- Konu Sahibi delinefsim
- #7.281
ekliyorum cn.ewet bugünler doğru düxgün kimse okuyamıyor..
Bende regliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekliyorum cn.ewet bugünler doğru düxgün kimse okuyamıyor..
Tam disarda degil adlinfa azinca disari cikiyor ama yine ic bssur
liste yapalım delinefsim takip ederiz bir birimizi topik sahibemiz yaparsın artık bi güzel liste
delinefsim: tüp bebek tedavisine başladı...
optimist3: aşılama tedavisine başladı...
jonguil:aşılama tedavisine başladı...
transfer günlerimizi falan yazarız
kızlar benı de yazın 7 hazıranda adetle bırlıkte ben de baslıyorum Alllah ızın verırse asılamaya
hmm iç basura etkisi olur mu bilmem gerçi benim hem iç hem dış basurum vardı şükür geçti şimdi...ben 2 yıl çok çektim ..allah kimsenin başına vermesin en kötü hastalık ne oturabiliyorsun ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorsun ben 2 ay boyunca çorba,yoğurt.bol salata ile beslendim yediğin yemeklerde çok önemli en önemlisi her gün 4 5 tane kuru kayısı yedim...meyveli kayısılı yoğurt tüketiyordum bide...
hmm iç basura etkisi olur mu bilmem gerçi benim hem iç hem dış basurum vardı şükür geçti şimdi...ben 2 yıl çok çektim ..allah kimsenin başına vermesin en kötü hastalık ne oturabiliyorsun ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorsun ben 2 ay boyunca çorba,yoğurt.bol salata ile beslendim yediğin yemeklerde çok önemli en önemlisi her gün 4 5 tane kuru kayısı yedim...meyveli kayısılı yoğurt tüketiyordum bide...
liste yapalım delinefsim takip ederiz bir birimizi topik sahibemiz yaparsın artık bi güzel liste
delinefsim: tüp bebek tedavisine başladı...
optimist3: aşılama tedavisine başladı...
jonguil:aşılama tedavisine başladı...
transfer günlerimizi falan yazarız
haydi bakalim kismetse ben yarina gidip ilk ignemi olucam .. korkuyorum da biraz ., esimin testinden 2.5 ay gecti yeniden yaptirmadik insallah dusmemistir .. kismet bakalim test yaptirmaya ikna edersem yarina yaptiririm yoksada bu ay boyle deneriz .. hadi bakalim jonquil sende yarina baslarsin insallah seninle birlikte gideriz ..
Olur...
evlimutlu haziranda yaptıracakmış tatlım...ben mayıs optimist ve sende mayıs ayı biri daha vardı aşılama yaptıracak bu ay kimdi optimist sen hatırlıyor musun geçen sayıyordun
Hmm tamm szleri mayis doye ekliyorum..evlimitluyu haziram doye..bn hafya sonu yokum..gelince ilk sayfaya ekletim .
Tamam canım gelince güzel bi liste yaparız:))
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ok..zaynep yok mu..sey diyecektim ya..bzm doktor iliski hakinda bisey demedi..biraz ayip olacak ama iliski yasak mi acaba...
delinefsim: tüp bebek tedavisine başladı...15 mayis 2014 .
optimist3: aşılama tedavisine başladı...mayis 2014
jonguil:aşılama tedavisine başladı...mayis 2014
Evlimutlu44:aşilama tedavisine basliyacak..haziran 2015
Evet banada bişey dememişti esin test yapmadan önce 3 gün perhiz olsun canım ne zaman test günü eşinin
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selam kızlar,
bende bugün adet oldum ve aşılama tedavisine başladım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...listeye beni de ekleyin...