Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Evlimutlu44__2

Littrebirdie__2

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler tatlım ben 3 tane okudum,Allah kabul etsin inşallah

arkadaşlar merhaba benim eşimde 5 nisanda nüks ettiği için sol taraftan varikosel ameliyatı oldu.Benide listenize ekleyin .inşallah o listedeki herkes anne olur.Benim sizden bir sorum olacak çalıştığım için çok fazla forumda takılamıyorum.Eşleriniz varikosel ameliyatı olduktan sonra doktor vitamin falan verdimi bizimki hiçbişey vermedi. benim eşimde toplam 45 milyon sperm vardı morfolji%14 dü mlde ise 12 milyondu sanırım Bu durumda varikosel ameliyatı işe yararmı size sormak istiyorum.

Merhaba cnm hosgeldin aramiza keske hic gelmeseydin ama gelmissin artik:50::1:Bence sayinizda hizinizda iyi helede ameliyat oncesine gore bu sayilar kotu degil biz ameliyatla bile bu sayilara ulasmak icin heryolu deniyoruz esiminde ameliyat oncesi 2 milyondu sonrasini bilmiyorum.Ameliyat ozellikle cok gec kalinmamissa ne bileyim mesela bizim gibi degerde olan insanlar icin spermler zarar goruyor oyuzden de ameliyat bile cok etki etmiyor doktorun bize anlatisi bu yonde.Bizim gibilerim en fazla 2 kat artarmis ki o bile yeterli degil cok dusuk halen.Sizin zaten 45 milyon hersey 2 kati artsa en az yine rakamlar iyi yani bence normal yoldan hamile kalabilrsin belki bu degerlerle bile kalirsin.Insallahta oyle olur.

Canim yilda bir krre kadinlarda hormon degisiklig i oluyormus..15 gune kddrr gecikmler oluyormus....bnde 13 gun geciktim..ondan sobra 3 aydr daha duzrne girmmedi 2 gunluk 3 gunluk gecikmelerim oluyor.

Hiimm demekki benim de hormonlarim degisti gecen adetimde :44:15 gun falan gecikme olmustu insallah gecikmez birdaha okadar.Nazar degirdiler valla gununu saatini sasmiyor diye diye benimkiler:47::47::47:

Offf yine birsuru bebek haberleri birsuru gidilcek gorulcek bebekler arkadaslar kuzenler var yaaa off Allahim bana guc ver icim gidiyor icim eriyor resmen.Bugun calisirken bir aile geldi bende caktirmadan onlara bakiyorum bebek diyeyim yani kucucuk cocuk birseyler istedi resmen annesi babasi kufur etti kucucuk cocuga.O an aglasayasim geldi resmen Allahin isine karismak dogru olmaz ama kendi kendime neden boyle insanlara veriyorsunda isteyenlere vermiyorsun bizede ver Allahim dedim.Bir gunde Cinli bir adam cocuguda oyle guzelki daha bebek arabasinda agliyor o da bsieyler istiyor diye tuttuda sarsti sarsti tokat atti bagirdi polisi arayasim geldi sirf cocuk anasiz babasiz buyumesin diye aramadim valla burda ufacik birsey yap cocuga aninda elinden aliyorlar herkes bakmisti adama kotu kotu.Ozamanda aglayasim gelmisti yazarken bile duygulaniyorum valla.Ben heralde haftaya adet olacagim psikopatlara duygusalliklara basladim yine:18::18::18:

Son düzenleme:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

Evlimutlu44__2

Littrebirdie__2

Ayla_34__3

Hiimm demekki benim de hormonlarim degisti gecen adetimde :44:15 gun falan gecikme olmustu insallah gecikmez birdaha okadar.Nazar degirdiler valla gununu saatini sasmiyor diye diye benimkiler:47::47::47:

Aynen..bnmki gecen yil 14 gun bu yil da 13 gun gecikti..ama 13 gunluk gecikmeden sonraku ay 2 gun eerken bu. Ay da 3 gun gec geldi..alak bullak oldum ya...minigim mi bir turlu yerlesemyor anlamadim :D:what::what:

Son düzenleme:

Evlimutlu44__2

Littrebirdie__2

Ayla_34__3

gunaydin kizlar sira bana mi geldi??? allah dualarinizi kabul etsin okuyanlardan allah razi olsun dilerim rabbimden hepimize hayirli evlatlar versin insallah listedeki herkes hamile kalsin insallah:49::49::nazar::emir_bebek:

delinefsim 3 tane bende okudum eklermisin

gunaydin kizlar sira bana mi geldi??? allah dualarinizi kabul etsin okuyanlardan allah razi olsun dilerim rabbimden hepimize hayirli evlatlar versin insallah listedeki herkes hamile kalsin insallah:49::49::nazar::emir_bebek:

delinefsim 3 tane bende okudum eklermisin

gunaydin cnm sen de benim gibi erkencisin qaliba:1:

Gunaydin canim..ayynen..amin canim dualarimzin ka rsiligini en kisa zamnda verir inssallh..hepimizer hayirli evlatlar nasip edr inssallh...eklitorum canm..

