- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Bizde ameliyattan önce 3 ay kadar ersağ kullandık. Daha sonra eşimin hormonlarını alt üst etti. Gögüsleri büyümeye ve acımaya başladı. Gittiğimiz doktorlara söylediğimizde ise içinde hormon olduğunu ve kullanmaya devam edersek daha büyük sıkıntılar yaşayabileceğimizi söylediler. Ve o oldu bir daha kafama göre almamaya tövbe ettim.Tekrar ondan kullandirip tüp bebege basliycaz Rabbim nasip ederse.. Ersağ kesinlikle arastrn
Ersağ ın hangi ürününü kullandınız?Bizde ameliyattan önce 3 ay kadar ersağ kullandık. Daha sonra eşimin hormonlarını alt üst etti. Gögüsleri büyümeye ve acımaya başladı. Gittiğimiz doktorlara söylediğimizde ise içinde hormon olduğunu ve kullanmaya devam edersek daha büyük sıkıntılar yaşayabileceğimizi söylediler. Ve o oldu bir daha kafama göre almamaya tövbe ettim.
Maca, l arginin, omega 3 kullanmıştı.Ersağ ın hangi ürününü kullandınız?
Kac ay kullandı?Maca, l arginin, omega 3 kullanmıştı.
3 ay canım.Kac ay kullandı?
Şaşırdım çünkü bizde hakikaten cok güzel farkettirdi3 ay canım.
Siz ne kadar kullanmıştınız?Şaşırdım çünkü bizde hakikaten cok güzel farkettirdi
Biz 1 ay kullandık ilk aydan bu kadar etki olduysa devamını getirsek daa iyi olur diyordum.. Varikosel ameliyatı olunca bırakmıştıkSiz ne kadar kullanmıştınız?
Valla 1-2 ayda o hormonları düzeltmek için uğraştık.
Hatta son gittiğimiz doktor da kızmıştı, yapayım derken göz çıkarıyorsunuz diye.
Kullanmaya başladık ilk 1,5 ay sonra test yaptırmıştık değerleri artmıştı. Ama işte sonradan sıkıntı oldu.
İlk aydan bizde de etkisi olmuştu.Biz 1 ay kullandık ilk aydan bu kadar etki olduysa devamını getirsek daa iyi olur diyordum.. Varikosel ameliyatı olunca bırakmıştık
Tamam canim teşekkürlerİlk aydan bizde de etkisi olmuştu.
İyice araştır da canım sonradan sıkıntı olmasın.
ilk testimizi yaptirdik . Ameliyattan tam 3 ay gecti . 2 tarafli ameliyat olmustuk biri 3.derece biri 2.derece . Sonuclar asagidaki gibi oldu , bakalim doktorumuz ne diyecek .
Toplam sayi 38 milyondan 120 milyona cikti notmalde 40 milyon uzeri olmali .ileri hizli hareketli 0 ken yuzde 4 e cikti . Yavas hareketli yuzde 32yken 13e dustu . Normalde bu ikisinin toplami 32 ve uzeri olmali bizim suan 17 toplami , ama ileri hizli artti .morfoloji 1 ken 0a dustu bununda normalde yuzde 4 olmasi lazim en az .
İnsallah verilen emekler bosa gitmez , herkes Allah in izniyle dileklerine kavusur.Herseyin hayirlisi hepimiz icin.Ameliyattan sonra İkinci testimizi yaptırdık . Ameliyatın üzerinden tam 5 ay geçti , Sonuclar asagidaki gibi oldu ;
Ameliyattan sonraki ilk testte toplam sayi 120 milyondu , şimdi 90 milyon cikti . ( normalde 40 milyon uzeri olmali )
Ameliyattan sonraki ilk testte ileri hizli hareketli yüzde 4 idi , yuzde 5 cikti .
Ameliyattan sonraki ilk testte Yavas hareketli yuzde 13 idi , yüzde 16 cıktı.
( Normalde ileri hızlı hareketli+yavas harektlinin toplami yüzde 32 ve uzeri olmali bizim suan yüzde 21 toplami )
Ameliyattan sonraki ilk testte morfoloji yüzde 0 idi , yüzde 0 cıktı ( normalde yuzde 4 olmasi lazim en az )
Merhaba test sonuclariniz nasil acaba iyi yonde gelisme varmi?Maşallah ❤ benimde eşim ameliyat oldu iki gün önce.. Mikrocerrahi ameliyat mi oldu eşiniz?
