inşallah canım bakalım zaman ne göstercek.
ayyy progestanı iğne olarakmı alıyorsun???canım vajinal tablet kullandım.çok rahattı.transferden sonra hiç iğne kullanmadım ben.hepsi hap şeklideydi.
evet gerçekten zor bir süreç.hormonlar mahvoluyor.gerekli geeksiz herşeye ağlıyordum ben.o kadar hormon takviyesi ee haliyle kilo yapıyor.birde işin heyecanı zaten yetiyor insanın canına.bide biz kimseye ailelere bile söylemedik.aynı şehirdeyiz bide.onlardan saklamakta ayrıca zor oldu.
valla canım günlerce netten belirtiler nedir diye araştırdım.ufacık fiziksel değişiklikte buda belirtimi miye araştırmalar yaptım.bende gaz problemi oldu o da ilaçlardan olabilir dedi doktorum.mide midede yanma başlamıştı.geğirme gibi şeyler.
bunun dışında ne kasık ağrısı ne karın ağrısı göğüslerde hassasiyet yok yerleşme kanaması gibi şeyler hiç olmadı.ben kendimi yedim niye belirti yok diye.tavsiyem hiç belirti arama.kişiden kişiye değişiyor.merkeze test için kan vermeye gittiğimde doktorum sordu hissetiğin bir değişiklik varmı diye dedimki hiç belirti yok bende çok endişeliyim.:18::18:
herkeste olcak diye bişey yok dedi.sizce sonuç nedir ne hissediyordunuz dedi.bence pozitif dedi.nitekim öyle oldu.

ama ben hamileliğimdede hiç mide bulantısı ağrı sızı yaşamadım.sadece çok uykum geliyordu bide arada halsizlik.9 hafta hiç üzmedi yavrum annesini.
benimde ilk tedavimdi.kendimi yedim bitirdim.nasıl olcak,olcakmı, yumurta nasıl toplancak,transfer günü ne yapcam sonra belirtiler neler diye.
ama şimdi daha rahat daha bilgiliyim.2.tedavimde stres olmucam bu kadar inşallah.
rahat ol canım.bol bol dua et.belirti arama.rabbim inşallah yavruna ömür vermiştirde seni bırakmamıştır.ve inşallah 9 ay boyunca da bırakmaz.