Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm benm sen içini ferah tut bosver olcaksa her turlu olur zaten cok bılmekte ıyı degıl dr begenmıyoruz bende esının dr unu begenmedım bıseyden anlamıyo dıyorum ben daha ıyı bılıyorum soledgı sehlerı bılıyodum zaten ilaç yazdı iştee sadece o yetkım yok malesef😬😬😬😬😬

evet ilk önce doktorum eşimin sonuçlarına baktı en sonn verdiğimiz test değerleri çok çok iyiydi evet durumunuz aşılama aşamasına gelmiş diyor değerlere bakara daha sonra ben ultrason için odaya gittiğim zaman eşim doktora benim doktorum değerlerin normal gebelik için iyi olduğunu benim şansım ne ise seninki de o dedi diye söyledi:9::9: doktor evet aslında yaşınız genç bekleyebilirsiniz ama anladığım kadarıyla beklemek istemiyorsunuz dedi...eşimde evet falan dedi.doktor işte bizim nasıl bir psikoloji içinde olduğumuzun farkında değiller direkt normal bir şey gibi yüzüne herşeyi vuruyorlar...

tatlım bende özelde yaptırıyorum. doktora giriş ücreti 35 tl verdik. klomen ve çatlatma iğnesi verdi o kadar onlarda 30 tl tuttu. şimdilik bu kadar ödedik. beni bir daha adetin 13.günü çağırdı çok geç değil mi ya? ilk aşılama ilaçlı olacak sanırım göbekten her gün iğne vurmam için iğne vermedi canım senin ilk aşılaman nasıl olmuştu?

ben iğne kullanmıştım o yüzden çok tuttu tatlım.evet çok geç ben gün aşırı kontrole gitmiştim ama vardır doktorun bir bildiği heralde.

çok güzel bi haber tatlım kesin tutar 5.ve 6.gün embiryoları tutuyor canım ayyyyy çok mutlu oldum tatlım. bizde aşılamanın peşine hemen tüp yaptıracağız sırf rapor alabilmek için aşı yaptırıyoruz...

inşallah ilk aşılama da tutar tatlım.
ben bugün kontrole gittim,herşey yolunda çok şükür.salı transferim var.:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inş canm ya dr hız bıraz dusuk dedı antıbıyotık verdı sankı dr sperm testınden anlamıyomus gbı bakıyodu guvenemedım ya ben bıle drdan daha ıyı yorumladım

ohh nasallah canm yaa ne kadar sevındım heo mutlu ol inş bebişlernle

canm hadı hayırlısı bakalım hiç stres yapma hersey yolunda gtck bak gor bende asımı klomenke yaptrdım dr senı gec cagrmş sen randevu al kendın gt erkenden araştrdıgınıda sole ben gece 11 cat iğnesı vurulmustm sanrm 36 saat snra aşı oldum inş tutar canm

başka bir doktora daha gösterseydi madem güvenmedin.hem senin için rahatlamış olur tatlım.
inşallah canım,artık hepimiz hmiile kalalım hayırlısıyla...

arkadaşlar eşim kasım da ameliyat olmuştu ben bu ay hamile kaldım size umut olsun diye de yazmak istedim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.(benim adet gecikmemden sonra değerim düşük çıktı ama hamilelik oluşması bile insanık mutlu ediyor )

evet canım bende o şekilde düşündüm ama doktorun işine karışmak istemediğim için dediği güne randevumu dün aldım:((( neyse canım ilk aşılamam böyle olsun napim dünden beri eşimle bu konu var niye 13.gün çağırdı bilmiyor mu işi niye böyle tedavi başladı verdiği ilacı bulamadık kaç eczacıya gittiysek en sonunda aman dedim ne olacaksa olsun bana tüp raporu versinler de zaten aşılamanın şansı düşük canım :((

:47::47::47::47:çok kızdım sana.daha ilk baştan karamsarsın.önce inanmak gerekiyor.sperm sayısı da çok iyiydi neden olmasın*?sen yeter ki inan,lütfen.

