Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın canım Rabbim ol demeden yaprak kımıldamıyor, baya bi kötü olmuştum ama toparlandım, hatta yeniden umutlandım yeşillendim bile ya kendisi olursa diye :52: Rabbim onun bile sabrını verir umut hastanesine gitmiştik kartaldaydı ama sanırım orası umut tüp bebekle aynı değilmiş :41: kadıköydeymiş umut tüp bebek, senin durumun nedir canım, beklemeye devam mı

Canım biz test yaptırdık pek bi değişiklik olmamış üroloji dr.muz aşılama yaptırın dedi ama görüştüğüm tüp bebek merkezleri değerlerimizin aşılama için yeterli olmadığını söylediler,tüp bebek yaptırın dediler,biz de nasipse tüp bebek düşünüyoruz,ilk adetimle hormon testlerini yaptıracağım,sonrasında bizi neler bekliyo bakacağız,umut tüp bebeği baya övüyolar ama fiyatları yüksek,Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Evet canım aralık ayında oldu yaklaşık iki hafta önce test yaptırdık sayımız biraz artmış ama hız ve morfoloji azalmış,toplamda bi değişiklik olmamış,zaman ne gösterecek bilmiyoruz,hayırlısı artık dua ediyoruz

allahım yardımcınız olsun inşallah tam olarak 3 ay yada 6 ay içinde topluomuş öbür aya inş tamamen düzelir eşiniz

tatlım morfolojiniz artmış en önemli şey tatlım morfoloji şekli spermleriniz düzegün ama sayınız ve hareketiniz az.beizim doktor yumurtaya 20 tane sperm gidebiliyor gerileri savaşı kaybediyor demişti sizin 20 tane sperminiz olduğuna görew tatlım her zaman olma ihtimali var...ihtiyacımız olan tek bir sperm tatlım. sanma ki korunmayı bıraktıktan sonra hamile kalan kişilerin eşlerinin değerleri çok mükemmel olduğunu! belki de binlerce kişinin bizden düşük değerleri var ama doktora gitmedikleri ve korunmayı bıraktıktan sonra kısa sürede hamile kaldıkları için bilmiyorlar...sadece kısmetlerinde olduğu için oluyor çoğu böyledir bence...

Ewet onemli olan saglikli ttek sprrm..bu arada doktpr esime morf
Duzel ip asilama yapin demis.morf simdi 4 kac olmasi gerekiy m.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Leman24__ 3

Adzeynep-1

Gunaydin kizlar...aramiza malesef yeni arkadaslar katilms bu aralar uzun kalamiyor topikte..hepiniz hos geldiniz.insallah burda hepimiz biirbirimize destekk olup hamile oalacaz...Rabbim hepimize anne olmayi nasip eder insallah...ilk sayfada esleri varikosel ameliyati olan hamile kalan ve malesef henuz hamile kalamayan arkadaslarin listesi ismi lisyede olmayanlar yazqtsa eklerim..

Gunaydin kizlar...aramiza malesef yeni arkadaslar katilms bu aralar uzun kalamiyor topikte..hepiniz hos geldiniz.insallah burda hepimiz biirbirimize destekk olup hamile oalacaz...Rabbim hepimize anne olmayi nasip eder insallah...ilk sayfada esleri varikosel ameliyati olan hamile kalan ve malesef henuz hamile kalamayan arkadaslarin listesi ismi lisyede olmayanlar yazqtsa eklerim..

günaydı canım hayırlı cumalar.toparladın mı biraz kendini?

günaydı canım hayırlı cumalar.toparladın mı biraz kendini?

Mecburren... Zaten tup bebek yapacktik..yine sonuc degismedi. Rabbim nasip edersse 2 3 aya kadr tup bebel yaparim..Allhin izni ile senin gibi melegimi alip gelirim..nasip olsun insalkh en Yaprak n zamnda. ..sen nee zamn test yapatsin..

