Varikosel sonrası hamilelik💓

Kullandiginiz bir ilac var miydi peki
Eşim E vitamini kullanıyordu, doktor bir ilaç daha önermişti onu kullandı. İlacın ismini eşime sorarım şimdi hatırlamıyorum. Size de vermiştir mutlaka doktorunuz. Bir de ameliyattan sonra 3 ay keçiboynuzu kürü yaptık.

Evet proceed ve impryl verdi , bugun doktora sonuclarimizi gosterdik , sayi disinda cok bir fark olmadigini soyledi , cok olumlu konusmadi acikcasi , 6.aydaki testte nasil devam edilecegi tam belli olurmus

Merhaba, test yaptirdiniz mi.Sonuclar iyidir insallah.

Bugüne özel Rabbim kabul etsin

Eklentiler

• D706CE82-A44B-41A7-B067-FE9DA1F508FD.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 28
  • F7EE5CBC-3F46-44A7-9564-9C47612F08D8.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba, test yaptirdiniz mi.Sonuclar iyidir insallah.
Test sonucumuzu aldık sayımız 31milyon yüksek ama hareketiyim sıfır sanki hiç ameliyat olmamış gibi 4 ay oldu proxeed plus kullandık çakşır duyu proxeed plus artık kullanmıycak promotıl alcam sanırsam

Canım bizimki daha da düştü 13 milyondan ameliyat sonrası 4. Ayın sonunda 8 milyon hareketlilik %24 den %2 ye düştü..

Canım bizimki daha da düştü 13 milyondan ameliyat sonrası 4. Ayın sonunda 8 milyon hareketlilik %24 den %2 ye düştü..
Ameliyattan önce ersağ ın omega 3 l-arginin ve maca yi kullandı eşim 1 ayda 12 milyondan 13 milyona ileri hareket% 3 ten 24 e yükselmişti

Moral bozmayin 2 seneye kadar artis devam ediyor.İyi olacak insaallah.Bu prodexi ameliyat oncesi bizde kullandik 3 ay kadar ileri hareket Yuzde 40 dan yuzde 10 a dusmustu.İyi bir ilac degil sanirsam .

Sizde moral bozmayin hepimizin degerleri duzelecek insaallah.6. aydan sonra ve 2 sene boyunca umudumuz kaybolmasin anca duzelme olyyor.Tabi 3. Ayda hamile olanda oluyor ama nasip iste zamani var herkesin.

Moral bozmayin 2 seneye kadar artis devam ediyor.İyi olacak insaallah.Bu prodexi ameliyat oncesi bizde kullandik 3 ay kadar ileri hareket Yuzde 40 dan yuzde 10 a dusmustu.İyi bir ilac degil sanirsam .
Prodexi hic kullanmadi eşim ama proxeed in etkisini görmüştük

Sizde moral bozmayin hepimizin degerleri duzelecek insaallah.6. aydan sonra ve 2 sene boyunca umudumuz kaybolmasin anca duzelme olyyor.Tabi 3. Ayda hamile olanda oluyor ama nasip iste zamani var herkesin.
2 seneye kadar olduğunu ilk sizden duydum inşallah zamanla daha iyi olur.. Sizin degerler nasil

2 seneye kadar olduğunu ilk sizden duydum inşallah zamanla daha iyi olur.. Sizin degerler nasil
3. Ayda duzelme gorulmeye basliyor ikinci senenin sonuna kadar hamilelik yasayanlari gordum o yuzden o sekilde soyledim.Yas durumu vs. Tabi etkenlere gore tup bebege yonledirebilir doktorlar bu a bi tercih.Biz henuz test yaptirmadik 2 ay sonra bakacagiz.

Siz ileri göz içim ne kullandınız

Ameliyattan sonra neler kullandınız artış oldumu
Ameliyattan sonra promen k kullandı eşim. 3 ay sonunda sayı düşüklüğü oldu demiştim ya etkisini gördük mü görmedik mi pek anlayamadm o yüzden.. Yine de kullanıyor paket yarıdan fazlası dolu o bitsin ersağ a başlayacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…