:47::47::47::47:çok kızdım sana.daha ilk baştan karamsarsın.önce inanmak gerekiyor.sperm sayısı da çok iyiydi neden olmasın*?sen yeter ki inan,lütfen.

haklısın tatlım ama ne bilim doktor 13.gün çağrınca ben durdum zaten bir şeyde diyemedim neden o kadar geç çağırıyorsunuz diye belki ters bi cevap verir diye işine karışmak istemedim.neyse bakalım canım kısmet.salı günü bebeğini alıp geldikten sonra heycanlı bekleyişe gireceğiz inşallah tutacak canım çok inanıyorum.allah yardımcın olsun...

canm amelıyattan oncekı test sonucu

Eki Görüntüle 1072888

amelıyattan sonrakı test sonucu

Eki Görüntüle 1072889

sadece bu aglutınasyon benı korkutuyo spermlerın yapısık olmasına kumelesmesıne denıyo dıye baktım hızda bı ılerleme kaydetmedk sanırım canm jonguıl sanada burdan cvp verıyorum

canim degerleriniz cok guzel cikmis cok sevindim .. ameliyat olalida daha 6 ay olmamis ama sayiniz 6 katina cikmis diye gordum masallah .. darisi bizlerinde basina .. bence ileri hizlida iyi % 20 - oran olarak az gibi ama olsun sayiniz fazla oldugu icin bence yuksek yani sen bu degerlerle hamile kalabilirsin .. dualasalim insallah tez zamanda gelsin bebissler .. aglutinasyon hic bilmiyorum ama .. ne dediler onun icin ?

dün doktora gittim kızlar hormonlarıma baktırmamıştım adetin 2.günümdü doktor hormonlarıma ve yumurtalıklarıma baktı hiç bir sorun yok dedi, aşılama yaptırmak istediğimizi söyledik ilaç verdi bugün kullanmaya başladım.klomen verdi 5 gün kullanacakmışım adetin 13.günü iğneni alıp gel dedi eğer yumurtan yeterli büyüklüğe geldiyse iğneni vuracağım ertesi gün transfer olacak dedi...durum böyle kızlar ilk aşılama ilaçlı başladı. her gün iğne olmayacağım yani. sanırım ikinci aşılamam göbekten her gün iğne olacak şekilde verecek...

sizin değerleriniz güzeldi hayırlı olur inşallah Rabbim güzel haberler duyursun

arkadaşlar eşim kasım da ameliyat olmuştu ben bu ay hamile kaldım size umut olsun diye de yazmak istedim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.(benim adet gecikmemden sonra değerim düşük çıktı ama hamilelik oluşması bile insanık mutlu ediyor )

hayırlı olsun.. değerleriniz nasıldı ameliyattan sonra ilaç yada bitkisel kürlerden kullandınızmı

canım bakalım o gün vereceği değer önemli aslında inşallah iyi çıkar hareketlilik falan...bir yerden başlamak lazım kaç aydır doktora gitmemek için kaçıyordum ama bu ay kaçamadım artık gitmem gerektiğini hissettim..allah bu yoldaki arkadaşlarıma sabır versin en büyük şey sabır bu süreçte...

hayırlı olsun.. değerleriniz nasıldı ameliyattan sonra ilaç yada bitkisel kürlerden kullandınızmı

bizim hem hareketlilik hem de sayı da düşüş vardı ameliyat sonrası değerlerimiz sperm sayısı 29 milyon hareketlilik yüzde 45 e kadar çıktı.bir ay keçiboynuzu kürü uyguladık daha sonra da sabahları ve akşamları 1 er kaşık keçi boynuzu pekmezi yedi eşim ...

haklısın tatlım ama ne bilim doktor 13.gün çağrınca ben durdum zaten bir şeyde diyemedim neden o kadar geç çağırıyorsunuz diye belki ters bi cevap verir diye işine karışmak istemedim.neyse bakalım canım kısmet.salı günü bebeğini alıp geldikten sonra heycanlı bekleyişe gireceğiz inşallah tutacak canım çok inanıyorum.allah yardımcın olsun...

