Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GÜNAYDIN KIZLAR...

nasılsınz???

cumartesi günü düğüne gittim hani gitmek istemediğimiz kalabalıklar var ya tam da oraya kariştim..yine gelen giden niye çocuğunuz olmuyor flaan filan muhabbet..ama bir tanesi var ki :)
kadın kızım nedeen çocuğun yok dedi...
daha olmadı kısmet dedim.
sorun kimde ve nedir dedi...
doktor sorun yok dedi bizde tam bilmiyoruz bkliyoruz dedim..
aman haa doktorlara gitmeyi ihmal etmeyin dedi gençsiniz falan filan.
gidiyoruz dedim..
kadınn belki siz yapmayı bilmiyorsunuz dedi nasıl yapıyorsunuz dedi..:)))
nasıl ???
nasıl yapıyorsun dedi..
göstereyim mi dedim :))))
şaşırdı yok yani ayakalrını kaldır falan filan dedi...:))

kısmet ablaa dedim olması gerektiğinde olur...dedim..
ewet öyle inşallah olur dedi...

günaydın canım.halk arasında yaygınlaşmış galiba önceden çocuğun olmuyor diye dedikodu yaparlardı şimdi yapmayı mı bilmiyorsunuz diye konuşurlar ne kadar ayıp valla çok kötü zamanda yaşıyoruz eskiden çekinme vardı şimdikilerde ne çekinmesi mahremine kadar giriyorlar...takma kafana canım konuşsunlar hamile kaldığımız zaman görürler yapabiliyor muyuz yapamıyor muyuz diye:1::1:

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06

Leman24__ 3

Adzeynep-1

Jonguil_3

Optimist_7

Littrebirdie_2

evlimutlu44_1

ayla34__5

delinefsim__3

tatlım 3 tane okudum allah kabul etsin...

Son düzenleme:
günaydın canım.halk arasında yaygınlaşmış galiba önceden çocuğun olmuyor diye dedikodu yaparlardı şimdi yapmayı mı bilmiyorsunuz diye konuşurlar ne kadar ayıp valla çok kötü zamanda yaşıyoruz eskiden çekinme vardı şimdikilerde ne çekinmesi mahremine kadar giriyorlar...takma kafana canım konuşsunlar hamile kaldığımız zaman görürler yapabiliyor muyuz yapamıyor muyuz diye:1::1:

aynen kadının haline güldüm...yapmayı bilmiyor musunuz ne yaa...ALLAH KORUSUN ENGELLİ BİR ÇOCUĞU OLAN BİRİNE DE YANLIŞ YAPMIŞSIN DERLER...
aman insanoğlu neresinden ne konuşacağına anlamamışlar...

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

Leman24__ 3

Adzeynep-1

Jonguil_6

Optimist_7

Littrebirdie_2

evlimutlu44_1

ayla34__5

delinefsim__3

arkadaşlar günaydın geçen hafta hamile haberimi vermiştim ama malesef çarşamba günü bebeğimi düşürdüm...kısmet böyleymiş demek ki... bakalım tekrar rabbim ne zaman nasip edecek :(

GÜNAYDIN KIZLAR...

nasılsınz???

cumartesi günü düğüne gittim hani gitmek istemediğimiz kalabalıklar var ya tam da oraya kariştim..yine gelen giden niye çocuğunuz olmuyor flaan filan muhabbet..ama bir tanesi var ki :)
kadın kızım nedeen çocuğun yok dedi...
daha olmadı kısmet dedim.
sorun kimde ve nedir dedi...
doktor sorun yok dedi bizde tam bilmiyoruz bkliyoruz dedim..
aman haa doktorlara gitmeyi ihmal etmeyin dedi gençsiniz falan filan.
gidiyoruz dedim..
kadınn belki siz yapmayı bilmiyorsunuz dedi nasıl yapıyorsunuz dedi..:)))
nasıl ???
nasıl yapıyorsun dedi..
göstereyim mi dedim :))))
şaşırdı yok yani ayakalrını kaldır falan filan dedi...:))

kısmet ablaa dedim olması gerektiğinde olur...dedim..
ewet öyle inşallah olur dedi...

Ayy çok güldümmm,iyi yapistirmissin cevabı gosteriyim diye :))) ne acayip insanlar var ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar günaydın geçen hafta hamile haberimi vermiştim ama malesef çarşamba günü bebeğimi düşürdüm...kısmet böyleymiş demek ki... bakalım tekrar rabbim ne zaman nasip edecek :(

tatlım çok üzüldüm...ne kadr üzgün oldugunu tahmin edebiliyorum ..o kadr heyecanla bklerken kaybetmek çok zor olsa gerek..
ama RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN VARDR BİR HAYR..İNŞALLAH EN KISA ZAMNDA TEKRAR ANNELİK DUYGUSUNU YAŞARSIN ...