Birde eşimin doktoru herhangi bir takviye kullanmasını söylemedi siz direkt mi başladınız tedavilere
benim eşimde de varikosel var ama snaırım en az olan derecede.Sayı 70mılyon hareketlılık %50. 4:8 3: 36 ama onemlı olan 4dekı deger snaırım en hızlı olanlar sankı onlar onun 25olması gerekıyor.Ama toplamı 44Ameliyattan sonra İkinci testimizi yaptırdık . Ameliyatın üzerinden tam 5 ay geçti , Sonuclar asagidaki gibi oldu ;
Ameliyattan sonraki ilk testte toplam sayi 120 milyondu , şimdi 90 milyon cikti . ( normalde 40 milyon uzeri olmali )
Ameliyattan sonraki ilk testte ileri hizli hareketli yüzde 4 idi , yuzde 5 cikti .
Ameliyattan sonraki ilk testte Yavas hareketli yuzde 13 idi , yüzde 16 cıktı.
( Normalde ileri hızlı hareketli+yavas harektlinin toplami yüzde 32 ve uzeri olmali bizim suan yüzde 21 toplami )
Ameliyattan sonraki ilk testte morfoloji yüzde 0 idi , yüzde 0 cıktı ( normalde yuzde 4 olmasi lazim en az )
Yok canım.. Ameliyat öncesi değerlerini taşıyor hic degismedi.. Biz faydasini göremedik maalesef.. Siz gördünüz mü inşallah?Merhaba test sonuclariniz nasil acaba iyi yonde gelisme varmi?
Canım degerleri gayet iyi. Arkadaşım tedaviye başlayacağı ay hamile kaldi eşinin degerleri aynen şunlar: sayi; 16 ml, ileri hizli har; 4 toplam hareket; 21 morfoloji ;3benim eşimde de varikosel var ama snaırım en az olan derecede.Sayı 70mılyon hareketlılık %50. 4:8 3: 36 ama onemlı olan 4dekı deger snaırım en hızlı olanlar sankı onlar onun 25olması gerekıyor.Ama toplamı 44morfolojı 4 acaba ıyı mı ya degerlerı ki
Biz henuz test yaptirmadik 2 ay oldu ameliyatYok canım.. Ameliyat öncesi değerlerini taşıyor hic degismedi.. Biz faydasini göremedik maalesef.. Siz gördünüz mü inşallah?
kasım’dan beri düşünüyoruz ama onun oncesı ben ovulasyon gunumu telefondan takıp edıyordım yanlısmısCanım degerleri gayet iyi. Arkadaşım tedaviye başlayacağı ay hamile kaldi eşinin degerleri aynen şunlar: sayi; 16 ml, ileri hizli har; 4 toplam hareket; 21 morfoloji ;3
Ne zamandır cocuk dusunuyorsunuz? Ameliyatlik durumunuz yok.. Bu sayılar ile hamile kalmanız lazım hareketlilik sürekli değişen bir faktör.. Sizin yapacağınız 3 şey var
Ya kendiliğinden olmasını bekleyin
Ya bi takviye kullanın kendiliğinden olmasını bekleyin
Ya da hızlandırmak amaçlı bi aşılama deneyin..
Canım hayır sen aşılamayi düşün bence sansi düşük deme bazilarinda tutuyo iste neden sen olmayasın.. Sayıları da çok güzel.. Bence takviyelere devam etsin gec kalmadan bir aşılama yaptirin derimkasım’dan beri düşünüyoruz ama onun oncesı ben ovulasyon gunumu telefondan takıp edıyordım yanlısmısnisan’da eşim gıttı doktora onda varıkosel oldugunu ogrendık ozaman devgerlerı boyle degıldı sayı 30mılyonu hareketlıkık %40 morfolojı 1di.Bız ozaman aşılama yaptırmaya karar verdık dogalda olur bekleyın dedıler doktor takıbe aldı ılıskı gunlerını vs verdı ama tutmadı hatta 2ay ben klomen ve catlatma ıgnesı denedım yıne tutmadı..o arada rahım fılmı cektırdım şükür bişey cıkmadı..3ay eşim gecen ay yaptırdı bıdaha test yukarda yazdıgım sonucları aldık o 3ay boyunca neofortıl ve kecıboynuzu kullandı ben bıkac doktora sordum 6ay daha deneyin dediler ovulasyon kıtıyle takıp ettık gecen ay yıne olmadı bu ay yine ovulasyon kitini deneyecem ama benim sabrım kalmadı aşılamaya da şansı düşük diye hevesim yok nebılım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?