- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
- #6.181
kızlar ıkı tane okudum
Ekliyorrum canm..Allh kabul etsn..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ıkı tane okudum
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06
Evlimutlu44__2
arkadaşlar merhaba benim eşimde 5 nisanda nüks ettiği için sol taraftan varikosel ameliyatı oldu.Benide listenize ekleyin .inşallah o listedeki herkes anne olur.Benim sizden bir sorum olacak çalıştığım için çok fazla forumda takılamıyorum.Eşleriniz varikosel ameliyatı olduktan sonra doktor vitamin falan verdimi bizimki hiçbişey vermedi. benim eşimde toplam 45 milyon sperm vardı morfolji%14 dü mlde ise 12 milyondu sanırım Bu durumda varikosel ameliyatı işe yararmı size sormak istiyorum.
vardır bir hyr...boş gecikmeler peşimizi bırakmıyor bu aralar...okuruz canımm...
Eki Görüntüle 1072274
kızlar sonunda esıme test yaptırdım bı yorumlarmısınız 5 ay oldu amelıyat olalı hareket bıde aglutınasyonda sorun var anlamadım ben ben yaa imdatt!!!!!
bu kadar hiç gecikmedi..6 gün ve daha devam edecek gibi..![]()
arkadaşlar merhaba benim eşimde 5 nisanda nüks ettiği için sol taraftan varikosel ameliyatı oldu.Benide listenize ekleyin .inşallah o listedeki herkes anne olur.Benim sizden bir sorum olacak çalıştığım için çok fazla forumda takılamıyorum.Eşleriniz varikosel ameliyatı olduktan sonra doktor vitamin falan verdimi bizimki hiçbişey vermedi. benim eşimde toplam 45 milyon sperm vardı morfolji%14 dü mlde ise 12 milyondu sanırım Bu durumda varikosel ameliyatı işe yararmı size sormak istiyorum.
Eki Görüntüle 1072274
kızlar sonunda esıme test yaptırdım bı yorumlarmısınız 5 ay oldu amelıyat olalı hareket bıde aglutınasyonda sorun var anlamadım ben ben yaa imdatt!!!!!
canım ben adet oldum okuyamıyorum ama annem okuyor saolsun.2 tane daha ekleyebilirsin.allah kabul etsin...
bu kadar hiç gecikmedi..6 gün ve daha devam edecek gibi..![]()
tatlım değerleriniz çok iyi bu testten önceki sonuçlar nasıldı kıyaslama yapsaydık...daha 5.ay bu kadar artıysa ilerde daha daha iyi artar canım.hayırlısı olsun inşallah bu sonuçtan sonra hamilelik haberini de verirsin...
canim degerleriniz ozellikle sayi ve morfoloji cok iyi..ama bu agglutinasyon nedir negatif mi olmasi gerekiyorda sizde pozitif cikmis onu anlamadim,,doktor yorumlamadimi? birada hiz yavas gibi..keciboynuzu kuru yapiyormuydunuz? gerci biraz lokosit gorulmus, lokosi olunca keciboynuzu yapmayin diyorlar..
canm amelıyattan oncekı test sonucu
Eki Görüntüle 1072888
amelıyattan sonrakı test sonucu
Eki Görüntüle 1072889
sadece bu aglutınasyon benı korkutuyo spermlerın yapısık olmasına kumelesmesıne denıyo dıye baktım hızda bı ılerleme kaydetmedk sanırım canm jonguıl sanada burdan cvp verıyorum
tatlım bilmem biliyor musun ama bizde ameliyatın 6.ayı test yaptırdığımız zaman ileri hızlının değişmediğini gördük( ileri hızlı%5) doktor ilaç vermemesine rağmen argınmax aldık 8.ile9.ay arası test yaptırdık ileri hızlı:%25 oldu..bence ilaç kullanın maşallah değerleriniz güzel artmış daha artacak inşallah hamile haberlerini de en kısa zamanda alırız artık
canm amelıyattan oncekı test sonucu
Eki Görüntüle 1072888
amelıyattan sonrakı test sonucu
Eki Görüntüle 1072889
sadece bu aglutınasyon benı korkutuyo spermlerın yapısık olmasına kumelesmesıne denıyo dıye baktım hızda bı ılerleme kaydetmedk sanırım canm jonguıl sanada burdan cvp verıyorum