Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm cok sevindim allah tamamini erdirsin rabbim tum isdeyenleri cok bekletmez insallah bizimde 6 ayimiz oldu peki bir mahsuru yoksa esinin degerleri nasildi ameliyatdan sonra hic test yaptirdizmi?? yine cok soru sordum :1:

amiiiinnnn inş tez vakitte hepinize mucizeleriniz gelsin
bizim sayıda sorun yoktu harektte sorun vardı
yaptırdık canım testte gayet iyi düzelme vardı..
hepimiz soruyoruz aşkolsun :34::54:

amiiiinnnn inş tez vakitte hepinize mucizeleriniz gelsin
bizim sayıda sorun yoktu harektte sorun vardı
yaptırdık canım testte gayet iyi düzelme vardı..
hepimiz soruyoruz aşkolsun :34::54:

anladim cnm peki esin ciftaraflimi oldu ameliyat benimesimde ciftarafli ameliyat oldu daha test yapmadik yakinda yapicaz insallah

anladim cnm peki esin ciftaraflimi oldu ameliyat benimesimde ciftarafli ameliyat oldu daha test yapmadik yakinda yapicaz insallah

o nasıl oluyor bilmiyorum canım ama dr.dediki tek damar sandık 2 damarı düzelttik..
birde eşimde has zeytinyağı içine incirleri hafif yardım kase içine koydum her sabah yedi bir tane
dene istersen canım

dün doktora gittim kızlar hormonlarıma baktırmamıştım adetin 2.günümdü doktor hormonlarıma ve yumurtalıklarıma baktı hiç bir sorun yok dedi, aşılama yaptırmak istediğimizi söyledik ilaç verdi bugün kullanmaya başladım.klomen verdi 5 gün kullanacakmışım adetin 13.günü iğneni alıp gel dedi eğer yumurtan yeterli büyüklüğe geldiyse iğneni vuracağım ertesi gün transfer olacak dedi...durum böyle kızlar ilk aşılama ilaçlı başladı. her gün iğne olmayacağım yani. sanırım ikinci aşılamam göbekten her gün iğne olacak şekilde verecek...

Canim sende bir atim atiyorsun sende adzeynepte karniniz dolu bir sekilde geleceksiniz eve insallah hayirlisi olsun sizin icin.:16:

arkadaşlar eşim kasım da ameliyat olmuştu ben bu ay hamile kaldım size umut olsun diye de yazmak istedim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.(benim adet gecikmemden sonra değerim düşük çıktı ama hamilelik oluşması bile insanık mutlu ediyor )

hamileyim arkadaşlar çok şükürrrrr :))

Nihayet sukur hamilelik haberi aldik aramizdan birilerinden hemde bir degil iki:32::32::32:Kizlar sizdem ricam eslerinizin ameliyat oncesi ve ameliyat sonrasi degerlerini yazarmisiniz mutlaka yazmissinizdir ama cok gerilerde galiba bakamadim okadarcok benim bilgisayarda bozuk zaten ikide bir donuyor.Yazarsaniz ve bu surecte neler yaptiniz ilac falan kullandinizmi yazarsaniz sevinirim eminim diger arkadaslarda merak ediyorlardir.Ikiniz adina da cok sevindim gercekten okurken bile nasil mutlu oldum gulumsedim:16::16:Meleklerinize ve kendinize cok iyi bakin

SELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI
AYLARDIR HEP HAYKIRMAK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ YAPIYORUMMMMM
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:nazar::49::emir_bebek:
RABBİM BEKLEYENLEREDE TEZ VAKİTTE NASİP EDER İNŞALLAHHHH:54:

canim cok sevindim hayirli olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin . saglikli hayirli bir evlat olsun .. Darisida tum isteyenlere insallah .. dualarini eksik etme bizim icinde ..

Nihayet sukur hamilelik haberi aldik aramizdan birilerinden hemde bir degil iki:32::32::32:Kizlar sizdem ricam eslerinizin ameliyat oncesi ve ameliyat sonrasi degerlerini yazarmisiniz mutlaka yazmissinizdir ama cok gerilerde galiba bakamadim okadarcok benim bilgisayarda bozuk zaten ikide bir donuyor.Yazarsaniz ve bu surecte neler yaptiniz ilac falan kullandinizmi yazarsaniz sevinirim eminim diger arkadaslarda merak ediyorlardir.Ikiniz adina da cok sevindim gercekten okurken bile nasil mutlu oldum gulumsedim:16::16:Meleklerinize ve kendinize cok iyi bakin

canım ameliyat öncesi ileri harektlilik %5 sayımız 9 milyondu ameliyat sonrası sayımız 29 milyon hareketlilik %45 2 hafta sonra yaptığımızda %55 çıktı

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Evlimutlu44__2

Littrebirdie__6

Ayla_34__6

Leman24_9

Jonguil__2

unvelivablie_2

Son düzenleme:
SELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:nazar::49::emir_bebek:

canımm çok sevindimm....ne güzel haber ya hamilellik haberi almak...RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN....DARISI HEPİMİİZN BAŞINA...

canim cok sevindim hayirli olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin . saglikli hayirli bir evlat olsun .. Darisida tum isteyenlere insallah .. dualarini eksik etme bizim icinde ..

canımm çok sevindimm....ne güzel haber ya hamilellik haberi almak...RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN....DARISI HEPİMİİZN BAŞINA...

