Varikosel sonrası hamilelik💓

Eşinizin sperm sayısı kaçtı peki ileri hızı hareketlilik falan
7 milyon sperm vardı canım ml de , 2 ml olmuştu sadece, sonra zmanla 39 milyona yükseldi ama çook zaman sonra, ileri hızlı hiç yoktu, yavaş hareketli vardı. oda azdı yani, sonra biz bakmaz olduk ve değerler yükselmiş baya demekki ben hamile kaldım. şu an 5 aylık bir kızım var.

Maşallah canım benim Allah kızınıza sağlık sıhhat versin inşallah

Masallah cok sevindim:) hepimize dua edin lutfen

Masallah cok sevindim:) hepimize dua edin lutfen
ediyorum canım hepinize inan ki aklıma geldikçe evladımı kucağıma aldıkça ediyorum çokça şükür ve dua.. hepinize nasib olsun aminnn

Arkadaşlar merhaba eşimin test sonuçlarına bakarmısınız. Cuma günü ultrason çekilecek

Eklentiler

• 20191124_195312.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 67
Bende ameliyatın 8. Ayında hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba eşimin test sonuçlarına bakarmısınız. Cuma günü ultrason çekilecek
canım sonuçlarınız gayet iyi görünüyor, argütülasyon ne onu bilmiyorum ama morfoloji falan baya iyi ileri hareketli sayısı az onu da ilaçlarla kürlerle düzgün beslenme ile artırabilirsiniz.

canım sonuçlarınız gayet iyi görünüyor, argütülasyon ne onu bilmiyorum ama morfoloji falan baya iyi ileri hareketli sayısı az onu da ilaçlarla kürlerle düzgün beslenme ile artırabilirsiniz.
gerçekten mi doktor normal gebelik olmaz bu şekilde dedi. cuma ultrason istedi varikosel olabilirdedi

gerçekten mi doktor normal gebelik olmaz bu şekilde dedi. cuma ultrason istedi varikosel olabilirdedi
evet kuzu yani bizim değerlerimizin yanında sizinki maşallahı var, ha lokosit var diyor mesela yani onu temizleyebilmek için ilaç kullanabilirsiniz hani kadınlardada olur ya idrar yolu iltihabı sebebi lokosit o. ama doktorlar daha iyi bilir tabi kuzum benim tecrübelerime göre bana gayet iyi göründü

anladım canım cuma günü ultrasonumuz var. o zaman net bişey söyleyecek bakalım nolacak

Ameliyattan 7 ay sonra hamileyim :) daha cok yeni , 2 veya 3 haftalık , inşallah hersey güzel ilerler , darısı buradaki herkesin başına inşallah :)
Merhabalar,
Öncelikle hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağınza almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.
Ameliyattan sonra neler yaptınız?
Ve hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…