vardır bir bildiği klomenle biraz geç büyüyor ve çatlatma iğnesi yapmadan çatlamıyor yumurta.içini ferah tut.
bende çok inanıyorum canım,kuzumu alıp geleceğim.zaten bu hormonlar beni mahvetti,bebeklerim beni özlüyordur deyip ağlıyorum,kafayı yedim:52::52::52:

canim insallah hamilesindir:16:ben bu ay yumurtlamadim galiba anlamadim gecen ay 15 gun gecikti adetim yeni adetimede 5 gun falan var ve benim kasiklarda belirtiler basladi.eee artik yumurtlamam heralde calismayi birakayim en iyisi ben nedersiniz kizlar?yani ovulasyon testi yaptim hemen hemen hergun iki gune bir falan hep tek cizgi cikti

yok canim hicte bile oyle dusunme.sahsen ben deneyimlerini yazdigin icin cok memnunum cunku ben dahil bazi arkadaslarimiz tup yaptirmak zorunda kalabilir oyuzden bilgilenmek guzel yani sende oyle yazma bakiim bidaha.herseyi paylasacagiz uzuntumuzu de sevincimizi de basimizdan gecenleride :34::34:

Kiz hakettin valla kocanin burnundan getir:33::33::35:varikosel varikosel diye kafamizi beynimizi yediler az da sen naz yap keyfini cikar valla:32::32::32::32::32:

Jonguıl canim insallah asi olur derlerde asin tutar canim:16:

hamileyim arkadaşlar çok şükürrrrr :))

SELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI
AYLARDIR HEP HAYKIRMAK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ YAPIYORUMMMMM
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:nazar::49::emir_bebek:
RABBİM BEKLEYENLEREDE TEZ VAKİTTE NASİP EDER İNŞALLAHHHH:54:

Son düzenleme:
SELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI
AYLARDIR HEP HAYKIRMAK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ YAPIYORUMMMMM
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:nazar::49::emir_bebek:
RABBİM BEKLEYENLEREDE TEZ VAKİTTE NASİP EDER İNŞALLAHHHH:54:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neee diyosuuuuuuuuuuuunnn kiiiiiiiiiiizzzzzzzzz tebrik ediyoruuuuuuuuummmmmmmmmmm canimmm insallah sag salim kucagina alirsin bebisini sorununuz neydi kac aydir deniyorsunuz hatirlayamiyorum da varikosel mi vardi esinde lutfen cvb verirsen seviniriz umut olur bize de

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neee diyosuuuuuuuuuuuunnn kiiiiiiiiiiizzzzzzzzz tebrik ediyoruuuuuuuuummmmmmmmmmm canimmm insallah sag salim kucagina alirsin bebisini sorununuz neydi kac aydir deniyorsunuz hatirlayamiyorum da varikosel mi vardi esinde lutfen cvb verirsen seviniriz umut olur bize de

çoookkkkk teşk ederimm:34::34: amiiinnn inş caanım.rabbim tüm bekleyenlere versin
eşim 5 ay önce ameliyat oldu varikoselden bende de pko varmış adetler düzenli ama görüntüde varmış
2 ay sonra aşılama yapılacaktı rabbim verdi
1 yıl oldu olacaktı

çoookkkkk teşk ederimm:34::34: amiiinnn inş caanım.rabbim tüm bekleyenlere versin
eşim 5 ay önce ameliyat oldu varikoselden bende de pko varmış adetler düzenli ama görüntüde varmış
2 ay sonra aşılama yapılacaktı rabbim verdi
1 yıl oldu olacaktı

cnm cok sevindim allah tamamini erdirsin rabbim tum isdeyenleri cok bekletmez insallah bizimde 6 ayimiz oldu peki bir mahsuru yoksa esinin degerleri nasildi ameliyatdan sonra hic test yaptirdizmi?? yine cok soru sordum :1:

Back
X