Varikosel sonrası hamilelik💓

merhaba konuyu açan arkadaşım buralarda mı acaba hala, ben de varikosel madurlarından biriyim 4 yıl sonra gebe kalabildim, denemediğim yöntem kalmamıştı klomen, aşılama, tüp bebek, en son tüp transferinden bir kaç ay önce kendim gebe kaldım, şimdi size bencilce gelmesini istemem çok şükür bir evladım oldu ama korkuyorum ya korunursam da birdaha çocuğum olmazsa diye. ne yapmalıyım bilmiyorum. 1. den sonra korunmalımıyım yoksa korunmamalı mıyım

Size sorum olacak eşiniz ameliyat olmadan mı hamile kaldınız

eşim ameliyat oldu canım fakat değerlerimiz ağır yükseldi
Size şöyle söyleyim belki benim bu söylediğimi yanlış bulanlar olacaktır ama üroloji doktorların çoğu varikoselin gebeliğe engel olmasını ve ameliyat olmadan çocuk olamayacağını söylüyorlar ama hiç bir kadın doğum uzmanı engel görmüyor hatta ben çok ünlü bir doktora gidiyorum o bile varikoselin avrupada gebelik için tedavi edilmediğini ağrı şikayeti olduğu için ameliyat edildiğini söylemişti varikoselin varlığından haberi olmayan çoğu kişinin bile çocuğu oluyor. Benim eşimdede var ama doktorumuz engel değil diyor

Ne guzel ki sızın degerlerde varıkosel etkılı olmamış ama cogu kısıletın ya sperm azlıhı ya hateket yada morfolojısını etkılıyor ve sorun gozukmesede dna hasarı olabılıyor spermmı bozmadıysa gerek yok ama spermlerde sorun varsa kesınlıkle amelıyat önerılıyor

Tabiki değerlendirirken sadece morfolojiye bakmamak gerek sayısına hareketine hızına. Allah herşeyin hayırlısını versin. Benim de yok henüz Bi evladım ama şahsen ben varikoseli engel görmüyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin Rabbim nasıp etsın, eşinizin degerlerınde bozukma yoksa varıkosel bı etken degıl ama zamanla etkende olabılır sızde ve esınızde sıkıntısı yoksa sorun nerdeymiş esınızın sperm degerlerı duzgun mu

Eşimin spermi 42 milyon sadece bizde morfoloji 1 bunda sıkıntı var doktorumuzda engel değil dedi bizde ameliyat düşünmedik ama bu gittiğimde tekrar konuşacağım biraz kafam karıştı da dna hasarı yapar diye okudum bugün Google dan soracağım detaylı acaba bu içtiğimiz folik asit in faydası olmaz mı ki dna ya?

Benım eşiminde morfolojı sıfır 1 dı ameliyat oldu 6 ayda artan bıse olmadı morfolojıde ama dna hasarı bnce iyleşti ve öyle hamıle kaldı drlar morfolojıye pek takılmıyorlar ama bnce varıkosel varsa bu dna hasarı yapabılıyor varıkosel ameliyatı bunu düşüruyor okadar cok arastırmiştım ki sadece bi doktorda kalmayın baska ürolojı androlojı doktorlarıyla da görusun morfolojıye e vıtamını solgar cok faydalı evıcapta oyle ama o sentetık ve sıze celalettın peruyu da önerırım ingstramdan bi bakın istersenız

Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı yalnız morfoloji varikoseli ifade etmiyormu yoksa ben yanlış mı biliyorum. Ve siz hamile kalabildiniz mi?

Birde hacamat yaptırmışsınız sanırım bana biraz anlatır mısınız neler yapıp hamile kaldınz

Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı yalnız morfoloji varikoseli ifade etmiyormu yoksa ben yanlış mı biliyorum. Ve siz hamile kalabildiniz mi?
Çok şükür 6.ayında ameliyatın hamıleyım morfolojı sekıl bozuklugu oluyor spermın vr varıkoselde bunu etkılıyor bnce

Birde hacamat yaptırmışsınız sanırım bana biraz anlatır mısınız neler yapıp hamile kaldınz
Esım ameliyattan sonra hacamatcıya durumu anlattı ve belli bölgelere hacamat yapılfı üç seans yapılfı ve hacamatcılar bu durumu bılıyorlar anlatırsanız yardımcı olurlar , bız ılk üç ay proxeed plus kullandık ama bı fayda görmedık sonra 5.ayımızda pharmaton ve zınco kullandı eşim ve cok incir yedık hergun hemen hemen eşim ve ben , ve ben ovulasyon yaptım yumurtlama gununde maydanoz buharı yapıp ustune oturdum ve çok şükür gebeyım tabıkı dualarla

Son düzenleme:
ameliyat olup olmamak biraz duruma bağlı canım, doktor bize ağır varikosel olduğunu ve bu yüzden ameliyat olması gerektiğini söyledi, dediği gibi de oldu, bu ameliyatların yüzde 50 sinin işe yararken yüzde 50 sinde çözüm olmadığını söyledi. ama devam eden durumun varikoselden olup olmadığını anlamak için bile ameliyat olunabilir değerler çok kötüyse bence. rabbim hepinize nasib etsin inşallah anne olmayı.

Amin inşallah canım benim Rabbim herkese nasip etsin bana da inşallah bizim değerlerden Bi morfoloji düşük gördü diğerleri iyi dedi. Bakalım olmazsa belki oluruz ameliyat

Amin inşallah canım benim Rabbim herkese nasip etsin bana da inşallah bizim değerlerden Bi morfoloji düşük gördü diğerleri iyi dedi. Bakalım olmazsa belki oluruz ameliyat

anladım canım morfoloji çok değişen birşey değil zaten yüzde 2 idi bizimkide, aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…