Yaş lariniz kac acaba.Birde ameliyat oncesi sonuclar ve sonrasini paylasabilir misin? Oncelikle moralinizi yuksek tutun duzelme 1 sene icinde oluyor hayirlisiyla insallah herkes de ayni sekilde ve zamanda duzelme olmayabilirMerhaba canım bizde 4 ay oldu ameliyat olalı(cift tarfli.) 3. Ayda test verdik ameliyat öncesine göre daha da düştü dr sadece promen k vermişti öyle olunca dr u bıraktık fitoterapist Muammer Yıldız a gittik onun tedavilerini uyguluyoruz şuan
Eşimin yaşı 28 ben 25. Ameliyat öncesi sayimiz 13 milyon sonrası 7 milyonYaş lariniz kac acaba.Birde ameliyat oncesi sonuclar ve sonrasini paylasabilir misin? Oncelikle moralinizi yuksek tutun duzelme 1 sene icinde oluyor hayirlisiyla insallah herkes de ayni sekilde ve zamanda duzelme olmayabilir
İnşallah canımCanım size de geçmiş olsun inşAllah tez zamanda değerler artar. Ameliyat sonrası birkaç kişide duymuştum bunu ama sonrasında düzelme oluyor
İnsaallah artacak olan sonuclarinizi bekliyorum bendeŞuanda biz proxeed plus ve çakşır kökü suyu kullanıyoruz ve üç ay hacamat yaptırdık ayın sonuna dogru test vercez inşAllah hüzel haberler alırıx sizlerde neler kullanıyorsunuz ve sonuclarınız nasıl yazarsanız çok faydalı olur
Ben birsey soylemek istiyorum bu degerler icinde en zor yukselen morfolojidir ve sizin 5 mis.Dua edin ve inanin sayi cok kolay artan birsey ve zamanla yukselir umudu kesmeyin.Eşimin yaşı 28 ben 25. Ameliyat öncesi sayimiz 13 milyon sonrası 7 milyon
Total hareketlilik 36da 26 ya düştü ileri hareket ise 24 ten 6 ya düştü morfoloji 5 di ameliyat sonrası sayı düşük olduğu için morfolojiyi bos bırakmışlar. Inşallah Rabbim şifasını verir tüm şifa bekleyenlerin..
İnşallah canım ya eslerimizin değerleri hayırlısıyla bi düzelir de bebis sahibisi oluruzBen birsey soylemek istiyorum bu degerler icinde en zor yukselen morfolojidir ve sizin 5 mis.Dua edin ve inanin sayi cok kolay artan birsey ve zamanla yukselir umudu kesmeyin.
Morfolojinin kaç olması gerekiyor?Ben birsey soylemek istiyorum bu degerler icinde en zor yukselen morfolojidir ve sizin 5 mis.Dua edin ve inanin sayi cok kolay artan birsey ve zamanla yukselir umudu kesmeyin.
4 üzeri olması gerekiyorMorfolojinin kaç olması gerekiyor?
Merhaba bir şey sormak istiyorum. Klomen'e 5 günlük ara vermenizin sebebi nedir?Bizim sperm sayımız çok düşüktü hızımız 27 di düşüktü yani normal yolla imkansız dedi doktor ameliyat dedi direk bi an bile düşünmeden hemen ameliyata koştuk çünkü tek çözümü ameliyattı cok okuduk cok arastırdık ve ameliyatı olduk
Ameliyat sonrası;
iki ay biz sadece proxced kullandık vitamin olarak. Akşamları keçi boynuzu kürünü de öz pekmezinide içtik. Çakşır suyu içtik ama 2 ay olmustu dayanamadık teste gıttık sonuc hüsran bize tüp bebeğe aşılamaya gecebilirsiniz bile diyen doktorlar oldu ama bizim doktorumuz 6 ay bekleyin dedi bizde 1 ay sonra tekrar test yapalım eğer değer düşerse tup bebek asılama artık tedavıye gecıcektık ama o 1 ayda kullandıgımız vıtamınler mükemmel işe yaramıştı
Bu kötü sonuçtan sonra yaptıklarımızı yazıcam şimdi ama siz ameliyat olmadığınız her dk daha kötüye gitcek. Çünkü pis kan sperm falan bırakmıyor. Doktor klomen kullanın dedi 25 gün günde bir defa. 5 gün boşluk sonra tekrar devam şeklinde.
Biz Araştırmalarımız ve eczacı önersiyle; pharmaton zinco ve folbiol mafka folik asit kullandık.
Kullanım şeklimiz : Sabah Pharmaton + zinco
Akşam klomen + folbiol
Birde proxseedplus ama düzenli kullanmadı o ay
Her sabah bakkaldan l-carnitin içeren süt alıp içti . Umarım işe yarar verdiğim bilgiler en kısa zamanda bebek müjdenizi duymak dileğiyle..
İnşallah canım ya eslerimizin değerleri hayırlısıyla bi düzelir de bebis sahibisi oluruz
Doktor o şekilde kullanmasını söylemişti ama ben klomenın cok işe yaradıgını düşünüyorumMerhaba bir şey sormak istiyorum. Klomen'e 5 günlük ara vermenizin sebebi nedir?
Bizde de işe yarar İnşAllahDoktor o şekilde kullanmasını söylemişti ama ben klomenın cok işe yaradıgını düşünüyorum
İnşallah güzel haberlerinizi alırız kullandıgı ay ben hamile kaldım cok şükür inş sizdende müjdeli haber hemen gelirBizde de işe yarar İnşAllah
iki aydır kullanıyor ama maalesef gebelik olmadı. Hayırlısı bakalım bekliyoruzİnşallah güzel haberlerinizi alırız kullandıgı ay ben hamile kaldım cok şükür inş sizdende müjdeli haber hemen gelir
Arkadaşın eşi de klomen kullandı ve aşılama yaptılar tuttu. Benim esimde klomen kullandı aşılama yaptık tutmadı.. Normalde 12 milyon olan sayi aşılama yaptığımızda 2 milyon olarak çıktı tabiki tutmazdı zaten umitlenmedm o rakamı görünce.. Velhasıl klomen bize iyi gelmedi..İnşallah güzel haberlerinizi alırız kullandıgı ay ben hamile kaldım cok şükür inş sizdende müjdeli haber hemen gelir
Değerlerin düzelmesi için 4 ay geçmesi gerekiyor. Benim eşim de ameliyat oldu, 3 ay korunduk 4. ay hamile kaldım. Bir ay daha sabredin.ilk testimizi yaptirdik . Ameliyattan tam 3 ay gecti . 2 tarafli ameliyat olmustuk biri 3.derece biri 2.derece . Sonuclar asagidaki gibi oldu , bakalim doktorumuz ne diyecek .
Toplam sayi 38 milyondan 120 milyona cikti notmalde 40 milyon uzeri olmali .ileri hizli hareketli 0 ken yuzde 4 e cikti . Yavas hareketli yuzde 32yken 13e dustu . Normalde bu ikisinin toplami 32 ve uzeri olmali bizim suan 17 toplami , ama ileri hizli artti .morfoloji 1 ken 0a dustu bununda normalde yuzde 4 olmasi lazim en az .
Bizimki de 0’dı, ameliyattan 3 ay sonra 1 oldu, 1 ay sonra test yapmadık ama ben hamile kaldım. Umudunuzu kaybetmeyin, en az 4 ayda düzelme oluyormuş ben öyle duydum.Umarim :) sizin degerlerde boylemiydi , morfolojimiz 0 bizim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?