- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
anladım canım morfoloji çok değişen birşey değil zaten yüzde 2 idi bizimkide, aminn
[/QUOTE
7 milyon sperm vardı canım ml de , 2 ml olmuştu sadece, sonra zmanla 39 milyona yükseldi ama çook zaman sonra, ileri hızlı hiç yoktu, yavaş hareketli vardı. oda azdı yani, sonra biz bakmaz olduk ve değerler yükselmiş baya demekki ben hamile kaldım. şu an 5 aylık bir kızım var.Eşinizin sperm sayısı kaçtı peki ileri hızı hareketlilik falan
Maşallah canım benim Allah kızınıza sağlık sıhhat versin inşallah7 milyon sperm vardı canım ml de , 2 ml olmuştu sadece, sonra zmanla 39 milyona yükseldi ama çook zaman sonra, ileri hızlı hiç yoktu, yavaş hareketli vardı. oda azdı yani, sonra biz bakmaz olduk ve değerler yükselmiş baya demekki ben hamile kaldım. şu an 5 aylık bir kızım var.
Masallah cok sevindim:) hepimize dua edin lutfen7 milyon sperm vardı canım ml de , 2 ml olmuştu sadece, sonra zmanla 39 milyona yükseldi ama çook zaman sonra, ileri hızlı hiç yoktu, yavaş hareketli vardı. oda azdı yani, sonra biz bakmaz olduk ve değerler yükselmiş baya demekki ben hamile kaldım. şu an 5 aylık bir kızım var.
ediyorum canım hepinize inan ki aklıma geldikçe evladımı kucağıma aldıkça ediyorum çokça şükür ve dua.. hepinize nasib olsun aminnnMasallah cok sevindim:) hepimize dua edin lutfen
allah razı olsun canım , hepinize nasib etsin rabbimMaşallah canım benim Allah kızınıza sağlık sıhhat versin inşallah
Amin inşallah canım benim bize de dua et inşallahallah razı olsun canım , hepinize nasib etsin rabbim
Canım eşinde aglütinasyon vardı ona rağmen mi hamile kaldınÇok şükür 6.ayında ameliyatın hamıleyım morfolojı sekıl bozuklugu oluyor spermın vr varıkoselde bunu etkılıyor bnce
canım sonuçlarınız gayet iyi görünüyor, argütülasyon ne onu bilmiyorum ama morfoloji falan baya iyi ileri hareketli sayısı az onu da ilaçlarla kürlerle düzgün beslenme ile artırabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba eşimin test sonuçlarına bakarmısınız. Cuma günü ultrason çekilecek
gerçekten mi doktor normal gebelik olmaz bu şekilde dedi. cuma ultrason istedi varikosel olabilirdedicanım sonuçlarınız gayet iyi görünüyor, argütülasyon ne onu bilmiyorum ama morfoloji falan baya iyi ileri hareketli sayısı az onu da ilaçlarla kürlerle düzgün beslenme ile artırabilirsiniz.
Her teste o çıkmadı bazı yaptırdığımız yerde çöktü en son yaptırdığımızda çıkmamıştı kecıboynuzu yardımcı olıyormuş o sıkıntıyaCanım eşinde aglütinasyon vardı ona rağmen mi hamile kaldın
Tamam teşekkür ediyorumHer teste o çıkmadı bazı yaptırdığımız yerde çöktü en son yaptırdığımızda çıkmamıştı kecıboynuzu yardımcı olıyormuş o sıkıntıya
evet kuzu yani bizim değerlerimizin yanında sizinki maşallahı var, ha lokosit var diyor mesela yani onu temizleyebilmek için ilaç kullanabilirsiniz hani kadınlardada olur ya idrar yolu iltihabı sebebi lokosit o. ama doktorlar daha iyi bilir tabi kuzum benim tecrübelerime göre bana gayet iyi göründügerçekten mi doktor normal gebelik olmaz bu şekilde dedi. cuma ultrason istedi varikosel olabilirdedi
anladım canım cuma günü ultrasonumuz var. o zaman net bişey söyleyecek bakalım nolacakevet kuzu yani bizim değerlerimizin yanında sizinki maşallahı var, ha lokosit var diyor mesela yani onu temizleyebilmek için ilaç kullanabilirsiniz hani kadınlardada olur ya idrar yolu iltihabı sebebi lokosit o. ama doktorlar daha iyi bilir tabi kuzum benim tecrübelerime göre bana gayet iyi göründü
inşallah en tez zamada bebişin olur kuzuanladım canım cuma günü ultrasonumuz var. o zaman net bişey söyleyecek bakalım nolacak
inşallah canım Rabbim istayan herkese nasip etsininşallah en tez zamada bebişin olur kuzu
Merhabalar,Ameliyattan 7 ay sonra hamileyim :) daha cok yeni , 2 veya 3 haftalık , inşallah hersey güzel ilerler , darısı buradaki herkesin başına inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?