Peki bu birkaç dr tarafından teyit edildi mi acaba? Ben internette gördüğüm kadarıyla asil tani elle muayene ile konuyormuş. Size bu tanıyı hangi dr koyduBenim eşimde de ultrasonda çıktı varikosel olduğu
Bizim hareket iyi sayilirmis. Doktor varikoselin kaliteyi yani morfolojiyi de etkileyeceğini söyledi. Saracoglunun da birkaç programda morfolojiyi de etkilediğini söylediğini gördümVarikosel hızla yada morfolojiyle alakalı değil hareket ile alakalı diye biliyorum
Elle de muayene etti ama kesin tanıyı ultrasondan sonda koydu, varikosel demek damarların genişlemesi anlamına geliyor bu da ultrasondan görünüyor, ürolog koydu bu tanıyı ameliyat oldu vitaminler kullandı şimdi çok şükür hamileyimPeki bu birkaç dr tarafından teyit edildi mi acaba? Ben internette gördüğüm kadarıyla asil tani elle muayene ile konuyormuş. Size bu tanıyı hangi dr koydu
Nasıl da sevindim adınıza..son kelimenizi görünce yine başladım ağlamaya.. artık göz yaşı kurudu derler ya öyle oldum. Sizin dr kimdi? Ameliyat zor muydu? Genel anestezi mi oldu? Benim umutlarım ve enerjim tükeniyor. Eşim çok muhalefet zaten yarm da 35..Elle de muayene etti ama kesin tanıyı ultrasondan sonda koydu, varikosel demek damarların genişlemesi anlamına geliyor bu da ultrasondan görünüyor, ürolog koydu bu tanıyı ameliyat oldu vitaminler kullandı şimdi çok şükür hamileyim
Biz yurtdışında yaşıyorduk o zamanlar trde olmadı ameliyat, genel anestezi oldu ama kısa sürdü çabuk iyileşti zor bir ameliyat değil aslında. Allah sizin de yardımcınız olsun hayırlısıyla olur inşllhNasıl da sevindim adınıza..son kelimenizi görünce yine başladım ağlamaya.. artık göz yaşı kurudu derler ya öyle oldum. Sizin dr kimdi? Ameliyat zor muydu? Genel anestezi mi oldu? Benim umutlarım ve enerjim tükeniyor. Eşim çok muhalefet zaten yarm da 35..
Çok teşekkür ederim sizi yoruyorum ama sizin kaç derece cıktı? Iki tarafta mi cıktı. Bu söylediklerinizi kaan aydos mu yazdıameliyat olmadik . bi 3 ay deneyecegiz . promotil yazdi onu kullaniyoruz bide keciboynuzu pekmezi sabah aksam
testte derecesi yazmiyorÇok teşekkür ederim sizi yoruyorum ama sizin kaç derece cıktı? Iki tarafta mi cıktı. Bu söylediklerinizi kaan aydos mu yazdı
Anladım çok teşekkür ederim inşallah bu ilaçların sonucunu alırsınız. Allah yardımcımız olsuntestte derecesi yazmiyoryok hayir kaan aydos degil . medilife daki uroloji uzmani
Elle de muayene etti ama kesin tanıyı ultrasondan sonda koydu, varikosel demek damarların genişlemesi anlamına geliyor bu da ultrasondan görünüyor, ürolog koydu bu tanıyı ameliyat oldu vitaminler kullandı şimdi çok şükür hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?