- 23 Ocak 2019
- 15
- 11
- 8
- 33
Bizimki de 0’dı, ameliyattan 3 ay sonra 1 oldu, 1 ay sonra test yapmadık ama ben hamile kaldım. Umudunuzu kaybetmeyin, en az 4 ayda düzelme oluyormuş ben öyle duydum.
Eşim E vitamini kullanıyordu, doktor bir ilaç daha önermişti onu kullandı. İlacın ismini eşime sorarım şimdi hatırlamıyorum. Size de vermiştir mutlaka doktorunuz. Bir de ameliyattan sonra 3 ay keçiboynuzu kürü yaptık.Kullandiginiz bir ilac var miydi peki
Mikrocerrahi mi oldu eşinizBizimki de 0’dı, ameliyattan 3 ay sonra 1 oldu, 1 ay sonra test yapmadık ama ben hamile kaldım. Umudunuzu kaybetmeyin, en az 4 ayda düzelme oluyormuş ben öyle duydum.
Evet.Mikrocerrahi mi oldu eşiniz
Merhaba, test yaptirdiniz mi.Sonuclar iyidir insallah.Şuanda biz proxeed plus ve çakşır kökü suyu kullanıyoruz ve üç ay hacamat yaptırdık ayın sonuna dogru test vercez inşAllah hüzel haberler alırıx sizlerde neler kullanıyorsunuz ve sonuclarınız nasıl yazarsanız çok faydalı olur
Test sonucumuzu aldık sayımız 31milyon yüksek ama hareketiyim sıfır sanki hiç ameliyat olmamış gibi 4 ay oldu proxeed plus kullandık çakşır duyu proxeed plus artık kullanmıycak promotıl alcam sanırsamMerhaba, test yaptirdiniz mi.Sonuclar iyidir insallah.
Canım bizimki daha da düştü 13 milyondan ameliyat sonrası 4. Ayın sonunda 8 milyon hareketlilik %24 den %2 ye düştü..Test sonucumuzu aldık sayımız 31milyon yüksek ama hareketiyim sıfır sanki hiç ameliyat olmamış gibi 4 ay oldu proxeed plus kullandık çakşır duyu proxeed plus artık kullanmıycak promotıl alcam sanırsam
Ameliyattan önce ersağ ın omega 3 l-arginin ve maca yi kullandı eşim 1 ayda 12 milyondan 13 milyona ileri hareket% 3 ten 24 e yükselmiştiCanım bizimki daha da düştü 13 milyondan ameliyat sonrası 4. Ayın sonunda 8 milyon hareketlilik %24 den %2 ye düştü..
Tekrar ondan kullandirip tüp bebege basliycaz Rabbim nasip ederse.. Ersağ kesinlikle arastrnAmeliyattan önce ersağ ın omega 3 l-arginin ve maca yi kullandı eşim 1 ayda 12 milyondan 13 milyona ileri hareket% 3 ten 24 e yükselmişti
Moral bozmayin 2 seneye kadar artis devam ediyor.İyi olacak insaallah.Bu prodexi ameliyat oncesi bizde kullandik 3 ay kadar ileri hareket Yuzde 40 dan yuzde 10 a dusmustu.İyi bir ilac degil sanirsam .Test sonucumuzu aldık sayımız 31milyon yüksek ama hareketiyim sıfır sanki hiç ameliyat olmamış gibi 4 ay oldu proxeed plus kullandık çakşır duyu proxeed plus artık kullanmıycak promotıl alcam sanırsam
Sizde moral bozmayin hepimizin degerleri duzelecek insaallah.6. aydan sonra ve 2 sene boyunca umudumuz kaybolmasin anca duzelme olyyor.Tabi 3. Ayda hamile olanda oluyor ama nasip iste zamani var herkesin.Canım bizimki daha da düştü 13 milyondan ameliyat sonrası 4. Ayın sonunda 8 milyon hareketlilik %24 den %2 ye düştü..
Prodexi hic kullanmadi eşim ama proxeed in etkisini görmüştükMoral bozmayin 2 seneye kadar artis devam ediyor.İyi olacak insaallah.Bu prodexi ameliyat oncesi bizde kullandik 3 ay kadar ileri hareket Yuzde 40 dan yuzde 10 a dusmustu.İyi bir ilac degil sanirsam .
2 seneye kadar olduğunu ilk sizden duydum inşallah zamanla daha iyi olur.. Sizin degerler nasilSizde moral bozmayin hepimizin degerleri duzelecek insaallah.6. aydan sonra ve 2 sene boyunca umudumuz kaybolmasin anca duzelme olyyor.Tabi 3. Ayda hamile olanda oluyor ama nasip iste zamani var herkesin.
3. Ayda duzelme gorulmeye basliyor ikinci senenin sonuna kadar hamilelik yasayanlari gordum o yuzden o sekilde soyledim.Yas durumu vs. Tabi etkenlere gore tup bebege yonledirebilir doktorlar bu a bi tercih.Biz henuz test yaptirmadik 2 ay sonra bakacagiz.2 seneye kadar olduğunu ilk sizden duydum inşallah zamanla daha iyi olur.. Sizin degerler nasil
Siz ileri göz içim ne kullandınız3. Ayda duzelme gorulmeye basliyor ikinci senenin sonuna kadar hamilelik yasayanlari gordum o yuzden o sekilde soyledim.Yas durumu vs. Tabi etkenlere gore tup bebege yonledirebilir doktorlar bu a bi tercih.Biz henuz test yaptirmadik 2 ay sonra bakacagiz.
Ameliyattan sonra neler kullandınız artış oldumuAmeliyattan önce ersağ ın omega 3 l-arginin ve maca yi kullandı eşim 1 ayda 12 milyondan 13 milyona ileri hareket% 3 ten 24 e yükselmişti
Ameliyattan sonra promen k kullandı eşim. 3 ay sonunda sayı düşüklüğü oldu demiştim ya etkisini gördük mü görmedik mi pek anlayamadm o yüzden.. Yine de kullanıyor paket yarıdan fazlası dolu o bitsin ersağ a başlayacağız..Ameliyattan sonra neler kullandınız artış oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?