Ayy çok güldümmm,iyi yapistirmissin cevabı gosteriyim diye :))) ne acayip insanlar var ya...

HİÇ söyleme yaa.millet konuşulacak laf kalmadı herhlde ..nelere sarıyorlar..

amca kızım da geçenler ayakalrı havaya kaldırdı böyle bkle diye.biliyorum öyle durmak biraz yorucu ama dayan diyorr....hahaa kızım bn kafamın üzerinde bile duruyorm dedim...

Son düzenleme:
tatlım çok üzüldüm...ne kadr üzgün oldugunu tahmin edebiliyorum ..o kadr heyecanla bklerken kaybetmek çok zor olsa gerek..
ama RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN VARDR BİR HAYR..İNŞALLAH EN KISA ZAMNDA TEKRAR ANNELİK DUYGUSUNU YAŞARSIN ...
amin canım inşallah insan ister istemez üzülüyor o kadar bekle sonra düşsün psikolojim bozuldu resmen ama iyiyim çok şükür en azından hamile kalabiliyormuşum onu anladım...doktor 1 ay sonra tekrar devam edersiniz dedi bakalım herşeyde vardır bir hayır

amin canım inşallah insan ister istemez üzülüyor o kadar bekle sonra düşsün psikolojim bozuldu resmen ama iyiyim çok şükür en azından hamile kalabiliyormuşum onu anladım...doktor 1 ay sonra tekrar devam edersiniz dedi bakalım herşeyde vardır bir hayır

ewet doğru en azında hamile kalabiliyorsun...vardr bir hayır..hayırlısıç toparlanmana sevindim..

çok üzüldüm canım.geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.vardır bir hayır sağlıklı bir gebelik olmayacakmış demek canım her şerde bi hayır vardır..en azından hamile kalabiliyorsun bunu gördün canım ne bilim güzel şeyler düşünmek lazım...

merhaba.sayı ml de mi toplamda mı 25 milyon?hareketi için taze sıkılmış havuç suyu iyi geliyor diye biliyorum.epey de olmuş ameliyat olalı.morfoloji nasıl ve ürolog ne diyor?

en artık pes ettim ve tüp bebek yaptırdım,inşallah senin meleğin kenliğinden gelir canım.

Merhaba kaansu.. ameliyattan önce değerleri,sonraki değerleri de tam olarak yazarsan karşılaştırıp tavsiye verme.imkanımız olur.. ama bize doktorun söylediği 4-6ayda düzelmeye başlar ama tam düzelmesi için en az 1 yıl gerekir..hangi ilaçları verdi size?

Esime oncelikle larginin klomen ve evicap verdi. Bunlari kullandiktan sonra artis oldu ama yinede beklemedeyiz herkes icin hayirlisi olsun diyelim

Bizde toplam sayi 25 milyon hareketlilik% 10 doktor bana yumurtaliklarin iyi diyor ama pek inanmiyorum cunku sadece 1-2 tane yumurta varmis biz yinede bekliyoruz hayirlisi diyelim allah tum cocuk sahibi olmak isteyene nasip eder insallah tsk ederim.

Leman24__ 3

Adzeynep-1

Jonguil_6

Optimist_7

Littrebirdie_2

evlimutlu44_1

ayla34__5

delinefsim__3

canim merhaba ben de 3 tane okudum eklermisin

canım merhaba, sana bisi soracağım eşime verdiğim macunlar bitti de takviye arginmax yada proseed alayım diyorum hız ve sayı sorunu bizimki hangini alayım bilemedim siz kullanmıştınız tavsiyen var mı , aynıysa daha uyguna gelenini alacağım önümüzdeki ay, gidip bizzat alayım internetten uğraşmayım diyorum bi sürü çeşidi var :ssz:

canım merhaba, sana bisi soracağım eşime verdiğim macunlar bitti de takviye arginmax yada proseed alayım diyorum hız ve sayı sorunu bizimki hangini alayım bilemedim siz kullanmıştınız tavsiyen var mı , aynıysa daha uyguna gelenini alacağım önümüzdeki ay, gidip bizzat alayım internetten uğraşmayım diyorum bi sürü çeşidi var :ssz:

bence argınmax proxeed plustan daha iyi canım içinde daha çok vitamin var argınmax proxeed plustandan daha uyguna geliyor.internetten alabilirsin kırmızı ve altın sarısı yazılı olanını al canım

Son düzenleme:

Allah tekrar yaşatmasın inşallah..en kısa zamanda hayırısyla tekrar hamile kalmayı nasip etsin

Back
X