordan geldim,perşembe toplanacakmış yumurtalar.bir de doktor dedi ki, kan sulandırıcı iğne yapılacak hamilelik süresinde hem de her gün...sende yapıyor musun iğne?ben çok şaşırdım,hergün nasıl yapılcak yaaa 9 ay buuu:50::50:

tatlım az önce doktordan geldim,perşembe toplanacakmış yumurtalar.bir de doktor dedi ki, kan sulandırıcı iğne yapılacak hamilelik süresinde hem de her gün...sende yapıyor musun iğne?ben çok şaşırdım,hergün nasıl yapılcak yaaa 9 ay buuu:50::50:

canım sen de pıhtılaşma mı çıktı?

bildiğim kadarıyla çıkmadı...ama tüp bebek biraz riski gebelik oluyormuş sanırım o yüzden öyle olacakmış.sen biliyor musun bu iğneyi kendimiz yapabiliyor muyuz yoksa her gün sağlık ocağına mı gideceğimmm:50::50:(ayy sanki hamile kaldım da)

bılıyorum canım ablamda da cıktı. yok kendın yapıyorsun. doktor gösterır zaten nasıl yapıldıgını.
göbek delıgınden 4 parmak asagısına hilal şeklinde yapabılırsın her gun. yaptıgın yerlere bı daha denk gelmesın de ıyıleşsin dıye.
ust bacagın ıc kısmı ve kolun su tetenoz aşısı yapılan yer var ya o kısma da vurabılırsın

bılıyorum canım ablamda da cıktı. yok kendın yapıyorsun. doktor gösterır zaten nasıl yapıldıgını.
göbek delıgınden 4 parmak asagısına hilal şeklinde yapabılırsın her gun. yaptıgın yerlere bı daha denk gelmesın de ıyıleşsin dıye.
ust bacagın ıc kısmı ve kolun su tetenoz aşısı yapılan yer var ya o kısma da vurabılırsın

hm tamam hayatım sağol.iyi bari küçük iğne demek ki zaten alıştım göbeğe kendim iğne yapıyorum.transferden sonra başlanacakmış kan sulandırıcı iğneye,bebek daha kolay besleniyormuş sanrım.

evt canm bebeğe kan akışı daha ıyı gıdıyormus. yapılmazsa düşük,az kılolu ve erken doguma sebep oluyormus Allah korusun

canim kan sulandirici igne genelde pihtilasma sorunu olanlara veriliyor, kanda pihtilasma varmi diye test yaptirdinmi??burda o test cok pahaliymis, bende doktora her ihtimale karsi bebe aspirini kullansam sorun olurmu dedim oda kani sulandiriyor biliyorsun, sorun olmaz dedi, bende hergun bebe aspirini iciyorum simdi, ama daha ne kadar icicem bilmiyorum fakat 9 ay olmasa gerek..bir sure sonra birakilir heralde..

canim kan sulandirici igne genelde pihtilasma sorunu olanlara veriliyor, kanda pihtilasma varmi diye test yaptirdinmi??burda o test cok pahaliymis, bende doktora her ihtimale karsi bebe aspirini kullansam sorun olurmu dedim oda kani sulandiriyor biliyorsun, sorun olmaz dedi, bende hergun bebe aspirini iciyorum simdi, ama daha ne kadar icicem bilmiyorum fakat 9 ay olmasa gerek..bir sure sonra birakilir heralde..

hayır tatlım test yaptrmadım.ama bu konuyu doktorla ayrıntılı konuşmam gerekiyor sanırım.

ayy evettt,bu kadar heyecanlı olacağını tahmin etmemiştiiimmm:52::52::52:

tup bebek olayi bastan sona heyecan, macera, endise, korku, umut, biraz aci:) insallah hepimize nasip olsun saglikli bebeciklerrr..daha yeni basliyo canim dollendimi, gelismeleri iyi gidiyormu, sonra tutundumu, sonra kan degerim iyimi, daha sonra kan degerim ikiye katliyormu, kese gorundumu, kalp atisi duyuldumu, tarama testim nasil cikti:))))))))))))))) bastan sona maceraaaaa:1::1:

tup bebek olayi bastan sona heyecan, macera, endise, korku, umut, biraz aci:) insallah hepimize nasip olsun saglikli bebeciklerrr..daha yeni basliyo canim dollendimi, gelismeleri iyi gidiyormu, sonra tutundumu, sonra kan degerim iyimi, daha sonra kan degerim ikiye katliyormu, kese gorundumu, kalp atisi duyuldumu, tarama testim nasil cikti:))))))))))))))) bastan sona maceraaaaa:1::1:

ahhhh o günlere gelmeyi tüm kalbimle istiyorum.ama bebişim için her şeye değer:)))

ne kadar haklisin canim hep bisey cikiyosa dogru zaman gelmemis demektir .. bunun icin sabir edip bekleeyelim .. hani bebislerimiz olsun ditye dua ediyoz ya birbirimize sabredebilmemiz icinde dua edelim ALLAH icimize ferahlik versin .. bnada dua edin aklimda bi suru sey ders calisamiyom 3 tane sinavimmm kaldi :)

:))) güzel şeyler düşün canım bebeğini düşün sınavlardan geçersen gelecekteki planlarını düşün o motive ile dersine çalış:1::1:

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littrebirdie__1

jonguil__4

delinefsim__2

Leman24_10

Ayla34__6

optimist3__6

Unbelivablie__2

Adzeynep__1

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben 2tane daha okudum delinefsimcim allah kabul etsin insallah

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littrebirdie__1

jonguil__4

delinefsim__2

Leman24_10

Ayla34__6

optimist3__6

Unbelivablie__2

Adzeynep__1

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben 4 tane daha okudum,Allah kabul etsin inşallah

Back
X