- 19 Nisan 2013
- 1.087
- 918
- 208
- Konu Sahibi delinefsim
- #7.161
Selam, bızde de hıc sperm yok ve varıkoselımız var hazıranda Allah ızın verırse amelıyatımız var..acaba cıkıs olurmu dıye dusunurken yazınızı okudum .. Insallh esımde de cıkıs olur.. Sız neler yaptınız amelıyattan sonra kur falan uyguladınız mı? Bana yardımcı olabılecek bır sız varsınız!!
Hıc olmayanı benım işte burdakı yazıları okuyunca keşke bizde az sayıda cıkıs olmus olsa dıyorum ..gercekten sukur edın arkadaslarr, keske bende sızler gıbı yazabılsem degerlerımızı yazdıgım tek sey 0(sıfır) ve amelıyattan sonra ınsalh cıkıs olur dıye dua edıyorum
![]()
canım merhabalar...
yazamadım bikaç gündür kusura bakma ne olur.
evet canım durumlar aynı.ameliyattan önce yapılan sayı 0 di.ne canlı ne ölü vardı maalesef.
hemen uzmanlık alanı erkek infertilitesi olan bir doktora gittik.
önce hormonlara bakıldı.fsh ta total testestoronda normal değerler içindeydi.kromozon analiz yapıldı.bi sıkıntı çıkmadı.
ultrasonda 2,5 mm sol varikosel çıktı.ama elle yapılan muayede daha fazla dedi doktor.
kesin ameliyat dedi.7 aralıkta ameliyat oldu eşim.ve 4 tane damar bağlandı canım.
total tes.3,12 ydi ameliyattan önce.alt sınıra biraz yakındı.ameliyattan sonra biraz daha artmasını planlıyorum dedi doktor.
11 ocakta kontrole çağırdı.total tes.5,72 ye çıkmıştı.ve çıkış başlamıştı.ilk testte 50 bin sperm gördük canım.
şubatta 100 bin oldu.normal yolla olma dedi doktor.3 tüp dondurduk hemen.şubatta ilk tüp bebek denememizi yaptırdık.bebeğim tutundu.ama 9.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi ağustosta 2.denememizi yapıcaz.
bizim hikayemiz böyle...
sizinde hormon değerleriniz çok önemli.sakın umudunuzu kaybetmeyin canım.vakit kaybetmeden iyi doktorda ameliyatınızı yaptırın derim ben.
ne takılırsa aklına burdan yada özelden sor olurmu???
hımmm ameliyattan sonra keçi boynuzu pekmezi ve arısütü-bal-polen karışımız kullandık sadece.şuanda hala kullanıyoruz.çıkış olunca kalitesini artırmak için bi ilaç vermişti.
sansın bol olsun canım.umudunda...