Proxeed plus gunde kac kere kullanıyorsunuz bazı içerıkler az oluyor sızınkı nesekılde acaba ve nekadara aldınızevet ben zaten arastırmıstım doktorumuza sordugumuzda kendiside bu ılacları önerdi , bu arada acıbadem hastanesinde mikrocerrahi yöntemi ile yapıldı ameliyatımız
Tesekkurederım rabbım tez zamanda nasıp etsın inşAllah her ısteyeneHer akşam birer tane alıyor her iki ilaçtan , ikisi toplam 500 tl . aktardanda keçi boynuzu pekmezi , arı sütü-polen-bal karışımı aldık sabah aksam birer çay kaşığı alıyor , kuru inciri de zeytinyağında bekletip sabahları yiyor . daha yeni başladık bunların hepsine , ameliyat olalı 1 hafta oldu daha zaten .
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz. Benim eşime birinci derece deyip ameliyata gerek yok dedi doktor. İleri hızlısı 27 çıktı. Klomen ve E vitamini verdi bir aydır kullanıyor keçiboynuzu özü de tüketiyor. Bana bir şeyler deyin de umut olsun nolurBenım de eşim sol varıkosel amelıyatı oldu mikro cerrahi takviye bir şey kullanmadı hataa sigara içmeye de devam etti!! İleri hareketlilik 0 dı . 3 ay sonra test verdık artmıstı 5. Ayında da hamıle kaldım suan 16 haftalık
Arkadaş cevap yazar mutlaka ama ben görünce yazmak istedim canim.Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz. Benim eşime birinci derece deyip ameliyata gerek yok dedi doktor. İleri hızlısı 27 çıktı. Klomen ve E vitamini verdi bir aydır kullanıyor keçiboynuzu özü de tüketiyor. Bana bir şeyler deyin de umut olsun nolur
Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız. Ben de buralarda araştırıp öğreniyorum işte Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok sağ olun cevap içinArkadaş cevap yazar mutlaka ama ben görünce yazmak istedim canim.
Benim eşimde tek taraflı varikosel vardı hem de 3.derece ona ragmen doktor gerek yok amelyata dedi. Bize de vitamin takviyesi verdi duzenli şekilde kullandi eşim. Tam 2. Kez dondurulmuş embriyoları koyalım dedik ki normal yolla hamile kaldım ki bize normal yolla bu degerler ile hamilelik zor olur demişlerdim. Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah ve ne olursa olsun stres yapma canım isini Rabbime bırak ve ol derse olmayacak birşey yoktur.
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah size de.Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız. Ben de buralarda araştırıp öğreniyorum işte Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok sağ olun cevap içinBebeğiniz için de tebrik ederim
AminnSağol canım Allah razı olsun. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah size de.
Kalbin hep ferah olsun Allah'ım nasip edecek inşallah
Değerler de bi sıkıntısı yoksa kafanızı rahatlatmaya bakın. Psıkolojı de cok önemliMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz. Benim eşime birinci derece deyip ameliyata gerek yok dedi doktor. İleri hızlısı 27 çıktı. Klomen ve E vitamini verdi bir aydır kullanıyor keçiboynuzu özü de tüketiyor. Bana bir şeyler deyin de umut olsun nolur
Bizde bu ay sonlarında yaptırcaz inşAllah güzel cıkarMerhaba, ameliyat olup da test yaptiranlar sonuclari paylasabilir mi acaba? Biz 5 gun once cift tarafli olduk insallah hayirli sonuclara ulasiriz hep beraber dualarinizi da bekliyorum arkadaslar.
Bize herhangi bir ilac onermedi yarin kontrol var belki yarin soyler.Ameliyat oncesi proxeed plus vermisti 3 ay kullandik fayda etmedi hic.Varıkosel ameliyatından sonra drların sıze önerdıgı vıtamın ilaclar neler oldu
Varikosel çift taraflı mıydı acaba? Derecesi neydi?Bize herhangi bir ilac onermedi yarin kontrol var belki yarin soyler.Ameliyat oncesi proxeed plus vermisti 3 ay kullandik fayda etmedi hic.
Cift tarafli yapildi sol taraf ileri dereceydi 3-4. Sag taraf 2-3. DereceydiVarikosel çift taraflı mıydı acaba? Derecesi neydi?
Merhaba canım bizde 4 ay oldu ameliyat olalı(cift tarfli.) 3. Ayda test verdik ameliyat öncesine göre daha da düştü dr sadece promen k vermişti öyle olunca dr u bıraktık fitoterapist Muammer Yıldız a gittik onun tedavilerini uyguluyoruz şuanMerhaba, ameliyat olup da test yaptiranlar sonuclari paylasabilir mi acaba? Biz 5 gun once cift tarafli olduk insallah hayirli sonuclara ulasiriz hep beraber dualarinizi da bekliyorum arkadaslar.
Geçmiş olsun canım değerlerinin artsın tez vakitte İnşAllahCift tarafli yapildi sol taraf ileri dereceydi 3-4. Sag taraf 2-3. Dereceydi
Canım size de geçmiş olsun inşAllah tez zamanda değerler artar. Ameliyat sonrası birkaç kişide duymuştum bunu ama sonrasında düzelme oluyorMerhaba canım bizde 4 ay oldu ameliyat olalı(cift tarfli.) 3. Ayda test verdik ameliyat öncesine göre daha da düştü dr sadece promen k vermişti öyle olunca dr u bıraktık fitoterapist Muammer Yıldız a gittik onun tedavilerini uyguluyoruz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?