Varikosel sonrası hamilelik💓

Yaş lariniz kac acaba.Birde ameliyat oncesi sonuclar ve sonrasini paylasabilir misin? Oncelikle moralinizi yuksek tutun duzelme 1 sene icinde oluyor hayirlisiyla insallah herkes de ayni sekilde ve zamanda duzelme olmayabilir

Yaş lariniz kac acaba.Birde ameliyat oncesi sonuclar ve sonrasini paylasabilir misin? Oncelikle moralinizi yuksek tutun duzelme 1 sene icinde oluyor hayirlisiyla insallah herkes de ayni sekilde ve zamanda duzelme olmayabilir
Eşimin yaşı 28 ben 25. Ameliyat öncesi sayimiz 13 milyon sonrası 7 milyon
Total hareketlilik 36da 26 ya düştü ileri hareket ise 24 ten 6 ya düştü morfoloji 5 di ameliyat sonrası sayı düşük olduğu için morfolojiyi bos bırakmışlar. Inşallah Rabbim şifasını verir tüm şifa bekleyenlerin..

Şuanda biz proxeed plus ve çakşır kökü suyu kullanıyoruz ve üç ay hacamat yaptırdık ayın sonuna dogru test vercez inşAllah hüzel haberler alırıx sizlerde neler kullanıyorsunuz ve sonuclarınız nasıl yazarsanız çok faydalı olur

İnsaallah artacak olan sonuclarinizi bekliyorum bende

Ben birsey soylemek istiyorum bu degerler icinde en zor yukselen morfolojidir ve sizin 5 mis.Dua edin ve inanin sayi cok kolay artan birsey ve zamanla yukselir umudu kesmeyin.

Ben birsey soylemek istiyorum bu degerler icinde en zor yukselen morfolojidir ve sizin 5 mis.Dua edin ve inanin sayi cok kolay artan birsey ve zamanla yukselir umudu kesmeyin.
İnşallah canım ya eslerimizin değerleri hayırlısıyla bi düzelir de bebis sahibisi oluruz

Morfolojinin kaç olması gerekiyor?

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Klomen'e 5 günlük ara vermenizin sebebi nedir?

İnşallah güzel haberlerinizi alırız kullandıgı ay ben hamile kaldım cok şükür inş sizdende müjdeli haber hemen gelir
Arkadaşın eşi de klomen kullandı ve aşılama yaptılar tuttu. Benim esimde klomen kullandı aşılama yaptık tutmadı.. Normalde 12 milyon olan sayi aşılama yaptığımızda 2 milyon olarak çıktı tabiki tutmazdı zaten umitlenmedm o rakamı görünce.. Velhasıl klomen bize iyi gelmedi..

ilk testimizi yaptirdik . Ameliyattan tam 3 ay gecti . 2 tarafli ameliyat olmustuk biri 3.derece biri 2.derece . Sonuclar asagidaki gibi oldu , bakalim doktorumuz ne diyecek .
Toplam sayi 38 milyondan 120 milyona cikti notmalde 40 milyon uzeri olmali .ileri hizli hareketli 0 ken yuzde 4 e cikti . Yavas hareketli yuzde 32yken 13e dustu . Normalde bu ikisinin toplami 32 ve uzeri olmali bizim suan 17 toplami , ama ileri hizli artti .morfoloji 1 ken 0a dustu bununda normalde yuzde 4 olmasi lazim en az .

Değerlerin düzelmesi için 4 ay geçmesi gerekiyor. Benim eşim de ameliyat oldu, 3 ay korunduk 4. ay hamile kaldım. Bir ay daha sabredin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…