Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06

Leman24__ 8

Adzeynep-1

Jonguil_8

Optimist_7

Littrebirdie_5

evlimutlu44_2

ayla34__6

delinefsim__4

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06

leman24__1

delinefsim__1

Son düzenleme:
koldan yaparsın daha olmadı acile gidip yaptırırsın ama hiç acımıyor:)

5 mayıs test günüm,transferden sonraki 13. gün oluyor.ee eşimim vardıyası uygun değil,kendim de gitmeye cesaret edemem.belki pazar yani 4 mayısta yaptırırım.off aslında hiç test yaptırmasam ne güzel olur diyorum bazen:33::33::33:

ya zeynebim blostakist embriyolarda 10 gün test günü veriyorlar araştırdın mı herkesin öyle benimde 10 gün test günümde ben hatta 8 gün ve 10 gün yaptırmıştım, 8 gün belli oldu yani aşağı yukarı sonuç, 3 günlük embriyolarda 12 gün test günü diye biliyorum sana niye o kadar geç söyledi ki test gününü ben 10 gün ilacı kestim iki gün sonra reglim gelmişti, söylemesi ayıptır, yağ bezesi gibi beyaz bi parça gelmişti ben heralde bu bebekti dedim de eşimde gözle görülmez demişti. cesaret edebilirsen yaptır test belli olur artık idrarda bile çıkan oluyormuş blostakistte baya okumuştum, inşaalaaaaaahhh yarabbim senin bebişin göbüşündedir. artık şu topik bi şenlensin hep kötü haberler veriyoruz :43:

eşimde dün teste gitti
sperm sayısı mlde 71.4
toplam hareketli 39
ilerş hareketli 27
yerinde hareketli 12
hareketsiz 61
morfoloji 6

sayı geçen aya göre çok düşmüş geçen ayki 103 milyondu neden öyle oldu bilmiyorum. diğerleridede pek fazla artış yok aynı yerlerde inip çıkıyolar. dr ameliyat yaparsak değerler daha çok düşebilir bu riski göze alamayız demiş. doğru gibi dediği burda ameliyat olmuş bi çok kişin üzerinden aylar geçmesine rağmen bizden çok düşük değerleri.
size aşılama olur demiş ama kadın doğumda sizin değerleriniz güzel aşılamaya gerek yok diyo napcaz bilmiyorum.

eşimde dün teste gitti
sperm sayısı mlde 71.4
toplam hareketli 39
ilerş hareketli 27
yerinde hareketli 12
hareketsiz 61
morfoloji 6

sayı geçen aya göre çok düşmüş geçen ayki 103 milyondu neden öyle oldu bilmiyorum. Diğerleridede pek fazla artış yok aynı yerlerde inip çıkıyolar. Dr ameliyat yaparsak değerler daha çok düşebilir bu riski göze alamayız demiş. Doğru gibi dediği burda ameliyat olmuş bi çok kişin üzerinden aylar geçmesine rağmen bizden çok düşük değerleri.
Size aşılama olur demiş ama kadın doğumda sizin değerleriniz güzel aşılamaya gerek yok diyo napcaz bilmiyorum.

canım ameliyat herkeste işe yaramıyor..düşürür mü bilmem..bize bir etkisi olmadı ama bugün olsa yine yapardım bilmiyoum sonuçta aradıgımız bir umut..biz ameliyat olurkende doktorlar fazla yükselmez demişlerdi...sizde varisekol oldugu için inip çıkması normal..ki hoş biz ameliyat olduk bizim de hala inip çıkışlar yaşıyoruz..sayınız ve morf güzel tek sorun hız o da çok düşük değil.. Ne kadr zamndır çocuk istiyorsunux..

canım ameliyat herkeste işe yaramıyor..düşürür mü bilmem..bize bir etkisi olmadı ama bugün olsa yine yapardım bilmiyoum sonuçta aradıgımız bir umut..biz ameliyat olurkende doktorlar fazla yükselmez demişlerdi...sizde varisekol oldugu için inip çıkması normal..ki hoş biz ameliyat olduk bizim de hala inip çıkışlar yaşıyoruz..sayınız ve morf güzel tek sorun hız o da çok düşük değil.. Ne kadr zamndır çocuk istiyorsunux..

proxeed plus 129 tl den daha düşük nereden alabiliriz.

ya zeynebim blostakist embriyolarda 10 gün test günü veriyorlar araştırdın mı herkesin öyle benimde 10 gün test günümde ben hatta 8 gün ve 10 gün yaptırmıştım, 8 gün belli oldu yani aşağı yukarı sonuç, 3 günlük embriyolarda 12 gün test günü diye biliyorum sana niye o kadar geç söyledi ki test gününü ben 10 gün ilacı kestim iki gün sonra reglim gelmişti, söylemesi ayıptır, yağ bezesi gibi beyaz bi parça gelmişti ben heralde bu bebekti dedim de eşimde gözle görülmez demişti. cesaret edebilirsen yaptır test belli olur artık idrarda bile çıkan oluyormuş blostakistte baya okumuştum, inşaalaaaaaahhh yarabbim senin bebişin göbüşündedir. artık şu topik bi şenlensin hep kötü haberler veriyoruz :43:

canım idrar testi yapıp strese girme bence.

bide 5.gün embriyolarında test 10 gün sonra, 3.gün embriyolarında ise 12 gün sonra aslında.
benim 3.gün embriyosuydu ve tam 12.günde yaptırdım testi ve pozitifi görmüştük.