Ewet onemli olan saglikli ttek sprrm..bu arada doktpr esime morf
Duzel ip asilama yapin demis.morf simdi 4 kac olmasi gerekiy m.

krugere göre canım en az 4 olması gerekiyor sizinki de öyle zaten... canım zor bir süreç geçiyoruz.geçen samimi olduğum arkadaşıma aşılama tedavisine başladığımı söyledim neden acele ediyosun diyor ameliyatın üstünden 9 ay korunmayı bırakalı neredeyse 3 yıl olacak daha fazla beklemek istemiyoruz dedim tepki veriyor.kendi evleneli 3 yıl oldu hala çocuk istemiyor ne bekliyorsunuz örnek olmuyor muyuz size diyorum en azından muayene olun dedim.benim öyle bir kaygım yok dedi.bana ilk yıllarda anlatıyorlardı olmaz falan filan çok bekleme diye doğru bende kaygılanmıyordum belki ama bu kadar detaylı şeyler olduğunu bilseydim olurdum muayene yani.ben ona her sürecimizi anlatıyorum çok rahat.

krugere göre canım en az 4 olması gerekiyor sizinki de öyle zaten... canım zor bir süreç geçiyoruz.geçen samimi olduğum arkadaşıma aşılama tedavisine başladığımı söyledim neden acele ediyosun diyor ameliyatın üstünden 9 ay korunmayı bırakalı neredeyse 3 yıl olacak daha fazla beklemek istemiyoruz dedim tepki veriyor.kendi evleneli 3 yıl oldu hala çocuk istemiyor ne bekliyorsunuz örnek olmuyor muyuz size diyorum en azından muayene olun dedim.benim öyle bir kaygım yok dedi.bana ilk yıllarda anlatıyorlardı olmaz falan filan çok bekleme diye doğru bende kaygılanmıyordum belki ama bu kadar detaylı şeyler olduğunu bilseydim olurdum muayene yani.ben ona her sürecimizi anlatıyorum çok rahat.

Doktor morf duzeltirsek asilama yparz dems..kac olnasi gerrektifibi soylwmems eesimde sormamis...

Ewet insan istemyorken kaygilanmaz ama etrafta gorunce dojtora gorunmeai gerekiyor..sonucta tedavi gerektiritorsa kac ay sirulecgi blli degil...

Szn icin asilamaya gecme zananiniz en dogri zamb..sonucta esinib degerleri duzrlnesi ragmen olmuyirsa baska bisey yPmk gerekutor..neereye kdr bkliyegz..

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

Leman24__ 3

Adzeynep-1

Jonguil_3

Leman24__ 3

Adzeynep-1

Jonguil_3

Delinefsimm_2

Kizlar yavasladik...leman..optimist..ayla nerrresnzz..en okuyanlar szletdnz..

Mecburren... Zaten tup bebek yapacktik..yine sonuc degismedi. Rabbim nasip edersse 2 3 aya kadr tup bebel yaparim..Allhin izni ile senin gibi melegimi alip gelirim..nasip olsun insalkh en Yaprak n zamnda. ..sen nee zamn test yapatsin..

tabii hayatım,şükür ki bizler de problem yok,kaliteli sperm bir şekilde bulunuyor ama bizim yumurtalarmız filan iyi çok şükür.5 mayıs test günüm hayatım.

tabii hayatım,şükür ki bizler de problem yok,kaliteli sperm bir şekilde bulunuyor ama bizim yumurtalarmız filan iyi çok şükür.5 mayıs test günüm hayatım.

Oyle. ..senin safak yaklasti...ayy ben bu kdr heyecaliyken kimbilir sen nasil beklitorsun 5 mayis....hissedyotum bizlerle mujdeyi verecjsn..

Oyle. ..senin safak yaklasti...ayy ben bu kdr heyecaliyken kimbilir sen nasil beklitorsun 5 mayis....hissedyotum bizlerle mujdeyi verecjsn..

ayy sorma zaman durdu sanki:)))

inşallah canım yoksa nasıl toparlanrım bilmşyorum

Toparlanmana gerek kAlmaz .hazirlkk yapman gerekir insallh.

inşallah canım yaa inşallah.rabbim hepimizin emeğinin karılığını verir inşLLh.
çok zor bir süreç,verdiğin para,emeğin,umutların,canının yanması...offf...

Kizlar yavasladik...leman..optimist..ayla nerrresnzz..en okuyanlar szletdnz..

hamile olamadigimiz icin ara veriyoruz mecbur :) basladim bi tane okudum ama okucam artik .. sen 1 tane ekle basliyorum insallah bu arada bende hamilelere sesleniyorum sizin araniz yok :) her zaman okuyabilirsiniz :) hem hamilelerin duasida daha makbuldur haydii hamisler okuyun bakalim cook :)

Back
X