tamam canım yazarım ama sonuçlar evde bikaç gün içinde sana alıntı yaparak yazarım.. aminnnn darısı başına :34::emir_bebek:
bizim tek yaptığımız kaseye incirleri koydum hafiften yardım üzerine zeytinyağı döktüm incirleri iyice bastırdım her sabah yedi eşim deneyin isterseniz:34:

allah razı olsun arkadaşlar rabbim inş tez vakitte tüm isteyenlere versin..peşimden hepiniz gelin .rabbım kimseleri bu hasretle sınamasın inş hepiniz ve tüm bekleyenlere tez vakitte mucizileri gelir
cuma günü gerçek gebelikmi dış gebelikmi diye bakıcaz dedi dr.korkuyorum ama beklemek istedim ama sizlerden saklayamazdım bu müjdeyi :49:

ben iğne kullanmıştım o yüzden çok tuttu tatlım.evet çok geç ben gün aşırı kontrole gitmiştim ama vardır doktorun bir bildiği heralde.

inşallah ilk aşılama da tutar tatlım.
ben bugün kontrole gittim,herşey yolunda çok şükür.salı transferim var.:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ınsallah guzel haberlerle gelırsın dualrım senınle.

benım de dıger aya asılama dedı doktor. ben de ıgne ıle baslayacagm cunku 6 kez klomen kullandım.

canım senı ne sıklıkla cagırdı doktor asılama da bde masraflarla ıgnelerle bırlıkte ne kadara mal oldu?
bılgı verır msn canm?

hamıle olan arkadasları tebrık ederım darısı basımıza:16:

canım ınsallah guzel haberlerle gelırsın dualrım senınle.

benım de dıger aya asılama dedı doktor. ben de ıgne ıle baslayacagm cunku 6 kez klomen kullandım.

canım senı ne sıklıkla cagırdı doktor asılama da bde masraflarla ıgnelerle bırlıkte ne kadara mal oldu?
bılgı verır msn canm?

hamıle olan arkadasları tebrık ederım darısı basımıza:16:

sağol hayatım,inşallahhh..
iğne daha etkili,daha fazla yumurta oluşmasını sağlıyor tatlım.ben 2,en fazla 3 günde bir kontrole gittim.adetimin 13. günü de aşılamam yapıldı.özel hastane de yaptırmıştım tatlım,800 lira filan tuttu toplamda.

SELAMMMMMMM KIZLAR..

tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49:Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin meleğini,canım beniimm:16::16::16:ahh ne kadar uzun zaman olmuştu hamilelik haberi almayalı,şükürler olsun.bundan sonra topik şenlenecek inanıyorum,peş peşe vereceğiz hamilelik haberlerini,değil mi jonguil
:46::46::46::46:

tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49:Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin meleğini,canım beniimm:16::16::16:ahh ne kadar uzun zaman olmuştu hamilelik haberi almayalı,şükürler olsun.bundan sonra topik şenlenecek inanıyorum,peş peşe vereceğiz hamilelik haberlerini,değil mi jonguil
:46::46::46::46:

çooookkkk tşk ederim canım benimm..aminnnnnnnnn
peşimden hepiniz gelin hızlıca ..rabbim tez vakitte herkezin mucizesnini versin herkez sevinsin

çooookkkk tşk ederim canım benimm..aminnnnnnnnn
peşimden hepiniz gelin hızlıca ..rabbim tez vakitte herkezin mucizesnini versin herkez sevinsin

inşalah hayatım.tüp bebiş yaptırıyoru bende yarın transferim var kuzumu alıp geleceğim Allahın izniyle:emir_bebek:

inşalah hayatım.tüp bebiş yaptırıyoru bende yarın transferim var kuzumu alıp geleceğim Allahın izniyle:emir_bebek:

oyyyyyy :119:hadi bakalımmmm inşallah 2 tane birden gelir annesinin göbişineeee:34: ne güzel bu moralle git oraya eminim çok güzel sonuçlarla dönersin..birde işlem bitince çok ama çokkk dinlen arkadaşımdan biliyorum..:34:
dualarım seninle rabbim emeğinin ve dualarının karşılığını versin..inş hayırlı haberlerini bekliyoruz :54::54:

oyyyyyy :119:hadi bakalımmmm inşallah 2 tane birden gelir annesinin göbişineeee:34: ne güzel bu moralle git oraya eminim çok güzel sonuçlarla dönersin..birde işlem bitince çok ama çokkk dinlen arkadaşımdan biliyorum..:34:
dualarım seninle rabbim emeğinin ve dualarının karşılığını versin..inş hayırlı haberlerini bekliyoruz :54::54:

tek embriyo olacak hayatım,inşallah yaaaa,inanıyorum gbüzel sonuçlanacak Allah'ın izniyle.
sağol canımm,hamilenin duası kabul olurmuş:16::16:

tek embriyo olacak hayatım,inşallah yaaaa,inanıyorum gbüzel sonuçlanacak Allah'ın izniyle.
sağol canımm,hamilenin duası kabul olurmuş:16::16:

olsun belkide tek yumoş ikizi illa ikiz yaptırcam sana :1::1: deli gibi isterdim ikizim olsun sanırım ondan bu ısrar
etmemmmiiiiiii.rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.
inş bebişin seninle olur.sen enerjini kaybetme emi rabbim hayırlısı ile nasip eder ...

olsun belkide tek yumoş ikizi illa ikiz yaptırcam sana :1::1: deli gibi isterdim ikizim olsun sanırım ondan bu ısrar
etmemmmiiiiiii.rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.
inş bebişin seninle olur.sen enerjini kaybetme emi rabbim hayırlısı ile nasip eder ...

hahaaa:9::9::9:belki de senin ikizdir,o ihtimal var yani değil mi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:aminnn ayy çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın evlat hasreti,yokluğu...

Back
X