sen 22 sinde olmuştun değilmi transferi ve 5.gün emriyosuydu.o zaman 2 mayıs aslında test tarihin.niye 5 mayıs demişler çok olmuş bence.
aslında 3 mayıs cumartesi yaptırabilirsin.çıkar bence testte.

güzel düşünelim güzel olsun.inşallah hayırlı haberlerini alcaz canım.

evet,normalde 10. güne test günü veriyorlar ama bana 5 mayıs dediler ve transferden sonra ki 13. gün oluyor.ayy bilmiyorum cesaret edemiycem sanırım.en iyisi test gününü beklemek sanırım ya bilmiyorum offff...

veee doktorumla konuştuummm,2 mayıs cuma günü kan testim var.
inanın o 2 gün nasıl geçer hadi geçti diyelim,kan testi sonucu için 2 saat nasıl geçer hiiiçç bilmiyorum.hele hele o kağıdı elime alıp baktığımda,ya deli gibi sevineceğim ya da kahrolacağım.çokca korkuyorum.lütfen bana dua edin.

inşallah şu 3 aylar da hepimiz anneliğe adım atmış olalım...

inanın o 2 gün nasıl geçer hadi geçti diyelim,kan testi sonucu için 2 saat nasıl geçer hiiiçç bilmiyorum.hele hele o kağıdı elime alıp baktığımda,ya deli gibi sevineceğim ya da kahrolacağım.çokca korkuyorum.lütfen bana dua edin.

Allah immm inşallah hayırlısıyla yüzünü güldürür canım.. Allah iyi haberler alıp sağlıkla kucağına alabilmeni nasip etsin inşallahhhhh :)
Bize de moral olur hem,iyi haberler almaya çok ihtiyacımız var...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb canım.. tüp raporunu devlet hastanesinden mı alıcaz. biz tüm testleri özelde yaptırdık özelde yaptırdığımız tetkiklerle rapor alamaz mıyız ? senin bilgin var mı canım ?

Mrb canım. Tüp raporunu özel veriyor ama indirimli tüp olmuyor devlet kabul etmiyor.ben özelde aşı yaptırıp raporu üniversite hastanesine verecem orda rapor çıkacak o zaman indirim oluyor canım

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canm bende haziran da düşünüyorum aşılamayı. ama rapor mu ne lazımmıs iğnelerin karşılanması için onun için de 3 yıl evlı mı olmak lazım

Evet tatlım ya da o iğneler 900 falan tutuyor rapor verince doktor 300 mal oluyor .

ay cok heyecanliii, inslalah harika haberlerle doneceksin canim, bence tutundu bebisin sana hic merak etmeeeeee:16::16:

Mrb canım. Tüp raporunu özel veriyor ama indirimli tüp olmuyor devlet kabul etmiyor.ben özelde aşı yaptırıp raporu üniversite hastanesine verecem orda rapor çıkacak o zaman indirim oluyor canım

özelde yaptırdığımız tetkiklerle tüp bebek raporu alamıyoruz yani değil mi

özelde yaptırdığımız tetkiklerle tüp bebek raporu alamıyoruz yani değil mi

Verdikleri raporu devlet kabul etmiyor tatlım o zaman fazla tutuyor masraflar o yüzden devletten rapor al tatlım.ozelin verdiği raporla 5 6 milyar tutarken.devletin raporu ile. 1.5 milyar tutuyor

Kızlar çok Üzgünüm aşılaman iptal oldu 5 tane yumurtam olmuş çökmüş yani kan değerim de 1000 çıktı doktor millet gelir 1 tane yumurta oluşturmayız senin 5 tane çok güzel yumurta var dedi.20mm,22 mm, 23 mm sağda solda 19 mm 20 mm yumurtam var bugünden itibaren 1 gün aralıklarla ilişki olsun normal olma ihtimali var dedi

Kızlar çok Üzgünüm aşılaman iptal oldu 5 tane yumurtam olmuş çokmus yani kan değerim de 1000 çıktı doktor millet gelir 1 tane yumurta oluşturmayız senin 5 tane çok güzel yumurta var dedi.20mm,22 mm, 23 mm sağda solda 19 mm 20 mm yumurtam var bugünden itibaren 1 gün aralıklarla ilişki olsun normal olma ihtimali var dedi

ay tatlım çok heyecanlı 2 gün var az kaldı hemen haber ver bize de meraktan ölürüm

Kızlar çok Üzgünüm aşılaman iptal oldu 5 tane yumurtam olmuş çökmüş yani kan değerim de 1000 çıktı doktor millet gelir 1 tane yumurta oluşturmayız senin 5 tane çok güzel yumurta var dedi.20mm,22 mm, 23 mm sağda solda 19 mm 20 mm yumurtam var bugünden itibaren 1 gün aralıklarla ilişki olsun normal olma ihtimali var dedi

canım üzülme.ne güzel işte yumurtaların gelişmiş.ya hiç gelişmeseydi.eşinin sperm değerleri de iyi nasıl olsa.doğal yolla olma şansınız da var.istersen ovulasyon testi al hemen.bugünden itibaren hergün yap.çatladığından emin olduğunuzda da ilişki olur.gerçi doktorda gün aşırı ilişki demiş.aynı kapıya çıkıyor.ama testle takip edersen daha da net olur.hiç kendini üzme yumurtanın çok olması hiç olmamasından daha iyi...

Back
X