Erkek İnfertilitesi Varikosel teşhisi hatalı olabilir mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
B
Verdiğiniz bilgi çok değerli benim için peki dr da o dönem eşinizin araştırmasına paralel tespitlerde mi bulunmuştu? Bir de ne gibi takviyeler oldu? Hemen gidip varikosel derecesine bakayım çok teşekkür ederim

Bir de o gittiğiniz dr adı neydi acaba

hamileliginiz hayirli olsun insallah saglikla huzurla kucaginiza alirsinuz. eşiniz ameliyat oldu mu? kac ay denediniz? varikiseli kacinci dereceydi?
tesekkur ederim canim . surecimiz soyle kisaca bahsedeyim . 5 aydir deniyoruz . gecen ay kimyasal oldu. bu ay yeniden hamile kaldim benim prolaktinim yuksekmis gecen ay ilac kullandim . esimin varikosel derecesini bilmiyorum kagitta yazmiyor kac derece oldugu . sayi 55 milyon ileri hiz 47 morfoloji yuzde 3 tu

Bizimde sayi 65 milyon hiz 32 morfoloji 6 ama 15 aydir gebe kalamadim esim varikosal ameliyatı oldu

Öncesi canım ileri hız 28 di 3 ay ilaç ve kürler yaptık sadece değişen ileri hız 32 oldu ve ameliyat olduk varikosal a mi bağlı olmaması bilmiyoruz bende bir sorun cikmadi
sonuclar iyiymis aslinda . hayirlisi olsun en kisa zamanda hamile kalirsin umarim . prolaktin kac cikti

tesekkur ederim. benim esimde 3. derece var henuz spermiogram yaptirmadi. insallah yaptirmadan hamilelik haberi aliriz. henuz 2 aydir deniyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…