Evlimutlu44__2

Littrebirdie__2

Ayla_34__3

Leman24_3

Offf yine birsuru bebek haberleri birsuru gidilcek gorulcek bebekler arkadaslar kuzenler var yaaa off Allahim bana guc ver icim gidiyor icim eriyor resmen.Bugun calisirken bir aile geldi bende caktirmadan onlara bakiyorum bebek diyeyim yani kucucuk cocuk birseyler istedi resmen annesi babasi kufur etti kucucuk cocuga.O an aglasayasim geldi resmen Allahin isine karismak dogru olmaz ama kendi kendime neden boyle insanlara veriyorsunda isteyenlere vermiyorsun bizede ver Allahim dedim.Bir gunde Cinli bir adam cocuguda oyle guzelki daha bebek arabasinda agliyor o da bsieyler istiyor diye tuttuda sarsti sarsti tokat atti bagirdi polisi arayasim geldi sirf cocuk anasiz babasiz buyumesin diye aramadim valla burda ufacik birsey yap cocuga aninda elinden aliyorlar herkes bakmisti adama kotu kotu.Ozamanda aglayasim gelmisti yazarken bile duygulaniyorum valla.Ben heralde haftaya adet olacagim psikopatlara duygusalliklara basladim yine:18::18::18:

Gunaydinn canim bnm..ewet dogru bazen bakmakttan usanlar cocuk sahibi olutor..meesela komsum iki kizivar bndn bir hafta sonra evlndi..gun boyu cocuklarina beddua edr..keske olmasaydinz..tabi rabbim vrms ama anlamitor...bilmiyorum onlarda oyle gunah sahibi oluyorlar..hepsone Rabbim Gonul frahligi verain..bana da cok sabirlisin cocuklarina hic kizmazsin diyorlar ama cocuk nerde ne zamb geleck hatta geleck mi boybu bukuk mu birakack muamma...canini cok sikma inan pazar pazaryesi oyle kotuydumku...ama vardr bir hyr zamanimiz dilmamis..biseyler hala eksk..olur insallh.

bahar aylarinda gecikme olabiliyor, yilda bir kere bu gecikmenin normal oldugunu soylemsiti doktorum benim 15 gun gecikmisti gecen martti sanirim..ama insallah seninki bebistendir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bilmiyorum umutlanmak istemiyorum.
tahlil negatif çıkıca zaten hayallerim boşa gitti.
gecikmedir deyip geçiştiriyorum kendi kendime..:50:
allah hepimize yardım etsin.hepimizin bebişlerini en kısa zamanda kucağımıza versin.amin

Canim yilda bir krre kadinlarda hormon degisiklig i oluyormus..15 gune kddrr gecikmler oluyormus....bnde 13 gun geciktim..ondan sobra 3 aydr daha duzrne girmmedi 2 gunluk 3 gunluk gecikmelerim oluyor.

hımm.. ne yapalım.. hayırlısı olsun bekleyeceğiz sabredeceğiz.
Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin inşaallah.:49:

hımm.. ne yapalım.. hayırlısı olsun bekleyeceğiz sabredeceğiz.
Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin inşaallah.:49:

Sen idrar testi mi yaptin kan tahlili mi...

idrar tahlili yaptım.5.gün ama şimdi adet belirtilerim var.
karnım ağrıyor..:50:

İnsallh olmzsin cnm..sen yinrde kndini yorma idrar thlillerine pk guvn olmnz..duyduguma gore adet blirrtisi ve gebelik bliurtileri ayniymis..

Sayı ve morfoloji çok iyi ama biraz hareketlilik düşük çıkmış ama ileri hareketlilik yüzdesi güzel ,aglutinasyon varikoseli olan kişilerde görülebiliyormuş bu da hereketliliği etkiliyormuş,ilaç tedavisi öneriyo bazı üroloji dr.i,bu sorun çözülürse zaten hareketliliğiniz de artar inşallah.

ilacla duzelcek bısrydır inş yarın dr gtcez bakalım o nedycek canm bıraz olshn içiöl rahatlattjn

Back
X